Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Alt Sektörler
Kategori'ye Ait Firmalar
  • Dilek Pastanesi Bakırköy

    Dilek Pastanesi Bakırköy Dilek Pastanesi,Cafe Restaurant - Dilek Pastaneleri | www.dilek.com.tr Pasta, Düğün Pastası, Doğum günü Pastası, Çikolatalı Pasta, Tatlı, Çikolata, Sütlü Tatlılar, Cheesecake, Çilekli pasta, Kurabiye, Kahve, Cafe, Dilek Cafe, Dilek Pastanesi, Dilek Restaurant 1957’de yolculuğuna bir Dilek’le başlayan, bugün ise İstanbul’un 25 seçkin noktasında hizmet vermeye devam eden Dilek, Türkiye’de Pastane, Cafe ve Restaurant konseptini bir arada uygulayan ilk firmadır. Sağlam adımlarla büyümeye devam eden Dilek, rahat ve konforlu mekanları ve geniş ürün yelpazesi ile günümüzde İstanbul’un tercih edilen ve aranılan bir markası olmuştur. Geleneksel ve modern lezzetlerin buluşma noktası Yüzlerce pasta, unlu mamul, sütlü tatlı ve baklava çeşitleri ile sektörde yer alan Dilek, yenilikçi menüleri ile haftanın her günü 07.00 ile 24.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor. Restaurant gurubuyla da dikkatleri üzerine çeken Dilek, geleneksel lezzetlerin yanı sıra dünya mutfaklarından sevilen tatları misafirlerinin beğenisine sunuyor. Pastane, Cafe ve Restaurant konseptiyle geniş kesimlere hitap eden Dilek, hayattan keyif almayı bilenlerin tercih noktası oluyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Dilek Pastanesi Acıbadem

    Dilek Pastanesi Acıbadem Dilek Pastanesi,Cafe Restaurant - Dilek Pastaneleri | www.dilek.com.tr Pasta, Düğün Pastası, Doğum günü Pastası, Çikolatalı Pasta, Tatlı, Çikolata, Sütlü Tatlılar, Cheesecake, Çilekli pasta, Kurabiye, Kahve, Cafe, Dilek Cafe, Dilek Pastanesi, Dilek Restaurant 1957’de yolculuğuna bir Dilek’le başlayan, bugün ise İstanbul’un 25 seçkin noktasında hizmet vermeye devam eden Dilek, Türkiye’de Pastane, Cafe ve Restaurant konseptini bir arada uygulayan ilk firmadır. Sağlam adımlarla büyümeye devam eden Dilek, rahat ve konforlu mekanları ve geniş ürün yelpazesi ile günümüzde İstanbul’un tercih edilen ve aranılan bir markası olmuştur. Geleneksel ve modern lezzetlerin buluşma noktası Yüzlerce pasta, unlu mamul, sütlü tatlı ve baklava çeşitleri ile sektörde yer alan Dilek, yenilikçi menüleri ile haftanın her günü 07.00 ile 24.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor. Restaurant gurubuyla da dikkatleri üzerine çeken Dilek, geleneksel lezzetlerin yanı sıra dünya mutfaklarından sevilen tatları misafirlerinin beğenisine sunuyor. Pastane, Cafe ve Restaurant konseptiyle geniş kesimlere hitap eden Dilek, hayattan keyif almayı bilenlerin tercih noktası oluyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Dilek Pastanesi Avcılar

    Dilek Pastanesi Avcılar Dilek Pastanesi,Cafe Restaurant - Dilek Pastaneleri | www.dilek.com.tr Pasta, Düğün Pastası, Doğum günü Pastası, Çikolatalı Pasta, Tatlı, Çikolata, Sütlü Tatlılar, Cheesecake, Çilekli pasta, Kurabiye, Kahve, Cafe, Dilek Cafe, Dilek Pastanesi, Dilek Restaurant 1957’de yolculuğuna bir Dilek’le başlayan, bugün ise İstanbul’un 25 seçkin noktasında hizmet vermeye devam eden Dilek, Türkiye’de Pastane, Cafe ve Restaurant konseptini bir arada uygulayan ilk firmadır. Sağlam adımlarla büyümeye devam eden Dilek, rahat ve konforlu mekanları ve geniş ürün yelpazesi ile günümüzde İstanbul’un tercih edilen ve aranılan bir markası olmuştur. Geleneksel ve modern lezzetlerin buluşma noktası Yüzlerce pasta, unlu mamul, sütlü tatlı ve baklava çeşitleri ile sektörde yer alan Dilek, yenilikçi menüleri ile haftanın her günü 07.00 ile 24.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor. Restaurant gurubuyla da dikkatleri üzerine çeken Dilek, geleneksel lezzetlerin yanı sıra dünya mutfaklarından sevilen tatları misafirlerinin beğenisine sunuyor. Pastane, Cafe ve Restaurant konseptiyle geniş kesimlere hitap eden Dilek, hayattan keyif almayı bilenlerin tercih noktası oluyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Dilek Pastanesi Denizköşkler

    Dilek Pastanesi Avcılar Denizköşkler Dilek Pastanesi,Cafe Restaurant - Dilek Pastaneleri | www.dilek.com.tr Pasta, Düğün Pastası, Doğum günü Pastası, Çikolatalı Pasta, Tatlı, Çikolata, Sütlü Tatlılar, Cheesecake, Çilekli pasta, Kurabiye, Kahve, Cafe, Dilek Cafe, Dilek Pastanesi, Dilek Restaurant 1957’de yolculuğuna bir Dilek’le başlayan, bugün ise İstanbul’un 25 seçkin noktasında hizmet vermeye devam eden Dilek, Türkiye’de Pastane, Cafe ve Restaurant konseptini bir arada uygulayan ilk firmadır. Sağlam adımlarla büyümeye devam eden Dilek, rahat ve konforlu mekanları ve geniş ürün yelpazesi ile günümüzde İstanbul’un tercih edilen ve aranılan bir markası olmuştur. Geleneksel ve modern lezzetlerin buluşma noktası Yüzlerce pasta, unlu mamul, sütlü tatlı ve baklava çeşitleri ile sektörde yer alan Dilek, yenilikçi menüleri ile haftanın her günü 07.00 ile 24.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor. Restaurant gurubuyla da dikkatleri üzerine çeken Dilek, geleneksel lezzetlerin yanı sıra dünya mutfaklarından sevilen tatları misafirlerinin beğenisine sunuyor. Pastane, Cafe ve Restaurant konseptiyle geniş kesimlere hitap eden Dilek, hayattan keyif almayı bilenlerin tercih noktası oluyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Dilek Pastanesi Avrupa Konutları

    Dilek Pastanesi Avrupa Konutları 3. Etap Dilek Pastanesi,Cafe Restaurant - Dilek Pastaneleri | www.dilek.com.tr Pasta, Düğün Pastası, Doğum günü Pastası, Çikolatalı Pasta, Tatlı, Çikolata, Sütlü Tatlılar, Cheesecake, Çilekli pasta, Kurabiye, Kahve, Cafe, Dilek Cafe, Dilek Pastanesi, Dilek Restaurant 1957’de yolculuğuna bir Dilek’le başlayan, bugün ise İstanbul’un 25 seçkin noktasında hizmet vermeye devam eden Dilek, Türkiye’de Pastane, Cafe ve Restaurant konseptini bir arada uygulayan ilk firmadır. Sağlam adımlarla büyümeye devam eden Dilek, rahat ve konforlu mekanları ve geniş ürün yelpazesi ile günümüzde İstanbul’un tercih edilen ve aranılan bir markası olmuştur. Geleneksel ve modern lezzetlerin buluşma noktası Yüzlerce pasta, unlu mamul, sütlü tatlı ve baklava çeşitleri ile sektörde yer alan Dilek, yenilikçi menüleri ile haftanın her günü 07.00 ile 24.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor. Restaurant gurubuyla da dikkatleri üzerine çeken Dilek, geleneksel lezzetlerin yanı sıra dünya mutfaklarından sevilen tatları misafirlerinin beğenisine sunuyor. Pastane, Cafe ve Restaurant konseptiyle geniş kesimlere hitap eden Dilek, hayattan keyif almayı bilenlerin tercih noktası oluyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Dilek Pastanesi Aykosan

    Dilek Pastanesi Aykosan Dilek Pastanesi,Cafe Restaurant - Dilek Pastaneleri | www.dilek.com.tr Pasta, Düğün Pastası, Doğum günü Pastası, Çikolatalı Pasta, Tatlı, Çikolata, Sütlü Tatlılar, Cheesecake, Çilekli pasta, Kurabiye, Kahve, Cafe, Dilek Cafe, Dilek Pastanesi, Dilek Restaurant 1957’de yolculuğuna bir Dilek’le başlayan, bugün ise İstanbul’un 25 seçkin noktasında hizmet vermeye devam eden Dilek, Türkiye’de Pastane, Cafe ve Restaurant konseptini bir arada uygulayan ilk firmadır. Sağlam adımlarla büyümeye devam eden Dilek, rahat ve konforlu mekanları ve geniş ürün yelpazesi ile günümüzde İstanbul’un tercih edilen ve aranılan bir markası olmuştur. İkitelli O.S.B. Bedrettin Dalan Bulvarı Aykosan San. Sitesi İdari Bina Yanı Başakşehir-İSTANBUL Geleneksel ve modern lezzetlerin buluşma noktası Yüzlerce pasta, unlu mamul, sütlü tatlı ve baklava çeşitleri ile sektörde yer alan Dilek, yenilikçi menüleri ile haftanın her günü 07.00 ile 24.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor. Restaurant gurubuyla da dikkatleri üzerine çeken Dilek, geleneksel lezzetlerin yanı sıra dünya mutfaklarından sevilen tatları misafirlerinin beğenisine sunuyor. Pastane, Cafe ve Restaurant konseptiyle geniş kesimlere hitap eden Dilek, hayattan keyif almayı bilenlerin tercih noktası oluyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Dilek Pastanesi Kadıköy

    Dilek Pastanesi Kadıköy Dilek Pastanesi,Cafe Restaurant - Dilek Pastaneleri | www.dilek.com.tr Pasta, Düğün Pastası, Doğum günü Pastası, Çikolatalı Pasta, Tatlı, Çikolata, Sütlü Tatlılar, Cheesecake, Çilekli pasta, Kurabiye, Kahve, Cafe, Dilek Cafe, Dilek Pastanesi, Dilek Restaurant 1957’de yolculuğuna bir Dilek’le başlayan, bugün ise İstanbul’un 25 seçkin noktasında hizmet vermeye devam eden Dilek, Türkiye’de Pastane, Cafe ve Restaurant konseptini bir arada uygulayan ilk firmadır. Sağlam adımlarla büyümeye devam eden Dilek, rahat ve konforlu mekanları ve geniş ürün yelpazesi ile günümüzde İstanbul’un tercih edilen ve aranılan bir markası olmuştur. Bağdat Caddesi No:290/1 Kadıköy/İSTANBUL Geleneksel ve modern lezzetlerin buluşma noktası Yüzlerce pasta, unlu mamul, sütlü tatlı ve baklava çeşitleri ile sektörde yer alan Dilek, yenilikçi menüleri ile haftanın her günü 07.00 ile 24.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor. Restaurant gurubuyla da dikkatleri üzerine çeken Dilek, geleneksel lezzetlerin yanı sıra dünya mutfaklarından sevilen tatları misafirlerinin beğenisine sunuyor. Pastane, Cafe ve Restaurant konseptiyle geniş kesimlere hitap eden Dilek, hayattan keyif almayı bilenlerin tercih noktası oluyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Dilek Pastanesi Başakşehir

    Dilek Pastanesi Başakşehir Dilek Pastanesi,Cafe Restaurant - Dilek Pastaneleri | www.dilek.com.tr Pasta, Düğün Pastası, Doğum günü Pastası, Çikolatalı Pasta, Tatlı, Çikolata, Sütlü Tatlılar, Cheesecake, Çilekli pasta, Kurabiye, Kahve, Cafe, Dilek Cafe, Dilek Pastanesi, Dilek Restaurant 1957’de yolculuğuna bir Dilek’le başlayan, bugün ise İstanbul’un 25 seçkin noktasında hizmet vermeye devam eden Dilek, Türkiye’de Pastane, Cafe ve Restaurant konseptini bir arada uygulayan ilk firmadır. Sağlam adımlarla büyümeye devam eden Dilek, rahat ve konforlu mekanları ve geniş ürün yelpazesi ile günümüzde İstanbul’un tercih edilen ve aranılan bir markası olmuştur. Başakşehir 1.Etap Atlas Çarşısı No:1 Başakşehir/İSTANBUL Geleneksel ve modern lezzetlerin buluşma noktası Yüzlerce pasta, unlu mamul, sütlü tatlı ve baklava çeşitleri ile sektörde yer alan Dilek, yenilikçi menüleri ile haftanın her günü 07.00 ile 24.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor. Restaurant gurubuyla da dikkatleri üzerine çeken Dilek, geleneksel lezzetlerin yanı sıra dünya mutfaklarından sevilen tatları misafirlerinin beğenisine sunuyor. Pastane, Cafe ve Restaurant konseptiyle geniş kesimlere hitap eden Dilek, hayattan keyif almayı bilenlerin tercih noktası oluyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Dilek Pastanesi Başakşehir 4

    Dilek Pastanesi Başakşehir 4.Etap Dilek Pastanesi,Cafe Restaurant - Dilek Pastaneleri | www.dilek.com.tr Pasta, Düğün Pastası, Doğum günü Pastası, Çikolatalı Pasta, Tatlı, Çikolata, Sütlü Tatlılar, Cheesecake, Çilekli pasta, Kurabiye, Kahve, Cafe, Dilek Cafe, Dilek Pastanesi, Dilek Restaurant 1957’de yolculuğuna bir Dilek’le başlayan, bugün ise İstanbul’un 25 seçkin noktasında hizmet vermeye devam eden Dilek, Türkiye’de Pastane, Cafe ve Restaurant konseptini bir arada uygulayan ilk firmadır. Sağlam adımlarla büyümeye devam eden Dilek, rahat ve konforlu mekanları ve geniş ürün yelpazesi ile günümüzde İstanbul’un tercih edilen ve aranılan bir markası olmuştur. İstanbul Çarşısı No:28 Başakşehir 4. Etap Esenler/İSTANBUL Geleneksel ve modern lezzetlerin buluşma noktası Yüzlerce pasta, unlu mamul, sütlü tatlı ve baklava çeşitleri ile sektörde yer alan Dilek, yenilikçi menüleri ile haftanın her günü 07.00 ile 24.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor. Restaurant gurubuyla da dikkatleri üzerine çeken Dilek, geleneksel lezzetlerin yanı sıra dünya mutfaklarından sevilen tatları misafirlerinin beğenisine sunuyor. Pastane, Cafe ve Restaurant konseptiyle geniş kesimlere hitap eden Dilek, hayattan keyif almayı bilenlerin tercih noktası oluyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Dilek Pastanesi Başakşehir 5

    Dilek Pastanesi Başakşehir 5. Etap Dilek Pastanesi,Cafe Restaurant - Dilek Pastaneleri | www.dilek.com.tr Pasta, Düğün Pastası, Doğum günü Pastası, Çikolatalı Pasta, Tatlı, Çikolata, Sütlü Tatlılar, Cheesecake, Çilekli pasta, Kurabiye, Kahve, Cafe, Dilek Cafe, Dilek Pastanesi, Dilek Restaurant 1957’de yolculuğuna bir Dilek’le başlayan, bugün ise İstanbul’un 25 seçkin noktasında hizmet vermeye devam eden Dilek, Türkiye’de Pastane, Cafe ve Restaurant konseptini bir arada uygulayan ilk firmadır. Sağlam adımlarla büyümeye devam eden Dilek, rahat ve konforlu mekanları ve geniş ürün yelpazesi ile günümüzde İstanbul’un tercih edilen ve aranılan bir markası olmuştur. Etap Başak Mah. Mavera Sarayları No:29L Başakşehir / İSTANBUL Geleneksel ve modern lezzetlerin buluşma noktası Yüzlerce pasta, unlu mamul, sütlü tatlı ve baklava çeşitleri ile sektörde yer alan Dilek, yenilikçi menüleri ile haftanın her günü 07.00 ile 24.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor. Restaurant gurubuyla da dikkatleri üzerine çeken Dilek, geleneksel lezzetlerin yanı sıra dünya mutfaklarından sevilen tatları misafirlerinin beğenisine sunuyor. Pastane, Cafe ve Restaurant konseptiyle geniş kesimlere hitap eden Dilek, hayattan keyif almayı bilenlerin tercih noktası oluyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Dilek Pastanesi Sefaköy

    Dilek Pastanesi Sefaköy Dilek Pastanesi,Cafe Restaurant - Dilek Pastaneleri | www.dilek.com.tr Pasta, Düğün Pastası, Doğum günü Pastası, Çikolatalı Pasta, Tatlı, Çikolata, Sütlü Tatlılar, Cheesecake, Çilekli pasta, Kurabiye, Kahve, Cafe, Dilek Cafe, Dilek Pastanesi, Dilek Restaurant 1957’de yolculuğuna bir Dilek’le başlayan, bugün ise İstanbul’un 25 seçkin noktasında hizmet vermeye devam eden Dilek, Türkiye’de Pastane, Cafe ve Restaurant konseptini bir arada uygulayan ilk firmadır. Sağlam adımlarla büyümeye devam eden Dilek, rahat ve konforlu mekanları ve geniş ürün yelpazesi ile günümüzde İstanbul’un tercih edilen ve aranılan bir markası olmuştur. Sefaköy Ticaret Merkezi Söğütlüçeşme Mah. No:9-10 Sefaköy - Küçükçekmece/İSTANBUL Geleneksel ve modern lezzetlerin buluşma noktası Yüzlerce pasta, unlu mamul, sütlü tatlı ve baklava çeşitleri ile sektörde yer alan Dilek, yenilikçi menüleri ile haftanın her günü 07.00 ile 24.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor. Restaurant gurubuyla da dikkatleri üzerine çeken Dilek, geleneksel lezzetlerin yanı sıra dünya mutfaklarından sevilen tatları misafirlerinin beğenisine sunuyor. Pastane, Cafe ve Restaurant konseptiyle geniş kesimlere hitap eden Dilek, hayattan keyif almayı bilenlerin tercih noktası oluyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Dilek Pastanesi Silivri

    Dilek Pastanesi Silivri Dilek Pastanesi,Cafe Restaurant - Dilek Pastaneleri | www.dilek.com.tr Pasta, Düğün Pastası, Doğum günü Pastası, Çikolatalı Pasta, Tatlı, Çikolata, Sütlü Tatlılar, Cheesecake, Çilekli pasta, Kurabiye, Kahve, Cafe, Dilek Cafe, Dilek Pastanesi, Dilek Restaurant 1957’de yolculuğuna bir Dilek’le başlayan, bugün ise İstanbul’un 25 seçkin noktasında hizmet vermeye devam eden Dilek, Türkiye’de Pastane, Cafe ve Restaurant konseptini bir arada uygulayan ilk firmadır. Sağlam adımlarla büyümeye devam eden Dilek, rahat ve konforlu mekanları ve geniş ürün yelpazesi ile günümüzde İstanbul’un tercih edilen ve aranılan bir markası olmuştur. Piri Mehmet Paşa Mah. Hacı Pervane Cad. No: 33-2 Silivri - İstanbul Geleneksel ve modern lezzetlerin buluşma noktası Yüzlerce pasta, unlu mamul, sütlü tatlı ve baklava çeşitleri ile sektörde yer alan Dilek, yenilikçi menüleri ile haftanın her günü 07.00 ile 24.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor. Restaurant gurubuyla da dikkatleri üzerine çeken Dilek, geleneksel lezzetlerin yanı sıra dünya mutfaklarından sevilen tatları misafirlerinin beğenisine sunuyor. Pastane, Cafe ve Restaurant konseptiyle geniş kesimlere hitap eden Dilek, hayattan keyif almayı bilenlerin tercih noktası oluyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Dilek Pastanesi Sütlüce

    Dilek Pastanesi Sütlüce Dilek Pastanesi,Cafe Restaurant - Dilek Pastaneleri | www.dilek.com.tr Pasta, Düğün Pastası, Doğum günü Pastası, Çikolatalı Pasta, Tatlı, Çikolata, Sütlü Tatlılar, Cheesecake, Çilekli pasta, Kurabiye, Kahve, Cafe, Dilek Cafe, Dilek Pastanesi, Dilek Restaurant 1957’de yolculuğuna bir Dilek’le başlayan, bugün ise İstanbul’un 25 seçkin noktasında hizmet vermeye devam eden Dilek, Türkiye’de Pastane, Cafe ve Restaurant konseptini bir arada uygulayan ilk firmadır. Sağlam adımlarla büyümeye devam eden Dilek, rahat ve konforlu mekanları ve geniş ürün yelpazesi ile günümüzde İstanbul’un tercih edilen ve aranılan bir markası olmuştur. Sütlüce Mah. Kırkayak Sok. No:1 Beyoğlu / İstanbul Geleneksel ve modern lezzetlerin buluşma noktası Yüzlerce pasta, unlu mamul, sütlü tatlı ve baklava çeşitleri ile sektörde yer alan Dilek, yenilikçi menüleri ile haftanın her günü 07.00 ile 24.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor. Restaurant gurubuyla da dikkatleri üzerine çeken Dilek, geleneksel lezzetlerin yanı sıra dünya mutfaklarından sevilen tatları misafirlerinin beğenisine sunuyor. Pastane, Cafe ve Restaurant konseptiyle geniş kesimlere hitap eden Dilek, hayattan keyif almayı bilenlerin tercih noktası oluyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Dilek Pastanesi Tuzla

    Dilek Pastanesi Tuzla Dilek Pastanesi,Cafe Restaurant - Dilek Pastaneleri | www.dilek.com.tr Pasta, Düğün Pastası, Doğum günü Pastası, Çikolatalı Pasta, Tatlı, Çikolata, Sütlü Tatlılar, Cheesecake, Çilekli pasta, Kurabiye, Kahve, Cafe, Dilek Cafe, Dilek Pastanesi, Dilek Restaurant 1957’de yolculuğuna bir Dilek’le başlayan, bugün ise İstanbul’un 25 seçkin noktasında hizmet vermeye devam eden Dilek, Türkiye’de Pastane, Cafe ve Restaurant konseptini bir arada uygulayan ilk firmadır. Sağlam adımlarla büyümeye devam eden Dilek, rahat ve konforlu mekanları ve geniş ürün yelpazesi ile günümüzde İstanbul’un tercih edilen ve aranılan bir markası olmuştur. Cami Mah. Cumhuriyet Cad. No:58 Tuzla/İSTANBUL Geleneksel ve modern lezzetlerin buluşma noktası Yüzlerce pasta, unlu mamul, sütlü tatlı ve baklava çeşitleri ile sektörde yer alan Dilek, yenilikçi menüleri ile haftanın her günü 07.00 ile 24.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor. Restaurant gurubuyla da dikkatleri üzerine çeken Dilek, geleneksel lezzetlerin yanı sıra dünya mutfaklarından sevilen tatları misafirlerinin beğenisine sunuyor. Pastane, Cafe ve Restaurant konseptiyle geniş kesimlere hitap eden Dilek, hayattan keyif almayı bilenlerin tercih noktası oluyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Ciğer Ricco

    Ciğer Ricco - Meşhur Edirne Tava Ciğercisi Ciğer Ricco; İstanbul'da açılan ilk Edirne Ciğercisidir. 2005 yılında faaliyete başlayan Ricco ilk zamanlar Edirne Ciğerini diğer ciğerlerden farkını anlatmak ve tanıtmakla geçirdi. 2007 yılından itibaren birçok TV programında, radyo ve gazetelerde yerini aldı. tibaren birçok TV programında, radyo ve gazetelerde yerini aldı. Bilenlerin tercih ettiği, geçici müşterisinin olmadığı, sıcak mütevazi Bakırköy'ün gürültüsünden uzak bir yer olan Ricco, 2005'ten bu yana kalitesinden ödün vermeden müşterilerine hizmet etmeye devam etmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Tursuju.com

    Tursuju.com │E-Ticaret Turşu Satışı - Gedelek Turşu - Gemlik Zeytin - Toptan Turşu - Perakende Turşu Antalya Biberi, Kornişon, Çubuk Turşusu, çubuk turşucusu, turşu, tursu, turşucu, turşusu, turşuları, turşu satış, turşu yapımı, turşu al, turşu tarifi, toptan turşu, turşu yap, turşucular, gedelek, zeytin, zeytin yağı, salamura yaprak, turşu fiyat, meşhur turşu,gedelek, turşu,zeytin, turşucular, turşusuyu, yeşil gedelek, meşhur gedelek,turşu,zeytin,gedelek, tursu,zeytın, turşucular, turşusuyu, yeşil gedelek, meşhur gedelek,Çubuk Turşusu,cubuk tursusu,çubuk turşusu tarifi, çubuk turşusu nasıl yapılır, çubuk turşusu nasıl kurulur, turşu tarifleri,çubuk turşu satışı, toptan turşu satışı, online turşu satışı,turşucular,turşu üreticileri, turşu firmaları,en meşhur turşucular, tenekede turşu satışı Zeytinlik Mahallesi,Zeytinlik Halk Pazarı no 40 Bakirköy,İstanbul,34000 Bakırköy,Türkiye
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Komşu fırın

    Doruk Grubu ve Değer Yaratmak Komşufırın, Doruk Group Holding’in fırıncılık markasıdır. Doruk Grup, tohumdan başlayan tarımsal yatırımların yanı sıra, fırıncılık çözümleri sunan, üstün ve amaca özel nitelikli ham madde tedariği sağlayan ve paketli ekmeği ilk defa UNO markası ile Türkiye’ye kazandıran bir holding firmasıdır. Doruk Grup, 40 yıldır çalışmalarını, ekmek unlu mamul sektörünü geliştirmeye ve sağlıklı ham maddenin ve ürün know how’ının yaygınlaştırılmasına adamıştır. Tohumdan sofraya uzanan entegre tahıl değer zinciri yönetimi ile oluşturulmuş bu iş modeli, sadece Türkiye’de değil, dünyada da bir ilk. Komşufırın, buğday ve özel tahılların araştırılması ve yetiştirilmesi üzerine kurulmuş uzun vadeli bir planın parçası. Komşufırın, sağlıklı, besin değeri yüksek, lezzetli unlu mamuller üretebilmek için yüzünü tarıma dönen bir oluşumun tüketiciyle buluşma noktası.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • BAKIRKÖY KÖFTECİSİ

    BAKIRKÖY KÖFTECİSİ | KÖFTE BİZDE YENİR 27 Temmuz 1987 tarihinde merkezimiz olan Hüsreviye Sokak No:10 Bakırköy adresinde faaliyetimize başladık. 1987'den bugüne dek kendimizi devamlı yenileyerek ve geliştirerek sektörde var olduğumuzu kanıtladık. Açılıştan beri hak ettiğimiz markalaşma sürecini tamamlayarak 2003 yılında marka tescilimizi aldık. Bu sektöre girerken zor olduğunu biliyorduk, fakat kendimize güvenle bugünkü noktaya geldik. Baştan beri Köfte bizde yenir. dedik. Bunun da haklı gururunu müşterilerimizin beğenisi sayesinde yaşıyoruz. Gururumuz, dünün çocuklarının bugün anne ve baba olarak bize gelmeleridir. Temel ilkemiz önce güvenilir ve hijyenik, sonra hesaplı olmaktır. Hedefimiz zaman içerisinde şubeleşme yoluyla markamızı geliştirmektir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Hacıbozanoğulları

    Uzun yıllardan beri Yeşilköyde sunmakta olduğumuz kaliteli, profesyonel ve güleryüzlü hizmeti Forum İstanbul alışveriş merkezine de taşıdık Uzun yıllardan beri Yeşilköy'de sunmakta olduğumuz kaliteli, profesyonel ve güleryüzlü hizmeti Forum İstanbul alışveriş merkezine de taşıdık. Hedefimiz, sabahları sımsıcak poğaçalarımız, Ramazanlarda güllacımız, bayramda baklavamız, nefis çikolata ve pastalarımız ile daha çok noktada uzun yıllar sizlere hizmet etmek.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin