İletişim Bilgileri
vatanseveras
(212) 422-3157
(212) 422-3158
(212) 422-3158
Petrol Ofisi Cad. Turan Selvi Sok. No:6 Avcılar/Istanbul
İstanbul / Avcılar

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Firma Hakkında
irmamız 1994 yılında VATANSEVER ELEKTRİK MOTORLU ALETLER SAN.TİC.LTD. olarak faaliyetlerine başlamıştır. 1998 yılında aynı iş kolunda artan iş hacmi ile beraber ürün yelpazesini genişleterek firma VATANSEVER EV ALETLERİ OTOMOTİV SAN.TİC.A.Ş.'ye dönüşmüştür. Aynı yıl içerisinde metal şekillendirme ve işleme faaliyetlerine başlamış, bu kısmı plastik üretimden ayırarak ek iş yeri açmıştır.
Firmamız plastik üretim bünyesinde, geniş makine parkuru ile her türlü plastik parça imalatı, küçük elektrikli ev aletleri imalatı yapmaktadır. Otomotiv sektöründe ise her tür binek araç için FAYDALI PATENT almaya hak kazanmış debriyaj balataları üretimini gerçekleştirmektedir. Metal şekillendirme ve kendi kalıp techizatları ile metal işleme faaliyeti de göstermektedir. VATANSEVER EV ALETLERİ OTOMOTİV SAN.TİC.A.Ş. aynı zamand ...
Devamı ..
irmamız 1994 yılında VATANSEVER ELEKTRİK MOTORLU ALETLER SAN.TİC.LTD. olarak faaliyetlerine başlamıştır. 1998 yılında aynı iş kolunda artan iş hacmi ile beraber ürün yelpazesini genişleterek firma VATANSEVER EV ALETLERİ OTOMOTİV SAN.TİC.A.Ş.'ye dönüşmüştür. Aynı yıl içerisinde metal şekillendirme ve işleme faaliyetlerine başlamış, bu kısmı plastik üretimden ayırarak ek iş yeri açmıştır. Firmamız plastik üretim bünyesinde, geniş makine parkuru ile her türlü plastik parça imalatı, küçük elektrikli ev aletleri imalatı yapmaktadır. Otomotiv sektöründe ise her tür binek araç için FAYDALI PATENT almaya hak kazanmış debriyaj balataları üretimini gerçekleştirmektedir. Metal şekillendirme ve kendi kalıp techizatları ile metal işleme faaliyeti de göstermektedir. VATANSEVER EV ALETLERİ OTOMOTİV SAN.TİC.A.Ş. aynı zamanda Avrupa ülkelerine inşaat malzemeleri ihraç ederek ülkesini kalkındırmayı temel hedefleri arasına almıştır. VATANSEVER EV ALETLERİ - OTOMOTİV SAN.TİC.A.Ş. olarak ürünlerimiz ile müşterilerimizin yaşam kalitesini arttırmak ve güvenli ürünler kullanmalarını sağlamak amacıyla ileri teknoloji ile üretim yapmakta ve yüksek kalite anlayışı ile hizmet sunmaktayız. Yenilikçi, gelişmeyi öncü hedef edinmiş yönetici ve elemanları ile firmamız; hızlı, kaliteli, estetik, fonksiyonel ve güvenli ürünler üretmek için üstün performansla çalışmaktadırlar. Daima daha iyi olmak için çaba göstermekte ve sürekli öğrenme, yenilenme eğilimi ile piyasadaki pazar payımızı arttırmayı hedeflemekteyiz. Müşterilerimizin memnuniyeti ve markamıza olan güvenleri ile rekabet piyasasındaki zorlu adımları hızlı ancak sağlam ilerleyebilmek en büyük temennimizdir.
Firma Ürünleri
Firma Harita Konumu

Rastgele Firmalar
Adana Çukurova
12-06-2015
İstanbul Avcılar
04-07-2015
Kocaeli Gebze
20-06-2015
İstanbul Beşiktaş
10-02-2016
Kocaeli Derince
22-01-2015
İstanbul Bayrampaşa
21-02-2017
İstanbul Fatih
17-07-2015
İstanbul Esenyurt
12-07-2015
İstanbul Sultangazi
01-10-2015
İstanbul Fatih
21-12-2015
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin