Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Alt Sektörler
Kategori'ye Ait Firmalar
  • Tomurcuk Oto Gaz

    Tomurcuk Oto Gaz. 1979 yilinda Irfan YÖNEL tarafindan oto tamir atölyesi olarak kurulan tomurcukoto,1991 yilinda Lada Yetkili Servisi olarak hizmet vermeye baslamistir. Beşevler Küçük Sanayi Sitesi 17 / A Blok No : 1-2-4 BURSA 1993 yilinda Bursa'da oto tamir dalinda ilk,TSE hizmet yeterlilik standartlarina ulasmanin gururunu yasamistir. Firmamiz 1996 yilinda Limited Sirketi olmus,Y.TOMURCUK Otomotiv Servis Hizmetleri ve Makine Sanayi Ltd. Sti. Adiyla hizmetlerine devam etmistir. 1997 yilinda Volkswagen Group,Skoda Yetkili Servisi olarak büyümesini sürdürmüstür. 2008 yili ocak ayi itibariyle Mermerler Holding'in Türkiye Distrrübütörü oldugu Çin otomotiv devi Chery markali araçlarinda yetkili servis olarak hizmet alanini genisletmistir. LPG Gaz dönüsüm sisteminin de öncülerinden olan tomurcukoto, bu konuda en üst düzey teknolojiyi kullanip bilimsel çalismalar yapmistir. Halen otomobil servis hizmetlerini son sistem bilgisayar destekli teknolojik cihazlarla yapan tomurcukoto, zengin makina parkına sahiptir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Çukurova Ziraat Tuzla

    Çukurova Ziraat Tuzla Cumitaş, Çukurova Holding Mevcut ürünleri arasında Çukurova Makina Tarsus fabrikasında üretimi yapılan “ÇUKUROVA marka Ekskavatörler, Yükleyiciler, Kazıcı Yükleyiciler ve Forkliftlerin” yanı sıra “ASTRA ağır hizmet tipi kaya kamyonlarının”, ana makine markalarının yedek parça satışları ve servis hizmetlerine ek “Baldwin filtreleri, Isuzu motorları, BYG tırnakları” gibi dünya markalarının ve yine grup şirketlerinden Çukurova İnşaat Makinaları’nın üretmekte olduğu “Çukurova yürüyüş takımlarının” distribütörlüğü ile müşterilerine ana makina, yedek parça ve servis ihtiyaçlarında “Güvenilir İş Ortağı ” olmuştur.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Çukurova Ziraat Ankara

    Mevcut ürünleri arasında Çukurova Makina Tarsus fabrikasında üretimi yapılan “ÇUKUROVA marka Ekskavatörler, Yükleyiciler, Kazıcı Yükleyiciler ve Forkliftlerin” yanı sıra “ASTRA ağır hizmet tipi kaya kamyonlarının”, ana makine markalarının yedek parça satışları ve servis hizmetlerine ek “Baldwin filtreleri, Isuzu motorları, BYG tırnakları” gibi dünya markalarının ve yine grup şirketlerinden Çukurova İnşaat Makinaları’nın üretmekte olduğu “Çukurova yürüyüş takımlarının” distribütörlüğü ile müşterilerine ana makina, yedek parça ve servis ihtiyaçlarında “Güvenilir İş Ortağı ” olmuştur.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • İzmir Çukurova Ziraat

    Mevcut ürünleri arasında Çukurova Makina Tarsus fabrikasında üretimi yapılan “ÇUKUROVA marka Ekskavatörler, Yükleyiciler, Kazıcı Yükleyiciler ve Forkliftlerin” yanı sıra “ASTRA ağır hizmet tipi kaya kamyonlarının”, ana makine markalarının yedek parça satışları ve servis hizmetlerine ek “Baldwin filtreleri, Isuzu motorları, BYG tırnakları” gibi dünya markalarının ve yine grup şirketlerinden Çukurova İnşaat Makinaları’nın üretmekte olduğu “Çukurova yürüyüş takımlarının” distribütörlüğü ile müşterilerine ana makina, yedek parça ve servis ihtiyaçlarında “Güvenilir İş Ortağı ” olmuştur. Ankara Cd. No:194 Bornova İzmir
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Adana Çukurova Ziraat

    Mevcut ürünleri arasında Çukurova Makina Tarsus fabrikasında üretimi yapılan “ÇUKUROVA marka Ekskavatörler, Yükleyiciler, Kazıcı Yükleyiciler ve Forkliftlerin” yanı sıra “ASTRA ağır hizmet tipi kaya kamyonlarının”, ana makine markalarının yedek parça satışları ve servis hizmetlerine ek “Baldwin filtreleri, Isuzu motorları, BYG tırnakları” gibi dünya markalarının ve yine grup şirketlerinden Çukurova İnşaat Makinaları’nın üretmekte olduğu “Çukurova yürüyüş takımlarının” distribütörlüğü ile müşterilerine ana makina, yedek parça ve servis ihtiyaçlarında “Güvenilir İş Ortağı ” olmuştur.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Aydemir Oto

    Aydemir Oto - Kalitemiz tesadüf değildir 1978'den bu yana fren sistemleri konusunda hizmet veren aydemir oto müşterilerinin değerlerini hep ön planda tutmayı bilmiştir. Firmamız hizmette mükemmeliyeti hedef olarak almaktadır; Avrupa Birliğinde fren ile ilgili kullanılan tüm teknik alet ve ekipmanlar firmamızda kullanılmaktadır. Fren konusundaki gelişmeler takip edilmekte ve personelimize periyodik olarak gerekli eğitimler verilmektedir. Müşteri odaklı yenilikçi ürün ve hizmetleri, yaygın hizmet ağı ve güçlü teknolojik yapısıyla Aydemir oto, Türkiye'nin en iyi fren servislerinden olma özelliğini devamlı korumaktadır. Hedefimiz sağlıklı büyümemizi sürdürmek ve hizmetlerimizi artırmaktır. Müşterilerimize olağanüstü hizmet deneyimi sunabilmek amacıyla özellikle insan kaynaklarımıza, markamıza ve teknoloji altyapımıza yaptığımız yatırımları sürdürmekte ve bu alanlarda firmamıza rekabet avantajı yaratmaktayız. Bu alanda yaptığımız çalışmaların en büyük göstergesi dünyanın kabul ettiği ISO 9001 kalite sistem belgemizdir. 1600 m²'lik alanda 2 büyük araç ve bir küçük araç servisimizde araçlarınız bilgisayar donanımlı test cihazları ve deneyimli personelimiz eşliğinde kusursuz biçimde tamir edilmektedir. Firmamız WABCO, KNORR gibi fren sistemleri konusundaki dünya devlerinin yetkili servisidir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • REMM OTO Hasar

    REMM OTO Hasar Onarım Merkezi. İlk Günkü Gibi... PROFESYONEL ÇÖZÜM... Hasarlı araçlarınızı işinizi aksatmayacak şekilde en kısa sürede HATASIZ olarak sizlere teslim ediyoruz. Sigorta firmanızla yapmanız gereken dosya ve diğer prosüdürleri biz üstleniyoruz. Servisimiz bünyesinde bulunan uzman personeli ve teknik donanımı ile tüm kaporta hasarlarına profesyonel çözümler üretmektedir. İhtiyaç durumuna göre ister orjinal, ister yan sanayi…
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • BAŞARAN OTO BOAT

    BAŞARAN OTO BOAT İÇ DİZAYN basaran oto ve boat Başaran boat ve Oto Döşeme hızla gelişen Dünya ile birlikte kendini her geçen gün geliştirerek ve yenileyerek Oto ve boat Dizayn konusunda profesyonel kadrosunun desteği ile de, yurt dışı ve içi bir çok başarılı işe imza atmıştır. 1973′den günümüze kadar geçen yıllarda kazandığımız tecrübe, profesyonel kadromuz ve teknolojimizle her türlü dizayn, döşeme ve özel çözümleri müşterilerimize Toplam Kalite anlayışı içinde sunmaktayız. Tekne genelinde tüm bu işlemler bittikten sonra sabit mobilyaların montajına başlanır. Sabit mobilyaların montajı son derece dikkat ve özen gerektiren bir işlemdir. Bir megayatın kalitesi ve değeri içindeki sabit mobilyanın kalitesine ve işçiliğine bağlıdır. Sabit mobilyalar, ahşap kaplamalara vidalama ve tutkalla yapıştırma yolu ile monte edilirler. Konfor ve lüks ön planda olduğu için kullanılan mobilya malzemesi kaliteli malzemelerden tercih edilir. Mobilya malzemelerinde kalite arttıkça işçilik zorlaştığından en önemli ve en uzun süren aşama mobilya uygulamasıdır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • ÖRNEK Servis

    ÖRNEK Servis .:| Volkswagen - Audi - Seat Araçlarınız bulunduğu yerden servis elamanlarımız tarafından alınıp full bakımını ve onarımı uzman kadromuz tarafından yapıldıktan sonra size yerinizde teslim edilir , aracınızın yerinden alınıp teslimine kadar geçen süredeki tüm sorumluluğu servisimize aittir Modern test cihazları ile arıza tespiti ücretsiz olup aracınızla ilgili bilgiler size sunulmaktadır. Araçlarınızın onarımında kullanılan tün parçalar orjinal olup bir yıl garantilidir. Servisimizde kişilerin ihtiyaçları, hedefleri, özel ilgileri ve yaşam stilleri vardır. Bundan dolayı herkes kendi beklentilerini karşılayan ve tıpkı sahibi gibi güçlü ve orijinal kişiliğe sahip bir otomobile ihtiyaç duyar.Siz çayınızı yudumlarken bizlerde istekleriniz ve aracınız ihtiyaçları doğrultusunda size en iyi hizmeti vermenin gurunu yaşamaktayız
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • MERKEZ MAN MERCEDES

    1980 Yılından bu yana, Bursa'da, MAN, Mercedes yedek parça yan sanayi sektöründe faaliyet göstermektedir. MERKEZMAN San. Tic. Ltd. Şti.1979 yılında otomotiv sektörünün kalbi olan Bursa'da kurulmuştur. Hedefi; orijinal kalitesinde malzeme üretmektir. Firmamız, yenilikleri takip eden yeni kuşak yöneticileri ve kalifiye personeli ile döküm, dövme-çelik ve sac tan ürettiği ürünleri son teknoloji ve devamlı artan makine parkıyla müşterilerine sunmaktadır. 3800 m² kapalı alana sahip fabrikamızda üretilen ürünlerimiz yurt içi ve yurt dışı olmak üzere, başta Almanya ve Dünya'nın pek çok ülkesine ihraç edilmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • FEDERAL LPG BURSA

    FEDERAL LPG BURSA ATİKER BÖLGE DİSTRİBÜTÖRÜ | Firmamız Hakkında, Bursa LPG, Bursa LPG Atiker, LPG Bursa, Atiker, LPG Fiyatları, LPG Tankları, LPG Sıralı Sistem Bursa, Lpg Dönüşüm Bursa, LPG Sıralı Sistem Bursa, LPG Atiker Bursa, LPG Dönüşüm, Atiker Bursa Fiyat, LPG Tank Fiyatları Bursa, Lpg Bursa, Lpg Bursa Fiyatları, Lpg Firmaları, Lpg Fiyatları, Otogaz Bursa, Lpg Ürünleri, Lpg İlanları, Lpg Sanayi, Lpg Sektörü
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Form Otomotiv

    Form Otomotiv, Honda Özel Servis FORM Otomotiv 2010 tarihinde Umut BİRŞEN tarafından kurulmuştur. Umut BİRŞEN Honda Yetkili Servisinde 4.5 yıl mekanik kabul ve kaporta-boya kabul bölümlerinde, 4 yıl Toyota Yetkili Servisinde mekanik kabul bölümünde çalışmıştır. Kendisi Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Otomotiv Bölümü ve Hürriyet Meslek Lisesi Motor Bölümü mezunudur. Kendisinde Kaporta Ustalık Belgesi ve çalıştığı kurumlardan aldığı eğitim sertifikaları da bulunmaktadır. Firmamızda mekanik, onarım işlemleri, boya, kaporta işlemleri, detaylı iç temizleme ve boya koruma işlemleri olarak hizmet vermekteyiz. FORM Otomotiv olarak Honda kullanıcılarına en iyi kalite ve işçilik garantisi altında hizmet vermek üzere FORM Otomotiv'e bekliyoruz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Prins Otogaz Şişli

    Otogaz Dönüşüm Sistemleri | LPG Dönüşüm Sistemleri - Prins Prins, 1986'dan beri alternatif yakıt sistemleri konusunda uzmanlaşmış bir kuruluş olarak dünyanın 50'yi aşkın ülkesinde faaliyet göstermektedir. Japonya'nın önde gelen enjektör üreticisi olan Keihin ile işbirliği içerisinde çalışmalarını ve öncülüklerini sürdürmektedir. Sıralı otogaz sistemleri; LPG/CNG ve hidrojen için tek enjektör sistemi; ValveCare katkı sistemi ve buhar enjeksiyon sistemi Prins'in mevcut en yüksek teknolojiyle ürettiği ürünleridir. Ayrıca deniz motorlarının dönüşümleri için ürettiği özel sistemlerde teknolojinin en üst noktasıdır. 19 Mayıs Cd. Nova Baran Plaza No: 4 Kat: 13-17 34360 Şişli - İstanbul Dünyanın en büyük LPG/CNG sistem üreticilerinden birisi olan Prins, değişik ülkelerde Honda, Ford, Chrysler, Jeep, Toyota, Volkswagen ve Volvo'nun fabrika çıkışlı LPG ve CNG'li araçları için kit üretiyor. 4,5,6 ve 8 silindir turbo ve kompresörlü araçlarda başarı ile uygulanan Prins otogaz sistemleri genellikle üst sınıf araç kullanıcıları tarafından tercih edilmektedir. 25 yılı aşkın süreli tecrübesiyle müşteri memnuniyetini ön planda tutan Prins, kullanıcısı tarafından her daim takdir edilen ve beğeni toplayan bir firmadır. Standartlara uygun olarak dönüşümü yapılan araçlar, diğer yakıtları kullanan araçlar kadar güvenlidir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Platinum Lüks Araç Kiralama

    Firmamız lüks araç kiralama tecrübesi ve geniş araç filosuyla İstanbul'da hizmet vermektedir. Kiralık Araçlar, kiralık lüks araç, kiralık jeep, rent a car, Formalitesiz Kiralık Araba Hizmeti Firmamız lüks araç kiralama tecrübesi ve geniş kiralık araç filosuyla İstanbul'da hizmet vermektedir. Son model kiralık lüks araç ve kiralık jeep modellerimizi adresinize kadar teslim etmekteyiz. Lüks Araç Kiralama öncesi ve sonrası 7/24 destek ekibimiz her türlü sorununuzda yanında olarak Tam Müşteri Memnuniyeti vizyonumuzla rent a car çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Çok özel lüks araba kiralama fiyatları ve rent acar kampanyaları için iletişime geçiniz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Beşyıldız Otomotiv

    Bursa Özel Otomobil Servisi | Oto Ekspertiz | Oto Detaylı Temizlik. bursada otomobil tamiri üzerine özel servisimizde deneyimli kadromuzla otomobil tamiri, oto kaporta, oto boya, oto elektirik, oto ekspertiz, oto detaylı 30 seneyi aşkındır otomobil piyasasında bulunan deneyimli ustalarımızla araçlarınızın ihtiyaçlarını en kısa sürede sonuçlandırmaya gayret ediyoruz. Beklentilerinizi bilmekteyiz.Fiat araçlarınızda oluşan problemleri deneyimli işinde uzman ekibimizle sonuçlandırıyoruz. Fiat,ford,hyundai,ford,suziki,bmw,mercedes,servis,bursa,yağ bakımı,motor,bakımı,priodik,mekanik,kaporta,elektirik bakımı ve onarımlarında daima yanınızdayız
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Gen Oto Servis

    Gen Oto Servis | BMC – MERCEDES – FORD ÖZEL SERVİSİ Gen Oto Servis 15 yılı aşkın sektöründe elde ettiği tecrübe ve deneyimli ortakların Kurduğu bir firmadır. Bursa Nilüfer Küçük Sanayi Sitesinde 5. Blokta bulunan kapalı alanda gerekli her türlü eğitim ve donanıma sahip uzman kadrosuyla faaliyetlerini sürdürmektedir. Gen Oto Servis Bmc, Mercedes ve Ford marka Ağır Ticari Araç özel servis bünyesinde, Oto Servis, Periyodik Bakım, Yedek Parça, Servis, Yol Yardım kurtarma hizmetleri, Satış sonrası hizmetler ve danışmanlık hizmetlerini en yüksek standartlarda vermektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Erol Otomotiv

    Erol Otomotiv - özel Honda Servisi - Bursa - O 224 443 70 77 Honda Marka Araçlara 7/24 özel Servis Hizmeti Veren Erol Otomotiv Bursa da, Parça ve İşçilikte 1 Yıl Garanti Avantajı ile Hemen Ara; O224 443 70 77 Erol Otomotiv 2015 yılında Erol KURT tarafından kurulmuştur. Erol KURT honda yetkili servisinde 15 yıl mekanik atölyede son 5 yılınıda mekanik bölümü formeni olarak honda markasına hizmet etmiştir. Çalışma süresi içinde honda Türkiye'de teknisyen eğitimlerini bitirmiş ve bayi eğitmenliğine kadar yükselmiştir. Kendisi Hürriyet endüstüri meslek lisesi motor bölümü mezunudur. Kendisinde elektromekanik ustalık belgesi ve honda türkiyenin eğitim sertifikaları da bulunmaktadır. Firmamızda mekanik onarım (motor revizyon) , düz şanzıman revizyon, otomatik şanzıman revizyon, klima tamir bakım, elektrik, detaylı temizlik ve boya koruma işlemleri olarak hizmet vermekteyiz. Ekibimiz Hepsi Honda markasına yıllarını vermiş çalışanlardan oluşan Erol Otomotiv personeli, müşteri memnuniyetinin sürekli gelişimi, marka yönetiminin bilincinde olarak hizmet etmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Bosch Car Service Bursa

    Bosch Car Service Bursa Oto Tamir Kaporta Boya Oto Tamirci Oto Tamircisi Oto Klima Bursa Carbon Clean Oto Elektrik Elektronik Aracınıza En Ekonomik Ve Kaliteli Çözümler Bosch Car Service olarak görevimiz garanti süresini doldurmuş her marka aracınızın kurumsal bir çatı altında Bosch güvencesi ile arızalarının giderilmesi ve periyodik bakımlarının yapılmasıdır. Otomobiliniz için kaliteli, güvenilir ve farklı hizmeti almak için sizi servisimize bekliyoruz...
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Bursa Pilot Garage

    BURSA PİLOT GARAGE Kasko, Ekspertiz, Arıza Tespit, Lastik Bakım Servisi Bursa Pilot Garage, Volkswagen servis bursa,audi servis bursa, seat servisi bursa, skoda servisi bursa, fenni muayne öncesi hazırlık, goodyear lastik bursa, en ucuz lastik bursafiyatları bursa, taksitli araç servisleri, araç ekspertizi bursa, araç bakım servisl,kış lastiği, indirimli lastik, lastik kampanya, pilot garage servisi, pilot gagare, yağ bakımı, klima dolum, yedek parç
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin