Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Alt Sektörler
Kültür, Sanat Kategorisi

Bu kategoride 7 adet Sektör, 93 adet Firma bulunmaktadır.
Kategori'ye Ait Firmalar
  • Club Leylaa

    Tesisimiz ; düğün, nişan , sünnet ve diğer toplantı organizasyonlarınız için, 150 ve 650 kişi kapasiteli iki ayrı salonu , muhteşem Ankara manzaralı terasları, kapalı - açık otoparkları ve deneyimli personeli ile hizmetinizdedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • esmusic

    20 Yılı aşkın bir süredir gerçekleştirdiğimiz binlerce organizasyon ile hizmet verdiğimiz bu sektörde edindiğimiz bilgi birikimi ve tecrübemizi uzun ya da parıltılı cümlelerle size aktarmak yerine, sitemizi hazırlarken, yaptığımız işi en iyi şekilde özetleyen ünlü deyimden yola çıktık: Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz… İstedik ki; gerçekleştireceğiniz davetin türü ne olursa olsun, mesleğimize olan sevgi ve saygımızla şekillenen, günümüz teknolojisinin tüm imkanlarının kullanıldığı; kurumsal, ancak içerisinde İnsan Sıcaklığının hep bulunduğu, her aşamasında bizleri yanınızda hissedeceğiniz organizasyonlardan yansıyan parıltıyı kendi gözlerinizle görün. Saygı ve sevgilerimizle. Emman ÇİÇEK Sarven ÇİÇEK
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Asyav Vale Park

    VALE ORGANİZASYON, yirmi yılı aşan tecrubesiyle, düğün, nişan, sünnet düğünü, şirket ve bayi toplantıları, mezuniyet törenleri, seminer ve söyleşi gibi cemiyet organizasyonlarınızda hizmete başladığımız tarihten bu yana siz değerli DOSTLARIMIZIN talepleri doğrultusunda, her zaman en iyi ve en mükemmel hizmeti vermeye çalışmaktadır. Bu amaç doğrultusunda üç farklı salonla sizlere hizmet vermekteyiz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Sevgi Düğün Salonu

    1995 Yılında açtık kapılarımızı... O günden bu güne “Sevgi” paylaştık sizinle, Her düğünde evlendik yeniden, Her nişanda bizde parmağımıza bir yüzük taktık, En özel eğlencelerinizde neşenize neşe kattık, En özel toplantılarınızda misafirimiz gibi ağırladık misafirlerinizi, Sünnetinizde oğlunuzun elinden tutarken, Gözlerimiz dolu dolu hatırladık bizde oğlumuzun elinden tuttuğumuz günleri.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Ecrin Organizasyon

    Sektörde on beşinci yıl... Ecrin Organizasyon olarak Profesyonel ekibimizle çıktığımız yolda. Yaptığımız her işte en iyisini başarmak için çabaladık. Dürüstlük ve kalite anlayışımızdan hiçbir zaman taviz vermedik. Her organizasyonumuzu, sanki ilk defa yapıyormuşçasına heyecanla ve yüzlercesini geride bırakmış olmanın verdiği profesyonellik ile yapıyoruz. Amacımız, sizleri mutlu etmek, reklam ve tanıtımınızı en iyi şekilde yapmak. Bunları gelişen çağın gerektirdiği biçimde yapmaktan vazgeçmedik. Düşlerinize ve beklentilerinize karşılık verebildiysek ne mutlu bize. Burcu ASLAN Genel Müdür Körfez Mah. Berk Sok. No:10 K:6/65 İzmit / KOCAELİ
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Kocaeli Palyaço

    Kocaeli Palyaço, Darıca Palyaço, Çayırova Palyaço, İzmit Palyaço, Kocaeli Palyaço, Dilovası Palyaço, Körfez Palyaço, Maşukiye Palyaço, Derince Palyaço Osman Yılmaz Mahallesi, Atatürk Caddesi, Aksu Apartmanı No : 55 / 1 Gebze - KOCAELİ
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Çirağan Park Resturant

    Çirağan Park Resturant Eğlence Tesisleri 1940 yılında şimdiki adıyla Eskişehir Belediye Nikah salonunun olduğu Zeytinoğlu iş hanında TEKİN OTEL olarak faaliyetine başlamıştır. 1950 yılında TOPTAN VE PERAKENDE, GIDA BAKLİYAT ticareti ve şehirler arası NAKLİYAT işleriyle Tekin bakliyat ve nakliyat olarak hizmet verirken 1975 yılında Tekin otomotiv olarak OTOMOTİV sektörünede girmiştir.1998 yılına kadar otomotiv sektöründe başarıyla faaliyetini sürdürüken Aynı yıl bünyesine İNŞAAT TAAHHÜT işleri eklemiştir. FİKRET TEKİN ve oğulları, yıllarca ticaret hayatını sürdürüp 2003 yılında Tekinoğulları Otomotiv İnşaat ve Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi olarak ismini değiştirmiştir. 2010 yılında ise OTEL TEKİNOĞULLARI , SUİT TEKİNOĞULLARI ve BUTİK TEKİNOĞULLARI adı altında şehrimizin Üç ayrı semtinde otel hizmeti faliyetlerine başlamıştır,ve yine 2010 yılında ÇIRAĞAN PARK RESTAURANT BALO DAVET SALONU binası hizmete açılmıştır eskişehirde turizmin öncü kuruluşlarından olmaya aday hale gelen firmamız önce müşteri memnuniyeti sürekli kaliteli hizmet ve uygun fiyat anlayışıyla yoluna devam etmektedir. Günümüzde Tekinoğulları İNŞAAT, OTOMOTİV, BAYAN APART, SUİT OTEL,BUTİK OTEL,OTEL TEKİNOĞULLARI ,OTOPARK ve ÇIRAĞAN PARK RESTAURANT BALO DAVET SALONU sektörlerinde deneyimli kadrosu ve müşterilerinden aldığı destekle başarıyla faaliyetlerini sürdürmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Hayal Balo Salonu

    Faaliyet alanlarıımızı; Düğün, Kokteyl, Kongreler, Seminerler, Ürün Lansmanı, Konser ve Toplantı Organizasyonları, Mezuniyet Törenleri ve Okul Partileri gibi ana başlıklar altında toplayabiliriz. Salon girişinde 250 metrekarelik fuaye alanı, organizasyonlarınız öncesi kokteyller, coffee breakler veya sunumlarınız için hizmet vermektedir. Salonumuzda ses ve ışık düzeni bağımsız bir şekilde çalışabilmektedir. Yeterli teknip ekipman ile, örnegin takip ışığı, laser show, dev sinevizyon perdesi vs, özel günlerinizi daha özel yapmayı görevi bilen personel desteği her zaman hizmetinizdedir. Salonumuz benzersiz teknolojisi ve yüksek hizmet kalitesi ile özel günlerinizde hizmetinizdedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Lora Nikah Şekeri

    İstanbul Bölge Müdürlüğü: Kuşdili Caddesi Karadut Sk. No:29 Kadıköy / İSTANBUL Tel:+90 216 550 50 75 Kocaeli Şube: İnönü Caddesi No:248 İzmit / KOCAELİ Tel: +90 262 322 88 11 Üretim: İzmit / KOCAELİ Tel: +90 262 321 55 44 (pbx) Lora Nikah Şekeri - Lora Nikah Şekeri, Davetiye/ Türkiyenin en çok tercih edilen nikah şekeri mağazası 1974 yılında Kocaeli de ticari hayatına başlayan Lora kurulduğu günden bu güne sektörün öncü ve lideri olarak yoluna devam etmiştir. Türkiye’ye nikah şekerinde güvenli ve çok seçenekli ürün konseptini getiren Lora bu gün Doğum, Yaş günü, Sünnet, Parti, Söz, Nişan, Kına gecesi, Nikah, Düğün ve Mevlüt törenlerinde konsept ürünler sunmakta, yenilikleri ile sektörüne yön vermektedir. Türkiye’nin online ilk ve lider nikah şekeri mağazası Lora, sektöründe Türkiye’nin en büyük mağazası olan Kadıköy şubesinin yanında birçok ilimizde şubeleri, franchise' leri ve satış noktaları ile hizmet verirken. Almanya, Azerbaycan, Belçika, Fas, Fransa, Irak, İran, İsviçre, Hollanda ve Kıbrıs showroomları ile Dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • CinemaPink Antalya

    Film izlemekten keyif alan sinema severlerin, işletmemizden memnun olmasından daha da çok keyif alan, 1994 yılından beri 200'den fazla sinema salonu yapan ve işleten kuruluşuz... biz sinemacıyız.. Fener Mah. Tekelioğlu Cad. No: 3 Kat 2 Shemall Avm Fener 07160 Muratpaşa/Antalya
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Vatan Dugun Sarayı

    35 yıllık tecrübesi, üstün hizmet anlayışı ile hizmetinizdeyiz... 800 kişilik kapasitesi, 35 yıllık tecrübesi, üstün hizmet anlayışı ile kaliteli organizsayonlarınız için doğru adrestesiniz... Molla Gürani Mahallesi Vatan Caddesi Mektep Sokak No 11 Aksaray İstanbul
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Fkm - Fırat Kültür Merkezi

    1991 yılında kültürel hizmet hayatına başlayan Fırat Kültür Merkezi (FKM) çok sayıda kültürel etkinliğe ev sahipliği yapmış İstanbulumuz’un en geniş kapasiteye sahip kurumlar arasında özgün bir yer edinmiştir. 1991’e kadar sinema olarak hizmet sunmuş olan salonumuz 17 yıldır yaşamını bir kültür merkezi olarak sürdürmektedir. Türkçe Olimpiyatları DİLSET’in ilk ikisi FKM’ de gerçekleştirilmiştir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Hodjapasha - Shows

    This Dance Theater is located at the center of Historical peninsula of Istanbul and was converted from a 550 years old historical turkish bath called Hocapaşa Hamamı in 2008. It was originally built by Hoca Sinan Paşa who was a teacher and later vizier to Fatih Sultan Mehmet during 1470’s. It was a double bath for both men and women. It was comperatively a big bath with high dome, made of cut stone and also corner walls were designed like a peacock tail. This building served as a Turkish bath till 1988. Location of the area is called Sirkeci which is next to Topkapı Palace Walls , Sirkeci Train Station formerly known also as Orient Express Train Station and Sultanahmet Area.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • İstanbul Arkeoloji Müzeleri

    Açık Olduğu Saatler : 09:00 - 19:00 Bilet Satış Saatleri : 09:00 - 18:00 Müze her gün ziyarete açıktır. Ücretler Bilet Fiyatları : 15 TL T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı 300'ü aşkın müze ve örenyerinde 1 sene boyunca geçerlidir. Bunun yanı sıra özel müzelerde ve kültür kurumlarında avantajlar sağlar. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları içindir. Müzekart+ Fiyatı: 50 TL
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • yerebatan sarnıcı

    Ziyaret Saatleri Müzemiz haftanın yedi günü ziyarete açıktır. İstisnai olarak dini bayramların birinci günü ve 1 Ocak tarihlerinde ise saat 13.00’da açılmaktadır. • Müzemiz her gün 09.00-17:30 saatleri arasında ziyarete açıktır. Ücretlendirme • Öğrenci: 5,00 TL • Tam: 10,00 TL • Yabancı ziyaretçi: 20,00 TL Kurumumuz Kültür Bakanlığı'na bağlı olmadığı için Müze Kart geçmez.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • sedefkar

    Sedefkar Ahmet SEZEN. Sedef El İşçilikleri , Fildişi , kemik işçilikler Küçükayasofya Caddesi Küçükayasofya Cami yanı Hüseyin Ağa Medresesi Hoca Ahmet Yesevi Vakfı No:18-20 34122 Sultanahmet/ İstanbul
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Düğün.com

    Düğün.com olarak 2007’den beri evlenecek çiftler ile düğün sektöründe faaliyet gösteren firmaları buluşturuyoruz. Türkiye’de evlenen her 3 çiftten birinin ve 5.000’i aşkın firmanın yolu Düğün.com’dan geçiyor. Düğün.com - Düğün Mekanları, Gelinlik, Fotoğrafçılar ve İhtiyacınız Olan Her Şey Binlerce Düğün Mekanı, Gelinlik Modelleri, Davetiye ve Nikah Şekeri Firmaları, Düğün Fotoğrafçıları, Organizasyon Firmaları… İndirim ve kampanyaları kaçırmayın
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • CinemaPink İzmit

    Film izlemekten keyif alan sinema severlerin, işletmemizden memnun olmasından daha da çok keyif alan, 1994 yılından beri 200'den fazla sinema salonu yapan ve işleten kuruluşuz... biz sinemacıyız.. Yahyakaptan Mh. Akasyalar Cd. ArastaPark AVM İZMİT
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin