Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Alt Sektörler
Kategori'ye Ait Firmalar
  • Bunlar Benim Olsun

    Bunlar Benim Olsun- Son Moda Kapıda Ödemeli Güvenli Alışveriş Bunlar Benim Olsun, yurt dışından ithal ürünlerin, kapıda ödemeli, güvenli alışverişin adresi. EN moda mayo, bikini, gözlük, aksesuar için mağazanız. EN UYGUN FİYATA. bunlarbenimolsun.com sitesi isteyipte bulamadığınız ürünleri yurtdışından sizlere getirtip sunabilmek için kurulmuş online alışveriş sayfasıdır. Özenle tek tek seçilen ürünler kalite ve şıklık açısından son derece yüksek kalitede olup en iyi ürünü en uygun fiyata güvenle sahip olabilmenizi amaçlamaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Bilişim Eğitim Merkezi

    Bilişim Eğitim Merkezi Türkiye'nin En Kaliteli Bilgisayar Eğitim Merkezi. Microsoft, Cisco, Adobe, Autodesk Yetkili Eğitim Merkezi Olarak Bilgisayar Eğitimlerinin Tek Adresi Bilişim Eğitim Merkezi, 1999 yılında bilişim teknolojileri alanında eğitim vermek amacıyla kurulmuştur. Temellerini istihdam ve verimlilik odaklı bir yapı üzerinde atmış ve verdiği eğitimlerle Türkiye’de yeni teknolojilere uyumlu bir eğitim sistemi oluşturmuştur. Sahip olduğu değerleri en güncel teknolojileri öğretmek, kursiyerlerini hayallerindeki mesleğe kavuşturmak, kariyer sahibi yapmak ve istihdama yönelik kaliteli iş gücüne katkıda bulunmak için kullanmıştır. Misyonu ve vizyonu ile örtüşen eğitim içeriklerine yatırım yaparak sektörde önemli bir ilerleme kaydetmiştir. Bilişim Eğitim Merkezi, eğitim sektöründe öncü olmanın bilinciyle, kaliteye çok önem vermektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Oscar Technoshop

    Oscar Technoshop PS4 , Ps3 , Xbox One , Xbox 360 , Nintendo Wii , Kırma , Oyun Yükleme Playstation 3 ve Playstation 4 Oyun Yükleme Kırma işlemleri, Xbox 360 Xbox One Kırma işlemleri Oyun Yükleme ve Fiyatları Birçok efsane OYUN gibi Ubisoft#039;un efsane yapımlarından olan Assassin#039;s Creed serisine bir yenisi daha ekleniyor.Assassin#039;s Creed: Syndicate adını alacak olan yeni oyun pek fazla beğenilmeyen Unity ve Rouge#039;daki olumsuz havayı giderebilir. Ubisoft#039;un bu yeni oyunda bizi 1868 Endüstri Devrimisırasındaki Londra#039;ya götüreceği ve Jacob ve Evie Fryeadlı ikizlerin çevresinde geçeceği söyeniyor. Oyunda kendilerini zengin endüstriciler ve fakirleşmiş çalışan sınıf arasındaki savaşın ortasında bulacak olan bu iki karakter bizleri sürükleyici bir maceraya götürecek.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Printmarket

    Printmarket Baskı Sistemleri PRİNTMARKET Baskı sektöründeki 18 yıllık tecrübesi ve 100 müşteri memnuniyetine dayalı iş kültürü ile en iyi kalitede ürün ve hizmet sunma vizyonuyla hareket etmektedir. Bitmeyen Kartuş Sistemleri, Fotoğraf kağıtları, Mürekkepler, Dolan Kartuş ve Toner ithalatı yaparak şubeleri ve bayileriyle Türkiye genelinde satışını yapmakta ve satış sonrası destek vermektedir. Ayrıca www.printmarket.com.tr web sitesinden Türkiye'nin her yerine online ürün satışı gerçekleştirilmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • ERGEN TECHNOLOGY

    Bilgisayar Sistemleri, Laptop Servis,Tablet Pc Servisi İstanbul Bakırköy’de bulunan firmamız 2007 Yılından itibaren sayısız başarılı çalışmaya imza atmış ve Notebook Pc Sarf Malzeme Ofis sistemleri Servisi Güvenlik Sistemleri satış ve servis hizmetlerinde referans sahibi olmuş bulunmaktayız. Her geçen gün artan portföyümüz bizi mutlu etmektedir. Alanımızda Başarı ve hırs sahibiyiz…
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • SEKTÖR YAZILIM

    14 yılı aşkın sürede elde ettiğimiz tecrübeleri en yeni teknolojilerilerle birleştirerek ihtiyacınıza özel yeni yazılım çözümleri sunmaya devam ediyoruz. 1997 Ekim'in de SEKTÖR BİLGİSAYAR olarak başlayan ticari hayatımız 2004 yılında şirketleşerek SEKTÖR YAZILIM olarak bugüne kadar geldi. Seri ilan ajanslarına yazılım çözümleri üreterek başladığımız bu yolda, ülkemizin en büyük ulusal gazetelerine yazılımlar üreterek ve entegre iş çözümlerini başarıyla hayata geçirerek devam ettik. Şirketimiz tarafından geliştirilen AJANS2000 programı Türkiye'de seri ilan ajanslarına yönelik tek yazılım olup, 200'ü aşkın ajans tarafından aktif olarak kullanılmaktadır. Gazetelere yönelik geliştirmiş olduğumuz, SİS2010 programımız Hürriyet, Sabah, Milliyet, Posta, Vatan, Habertürk, Yeniasır gazetelerinin tüm büro ve bölgelerindeki Reklam Müdürlüklerinde online olarak kullanılmaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Sektör Yazılım

    Teknopark'lar için geliştirdiğimiz TEKNOPORTAL Yazılımı sayesinde 12 adet Teknopark firma,personel,proje ve yönetimsel süreçlerini Bakanlık Portalı ve PDKS ' lerine entegre bir şekilde tek yazılım üzerinden takip etmektedir. Organize Sanayi Bölgelerine yönelik geliştirilen OSB-BYS yazılımı sayesinde OSB ' lerin parselasyondan başlayarak ruhsatlama, kurul kararları, abone sözleşmeleri, elektrik - su - doğalgaz - atık su- haberleşme tesisatları ve tüketimlerin uzaktan okunarak faturalanması sağlanmaktadır. 16 yılı aşkın sürede elde ettiğimiz tecrübeleri en yeni teknolojilerilerle birleştirerek ihtiyacınıza özel yeni yazılım çözümleri sunmaya devam ediyoruz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Parti Marka

    Ürün Grupları Parti Malzemeleri Parti Temaları Kostümler Balon Çeşitleri Maske Çeşitleri Parti Gözlükleri Parti Perukları Parti Kanatları Şaka Malzemeleri Parti Şapka ve Taçlar Yılbaşı Süsleri Malzemeleri
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Web Creatix

    Web Creatix - Web Tasarım ,Web Yazılım Hizmetleri Amatör ruhla girdiğimiz işe , profosyonel ruhla devam edebilmek için 2013 yılında Yeli Teknoloji Ltd Şti ni kurarak ilk kurumsal adımızı attık.Şimdi ise Yeli Teknoloji Ltd Şti alt yapısıyla , “Web Creatix” ismi ve markası adı altında hizmet vermeye devam etmekteyiz. ​Web Tasarım, Web Yazılım,SEO,E-ticaret gibi hizmetler vermekteyiz
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Tablet Servisi

    Merhabalar Teknolojinin Gelişmesi ve internet Ortamının Yaygınlaşmasından Sonra Gerekse Oyun Amaçlı Gerekse de iş Amaçlı Kullanımların Daha Yaygın Olması ihtiyaçların Karşılanması Amacıyla Tablet Bilgisayarlar Kullanıcıların Hizmetine Sunulmuştur. Tablet Bilgisayarların Kullanıcılar Tarafından Yaygın Olarak Kullanılması Ve Beklenen Talebi Karşılamasından Sonra Oldukça Rağbet Gören Tablet Bilgisayarlar Belli Bir Kullanım süresinden Sonra Bütün Cihazlarda Olduğu Gibi Tüketicilerin Belli Sorunlar ile Karşı Karşıya Kaldıkları Aşinadır. Tablet Kullanıcılarının Karşılaştığı Sorunlara Yardımcı Olabilecek Tablet Tamir Servisleri’ ninde Azlığı Veya Kaliteli iş yapmamasından Dolayı insanların Gerekse Tabletlerini Güvenerek Teslim Edebileceği Gerekse de Kaliteli Bir Tablet Tamir Servisi Arayışı Gün Geçtikçe Çığ gibi Büyümek te Arama Motorlarında Bayağı ilgi Görmektedir. Biz Tabletservisiniz.Com Olarak Deneyimli Personellerimiz işinin Ehli Ustalarımız Ve Binlerce Yedek Parça Stok Ve Teminimizle Tablet Servisi Hizmeti Veren Firmamız Markası Ne Olursa Olsun Bütün Tablet Bilgisayarların Tablet Tamiri ‘ni En Kaliteli Ve Sağlam Şekilde Yapmaktadır. Sizde Tabletinizde Oluşmuş Sorunları Güvenilir Ve Kaliteli Bir Firmada Yaptırıp Rahat Etmek istiyorsanız Bir Telefon Kadar Uzağınızdayız. Arıza Tespitinde Ücret Almamakla Beraber Kargo Firmaları ile Olan anlaşmamız ile Tabletinizi Kapınızdan Alıp Kapınıza Teslim Ediyoruz Türkiye’nin Neresinde Olursanız Olun En Fazla 5 iş Günü içinde Tabletinizin Sorunlarını Çözüp Kapınıza Teslim Ediyoruz. Neden Biz? Cihazınızı Kapınızdan Alp Kapınıza Teslim Ediyoruz Arıza Tespiti için Herhangi Bir Ücret Talep etmiyoruz Tabletlerinizi En Fazla 5 iş Günü içinde Kargoluyoruz Uzman Kadromuz ile Tabletinizin Bize Geldigi Günden itibaren Adım Adım sizi bilgilendiriyoruz Kullandıgımız Yedek Parçalara 2 Yıl GAranti Veriyoruz Yaptıgımız işciliklerde Müşteri memnuniyeti icin 3 Ay Ücretsiz Tamir Garantisi Veriyoruz
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Clicksus SEO

    Dijital hikayemiz 2013 yılında SEOGASTE ile başladı. Başlangıçta sadece dijital dünyada varlığını sürdürebilmek isteyen kişi ve kurumlara bilgi paylaşımında bulunmak amacıyla kurulan bir blog iken, aradan geçen üç yılda başta SEO olmak üzere birçok kişi ve kuruma danışmanlık hizmeti vererek dijital pazarlama dünyasında varolduk. 2016 yılında ise SEOGASTE‘nin kurumsal yüzü olan CLICKS’US ile markalara butik dijital pazarlama hizmeti vermeye devam ediyoruz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Parti Dükkanım

    Parti Dükkanım Parti Dükkanım 2011 yılında eğlence dünyasına giriş yaparak sizlere hizmet vermeye başlamıştır. İstanbul Ataşehir'de faailyet gösteren firmamız kısa zamanda Online E-ticaret sistemi ile tüm Türkiye'ye hizmet vermeye başladı. Bu eğlenceli serüvenimizde yanımızda olduğunuz ve bize güvendiğiniz için sizlere minnettarız. 4.500 çeşit parti ürününü aynı çatı altında toplayan, parti için duyulabilecek malzemelerin bulunduğu Parti Dükkanım ülkemizde eğlence sektöründe lider firmalar arasındadır. Her zaman en uygun fiyat ve kaliteli ürün politikası ile Parti Dükkanım Hizmetinizde.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Bay Medya Prodüksiyon Organizasyon

    2000 senesinden günümüze kadar geçen sürede Prodüksiyon ve Organizasyon sektöründe kalitenin ve ayrıcalığın markası olarak, bu alanda Anadolu'dan tüm Türkiye'ye hizmet vermenin haklı gururunu yaşamaktadır. Organizasyon sektörünün oluşumu ve yapılanması ile paralel olarak kendini geliştiren Bay Medya, hizmet yelpazesini genişleterek reklam ve tanıtım alanında yapmış olduğu başarılı çalışmaların yanı sıra Ülke Genelindeki Reklam ve Organizasyon Ajanslarına sunduğu teknik altyapı hizmetiyle de kendini kanıtlamıştır. Bay Medya, yeni ürün ve sektörel teknolojileri sürekli takip ederek müşterilerine en iyisini sunmayı ve sektöründe öncü bir kuruluş olmayı hedeflemektedir. Bunu yaparken de iş ahlâkından taviz vermemeyi ve insani değerlere saygı göstermeyi her zaman ilke edinmiştir. Organizasyonun büyüklüğüyle değil, kendisi ile ilgilenmeyi her koşulda prensip kabul eden Bay Medya, yapılan bütün işlere sanatsal açıdan yaklaşarak her zaman yaratıcılığı ve yaratıcı fikirleri ön planda tutan profesyonel bir ajanstır. Yaptığımız her işte müşteri memnuniyetini esas alarak markamızla birlikte fikirlerimizi ve hedeflerimizi büyütmeyi planlıyoruz Bu sebeple profesyonel iş kalitesi için büyük fikirler yaratabilecek güçlü beyinleri ve son teknolojiyi bir araya getirdik. iframe src=https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d3149.7439914248366!2d32.45457831450208!3d37.866280214664144!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x14d0842feb7ab0813A0x44519dd3d7441367!2sBAY+MEDYA+PRODUKSIYON+26+ORGANIZASYON!5e0!3m2!1str!2str!4v1487800317670 width=600 height=450 frameborder=0 style=border:0 allowfullscreen/iframe
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Fotokopi Makinesi

    Kağıt sıkışması, karşılaşılan en yaygın hatalardan biridir. Sıkışmanın nedenleri yanlış kağıt boyutundan düşük kağıt kalitesine, yanlış kağıt yüklemesinden cihazın genel bakımsızlığına kadar değişir. Bu sorunlar, kopyalama ve yazdırma yaparken bir sıkışmaya neden olur. Bu sorunun giderilmesi, sıkışan kağıdı elle çıkarmanızı ve uygun kağıt boyutunu yeniden yüklemenizi veya kağıt hizalamasını düzeltmenizi gerektirir. Ayrıca, cihazın içinde birikmiş kağıt tozu da sensörlerin kağıt sıkışması algılamasına neden olur. Bu sorunu önlemenin en iyi yolu, kağıt besleme lastiklerini periyodik olarak temizlemektir. Cihazın içine toz birikmesini önlemek de çözüm olabilir. Kağıt sıkışmalarını gidermek için varsa kağıt tepsisini çıkarın. Ulaşabiliyorsanız kağıt alma lastiğin yüzeyini nemli bir bezle temizleyin. Makinenin toner ve drum kartuşunu çıkkarın. İç kısımda görünen birikmiş tozlu yüzeyleri az nemli bir bezle temizleyin. Makinenin arkasında bir kapak varsa açın ve görünen sıkışmış bir kağıt parçası veya anormal bir durumun olmadığından emin olun. Sorun giderilemiyorsa servisi arayın.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Metro Telekom

    Mecidiyeköy bölgesi yoğun iş temposu ve telefon trafiği olan ilçelerimizden biridir. Bu sebeple telefon santrali ve diğer iletişim araçlarının arıza yapması durumunda iş kaybı yaşanmaması için arızaya en kısa süre içinde müdahale edilmelidir. Mecidiyeköy karel santral servisi bu gibi durumlarda şöyle bir anlayış geliştirmiştir
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin