Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Alt Sektörler
Kategori'ye Ait Firmalar
  • Özel Bakırköy Huzurevi

    Huzurevi bakımevi istanbul - bakırköy, huzurevi, alzheimer huzurevi özel huzurevi ve bakımevimiz istanbul bakırköy de hizmet vermektedir, alzheimer huzurevi. Huzurevi bakımevi istanbul - bakırköy, huzurevi, alzheimer huzurevi, huzurevi, alzheimer hastalarının bakım ve ihtiyaçları uzman kadromuz tarafından karşılanmaktadır Tel :+90 212 660 87 03 2000 yılından bugüne huzurevimizde yaşlılarımıza hizmet verilmektedir. Günümüzde aile fertlerinin çalışmak zorunda olmaları veya çeşitli nedenlerden dolayı yaşlılarına gereğince ilgi ve alakayı gösterememeleri aşikardır. Yaşlılarımızın huzurlu ve rahat etmelerini ve iyi bakılmalarını sağlamak biz evlatların en kutsal görevidir. Biz Özel Bakırköy Huzurevi ve Bakımevi olarak bu kutsal görevi paylaşmayı yaşlılarımıza mükemmel bir hizmet vermeyi, onlara yaşıtlarıyla aynı ortamda mutlu ve huzurlu bi bakım sağlamayı taahhüt ediyoruz. Özel Bakırköy Huzurevi ve Bakımevi'nde; Girişte yönetim odası 2 katı Huzurevi 2 katı bakımevi Mutfak ve Revirin yer aldığı son katla birlikte toplam 6 katta hizmet verilmektedir. YEMEK Günde 3 öğün ana yemek, 2 öğün ara yemek servisi olmak üzere toplam 5 öğün yemek servisi yapılmaktadır. Diabet, kolesterol, obezite vb. rahatsızlıkları nedeniyle özel diyeti olan yaşlılarımızın beslenmeleri buna yönelik olarak düzenlenmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Armoni Medikal Ürünler

    Armoni Medikal Hakkında - Kişisel bakım, kozmetik ve sağlık ürünleri. Kişisel bakım kozmetik ve sağlık ürünleri alanında yaptığımız çalışmaları ve edindiğimiz tercübeleri, 2003 yılında Armoni Medikal Ürünler Ltd. Şti. çatısı altına topladık. Öncelikli hedefimiz kişisel bakım ve sağlık ürünlerinde Avrupa ve ABD'de kendini ispatlamış, marka olmuş, kalite ve memnuniyet açısından üst kategorilerde yer alan markaların Türkiye pazarına taşınması oldu. Ürün konseptimizi oluşturan ürünlerin toplumumuzda ne kadar hassas olduğunu biliyor ve bu hassasiyete önem vererek var gücümüzle çalışıyoruz. İşimize gösterdiğimiz saygı ve sektörümüze kattığımız artı değer, piyasa tarafından ödüllendiriliyor.Sektöründe en iyi olma hedefimiz doğrultusunda yatırım yapmaya, ilerlemeye ve büyümeye devam ediyoruz. İnovasyonu seviyoruz. Faaliyet gösterdiğimiz sektöre yeni fikirler ve yeni ürünlerle nefes aldırmak istiyoruz. Bu nedenle piyasada zaten var olan ürünler yerine Avrupa ve ABD'de kendini ispatlamış yada yeni piyasaya çıkan, Türkiye piyasasında bulunmayan ürün ve markalarla çalışmayı tercih ediyoruz. Ar-ge ekibimiz aralıksız olarak yurtdışında düzenlenen sektör fuarlarına katılarak yenilikleri takip ediyor yeni ürünler ve markalar araştırıyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Eczane Melek

    1974′te Ecz. B. Melike Kutucularoğlu tarafından hizmete başlayan eczanemiz, 2010 senesinde Ecz. Canan Çetin Ateş’in bayrağı devralması ile hizmetine halen devam etmektedir. Ana ilkemiz müşteri memnuniyetini en üst noktaya taşımak ve sürekliliğini sağlamak için bitmeyen eğitimlerimiz sayesinde en güncel ve doğru bilgilerle hizmet vermekteyiz. Uzmanlık Alanları Dermokozmetik Fitoterapi Medikal Homeopati Besin Destekleri Hasta İletişimi Eczacımız, yardımcı eczacımız, dermokozmetik uzmanlarımız ve eczane teknisyenlerimiz ile birlikte her zaman hizmetinizdeyiz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Spektromar Bakırköy

    Spektromar İleri Görüntüleme Merkezi - Bakırköy İstanbul Spektromar, İleri Görüntüleme, Mamografi, Ultrason, Doppler, MRI, EKG, CT, Kanser, Tümör, Analiz, Laboratuvar, Bakırköy, İstanbul Spektromar 1996 yılında radyolojik ileri tetkikler yapan bir merkez olarak bugünkü yerinde açılmıştır. Özel radyoloji kliniği olarak hizmet vermeyi yıllardır başarıyla sürdürmektedir. Halen radyolojinin en yeni tetkiklerinden olan Multislice BT cihazı ile Koroner Anjio dahil en modern tetkikleri yapabilmektedir. 1.5 Tesla Philips MR ile tüm manyetik rezonans görüntüleme tetkikleri yapılmaktadır. Spektromar - Uzmanlar Klasik röntgen ve Mammografi tetkikleri artık dijitalize ve kompüterize edilmiş durumdadır. USG ve Doppler konusunda son derece tecrübeli uzmanlar çalışmakta olup en gelişmiş ultrasonografi cihazı olan Toshiba Aplio 400 ve Siemens ACUSON Anteres marka cihazlar kullanılmaktadır. Bünyemizde bulunan Düzen Laboratuvarı Türkiye’nin en büyük laboratuvarlarından olup uluslararası sertifikaları bulunan akredite ve referans bir kuruluştur. Tüm biyokimyasal, hormonal, mikrobiyolojik ve genetik tetkikler Düzen Laboratuvar sisteminde yapılabilmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Diyetisyen Perihan Çiçek

    Diyetisyen Perihan Çiçek Diyetisyen, Kişisel Gelişim Uzmanı , Reiki Grand Master ve Yaşam Koçu Perihan ÇİÇEK 20 Yıllık alanlarında tecrübe ve uzmanlığıyla Bakırköy deki Estetik ve Güzellik Merkezinde sizlere hizmet sunmaktadır. Cumhuriyet Mahallesi Yakut Sokak No: 31-33 Daire: 8 Bakırköy - İstanbul
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Maya Estetik

    Maya Estetik, ilk olarak 2004 yılında Çapa- İstanbul’da lazer epilasyon ve medikal estetik uygulamalar alanında hizmet vermek üzere sektöre merhaba demiştir. EPİLASYON Lazer Epilasyon (Alexandrite Diode Nd:Yag) IPL Epilasyon (Intense Pulsed Light) İNCELME SELÜLİT Vücut Analizi HCG Diyeti Radyofrekans Ultra Kavitasyon Vakumterapi Karboksiterapi Lipoliz Soğuk Lipoliz (Cryolipolysis) Lenf Drenaj Titreşimli Ultrasonik Dalga Tedavisi Vücut Mezoterapisi Şok Dalga ESWT Tedavisi CİLT TEDAVİLERİ Dövme Silme / Dövme Sildirme Cilt Analizi Sivilce / Akne Tedavisi Ben (Nevus) Tedavisi Lazerle Yüz Germe / Yüz Gençleştirme Ameliyatsız İple Yüz Asma / Yüz Germe (Örümcek Ağı Estetiği) Fokuslu Ultrason (Ultrasonla Yüz Germe) Ozon Oksijen Terapi PRP Tedavisi GRP Tedavisi (Kanlı Maske) Leke Tedavisi Co2 Fraksiyonel Lazer Çatlak Tedavisi Kök Hücre Tedavisi / Dermaterapi Kimyasal Peeling (Cilt Soyma) Enzim Peeling (Işık Peelingi) Mezolifting (Cilt Mezoterapisi) Medikal Cilt Bakımı BOTOKS DOLGU Yüz Dudak Dolgusu Botoks / Botox AYAK SAĞLIĞI VARİS Batık Tırnak Tedavisi Mantarlı Tırnak Bakımı Baş Parmak Çıkıntısı (Halluks Valgus) Diyabetik Ayak Bakımı Genel Ayak Bakımı Topuk Çatlağı Bakımı Nasır Tedavisi Ayak Kokusu Terleme Kişiye Özel Tabanlık Ortopedik Ayakkabı SAÇ TEDAVİLERİ Saç Analizi Saç Mezoterapisi Botoksla Saç Dökülmesi Tedavisi Saç Ekimi (FUE)
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Angelik Form

    Angelik Form Beauty Clinica, Bakırköy - Bakırköy, İstanbul Profesyonel kadrosu ile epilasyon , vücut bakımı,cilt bakımı, kavitasyon el ayak bakımı,profesyonel makyaj gibi birçok üniteye sahip geniş yelpazesi ile öncelikle sağlığınızı korumayı, daha sonra sizleri en son teknoloji yardımıyla güzellik alanında sonsuz doyuma ulaştırmayı hedeflemektedir. Ekonomik ve ultralüx bir güzellik her insanın hakkıdır prensibiyle bay ve bayan estetiğinde 1. sınıf kaliteyle hizmet vermektedir. Güzel olmak için pahalı kozmetik ürünlere, sağlığınızı tehlikeye sokan metodlara gerek yok.Güzelliğe dair doğanın size söyleyeceği çok şey var.Ona kulak verdiğinizde kalıcı ve eşsiz bir güzelliğe kavuşmak çok kolay olacak. Angelik Form Güzellik Salonun da doğadan güzelleşme sırlarını keşfettiğinizde tabiatın ferahlatıcı güzelliğini yanınızda hissedeceksiniz
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Kifidis - Sağlık Ürünleri

    KİFİDİS , 1919 yılında ortopedik malzemeler üreten protez kliniği olarak T. KİFİDİS tarafından kurularak, bu günkü eski İngiltere Başkonsolosluğunun karşısında hizmet vermeye başladı. 1939 yılından itibaren de İstiklal Caddesi ile Kallavi sokağın kesiştiği noktada faaliyetini sürdürmeye devam etti. KİFİDİS bu gün, Avrupa nın her biri kendi alanında kalitesini ispatlamış köklü firmaların ürünlerini ithal ederek Türk tüketicisini kaliteli ve doğru ürünlerle buluşturmaya devam etmektedir. KİFİDİS, 26 mağaza, 3 franchaise mağaza ve 2.000 den fazla satış noktasında hizmetlerine devam etmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • DP Parfümüm Beyoğlu

    DP Parfümüm Beyoğlu. Parfümde son nokta! Yüzlerce çeşidi ve emsalsiz kalıcı parfümler DP Parfümüm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi,1999 yılında Ankara’da kurulmuştur ve halen DP Parfümüm İthalat İhracat Sanayi ve Anonim Şirketi olarak faaliyetlerine devam etmektedir. DP Parfümüm A:Ş. “DP Parfümüm” ve “YouMe” isimlerinde iki farklı markası ile hizmet vermektedir. YouMe markamız, yurtiçinde franchising sistem ile faaliyet göstermektedir. Standart olarak DP'ye oldukça benzer bir dizaynı bulunan bu markamız DP parfümüm mağazalarının bulunmadığı semtlerde ve özellikle büyük Alış Veriş Merkezlerinde (AVM) faaliyet göstermektedir
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • DP Parfümüm Alsancak

    DP Parfümüm Alsancak Parfümde son nokta! Yüzlerce çeşidi ve emsalsiz kalıcı parfümler DP Parfümüm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi,1999 yılında Ankara’da kurulmuştur ve halen DP Parfümüm İthalat İhracat Sanayi ve Anonim Şirketi olarak faaliyetlerine devam etmektedir. DP Parfümüm A:Ş. “DP Parfümüm” ve “YouMe” isimlerinde iki farklı markası ile hizmet vermektedir. YouMe markamız, yurtiçinde franchising sistem ile faaliyet göstermektedir. Standart olarak DP'ye oldukça benzer bir dizaynı bulunan bu markamız DP parfümüm mağazalarının bulunmadığı semtlerde ve özellikle büyük Alış Veriş Merkezlerinde (AVM) faaliyet göstermektedir
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • DP Parfümüm Ankara

    DP Parfümüm Ankara. Parfümde son nokta! Yüzlerce çeşidi ve emsalsiz kalıcı parfümler DP Parfümüm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi,1999 yılında Ankara’da kurulmuştur ve halen DP Parfümüm İthalat İhracat Sanayi ve Anonim Şirketi olarak faaliyetlerine devam etmektedir. DP Parfümüm A:Ş. “DP Parfümüm” ve “YouMe” isimlerinde iki farklı markası ile hizmet vermektedir. YouMe markamız, yurtiçinde franchising sistem ile faaliyet göstermektedir. Standart olarak DP'ye oldukça benzer bir dizaynı bulunan bu markamız DP parfümüm mağazalarının bulunmadığı semtlerde ve özellikle büyük Alış Veriş Merkezlerinde (AVM) faaliyet göstermektedir
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Eczane Teknisyenleri Derneği

    Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri, Sosyal ve Kültürel Gelişim Derneği, Eczane Teknisyenlerinin Bir Araya Gelerek Kurduğu Mesleki Etik Değerlerin Korunması Ülkemizde pek çok konuda kurulmuş STK mevcuttur fakat bunların kaçının o meslek grubunun sorunlarının çözümü veya mesleki gelişimi konusunda gerçek girişimlerde bulunduğu ve o meslek grubunun hayati, sosyal, kültürel, ekonomik haklarını ne oranda savunup savunmadığı ortadadır. Bu bağlamda bakılacak olursa; var olan Eczane Teknisyenleri Dernekleri / Teknikerleri faaliyet amaçları doğrultusunda değil, sadece geziler ve bilumum organizasyonlar düzenleyerek asıl amacı olan mesleki değerlerin korunması, mesleki ve kişisel gelişimin arttırılması, kültürel ve sosyoekonomik durumlarının iyileştirilmesine dair çalışmalar konusunda, idari zafiyetler göstermek ve dışarıdan gelen seslere kulak kabartmayıp, içe dönüklüğü STK olmanın kuralı sanmalarından dolayı adeta “Sen Ben Bizim Oğlan” mantığı ile iş görmez hale gelmişlerdir. STK Olmanın gereklerini yerine getirmeyen ve sorunların çözümleri için önerilerimize kulak tıkanan biz Eczane Teknisyen ve Teknikerleri yeni bir oluşum içersine girmeyi bir zaruret olarak görmekteyiz. Bildiğiniz gibi artık ülkemizde Eczane Teknikerleri Üniversite düzeyinde eğitimler görmeye başlamıştır, mevcut Eczane Teknisyenlerimiz ise sertifikalı eğitimler ile bilgi, beceri ve eğitim yeterliliği anlamında üniversite düzeyine yükseltilmeye çalışılmıştır. Bu çaba ve gayretlerin yeterli çalışma ile desteklenip desteklenmediğini siz meslektaşlarımızın takdirine bırakıyoruz. Oysa maddi olanakları sınırlı olan Eczane çalışanlarımızın birlik olarak gerek mesleki gerekse kişisel gelişimleri ve sosyal haklarının koruna bilmesi için hızlı kararlar alıp çalışmalar yapılması zaruridir. Tüm bu olaylar göz önüne alındığın da, her düşünceye açık ve herkesin fikrine önem veren Eczane çalışanlarının; sosyal, kültürel, sanatsal ve mesleki gelişimleri konusunda faaliyet gösteren diğer derneklere destek olmak ve mevcut derneklerin yapamadıklarını yapmak, yeni fikirler üretip, meslek grubunun gelişimine ivme kazandırmak için bizler; Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri, Sosyal ve Kültürel Gelişim Derneği’ni 05/04/2012 tarihinde İçişleri Bakanlığı ‘na başvurumuza istinaden kurmuş bulunmaktayız.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Akme Medikal

    Akme Medikal - her zaman daha iyiye... Akme Medikal, sağlık kuruluşlarının tıbbi cihazlarına hızlı ve güvenli teknik servis ve biyomedikal danışmanlık hizmetleri vermek amacıyla 2007 yılında kurulmuştur. Kurulduğu ilk yıl birçok özel hastane ve medikal firmaya danışmanlık ve teknik servis hizmeti vermiştir. Ayrıca yeni tıp merkezi, poliklinik ve ameliyathane kurulumları gerçekleştirmiştir. 2010 yılı itibariyle kalibrasyon laboratuvarını kurmuş, buna paralel olarak vermiş olduğu hizmetlerin kalitesini belgelemek için ISO9001:2008 ve TSE 12426 Hizmet Yeterlilik Belgeleri’ni almıştır. 2013 yılı itibariyle de Türk Akreditasyon Kurumu tarafından akredite olarak TS EN ISO/IEC17025 laboratuvar akreditasyonu ile hizmetlerine devam etmektedir. Yapmış olduğu detaylı araştırmalar neticesinde dünyanın en kaliteli tıbbi cihaz ampulü üreticilerine ulaşmış ve 2011 yılı başında tıbbi cihaz ampulü ithalatına başlamıştır. Avrupa, Amerika ve uzak doğudan ithal ettiği orijinal ve yüksek kaliteli muadil ampuller ile ekonomik çözümler sunarak sektörde önemli bir yer edinmiştir. Uluslararası platformda sektörel yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri müşterileri için yakından takip eden Akme Medikal, 2012 yılı itibariyle tamamen Amerikan üretimi olan “Dünyanın En Yüksek Işık Şiddetine Sahip” Medled marka kablosuz led kafa lambasını da değerli cerrahlarımızın hizmetine sunmuştur. Akme Medikal sağlık kuruluşlarıyla çalışırken insan hayatını göz önüne alarak ayrı bir sorumluluk bilinci ile hareket etmek gerektiğine inanmaktadır. Buna bağlı olarak daima kaliteyi ve güveni birinci sırada tutarak etik kurallar çerçevesinde çalışmayı kendisine ilke edinmiştir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • markalonga

    Orijinal Tester Parfümler Tester Parfüm Tester Bayan Parfümleri Tester Unisex Parfümler Tester Erkek Parfümleri Kozmetik Bakım Göz Makyajı Maskara Göz Farı Eyeliner Rimel Göz Kalemi Kaş Kalemi Deepliner Kirpik Bakım Kremler Losyon Tonik Cilt Bakım Yüz Maskesi Sampuan Manikür Seti Saç Bakım Güneş Kremi El Kozmetik Takma Tırnak Tırnak Sticker Makyaj Uygulama Fırça Genel Makyaj Makyaj Seti Makyaj Sabitleyici Makyaj Temizleyici Dudak Makyajı Rujlar Dudak Kalemi Islak Rujlar Yüz Makyajı Allık Pudra Fondöten Kapatıcı Giyim Bayan Giyim Tayt Sütyen Sütyen Takım Pijama Fantazi Atlet Gecelik Yıl Başı Özel Diğer Kampanyalar Nashi Argan Bonacure Saat UnBox Parfüm Bioloft SPA Yenilebilir Kozmetik Ürünler Vücut Kremleri Sauna Esansları Masaj Yağları Banyo - Duş Ve Jakuzi Ürünleri Parfümler ampuanlar Vücut Bakım Ürünleri ampuan Ve Saç Kremleri Spa Ve Masaj Ekipmanları Ayak Bakımı Yüz Nemlendirici Ürünler Yüz Temizleme Ürünleri Saç Bakım Yağları Ve Serumlar Anne Ve Bebek Ürünleri Peeling Scrub Tuzlar Vücut Yağları Doğal Kremler - Losyonlar Cilt Bakım Ürünleri Saç Kremleri Ve Maskeler Ayakabı Bayan Bot Bayan Ayakkabı Loreal Maybelline Flormar Max Faktor Super Kampanya-1 Este Lauder Lancome Super Kampanya-2 Chanel Dior
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Bakırköy Yıldırım Spor Kulübü

    Çalışmalarımız Bakırköy Yıldırım Spor Kulubü’ nün sorumluluğu altındadır. Bakırköy Yıldırım Spor Kulübü 6 Nisan 2007 tarihinde 1050 Kulüp Numarasıyla tescil edilmiştir. Ofisimiz Bakırköy’ de dir, havuzumuz ise Bahçelievler Yenibosna’ da özel bir kolejin havuzudur. Kulubümüz gençliğe spor alışkanlığı edindirmek, spor faaliyet ve etkinliklerine katılımlarını sağlamak, disiplinli ve saygılı yetişmelerine katkıda bulunmak amacıyla kurulmuş resmi, tescilli ve federe bir kulüptür. Yüzme, sualtı ve triathlon branşlarında faaliyet göstermeyi taahhüt etmiştir.Lisanslı sporcular yetiştirerek türk sporuna hizmet etmekteyiz. .. Yüzme sporunu her yaşa ve herkese öğretmeyi ilke edinmiş akademi mezunu, deneyimli antrönerlerimizle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Hairlife Protez Saç

    Saç estetiği ve bakımı alanında ulusal ve uluslar arası yasal yönetmelikler çerçevesinde, modern ve kaliteli yöntemlerle hizmet veren, maksimum müşteri memnuniyetini hedefleyen, müşterilerinin hızla değişen ve gelişen beklentilerini tam ve zamanında karşılamayı temel amaç kabul eden bir hizmet firması olmuştur. Saç sorunları ve saç yerleştirme yöntemleri sektöründe her zaman büyüyen, yenilikçi, tercih edilen, duruşu ile sektörde aranılan bir marka olarak yoluna devam edecektir. Başarımızı ve kalitemizi yurtdışında eğitimini tamamlayan uzmanlarımız sayesinde ortaya çıkaran tek firma olmanın gururunu yaşamaktayız. Kalitemizden ödün vermeden yolumuza devam etmek için her gün daha çok çalışmamız gerektiğinin bilincindeyiz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Erdağı Medikal | Medikal Estetik

    Erdağı Medikal, Erdağı Şirketler Grubu bünyesinde yer almaktadır. Merkez ofisi İstanbul’da bulunmaktadır. Sağlık sektöründe ve medikal estetik alanında varlığı, sağlık kurumu işletmeciliği ile başlamıştır ve 2004 yılına dayanmaktadır. Uzun dönem estetik tıp sektör tecrübesi olan firmamız, 2012 yılı itibariyle, dermal dolgu, mezoterapi, trombosit konsantre sistemleri, PRP tedavi kitleri, mikro kanüller, profesyonel saç ve cilt bakım ürün grupları sunan, Dermyal (İsviçre), Voloma (İtalya), MesoMedica (İtalya), Dermoaroma (İtalya), Tricoaroma (İtalya), Exfolderm (Fransa) ve Dermasculpt (İngiltere) markalarının Türkiye temsilciliklerini almıştır. Erdağı Medikal Ailesi olarak, işbirliği içerisinde olduğumuz değerli doktorlarımızın ve sağlık kurumlarının taleplerine en iyi şekilde cevap verebilmek adına doktor, kimya mühendisi, biyomühendis, işletmeci ve satış temsilcilerinden oluşan ekimiz ile hizmet vermekteyiz. Önceliğimiz ‘insan sağlığı ‘ Temel prensibimiz ‘Kalite, güvenilirlik, samimiyet ve dürüstlük ilkelerinden ödün vermeksizin daima etik değerlere bağlı hizmet sunmak’ Amacımız ‘ her zaman doktorlarımızın yanı başında bulunan bir çözüm ortağı olmak’ ‘Kozmetolojide ve Non İnvaziv Antiaging Tedavilerde Çözüm Ortağınız’ Erdağı Medikal Ailesi olarak, ‘Her yaşta güzellik için, doğal ve estetik dokunuşlar için daima yanınızdayı
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Yeşil Naturel

    Yeşil Naturel doğanın mucizevi bitkilerini etken maddesini ayrıştırıp vücudumuzun emilimine uygun hale getirerek Ekstrakt olarak sizlere sunmaktadır. Bugüne kadar alternatif tıbbı denemediğinize pişman olacaksınız. Doğanın bize sunduğu bu kadar mucizeyi neden fark edemediğinize esefleneceksiniz. Bu fırsatları bizim ürünlerimiz ile deneyin ve memnun kalın. Ürünlerimiz 100 doğal ve kaliteli ürünler olup Orman ve Tarım Bakanlığı onaylıdır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Ömer Polat Diş Kliniği

    Ömer Polat Diş Kliniği Uluslararası diş kliniği standartlarına uygun olarak hazırlanan Ömer Polat Diş Kliniği, yüksek hijyen ve konfor şartlarının yanında en yeni teknolojik tedavi ekipmanlarına sahiptir. Hastalarımızın güncel yöntemlerle ve güvenilir bir ortamda tedavi görmeleri sağlanmaktadır. Türkiye’nin en iyi üniversitelerinden mezun olmuş, alanında yıllardır başarılı tedaviler gerçekleştiren, kendini ve tedavi yöntemlerini sürekli geliştiren hekimlerimizle her hastamız için ayrı tedavi planı belirleyerek kişiye özel uygulama rahatlığı sunmaktayız.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Alan Akademi

    Alan Akademi Ortak Sağlık Güvenlik Birimi Eğitim Danışmanlık Hizmetleri San. Ve Tic. Ltd Şti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (ÇSGB) tarafından yetkilendirilmiş Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi (OSGB) olarak, 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında firmalara hizmet vermek amacı ile kurulmuştur.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin