Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Alt Sektörler
Lojistik ve Ulaştırma Kategorisi

Bu kategoride 6 adet Sektör, 96 adet Firma bulunmaktadır.
Kategori'ye Ait Firmalar
  • Marka Türk

    MARKATÜRK; kurumsal müşterilerinin ihtiyaçlarını Ulaştırma Hizmetleri, Araç Kiralama, Uçak Bileti Temini ve Süreci Yönetimi, Organizasyon, Tanıtım ve Danışmanlık Hizmetleri olmak üzere beş ana faaliyet alanında elit hizmet anlayışı ve eksiksiz müşteri memnuniyeti prensibine uygun olarak karşılamaktadır. Yenilikçi ve kaliteli hizmet anlayışıyla yola çıkan MARKATÜRK ; faaliyete başladığı ilk günden bu yana bu düşüncesinden ödün vermeden hizmetlerini sürdürmektedir . Her sektörden kurumsal müşterilerine en doğru ,en güvenilir ve en kaliteli hizmeti sunma amacındadır . Düzenlediği farklı ve eğlenceli okul turlarıyla da eğitim sektöründe adından sıkça söz ettirmektedir . Teknik ve idari alt yapımız ve uzman kadromuz ile tüm faaliyet alanlarında sahip olduğumuz tecrübeyi birleştirerek müşterilemizin ihtiyaçlarını en doğru biçimde karşılamak ve yüksek düzeyde müşteri memnuniyeti yaratmak öncelikli hedefimizdir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Has Turizm Türkiye

    Üç kıtada yüzlerce kara taşıtı ile yük ve insan taşımacılığı yapan Has Turizm’in temelleri, 1900’lü yılların başında atıldı. 1940 yılına kadar büyükbaba Kamil İsmail Kara at sırtında postacılıkyaptı. Ardından İsmail ve Mehmet Selim Kara kardeşler at arabası ile taş taşımacılığı ve taş ocağı işletmeciliği yapmaya başladılar. smail Kara ve M. Selim Kara, Kamil İsmail ve Zehra Kara'nın 9 çocuğundan ikisidir. İsmail Kara 1927, M. Selim Kara ise 1929 yılında dünyaya geldi. 1940 ‘larda at arabasıyla taş taşımacılığı yapan kardeşler daha sonra taş ocağı işletmeciliği yapmaya başladılar. 1952 yılnda kamyondan bozma bir otobüs ile Antakya - Ceyhan - Adana - Tarsus - Mersin hattıyla taşımacılık sektörüne ilk adımlarını attılar.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • City Turizm

    Turizm sektöründe 33 yılı geride bırakan, bu süreçte marka değerine daima ivme kazandıran City Turizm olarak; güçlü referanslarımızla geniş bir vizyonda hizmet sunuyoruz. Tüm hizmet alanlarımızda müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor, ihtiyaçlara ve isteklere özel seçeneklerimizle daima kaliteli hizmet anlayışımızı yansıtıyoruz. Kartaltepe Mahallesi Koşu yolu Aksu Caddesi Veliefendi Hipodromu Karşısı No: 48 Bakırköy – İstanbul
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • İZMİR TURİZM

    Kalitemizden ödün vermeden ilkleri yaşayan ve yaşatan bir firma olarak; • Müşterilerimizin haklarına saygı duymak. • Çalışanlarımızın haklarına saygı duymak. • İnsanlığa ve çevreye saygı duymak. Vizyon Bilgi çağımızın tüm olanaklarını kullanarak ; • Müşterilerimizin koşulsuz memnuniyetini sağlamak • Çalışanlarımızın memnuniyetini sağlamak • Topluma ve çevremize karşı sorumluklarımızın bilincinde olmak Kalite Politikamız Konuklarımızın ihtiyaç ve beklentilerini çok iyi tespit ederek karşılamak, güvenli ve rahat yolculuk yapmalarını sağlamaktır. Yenilikçi ve yaratıcı uygulamalar yaparak kurulduğu günden bu yana ilkleri uygulayan firma olan İzmir Turizm, çalışanları ile birlikte yaratmış olduğu sinerji ile takım ruhunu hizmetlerine en verimli şekilde yansıtmaktadır. Hizmet ve verimlilikte kalitesini arttırmak için profesyonel danışmanları ile çalışan firmamız gerek şirket içi gerek yolculuklar sırasında meydana gelen aksamaları anında tespit ederek önleyici ve düzeltici önlemler almaktadır. Karacaoğlan Mh. Kemal Paşa Cd. D:145 35070 Bornova/İzmir
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Varan Otobüs İşletmeleri

    Otobüs Bileti Satın Al | Otobüs Biletleri | Otobüs Seferleri – Varan Varan Otobüs İşletmeleri Otobüs biletinizi Varan'dan online olarak alın, otobüs seferlerinde konforlu ve ekonomik seyahatin farkını Varan Turizm ile yaşayın. Varan Şirkeler Grubu’nun lokomotif şirketi olan Varan Turizm, 1946’dan bugüne karayolu taşımacılığında faaliyet göstermektedir. Varan Turizm, kurulduğu tarih 1946’dan bugüne, uluslararası standartlarda sunduğu hizmet ve başlattığı her yeni uygulama ile pek çok ilke imza atarak, modern koşullarda güvenli ve konforlu yolculuğun temellerini atmıştır. Türkiye çapında 230 bilet satış noktası, 1000’i aşkın personel, kişiye özel TV, internet bağlantısı, uydu ve cep telefonu kullanımı serbest 350 araçlık ileri teknolojiye sahip filosu ile şirket, yılda 1.5 milyon yolcu taşımaktadır. Varan Turizm’in, yurtiçinde Marmara, Ege, Akdeniz, Orta Anadolu ve Karadeniz bölgelerinde 692 güzergaha Avusturya, Bulgaristan ve Almanya’ya düzenli seferleri bulunmaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Kamil Koç

    Kamil Koç | Otobüs Bileti kamilkoc.com.tr'de online sefer sorgulama ve otobüs bileti işlemlerinizi hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. - Otobüs Biletinizi kamilkoc.com.tr'den hızlı ve güvenli bir şekilde alabilirsiniz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Gökbora Bursa

    Gökbora - Uluslararasi Nakliyat ve Ticaret A.Ş ökbora, sunduğu Dünya standartlarındaki lojistik hizmetle, sınırları sizin için ortadan kaldıran, mesafeleri yok eden, dahası; mallarınızı ulaşması gereken yere zamanında ulaştıran, güvenebileceğiniz yakın dostunuz, entegre hizmetleriyle sizi rahatlatan bir yardımcınız ve üretim zincirinizde önemli bir halka olarak çoktan yerini almış vazgeçemediğiniz bir takım arkadaşınızdır
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Horoz Lojistik

    1942 yılında kurulan Horoz Lojistik, uluslararası ortaklıkları, istihdamı, yarattığı ekonomi ve sağladığı katma değeriyle lojistik sektörünün liderliğini yapan dev bir şirkettir. Lojistik sektöründe Türkiye’nin ilk milli kuruluşu olan Horoz bugün, 5 kıtada, 100 ülkede, 600 noktada Entegre Lojistik Çözümler üretebiliyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • ayca turizm

    Öğrenci Taşımacılığı Hertürlü güvenlik şartları yerine getirilmiş araçlarımız ile çocuklarımızı zamanında ve güvenli bir şekilde okullarından evlerine, evlerinden okullarına ulaştırmaktayız. Personel Taşımacılığı Personel taşımacılığı için sınırsız ve kaliteli bir hizmet anlayışını hedef olarak benimseyen AYCA Turizm zamanı lehinize çeviriyor. Gezi ve Turlar Doğal çevreyi koruyarak ve topluma katkıda bulunarak sürdürdüğümüz gezi ve turlar ile size güvenli ve konforlu bir seyahat ayrıcalığı sunuyoruz. V.I.P. Servis Özel konuklara, özel VIP Servis AYCA Turizm' de. Son teknoloji ve en üst düzey konforda dizayn edilmiş araçlarımız ve size özel tecrübeli şoförlerimizle, sizlere güvenli ve konforlu bir VIP hizmeti sunuyoruz. Dünyaca ünlü jant ve lastik markaları ile akü ve oto yedek parçalarının toptan ve parekende satışını merkez binamızdaki mağazamızda sürdürmekteyiz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • ahem nakliyat

    Ahem Nakliyat olarak 1998 yılında İstanbul Ambarlı Limanında faaliyete başlayan firmamız, her geçen gün büyüyerek önce Haydarpaşa, Akport, Yılport, Evyap, Gemlik limanlarından daha sonrada Mersin ve İzmir limanlarından şehiriçi ve şehirlerarası Açık Yük, Konteyner ve Lowbed (Ağır - İş Makinaları) taşımacılığında hizmet vermektedir.Ayrıca Lojistik sektörünün gelişimi ile 2009 yılından itibaren Ahem Nakliyat olarak tüm ihracat ve ithalat taşımalarında denizyolu komple ve parsiyel taşımalarınızdada hizmet vermekle birlikte kendine özgü ekibi ve araç filosu ile İstanbuldaki tüm adres ve antrepolardan Türkiye’de lojistik hizmet vermektedir. Hızla kendini geliştiren firmamız 2009 yılında depolama ve kargo-parsiyel taşımacılığında da yaptığı işlerle kendini kanıtlamıştır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Fillo Lojistik

    1998'de kargo sektöründe faaliyet göstermeye başlayan şirketimiz, 2003 yılında Aras Holding bünyesine katılmıştır. 2013 yılında ise yine Aras Holding bünyesinde bulunan Aras Logistics ile birleşerek FİLLO LOJİSİTİK olarak yeniden yapılanmıştır. Fillo Lojistik, 600 çalışanı, 3 Nakliye Ofisi , 17 Crossdock, 1.500 araçlık filosu, 25.000 m2 depolama alanı , günlük 3.000 teslimat noktası ve 4.000 m3 ‘lük sevkiyat kapasitesi ile 81 ilde yaygın dağıtım ağına sahip, iş ortaklarına özel çözümler üreten lojistik firmasıdır. Tekstil, hazır giyim, ayakkabı, medikal, otomotiv yedek parça, hızlı tüketim, mağazacılık , elektronik, promosyon vb. birçok sektörde faaliyet gösteren iş ortaklarına sunduğu yaratıcı çözümler ile rekabet üstünlüğü sağlayan Fillo Lojisitik, hammadde tedariğinden ürün dağıtımına, depolama ve depo içi katma değerli hizmetlerinden ters lojistik hizmetlerine kadar tedarik zincirinin tüm aşamalarında iş ortaklarının ihtiyaçlarına cevap vermektedir. Fillo Lojistik L1 yetki belgesine sahiptir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Gökbora Uluslararası Nakliyat

    Uluslararası karayolu taşımacılığında Türkiye'nin lider taşımacılarından Gökbora; 20 yılı aşkın geçmişi, grup şirketleri ve seçkin partnerlerin işbirliği ile oluşturduğu dünya çapındaki acente ağı, değişik yüklerin taşınmasına imkan verebilen alternatifli yaklaşık 1000 plakalık öz-mal araç filosu ile dış ticarette en önemli avantajınızdır.... • Parsiyel ve komple yüklemeler, • Güvenli ve zamanında teslimat, • Yaygın acente ağı, • Tüm Avrupa'ya düzenli sevkiyat, • Kapıdan kapıya hizmet, • Deneyimli ve uzman kadro, • Gelişmiş teknoloji ile hizmet bütünlüğü, • Tamamı öz mal geniş araç filosu, • Size özel müşteri hizmetleri birimi, • Sürekli yenilenen araç filosu, • GPRS sistemi ile uydu üzerinden araç takibi, • Çift katlı (double deck) araçlar ile sevkiyat imkanı, • Askılı araçlar ile tekstil yüklemeleri.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • 4D LOJİSTİK

    4D LOJİSTİK HİZMETLERİ VE DIŞ TİCARET A.Ş. nin hikayesi; sektöre uzun yıllarını vermiş 4 yakın dostun birikimlerini yeni bir oluşumda değerlendirmek istemesiyle başlamıştır. Verdikleri yoğun emek ve zorlu bir mücadelenin ardından büyük hedefler gerçekleştirmek amacıyla 4D Lojistik Hizmetleri ve Dış Ticaret A.Ş. i kurmuşlardır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Aslan Nakliyat

    Aslan Nakliyat Petrol Ürünleri Maden İnş. San. ve Tic. LTD. ŞTİ Şehiriçi ve şehirlerarası kuru yük taşımacılığı, Kum,Mıcır,Küng,Fayans,Mermer,Seramik,Alçı, Kremit nakliyesi, Silis madeni taşımacılığı, İnşaat sektörüne yönelik malzeme nakliyesi. Ağır iş makinası taşıma.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • DB Schenker Arkas Nakliyat

    Sektörünüzdeki zorlukları ve işinizin düzgün ilerlmeesi için ihtiyaç duyduğunuz araçları biliyoruz . Tüm nakliye modellerindeki deneyimimiz tedarik zinciriniz için bizi ideal hizmet ortağı yapmaktadır- tüm dünyada her zaman için 1872 yılında Viyana’da kurulan DB Schenker, Türkiye pazarına ilk olarak 1889 yılında girmiş ve 1995 yılında da Arkas ile güçlerini birleştirmiştir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • REKARMA

    REKARMA A.Ş. makine, otomotiv, çimento-beton, lojistik, gıda, ilaç, tekstil, demir-çelik sektörleri başta olmak üzere tüm üretim işletmelerinin depolama ve lojistik, işçi ve makine güvenliği, verimlilik ve otomasyon konularında gerek kalitesi ve gerekse teknolojik olarak dünya klasmanında birinciliğe oynayan saygın markaların Türkiye tek yetkili temsilcisidir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Burkan

    Her taşıma, gelişim yolunda bir adımdır ilkesiyle hareket eden Burkan, müşteri memnuniyeti doğrultusunda hizmet standartlarını her geçen gün artırmaktadır. Müşterilerinden aldığı geri bildirimleri en etkin şekilde değerlendirmeye tabi tutan Burkan, bu bildirimler doğrultusunda iş süreçlerini güncellemekte, hizmet kalitesini ve standartlarını her gün daha iyiye taşımaktadır. Çalışmalarında müşterilerinin gelişen teknolojiye paralel olarak öne çıkan taleplerini saptamayı ve bu talepleri karşılamayı ilke edinen Burkan, müşterilerine hizmet sunumu ile ilgili bütün süreçlerde sürekli ve sistemli bir iyileştirme çabası içindedir. Uzun soluklu iş ilişkileri kurmanın, yeni müşteri kazanmak kadar önemli olduğu ilkesi, Burkan'ın müşteri memnuniyeti konusundaki temel ilkesidir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin