Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Alt Sektörler
Kategori'ye Ait Firmalar
  • Yemekmotoru.com

    Türkiye'de bir çok ilde hizmet veren Yemekmotoru.com, anlaşmalı olan 1.400'den fazla restoranın en son menülerine ulaşarak, müşterilerine en yakın noktadan en iyi yemek hizmetini sağlamaktadır. Müşteriden alınan sipraişleri anında yemek hizmeti veren firmalara ileterek müşterilerin en kısa sürede geri dönüş almasını sağlar. Önemli iş ortakları Oses Çiğköfe, Komagene, Waffle Art, Dr. Pizza, Sampi, Etiler Marmaris ve Bereket Döner başta olmaz üzere bir çok firma ile anlaşmalıdır. 2016 yılı itibariyle yaklaşık 1.400 restoran ile servis vermektedir. Yemekmotoru.com'un web sitesi üzerinden alışveriş yapan kullanıcıların bilgileri COMODO Security ile korunmaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Çiğköfte Gen Tr

    www.cigkofte.gen.tr adresinden vereceğiniz çiğ köfte siparişleri günlük olarak üretilip, günlük olarak sevk edilir. Taptaze çiğ köfte kapınızda. 256 Bit güvenlikli sanal mağazadan vereceğiniz siparişler aynı gün kargoda. Kredi kartı veya Havale/EFT seçenekleri ile. Çiğ köftenin kilosu 5 TL. Bir çiğ köfte dükkanından 25 TL-30 TL ye alacağınız etsiz çiğ köfte üreticiden direkt kapınıza teslim şekilde sadece 5 TL. www.cigkofte.gen.tr Üretimden direkt sevkiyat. Vakumlu ambalajlarla buz aküleriyle kapınıza teslim ürünler.Türkiye geneli çiğ köfte siparişi verebileceğiniz sanal mağaza. Çiğ köfteler günlük olarak ISO 9001 ve ISO 22000 onaylı tesiste üretilip paketlenir. Siparişler saat 16:00 civarında kargoya teslim edilir. Buz aküleri destekli olarak çiğ köfteler vakumlu ambalajlarla kargoya teslim edilir. MNG ve Sürat Kargo ile gönderiler adrese teslim olarak gönderilir. Kargolar ücretsizdir. Kargoya ücret ödemezsiniz. Etsiz çiğ köfteler size ulaştığında paketinde açılıp yenilecek şekilde hazırdır. Herhangi bir işlem yapmanıza gerek yoktur. Etsiz çiğ köftelerimiz Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı onaylı tesisimizde Kimya Mühendisi ve Kimyager kontrolünde üretilmekte ve hijyenik şartlarda paketlenmektedir. Üretimden direkt olarak gönderildiği için bayi fiyatlarından ürünü satın almış olursunuz. Dilerseniz çiğ köftenin yanında lavaş ve sos siparişi de verebilirsiniz. Çiğ köftelerimizde kullandığımıza baharat ve bulgur Türkiye'nin önde gelen firmalarından tedarik edilmektedir. Kaliteyi ucuza alın. Üretimden tüketime aracısız etsiz çiğ köfte siparişi verin.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Çiğköfte Gen Tr

    cigkofte.gen.tr ile bütçeniz sarsılmaz. Herhangi bir çiğ köfte dükkanı 1 kg çiğ köfteyi 25-30 TL ye satarken http://www.cigkofte.gen.tr den 5 TL ye alabilirsiniz. Özel vakumunda bulunan çiğ köfteyi buz dolabında saklayıp dilediğinizde çıkartıp ilk üretildiği andaki tazeliğiyle tüketebilirsiniz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Kebapçı Mehmet Usta

    Kebapçı Mehmet Usta Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde çocuk yaşlarda mesleğe atıldı. Ustası Hacı Davut ustadır. Şanlıurfa’nın ilçelerinde bir süre çalıştıktan sonra 1960 – 1964 yıllarında İstanbul da kendi işyerini açtı, daha sonra Almanya’ya giderek mesleğini orada devam ettirdi, 1966 yılında Almanya’dan döndükten sonra, kendi adına ilk dükkânını İstanbul haliçte açtı. Ardından balat, Kasımpaşa ve Üsküdar da mesleğini devam ettirirdi. 1999 yılında İzmit e yerleşti. Derince Küçük sanayideki mütevazı kebapçı dükkânında 2008 yılına kadar hizmet verdi. Bu mekan konuklara dar gelmeye başlayınca, müşterilerin talebi üzerine dekorasyonu tamamen kendisine ait olan şu anki yerine taşındı. 150 metrekare kapalı alanı, şelale ile bezenmiş ön bahçesi ve aile salonu ile bulunduğu çevreye ayrı bir renk kattı Mehmet usta. Alçak gönüllü kişiliğini ve ustalığını her yönüyle yansıtan bu nezih mekânda artık il dışından da gelen müşterilerine hizmet veriyor. Kocaeli’nin Derince ilçesine gelen Kebapçı Mehmet Usta'ya uğramadan gitmiyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • TATLICI BEY

    TATLICI BEY - KOCAELİ SURİYE TATLISI, ŞAM TATLILARI, HALEP TATLILARI Firmamız İsmail AKKUŞ tarafından kurularak, kurumsal bir çatı altında faaliyetlerine başlamıştır. Suriye Tatlıların eşsiz lezzeti imalatında 100 kaliteyi hedefleyip, herkes tarafından beğenilmeyi kendine ilke edinen firmamız insan sağlığına değer vererek çalışmaktadır. Ürünlerimize olan güvenimiz müşterilerimizin bugüne kadar vermiş olduğu memnuniyetten kaynaklanmaktadır. 100 doğal olan ürünlerimizde glikoz ve fruktoz gibi hiçbir katkı maddesi kullanılmamaktadır. Ürünlerimiz sadece Kocaeli’de sınırlı kalmayıp ülkemizin bir çok şehrinden yoğun bir şekilde talep edilmektedir. İşimizdeki titizliğimiz ve kaliteye verdiğimiz önemin bizi her zaman ileriye taşıyacağının bilincinde olarak kalitemizden ödün vermeden çıtamızı her geçen gün bir kat daha yükseltmeyi hedeflemekteyiz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Çiğköfte Co

    Türkiye'de ilk defa online olarak özel vakumlu ambalajlarla etsiz çiğ köfte satışı gerçekleştiriyoruz. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı onaylı üretim tesisimizde el değmeden günlük üretilen çiğ köfteler aynı gün gönderiliyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • 2.el Lokanta Malzemeleri Alanlar ve 2.el Lokanta Malzemeleri Satan yerler.

    2. el lokanta malzemeleri almak ve 2.el lokanta malzemeleri satmak için firmamız Lokanta sektörünün önemli lokanta malzemeleri tedarik eden firmalarından biri haline dönüşmüştür. İş hacmi gün geçtikçe büyüyen 2. el lokanta malzemeleri pazarı, lokanta sahibi esnaf ve işletmecilere malzeme ve ekipmanlarını yenileme, elden çıkarma ya da tedarik etmede kolaylıklar, ekonomik ve kârlı fırsatlar sunan dinamik bir firmasıyız. Güneş Ticaret lokanta malzemeleri firması olarak İstanbul’un her yerinden 2. el lokanta malzemeleri alıyor ve İstanbul’un her yerine 2. el lokanta malzemesi satıyoruz. Firmamız İstanbul ve çevresinde 2. el lokanta malzemeleri alanlar ve 2. el lokanta malzemeleri satanlar arasındaki en aktif ve dinamik firmalardan biridir. Lokantanızı her hangi bir nedenle kapatıyor ve artık kullanmayacağınız malzemeleri elden çıkarmak istiyorsanız, firmamız ile irtibata geçebilirsiniz. 2. el lokanta malzemelerinizi komple ya da tek tek, parça parça, değerinde ve nakit olarak alıyoruz. Eğer yeni bir restaurant, cafe, lokanta, ocakbaşı, otel, büfe, steakhouse ya da bir pastane açıyorsanız, ihtiyacınız olan her çeşit ikinci el lokanta malzeme ve ekipmanını temin ediyoruz. 2.el lokanta malzemeri http://ikinciellokantamalzemesi.blogspot.com.tr web blog sitemizi ziyaret etmenizi önemle rica ederiz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • WOY GRUP

    Modern hayatı şekillendiren yeni keşiflerin öncülüğünü üstlenerek daha iyi bir yaşamın standartlarını oluşturmak için çalışan Woy Grup, 2020 yılında kurulmuştur. Müşterilerinin yanı sıra çalışanları, iş ortakları ve hatta rakipleri için bir tutkuya dönüşecek, sınıfının en iyisi yaşam tarzı markalarını bünyesinde barındıran WOY, çalıştığı alanlarda küresel bir oyuncu olma hedefiyle çalışmalarına devam etmektedir. Otomotiv; inşaat, mimarlık, e-ticaret, restaurant, İthalat ve ihracat, Su Üretim tesisi, Organik gıda olmak üzere 8 ana sektörde faaliyet gösteren Woy Grubu ayrıca, mevcut hizmet verdiği sektörlerin yanı sıra teknoloji, spor ve eğlence alanındaki yeni yatırımlarıyla da büyümesini sürdürmektedir
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Vegan Sertifikası

    V-Mark, dünyanın önde gelen vegan sertifikasyon kuruluşudur. V-Mark vegan sertifikası, vegan güvencesi için bir referans noktasıdır. Vegan tüketicinin yaşam tarzına uygun, hayvansal içerik barındırmayan ürünleri bir bakışta güvenle seçebilmesini sağlar. V-Mark, vegan ve vejetaryen konularında işletmelerin ürün kalitesini arttırmak ve uluslarası ticarette olası ticari risklerini önlemek amacı ile faaliyet göstermektedir. Vegan ve Vejetaryen ürünler söz konusu olduğunda, her sektörden ve her boyutta işletmeler için ürün değerlendirme hizmetleri vermekte ve sertifikalandırmaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin