İletişim Bilgileri
Özkan DEMİRCAN
(216) 398-2748
(535) 356-3725
(216) 498-8981
Ahmetyesevi mahallesi çamlık caddesi sema sokak no:9
İstanbul / Sultanbeyli

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Firma Hakkında
Akustik ses yalıtımı ile ilgili firma olarak ses problemlerinin olduğu alanlarda gürültülü ve titreşim için en etkili tavan, duvar, zemin ses yalıtımı ürünlerimiz iş yeri, ev fabrika ses yalıtımı ve izolasyonu malzemeleri, gürültü ile darbe yalıtımı ve titreşim kontrolü ile izolasyonunda, ses yalıtım malzemeleri ve ses izolasyon süngerlerimiz ise müzik odası, stüdyo odası, ofis odası gibi ses ve gürültü problemi için İstanbul/Sultanbeyli'de hizmet vermekteyiz.

Uygulama yapılan alanların genel yapımında anahtar teslim çözüm ortaklarımız ile profesyonel kadromuzla ile çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Ses yalıtımı sektöründe faaliyet gösteren firmamız bir çok mekanda akustik yalıtım, ses izolasyonu, akustik kaplama, kumaş panel, akustik sünger gibi uygulamalar yapmakla beraber yine bir çok firmaya malzeme desteğinde bul ...
Devamı ..
Akustik ses yalıtımı ile ilgili firma olarak ses problemlerinin olduğu alanlarda gürültülü ve titreşim için en etkili tavan, duvar, zemin ses yalıtımı ürünlerimiz iş yeri, ev fabrika ses yalıtımı ve izolasyonu malzemeleri, gürültü ile darbe yalıtımı ve titreşim kontrolü ile izolasyonunda, ses yalıtım malzemeleri ve ses izolasyon süngerlerimiz ise müzik odası, stüdyo odası, ofis odası gibi ses ve gürültü problemi için İstanbul/Sultanbeyli'de hizmet vermekteyiz. Uygulama yapılan alanların genel yapımında anahtar teslim çözüm ortaklarımız ile profesyonel kadromuzla ile çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Ses yalıtımı sektöründe faaliyet gösteren firmamız bir çok mekanda akustik yalıtım, ses izolasyonu, akustik kaplama, kumaş panel, akustik sünger gibi uygulamalar yapmakla beraber yine bir çok firmaya malzeme desteğinde bulunmuştur. İdeal servis hizmetiyle tam ve koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlamaktadır. Bu başarıda uzman kadromuzun katkısı da çok büyüktür. Tüm müşterilerimize başarılı ve yenilikçi yalıtım çözümleri sunmaktır ayrıca Türkiye’de yalıtım bilincinin arttırılması ve enerji kaynaklarının verimli kullanılması ile çevrenin korunmasına katkıda bulunmaktır. Şirketimiz, distribütörlüğünü sürdürdüğümüz markalardan kazandığımız güven, müşterilerimizden aldığımız ilham ve çalışma arkadaşlarımızın özverisiyle, inşaat sektöründe temelden çatıya her konuda hizmet vermektedir. Bu çalışma sürecinde müşterilerine daha iyi hizmet vermek amacıyla piyasanın ihtiyaç duyduğu ve gelecek gördüğü konularda da üretime geçmeye başlamıştır.
Firma Ürünleri
Firma Harita Konumu

Rastgele Firmalar
İstanbul Avcılar
04-07-2015
Ankara Etimesgut
02-06-2015
İstanbul Kadıköy
25-05-2022
İstanbul Fatih
17-07-2015
İstanbul Beylikdüzü
09-07-2015
İstanbul Şişli
01-12-2018
İstanbul Avcılar
09-07-2015
İstanbul Fatih
20-07-2015
Eskişehir Tepebaşı
21-03-2015
İstanbul Fatih
30-11-2015
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin