Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Alt Sektörler
Kategori'ye Ait Firmalar
  • Altınbaş İnşaat Sanayi

    Altınbaş İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Firmamız 1979 yılında Bahri Altınbaş ismi altında , inşaat ve taahhüt işlerinin altyapı kolunda hizmet vermek üzere Bursa’ da kurulmuştur.Bu tarihten sonra sürekli gelişen ve büyüyen firmamız 1995 yılından itibaren Altınbaş İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti adını almıştır. Bursa’nın hemen her ilçe, belde ve köyünde hizmet vererek sektöre giren Altınbaş İnşaat, önce Marmara Bölgesi’nin diğer illerinde, daha sonra tüm Anadolu’nun diğer bölgelerinde hizmet vererek Anadolu’nun her köşesine modern uygarlığın gerekliliği olan modern altyapı projelerini üretmeyi kendine misyon edinmiştir. Altyapı sektörünün tüm alt kolları olan; Kanalizasyon, içme suyu, yağmur suyu altyapı projeleri; Dere ıslah projeleri; Doğalgaz, telekom ve elektrik altyapı projeleri; Su deposu, su alma yapıları, içme suyu ve kanalizasyon artıma tesisi inşaat projeleri ve Çevre düzenlemesi projelerinde firmamız faaliyet göstermiş ve kazandığı teknik ve idari birikimi, güçlü makine parkı ile birleştirerek, her ölçekteki projeyi başarı ile tamamlamıştır. Bu da Altınbaş İnşaat’ı Türkiye’nin altyapı inşaatı sektöründe önde gelen sayılı firmalarından birini yapmıştır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • CB Yazılım | Çizimden Metraj Çıkarma

    CB Yazılım, inşaat sektöründeki 31 yıllık tecrübesiyle,bu alanda faaliyet yürüten tüm firmalara fayda sağlamayı amaç edinerek 2009 yılında kurulmuştur. Teknolojinin hızla gelişmesi, inşaat sektörünün giderek genişlemesi ve iş yükünün artmasıyla, bu alanda faaliyet gösteren firmaların iş yükünü azaltmak ve bu sektör içerisindeki eksikliğin giderilmesi amacı CB Yazılım firmasını akıllı metraj programlarını üretmeye yöneltmiştir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Investhome Inc.

    Investhome Inc. ABD Istanbul Merkez Şubesi 20 yılı aşkın tecrübesi ile gayrimenkul yatırımı konusunda en doğru seçimi yapmanızı sağlayan Investhome, Amerika Birleşik Devletleri ekonomisinin gücünü yanına alarak, Devlet Kira Destek Programı kapsamında faaliyet gösteren bir inşaat ve yatırım danışmanlık firmasıdır. Washington DC’nin merkezinde mücevher gibi evler inşaa eden Investhome, Emin Berk Sever ve Doğa Doğan tarafından 2017 yılında kurulmuştur. Emlak yatırımlarınızda özel olarak seçilmiş envanter ile henüz keşfedilmemiş kazancı Devlet Kira Destek Program’ı kapsamında size sunar. Investhome; sigortalama, mortgage, kiralama, bakım onarım gibi satış sonrası hizmetleri de sizin adınıza üstlenir. Eviniz Hazır | Seçiminizi Yapın | Kiralama, Güvence ve Yönetimi BİZE BIRAKIN! INVESTHOME | YATIRIMA AÇILAN KAPI
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Mekanik Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş

    Mekanik Boru Endüstriyel Sistemler Sanayi ve Ticaret A.Ş olarak, aşağıdaki ürün gurupları ile ilgili taleplerinizi karşılamaktan memnunluk duyacağız. Ürün guruplarımız için www.mekanikboru.com sitemizi ziyaret etmenizi rica ederiz. Borusan Mannesmann - Boyuna Kaynaklı Çelik Borular, Spiral Kaynaklı Çelik Borular, Pe Kaplı Çelik Borular Sertifikalı Çelik Çekme - Dikişsiz Borular, Unival Giacomini , Prinç - Pik Sfero - Balans Vanaları , Kompansatörler ve Yangından Korunum Ürünleri, Flowcon Balans Vanaları, Vıctaulıc Kaplinler, Sprinkler ve Yangından Korunum Ürünleri Rapidrop Yangından Korunum Ürünleri Weflo Vanalar Norm Bağlantı Elemanları , Kelepçe ve Askı Sistemleri, Dikişli Dikişsiz Dirsek , Kep, Redüksiyon, Nipel Stok Fazlası Çelik Boru ve Saclar Sandviç Panel
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • KArina Dizayn Akrilik Mobilya Dış Tiç. LTd. Şti

    Karina Dizayn Firması olarak tecrübeli ekibimizle Corian-Akrilik malzemeden Duş Teknesi ,Lavabo,Küvet,Karşılama Bankosu,Sehpalar,,Mutfak be Banyo Tezgahları perakende ve projeye göre imalat yapmaktayız. Corian -Akrilik Malzeme Özellikleri • Gözeneksiz yüzeylerin temizlenmesi ve dezenfekte edilmesi kolaydır. • Sorunsuz görünüme sahiptir. • Çizilirse kolayca onarılır. • Geri dönüşler ve lavabolar için kullanılabilir. • Çok çeşitli renk ve desenlerde sunulur. • Dayanıklıdır. Akrilik suya, kire, günlük kullanımdan doğabilecek aşınmalara karşı üstün direnç sağlar. • Masif oluşundan dolayı renk ve dokular ilk gün ki gibi görüntüsünü korur. • Yenilenebilir özelliği sayesinde de oluşabilecek hasarlarda sadece hasar alan bölge yerinde onarılabilir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Akustik Kapı

    Ses yalıtımı için özel olarak üretilen akustik kapı lardır. Sesi içerisinde absorbe ederek gürültü seviyesini minimalize edilmesini sağlarlar. Akustik kapı profesyonel olarak, studiolarda, reji yayın odalarında, seminer ve konferans salonlarında, çok amaçlı salonlarda, müzik odalarında akustik panel kapıların üretimi ve kurulumu hizmetleri vermekteyiz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Fakro Çatı Merdivenleri

    Çatı merdivenleri, tavan arası çıkış merdivenleri, portatif çatı merdiveni, katlanır çatı merdivenleri, ahşap çatı merdivenleri, metal çatı merdivenleri, çatı çıkış merdivenleri, çatı meriveni, teleskopik çatı merdivenleri, metal katlanır merdiven, katlanır çatı merdiven ve çatı pencereleri satış ve uygulama montaj hizmeti vermekteyiz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Çatı Merdiveni

    Kullanım tercihlerinize göre otomatik çalışma sisteminde olanları da tercih edebilirsiniz. Farklı modeller arasında tavanlara yapılacak sistemde dilediğiniz renk seçeneğini de seçme şansına sahipsiniz. Günümüzde tavan arası için tercih edilen çatı merdiveninde trendi metal çatı merdivenleri oluşturmaktadır. Ahşabın göz alıcı ihtişamını klasikleşen mobilya tasarımından modern çizgilerde katlanır merdivenlerde görebileceğiniz çatı merdivenleri ile ofislerde farklı ve estetik bir boyut kazandırabilirsiniz. Yaşam alanlarınızın huzur verici sıcaklığı çatı katına rahatlıkla çıkarak sevdiklerinizle hoş vakit geçirmenizi sağlayan yapı elemanları kolay temizlenebilir özelliği açılıp kapanabilmesi ile pratikliği de beraberinde getirmektedir. Tavan arası için özel olarak düşünülecek çatı merdiveni ile yaşam alanlarınıza farklı boyutlar kazandırabilirsiniz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Tempo Grup Temizlik Şirketleri

    Tempo Grup, temizlik şirketleri ankara, halı yıkama, koltuk yıkama, ankara temizlik firmaları, ankara temizlik, temizlik şirketi ankara, dış cephe temizliği, temizlik ankara, ankara ev temizliği, koltuk temizleme, temizlik, temizlik elemanı, halı yıkama fabrikası, ankara ev temizlik, temizlikçi bayan, ofis temizliği, dış cephe temizliği, ev temizlik şirketleri, temizlik firmaları
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Özgür Tasarım

    Akrilik tezgah imalatçısı Özgür Tasarım Kartal İstanbul'da hizmet verir. Çalıştığı Akrilik Tezgah Markaları; DuPont Corian, Samsung Staron, Franke, Hanex, Lg HiMacs DuPont Montelli, Dominox, Getapol, DuPont Basic Surfaces Hizmetleri; Akrilik mutfak tezgahı, Akrilik banyo tezgahı, Akrilik lavabo, Akrilik eviye, Akrilik duş teknesi, Akrilik banko ve banko kaplama, Akrilik laboratuvar tezgahları, Akrilik laboratuvar evye ve lavaboları, Akrilik kuaför tezgahları, Akrilik wc tezgahları, Akrilik ada mutfak tezgahı, Akrilik amerikan bar mutfak tezgahı, Akrilik mutfak masası, Akrilik ışıklı masa, Akrilik tasarım, Akrilik amerikan mutfak tezgahı, Akrilik mutfak bankosu, Akrilik yalak lavabo, Akrilik gizli giderli lavabo, Akrilik bayan kuaför tezgahları, Akrilik berber tezgahları, Akrilik yalak tipi lavabolar, Akrilik danışma bankosu, Akrilik karşılama bankosu, Akrilik resepsiyon bankosu, Corian tezgah tamiri, Akrilik tezgah tamiri,
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Akustik Ses Yalıtımı

    Akustik ses yalıtımı ile ilgili firma olarak ses problemlerinin olduğu alanlarda gürültülü ve titreşim için en etkili tavan, duvar, zemin ses yalıtımı ürünlerimiz iş yeri, ev fabrika ses yalıtımı ve izolasyonu malzemeleri, gürültü ile darbe yalıtımı ve titreşim kontrolü ile izolasyonunda, ses yalıtım malzemeleri ve ses izolasyon süngerlerimiz ise müzik odası, stüdyo odası, ofis odası gibi ses ve gürültü problemi için İstanbul/Sultanbeyli'de hizmet vermekteyiz. Uygulama yapılan alanların genel yapımında anahtar teslim çözüm ortaklarımız ile profesyonel kadromuzla ile çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Ses yalıtımı sektöründe faaliyet gösteren firmamız bir çok mekanda akustik yalıtım, ses izolasyonu, akustik kaplama, kumaş panel, akustik sünger gibi uygulamalar yapmakla beraber yine bir çok firmaya malzeme desteğinde bulunmuştur. İdeal servis hizmetiyle tam ve koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlamaktadır. Bu başarıda uzman kadromuzun katkısı da çok büyüktür. Tüm müşterilerimize başarılı ve yenilikçi yalıtım çözümleri sunmaktır ayrıca Türkiye’de yalıtım bilincinin arttırılması ve enerji kaynaklarının verimli kullanılması ile çevrenin korunmasına katkıda bulunmaktır. Şirketimiz, distribütörlüğünü sürdürdüğümüz markalardan kazandığımız güven, müşterilerimizden aldığımız ilham ve çalışma arkadaşlarımızın özverisiyle, inşaat sektöründe temelden çatıya her konuda hizmet vermektedir. Bu çalışma sürecinde müşterilerine daha iyi hizmet vermek amacıyla piyasanın ihtiyaç duyduğu ve gelecek gördüğü konularda da üretime geçmeye başlamıştır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Skor Tesisat | Su Tesisatçısı

    Skor Tesisat olarak 2000’li yılların başında Ortes Tesisat olarak faaliyet göstermeye başladık. 17 yıllık tecrübemiz ile su tesisatı sektöründe sizlere hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Yenilikçi bir firma olan Skor Tesisat, ülkemizde ilk çıkan kamera ile su tespit cihazlarını kullanan nadir firmalar arasında yer almaktadır. Skor Tesisat her geçen gün ilerleyen teknolojiyi takip ederek en yeni ekipmanlarla sizlerin sorunlarını en hızlı ve güvenilir bir şekilde çözümlemeyi amaç edinmiştir. Skor Tesisat olarak yapmış olduğumuz işlerde kaliteli malzemeler kullanarak yapmış olduğumuz işin ömrünü ve kalitesini daima yüksek tutmak istedik. Su tesisatı ustalarımız alanında uzman kişilerden oluştuğundan dolayı usta kaynaklı tesisat hatalarını yok etmeyi amaçladık. Daima müşteri memnuniyetini firma prensibi haline getiren Skor Tesisat bu nedenle geçmişimizde onlarca mutlu referans bıraktık.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Üstün Mühendislik

    Üstün Mühendislik Teknik Hizmetler 1996 yılında ticari faaliyetine ısıtma mühendisliğiyle başlayan şirketimiz 2014 yılı itibarıyla aynı çatı altında branşlara ayrılarak farklı departmanlar ile, ısıtma, soğutma ve havalandırma sistemleri, karayollarında yol çizgi uygulamaları, kurumsal otopark tasarımları, mimari tasarım ve uygulamaları, su izolasyonu uygulamaları, ahşap ve metal konstrüksiyon tasarım ve uygulamaları, mühendislik hizmetleri, endüstriyel zemin kaplamaları, konularında uzman mühendis, tasarımcı ve teknisyenleri ile satış ve uygulama hizmetleri vermektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin