Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Alt Sektörler
Kategori'ye Ait Firmalar
  • Mita Kalıp Beylikdüzü

    Modern CNC ve üniversal tezgahlar ile donatılmış kalıphane bölümümüzde, her türlü metal ve plastik enjeksiyon kalıplarının konstrüksiyonunu ve imalatını gerçekleştirmekteyiz. CNC torna ve freze tezgahlarından oluşan mekanik işlem bölümlerimizde, dünyanın önde gelen otomotiv ana sanayilerine, dökümünü yaptığımız ürünlerin yüksek hassasiyetli talaşlı şekil verme işlemlerini başarıyla gerçekleştirmekteyiz. Montaj bölümlerimizde; gerek yurt içi ve yurt dışındaki önde gelen otomotiv ana sanayilerine, gerekse yurt içi otomotiv yedek parça piyasasına modern techizat ve donanımlarımızla çeşitli montaj işlemlerini gerçekleştirmekteyiz. Tüm üretim faaliyetlerimizi, kalifiye kalite kontrol kadromuz ile ISO 9001 ve TS 16949 Kalite Yönetim Sistemleri doğrultusunda modern ve hassas ölçümkontrol cihazları ile kontrol etmekteyiz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Mita Kalıp Hadımköy

    Modern CNC ve üniversal tezgahlar ile donatılmış kalıphane bölümümüzde, her türlü metal ve plastik enjeksiyon kalıplarının konstrüksiyonunu ve imalatını gerçekleştirmekteyiz. İbn-i Sina Cad. No:1 Hadımköy- İstanbul CNC torna ve freze tezgahlarından oluşan mekanik işlem bölümlerimizde, dünyanın önde gelen otomotiv ana sanayilerine, dökümünü yaptığımız ürünlerin yüksek hassasiyetli talaşlı şekil verme işlemlerini başarıyla gerçekleştirmekteyiz. Montaj bölümlerimizde; gerek yurt içi ve yurt dışındaki önde gelen otomotiv ana sanayilerine, gerekse yurt içi otomotiv yedek parça piyasasına modern techizat ve donanımlarımızla çeşitli montaj işlemlerini gerçekleştirmekteyiz. Tüm üretim faaliyetlerimizi, kalifiye kalite kontrol kadromuz ile ISO 9001 ve TS 16949 Kalite Yönetim Sistemleri doğrultusunda modern ve hassas ölçümkontrol cihazları ile kontrol etmekteyiz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Dirikanlar Otomotiv

    Firmamız aşağıda belirtilmiş olan sektör ve iş alanlarına talaşlı imalatı yapılmış döküm, dövme, alüminyum ve çelik parça üretimi yapmaktadır. Otomotiv sektörü ( ağır ve hafif ticari araç grupları) Tarım makinaları Medikal ekipman ve teçhizatlar Redüktör ve jeneratör parçaları Pompa gövdeleri Çeşitli endüstriyel makine parçaları Aftermarket ürünler.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Sente Makina İnşaat

    SENTE MAKİNA 1994 yılında İstanbul'da faaliyetine başlamıştır. 2003 yılına kadar çeşitli makina ve ekipmanlarının yanısıra sadece suni deri ve plastik boru makinaları üreten SENTE MAKİNA, 2005'te 2001 yılında üretimine karar verdiği havalandırma kanal makinaları üretimine kare kanal makinası ve kapatma makinası ile başladı. Bu sürecin devamında plazma kesim makinesi yapıldı ve SENTE MAKİNA ürettiği kare ve dikdörtgen kanal üretim makinaları ile havalandırma sektörünün ihtiyacının yarısını karşılamaya başlamasının ardından yuvarlak kanal makinalarının üretimine de başladı. SENTE MAKİNA, şu anda Avrupa'da kare ve yuvarlak kanal üretim makinalarını aynı zamanda üretme kabiliyeti olan ve bunu yüksek kaliteden ödün vermeden yapan tek firmadır. Asya ile Avrupa arasında bir köprü olan Türkiye'de faaliyet gösteren SENTE MAKİNA'nın sektöründeki konumu da Asya'nın fiyat avantajları ile Avrupa'nın kalitesinin buluştuğu noktadadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Bıçakçım

    Bıçakçım.com | Online Bıçak - Çakı Satış Merkezi Online Bıçak - Çakı Satış Merkezi. Sitemizdeki ürünler marka garantili ve orjinaldir. Tüm fiyatlara KDV DAHİL ve tüm alışverişlerinizde Kargo BEDAVA, üstelik AYNI GÜN KARGOLUYORUZ!
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Silah sitesi

    Silah sitesi, size aradığınız silahı sunmak üzere yayında. Her çeşit silah modeli için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Av silahları, silah aksesuarları ve silah mermileri burada.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • KUTEZ Makina

    KUTEZ , 1970 yılında bir aile şirketi olarak kuyumculuk sektörü için torna makineleri imalatı yaparak üretim hayatına başlamıştır.Geçen 40 yıl içinde metal işleme alanında farklı makine ve uygulamalara imza attık.Bugün ise KUTEZ hassiyet ve yüksek hız gerektiren endüstriler için metal işleme çözümleri sunmaya devam etmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • soylu boru

    Firmamız; 42 yılı aşan deneyimi ile, Zeytinburnu Demirciler Sitesi 6. Yol No: 1’de sizlere hizmet veren firmamız, kalitesini tüm dünyada kabul ettiren Borusan Mannesmann Boru’nun münhasır bayii ’si olup, aradığınız tüm ürünleri bulabileceğiniz adrestir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Yavuz Otomatik Kapı Sistemleri

    YAVUZ OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ OLARAK FOTOSELLİ KAPILAR, OTOMATİK BAHÇE KAPISI MOTORU, OTOMATİK ve MANUEL PANJUR SİSTEMLERİ, SEKSİYONLE KAPI, BARİYER SİSTEMLERİ, OTOMATİK KEPENK, OGS SİSTEMLERİ MONTAJ VE TEKNİK SERVİS İZMETİ VERMEKTEYİZ. ŞİRKETİMİZ OLARAK MONTAJI YAPILAN ÜRÜNLERİMİZE İKİ YIL GARANTİ VERMEKTEYİZ.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Marmara Siegener Galvaniz

    2003 yılında İzmit fabrikasında ticari hayatına başlayan Marmara Galvaniz, başarı ve ilerlemeyle geçen 5 yılın ardından sektörde ilk akla gelen firmalardan biri oldu. 2008 yılında Avrupa’nın en saygın galvanizleme şirketlerinden, 100 yılı aşkın geçmişi olan Siegener Verzinkkerei Holding GmbH ile ortaklığa imza attı. Bu güçlü ortaklığın getirdiği sinerji ile 2011 yılında Dilovası İMES OSB ‘de Türkiye’nin en büyük galvaniz tesisi yatırımı gerçekleşti. Hayrettin Uzun Cd. Pembe Köşk Sk. no:10 İzmit/kocaeli
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin