Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Alt Sektörler
Kültür, Sanat Kategorisi

Bu kategoride 7 adet Sektör, 93 adet Firma bulunmaktadır.
Kategori'ye Ait Firmalar
  • Gitarpark

    Gitarpark :: Müzik Aletleri Ve Aksesuarları Online Satışı Bir Çok Marka ve Model Müzik Aletleri ile Aksesuar Ve Parçalarının Online Satış Mağazası Gitarlar Gitar Aksesuarları Gitar Parçaları Aksesuarlar Efekt Aletleri Teller Amfiler Yaylılar Tuşlular Gitarpark; Bakırköy de müzik aletleri satışı yaptığımız Stüdyopark bünyesindeki online satış portalıdır. 2001 yılından bu yana müzik aletleri satışı alanında müşterilerinin güvenini kazanmış olan Stüdyopark bu güveni online satış mağazası www.gitarpark.com ile tüm türkiyeye yaymak için çalışmaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • La Terra Restaurant

    La Terra Restaurant, Bar, Kır Düğün Organizasyon Laterra kır düğünü, nişan, kına geceleri, doğum günleri, baby shower, davet ve organizasyonları, yeşillerin içinde köy kahvaltısı, mangal keyfi, nargile, okey tavla, haftanın belirli günleri canlı müzik, A'la Carte restoran, dedemin meyve bahçesi. Laterra kır düğünü, nişan, kına geceleri, doğum günleri, baby shower, davet ve organizasyonları, yeşillerin içinde köy kahvaltısı, mangal keyfi, nargile, okey tavla, haftanın belirli günleri canlı müzik, A'la Carte restoran, dedemin meyve bahçesi
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • CinemaPink Etiler

    Film izlemekten keyif alan sinema severlerin, işletmemizden memnun olmasından daha da çok keyif alan, 1994 yılından beri 200'den fazla sinema salonu yapan ve işleten kuruluşuz... biz sinemacıyız..
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Cinema Pink Merkez

    Film izlemekten keyif alan sinema severlerin, işletmemizden memnun olmasından daha da çok keyif alan, 1994 yılından beri 200'den fazla sinema salonu yapan ve işleten kuruluşuz... biz sinemacıyız..
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Bir ömür davet

    Bir ömür davet salonları Beylikdüzü’nün merkezinde tüm beklentileriniz göz önüne alınarak inşa edildi. Deneyimli,yaratıcı ve sorumluluğunun bilincinde profesyonel bir ekipten oluşan bir ömür davet salonları yönetimi kalitenin mutlu müşteri ile eş anlamlı olduğu prensibi ile hareket etmektedir. Özel günlerinizi hayatınız boyunca hatırlayacağınız güzel anılara dönüştürüp yenilikleri yakından takip eder. Bir Ömür Davet Salonları, ömür boyunca tüm davetlerinizi başarı ile gerçekleştirmeye taliptir. Yönetim anlayışımız tüm organizasyonlarda detaylar üzerinde titizlik içinde çalışmak, kullanılan malzeme ve hizmet kalitelerini maksimum düzeye taşımak firmamızın temel prensibi olarak benimsemiştir. 2500 m2 olan, içerisinde 3 farklı salon ve sosyal alanlarımızla güzel bir müzik eşliğinde menülerimizi tatmanız ve özel günlerinizi bir ömür davet ayrıcalığı ile yaşamanız için sizleri salonlarımıza bekliyoruz…
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Hande Düğün Salonu

    Avcılar Düğün Salonları ndan Hande Düğün Salonu Düğün Nişan Sünnet Kına Gecesi ve Özel Toplantılarınızda Kaliteli hizmetimiz ve uygun fiyatlarımızla hizmetinizdeyiz. 8 Katlı yaş pasta, Kuru pasta, Kraker ve Meşrubat çeşitlerimiz davetlilerimize kişisel tabaklarda ikramımızdır. 120 Dakika video çekimi, 20 poz aile fotoğrafı, Disco show, Sinevizyon gösterimi, Sis gösterisi, Meşale gösterisi, Konfeti, volkan, ateş şelalesi ve müzikli slayt gösterimizle bu en anlamlı gününüze renk katıyoruz Salonumuzda otopark klima ve havalandırma mevcuttur. Müzisyen sanatçılarımızla her yöreye ait canlı müzik ve şarkılarımızla sizlere eşsiz bir müzik ziyafeti sunuyoruz. Çiflerimize verdiğimiz paket düğünlerde 40 a varan indirimler yaparak müşterilerimize avantaj sağlıyoruz.(Fotoğraf stüdyosu, davetiye, araba süslemesi ve kına gecesi) Avcılar Düğün Salonları Hande Düğün Sarayı
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • ATAPARK TESİSLERİ

    Şehrin merkezinde eşsiz deniz manzarası ve yemyeşil doğanın içinde huzurlu ve eğlenceli organizasyonlara ev sahipliği yapıyoruz.Kahvaltıdan doğum günü partisi,piknikten yemek davetlerine kadar az veya kalabalık grup ile tesisimizde etkinliğinizi gerçekleştirebilirsiniz. Denizin müthiş seyrini doğanın büyüsü ile harmanlıyarak ;hayalinizdeki organizasyonları uzman ekibimiz ,güler yüzlü yönetici kadromuz ve şefimizin leziz menüleri ile unutulmaz anılara dönüştürüyoruz. Sürekli yenilik ve gelişim ilkesini kendimize misyon edinerek,sizlere her yıl yeni güzellikler sunuyoruz. İş toplantıları, tanıtım hizmetleri, iş yemekleri gibi organizasyonları denizin misafirlerinize huzur veren sunumu ile etkinliklerimiz çok daha keyifli ve verimli geçmektedir. Davetli sayınıza göre 4 farklı kır bahçelerimiz ve balo/davet salonumuzda 10 kişiden 2000 kişiye kadar etkinlikler gerçekleştiriyoruz. İstek ve düşünceleriniz doğrultusunda size özel hazırlanan organizasyon planlaması ve menümüz ile her bütçeye uygun kır organizasyonlarınızı gerçekleştirebiliyorsunuz. Sizlere özel tasarlanmış nikah bahçemizde, zevkinize uygun olarak istediğiniz gün ve saat diliminde 2'şer saatlik süreler içinde nikah törenlerinizi deniz manzarası ve doğanın ferahlığında unutulmaz kılabilirsiniz. Olası bir hava muhalefetinden konuklarınızın memnuniyetleri düşünülerek 4 ayak otağı tarzı şemsiyelerimizle masalarımızın üzerlerini kapatıyoruz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • salon seramoni

    Müşterilerimizin ihtiyaçlarının esnek yapımız ve yaratıcı çözümlerimizle yaşamlarına değer katan, onları farklı kılan ürün ve hizmetler tasarlayıp sunmak. * Düğün törenlerinizde davet ettiğiniz misafirlerinize verilecek ikramların, hizmetlerin kalitesini artırmak. * Müşteri hizmetlerini en üst seviyede karşılayacak ürün ve hizmeti sunmak, teknolojik yatırımları gerçekleştirerek toplum için değerler üreten ve paylaşan salon olmaktır. SERAMONİ DÜĞÜN SALONLARINI LİDER YAPAN ÖZELLİKLER * Özel Tasarım ve Dekoru * Merkezi Bir Noktada Oluşu * Klima ve jeneratör Sistemi * Özel Gelin-Damat Odası * Digital Fotoğraf Stüdyosu ve Kamera Sistemi * Dürüstlük, Şeffaflık ve Hijyenik Ortamı SALON SERAMONİ SALONLARI
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Sır Evi

    Ücretsiz profesyonel fotoğraf ya da video çekimi* Mini havai fişek gösterisi ve Fire Show Etkinlik süresince canlı müzik ve/veya DJ performans Fix Menü Soğuk başlangıçlar + ara sıcaklar + salata + ana yemek + 1 içecek ( alkollü / alkolsüz)
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Nirvana Davet

    Hayallerinize uygun, hayatınızdaki en önemli gününüzde, başarılı ekip çalışması ile birlikte, sizin yanınızda olmaktan mutluluk duyarız. Salonumuz rahatlığınızı sağlamak üzere tasarlanmıştır… Sizin isteklerinizi yerine getirecek bir personel ekibimiz olacaktır. Bu güzel gününüzde mutluluğunuza mutluluk katmak adına sürprizlerimiz de mevcuttur. Nirvana Davet sadece düğün organizasyonların da değil şimdiye kadar verdiği kokteyl, toplantı, mezuniyet kutlamaları ve sünnet düğünleri de dahil olmak üzere bir çok mutlu ve başarılı ana tanıklık etmiş ve bununla gurur duymuştur.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • iyisahne.com

    Beyoğlu/İstanbul, Türkiye merkezli olarak 2014 yılı Kasım ayı içerisinde kurulan iyisahne.com, birey ve kurumların doğrudan ülke çapındaki benzersiz sanat ve performans profesyonellerine ulaşması, kaydetmesi ve verilen hizmetler özelinde her türlü etkinlik ve organizasyon için rezerve etmesi için kurgulanmış topluluk temelli bir pazar yeridir. Amacımız, sanatçıların verdikleri hizmetleri şık bir şekilde internet üzerinde sergilemesini sağlamak ve güvenilir bir biçimde birim zamanını kiralamak suretiyle etkinlik sahipleri ile etkileşim içerisinde bulunmalarını kolaylaştırmak.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • CinemaPink Levent

    Film izlemekten keyif alan sinema severlerin, işletmemizden memnun olmasından daha da çok keyif alan, 1994 yılından beri 200'den fazla sinema salonu yapan ve işleten kuruluşuz... biz sinemacıyız..
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin