Ä°letiÅŸim Bilgileri
atapark
(212) 593-3232
(533) 466-5550
Ambarlı Mah. Tesisler Yolu Cad. No.7 Avcılar / ISTANBUL
İstanbul / Avcılar

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Firma Hakkında
Şehrin merkezinde eşsiz deniz manzarası ve yemyeşil doğanın içinde huzurlu ve eğlenceli organizasyonlara ev sahipliği yapıyoruz.Kahvaltıdan doğum günü partisi,piknikten yemek davetlerine kadar az veya kalabalık grup ile tesisimizde etkinliğinizi gerçekleştirebilirsiniz.
Denizin müthiş seyrini doğanın büyüsü ile harmanlıyarak ;hayalinizdeki organizasyonları uzman ekibimiz ,güler yüzlü yönetici kadromuz ve şefimizin leziz menüleri ile unutulmaz anılara dönüştürüyoruz. Sürekli yenilik ve gelişim ilkesini kendimize misyon edinerek,sizlere her yıl yeni güzellikler sunuyoruz.
İş toplantıları, tanıtım hizmetleri, iş yemekleri gibi organizasyonları denizin misafirlerinize huzur veren sunumu ile etkinliklerimiz çok daha keyifli ve verimli geçmektedir.
Davetli sayınıza göre 4 farklı kır bahçe ...
Devamı ..
Şehrin merkezinde eşsiz deniz manzarası ve yemyeşil doğanın içinde huzurlu ve eğlenceli organizasyonlara ev sahipliği yapıyoruz.Kahvaltıdan doğum günü partisi,piknikten yemek davetlerine kadar az veya kalabalık grup ile tesisimizde etkinliğinizi gerçekleştirebilirsiniz. Denizin müthiş seyrini doğanın büyüsü ile harmanlıyarak ;hayalinizdeki organizasyonları uzman ekibimiz ,güler yüzlü yönetici kadromuz ve şefimizin leziz menüleri ile unutulmaz anılara dönüştürüyoruz. Sürekli yenilik ve gelişim ilkesini kendimize misyon edinerek,sizlere her yıl yeni güzellikler sunuyoruz. İş toplantıları, tanıtım hizmetleri, iş yemekleri gibi organizasyonları denizin misafirlerinize huzur veren sunumu ile etkinliklerimiz çok daha keyifli ve verimli geçmektedir. Davetli sayınıza göre 4 farklı kır bahçelerimiz ve balo/davet salonumuzda 10 kişiden 2000 kişiye kadar etkinlikler gerçekleştiriyoruz. İstek ve düşünceleriniz doğrultusunda size özel hazırlanan organizasyon planlaması ve menümüz ile her bütçeye uygun kır organizasyonlarınızı gerçekleştirebiliyorsunuz. Sizlere özel tasarlanmış nikah bahçemizde, zevkinize uygun olarak istediğiniz gün ve saat diliminde 2'şer saatlik süreler içinde nikah törenlerinizi deniz manzarası ve doğanın ferahlığında unutulmaz kılabilirsiniz. Olası bir hava muhalefetinden konuklarınızın memnuniyetleri düşünülerek 4 ayak otağı tarzı şemsiyelerimizle masalarımızın üzerlerini kapatıyoruz.
Firma Ürünleri
Firma Harita Konumu

Rastgele Firmalar
Ä°stanbul BaÅŸakÅŸehir
21-11-2015
İstanbul Avcılar
06-07-2015
Ä°stanbul Fatih
21-07-2015
Ä°stanbul ÅžiÅŸli
29-08-2015
İstanbul Eyüp
04-06-2015
Ordu Ãœnye
19-11-2015
Ä°stanbul BeyoÄŸlu
16-06-2015
Bursa Osmangazi
16-12-2015
Ä°stanbul Tuzla
21-06-2015
Ä°stanbul Zeytinburnu
24-11-2015
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin