Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Alt Sektörler
Cam, Çimento ve Toprak Kategorisi

Bu kategoride 12 adet Sektör, 41 adet Firma bulunmaktadır.
Kategori'ye Ait Firmalar
  • Bahçe Havuz San. Tic. A.Ş.

    BahçeHavuz, bahçe market ve havuz malzemeleri satışı, sauna malzemeleri, jakuzi masaj havuzu, spa ve buhar odası ürünleri ile outdoor spor ürünlerinin satışının yapıldığı e-ticaret platformudur. Bahçehavuz, bahçe malzemeleri, peyzaj malzemeleri, bahçe market, sulama sistemleri, çim ayırıcı çim sınırlayıcı, çim tohumu, çiçek tohumu, sebze tohumu, toprak, torf, gübre çeşitleri, çim gübresi, sıvı bitki besini, ağaç gübresi, bitki gübresi, organik gübre, otomatik sulama sistemleri, damlama sulama sistemleri, hobi bahçe malzemeleri ve küçük el aletleri ve bahçe sulama sistemi kategorilerinden oluşan geniş ürün içeriğiyle hizmet vermekteyiz. Bahçeye havuz yapımı için hangi havuz malzemelerine ihtiyacınız var? Bahçe Havuzu yaptırma maliyeti nedir? Mevcut havuzu tadilat yapmak kaça mal olur? benzeri sorularınıza cevap veriyor, mevcut havuz problemleriniz ve havuz malzemeleri fiyatları satışı için sizi mağazamıza bekliyoruz. Havuz yapımı fiyatları konusunda havuz malzemeleri maliyet-konfor detaylarını gözden geçirip ihtiyacınız olan havuz malzemeleri hangisi ise bilgilendiriyoruz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Kütahya Porselen

    Kütahya'daki ilk porselen fabrikası olan Kütahya Porselen 1970 yılında kurulurken, o tarihteki ortakları, İş Bankası, Türkiye Sınai Kalkınma Bankası, Sınai Yatırım ve Kredi Bankası, Sümerbank, Vakıflar Bankası, Desiyab (Şimdiki adı ile T.Kalkınma Bankası) Esbank, Kütahya İl Özel İdaresi, Kütahya Belediyesi ve halk olmak üzere, zamanın moda tabiri ile halk sektörü idi. Hatırlanacağı gibi Türkiye’de bu model yürümedi. Bankaların talebi ve yönlendirmesi ile, Güral Ailesi olarak Kütahya Porselen’de 75 hisse sahibi olduk, kalan 25 hissenin sahipleri Sümerbank, Desiyab ve Vakıflar Bankası’nın elindeki hisselerin İMKB de satılması ile birlikte Kütahya Porselen borsa şirketi oldu. - See more at: http://www.kutahyaporselen.com.tr/tr/sayfa/kurumsal/#sthash.nRmkvozl.dpuf
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Sinop Çerçeve Dünyası

    Çerçeve Dünyasında Yağlıboya Tablodan Dijital Baskıya her türlü görsel unsurun yanı sıra, evinizdeki korniş ve Duşakabin işlerinde bir telefon kadar yakınınızdayız.. Camikebir Mah. Bahadır Sk. No: 5/A Merkez / Sinop
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Artaş Cam Sanayi ve Ticaret A.Ş.

    1978 yılında Avcılar’da perakende cam satışı ile faaliyete geçmiştir. 1980 yılı sonuna kadar “Tali Bayi” olarak toptan cam satışı yapılmıştır. 1981 yılından itibaren Şişecam Yetkili Satıcılığı yapılmaktadir. 1990 yılında Cam İşleme Tesisi kurulmuştur. 1996 yılında Şişecam Isıcam Yetkili Üreticiliğine başlayarak kendi tesisinde üretim yapmakta, çalışmaktadır. 2009 yılı Eylül ayında Temper Hattı (Tamglass) ile temperli cam üretimine başlamıştır. Temper hattımızın üretime başlamasıyla cam sektörüne, mobilya ve otomotiv sektörüne hizmet verebilecek konuma ulaşmıştır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • SİDELYA

    SİDELYA CAM AYNA DEKORASYON ; Baklava ayna günümüzde ev, ofis, mağaza, kuaför salonları, cafeler, oteller vb çok alanda farklılık yaratmak için uygulanabilir. Özellikle aynalar doğru yerlere konulduğu takdirde küçük bir mekanı büyük ölçüde büyütebilir. Aydınlık derinlik ve ferahlık vermesinin yanında dekoratif bir görüntü güzelliği yaratabilir. Aynalar ölçüleri belirlendikten sonra CNC kesim masasında kesimi yapılır. Amaç yapıştırma esnasında oluşacak hataları minimum seviyeye indirmektir. Kesim işleminden sonra ayna kenarları 1,5 bizote yapılarak evinize iki saat içinde montajı gerçekleştirilir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • LEGRA - LÜKSEFE GRANİT

    Doğanın doğal zenginlikleri, çağdaş yapılar taşıyoruz. Mermer Granit Onyx ürün gruplarında Teklif kaliteli çözümler. endüstriyel kullanım için dünya pazarı en kaliteli Türk mermerleri sunmak. Dünyada ünlü Hizmet verdiğimiz Türkiye'nin batı bölgesinde üretiminde Mermer, granit ve oniks.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Keban Sondaj

    KEBAN SONDAJ 35 yıldır su sondajı konulu hizmetlerini sürdürmekte olup, yeraltı su temini amaçlı konularda hedefe ulaşmak için kuyu ön projenin hazırlanması ve işverene sunulması, kuyu inşaası için her türlü makina, malzeme ve donanıma sahip olup aynı zamanda başarıya ulaşacak güç ve bilgiye sahiptir. Su sondajı ile ilgili çalışmalar D.S.İ. (Devlet Su İşleri) 'nin belirlemiş olduğu standartlarda yapılır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Date Hediyelik Eşya

    Şirket ortaklarımızın, metal aksesuar ve hediyelik eşya alanında faaliyetleri 1980'li yıllarda başlamıştır. Date LTD. ŞTİ. 1995 yılında kurulmuş olup günümüzün gerektirdiği modern imalat yolunda hızla ilerlemektedir. Üretimimiz bakır, pirinç alüminyum, gümüş ve altın gibi değerli metallerin yanı sıra saç, paslanmaz ve zamak ham maddeleridir. Metal hediyelikler ile başlanan imalatımız günümüzde de ; madalyon, rozet, anahtarlık, kol düğmesi, kravat maşası, kitap ayıracı, masa bayraklığı, metal etiketler (tekstil ve mobilya firmaları için) şilt, plaket vb. ürünler uzmanlık alanımız olmuştur. İş bu ürünlerle genellikle yurtiçi promosyon sektöründe hizmet vermekteyiz. Zaman zaman da ihracatımız olmaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • İdevit Seramik

    İdeal Seramik Sıhhı Tesisat Malz.San. ve Tic.A.Ş, 1993 yılında, sağlık gereçleri üretimine başlamış ve bugün geldiği noktada, Türkiye’nin 7 bölgesine ve 4 kıtada 30 ülkeye; üstün kalitesi, müşteriye özel butik ve entegre hizmet anlayışı (vitrifiye ürünleri ve banyo aksesuarları) ile ürünlerini ulaştırmış, sektörün liderleri arasındaki yerini sağlamlaştırmıştır… 2008 yılında yurtiçi ve yurtdışı pazarların İdevit markası ve kalitesine duydukları güven ve gösterdikleri talep karşısında kapasite ve ürün çeşidi artırımına ihtiyaç duyarak basınçlı döküm sistemine geçmiştir. Bu çalışmalar sayesinde, İdeal Seramik’in temel amacı olan “kaliteli ürün ve güven” ile “koşulsuz müşteri memnuniyeti” sağlamaktır
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Özmer Madencilik

    Sektöre 1989 yılında giriş yapan firmamız her gün referanslarına bir yenisini daha eklemektedir.2007 yılında kurumsallaşarak bir kat daha büyümüş ve yatırımlarına hız kazandırmıştır.Denizl Bekilli’de gerekli izinleri ve testleri yapılan mermer ocağından yüksek kaliteli mermer olduğu tespit edilerek faaliyet çalışmalarına başlanmıştır.Bu kapsam da üretim ve montaj alanlarında faaliyetlerini sürdüren firmamız hammadde çıkarma ve işleme alanlarındada varlık görtermeye başlamıştır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Kocaeli Cam Sistemleri

    Kocaeli Cam Sistemleri olarak firmamız katlanır cam sistemleri, teras sistemleri, cam kapı, alüminyum korkuluk ve benzeri konularda kalite, estetik ve uygun fiyat çerçevesinde, yaşadığınız mekanları daha güzel kılma gayesiyle sizlere hizmet vermektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Hisar Çatal Kaşık

    Hisar Çatal Kaşık ve Paslanmaz Madeni Eşya San. ve Tic. A.Ş. Hisar 25.000 m²’lik kapalı alanda üretim yapmaktadır. Çatal, kaşık,bıçak ve çelik tencere imalatında kaliteli üretimi ilke edinmiş olan Hisar’ın ürünleri 18/10 krom-nikel alaşımlı 304 paslanmaz çelikten üretilir. Paslanmaya karşı fabrika garantili olan ürünlerimiz, titiz bir kalite kontrolünden sonra kullanıma sunulur. Bilgisayar kontrollü, modern makine ve teçhizatla üretim hatlarını en yeni teknoloji ile donatan Hisar, sektöründe ilki gerçekleştirmiştir. Şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonra da en iyi ve en güzeli üreterek halkımıza sunmak Hisar’ın temel prensibidir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Mercanlar Mutfak Eşya

    10.000 m2 kapalı alan üzerine kurulu üretim kompleksine sahip olan firma, mutfak, tezgâh ve masa üstü ürünlerde her kesime hitap eden geniş ürün yelpazesini; ‘RENGA’, ‘RENGA PLUS‘, ‘TASSAR’ ve ‘AURA’ olmak üzere dört farklı marka altında tüketicisiyle buluşturuyor. Markaların ürün gamında ise ağırlıklı olarak kavanoz, sürahi, baharatlık, tuzluk, yağdanlık ve saklama kabı… gibi ürünler yer alıyor. Renga; çarpıcı renkleri, eğlenceli formları, fonksiyonelliği “cam ve plastik” malzeme eşleştirmeleri ile ön plana çıkan ürün grubuna, Renga Plus ise gastronomi sektörüne hitap eden, “cam-plastik-ahşap-porselen ve metal” malzeme kombinasyonlarından oluşan ürün grubuna sahip. Elit, modern, trendi takip eden formlarıyla öne çıkan Tassar markası altında ise, materyalleri “ahşap, cam, akrilik, porselen ve metal” eşleşmesinden oluşan ürün grubu yer almaktadır. Dekoratif mum grubu ise Aura markası altında bulunmaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Paşabahçe Mağazaları

    Paşabahçe Mağazaları - Günlük Cam Ev Eşyası ve hediyelik ev ürünleri, Kurumsal ve Bireysel amaçlı Butik ürünleri, Online satın alın! /meta name=keywords content=Abajur, Anadolu Medeniyetleri Koleksiyonu, Bar Aksesuarları, Bardak Takımları, Bardaklar, Beyaz Şarap Kadehleri, Beykoz Camları, Biberlik, Bira Bardakları, Buzluklar, CHATEAU NOUVEAU Bardak Takımları, Cam Ustası Ürünleri, DIAMOND Bardak Takımı, Dekoratif Kase / Tabak / Aksesuar, Dondurma Servis, Ev Aksesuarları, Fincanlar, Geleneksel Camlar, Geleneksel CamlarKristal, Gülabdan, Karaf, Kase, Kavanozlar, Kokteyl Bardakları, Konyak Bardakları, Kırmızı Şarap Kadehleri, Laledan, Likör Bardakları, Mumluklar, Mutfak Aksesuarları, Mutfak Ürünleri, Nazarlıklar, Rakı Bardakları, Rakı Bardağı, Rakı Kadehleri, Sanatişi, Servis / Sunum Ürünleri, Servis Kaseleri, Servis Tabakları, Servis/Sunum Ürünleri, Setler, Sirkelikler, Su ve Meşrubat Bardakları, Sürahi, Sütlükler, Sınırlı Üretim, Sınırlı Üretimİstanbul Koleksiyonu, Tombak, Tophane işi, Tuzluk, Vazo, Viski Bardakları, Yağlık, lokumluk, tepsi, Çay Bardakları, Çay Tabakları, Çay/Kahve Ürünleri, Çerezlik, Çeşm-i Bülbül, İmza Ürünleri, İznik Obje, Şampanyalar Kadehleri, Şekerlik, Şekerlikler, Şerbet Bardakları, Şişe
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Acar hediyelik ve ithalat

    Firmamız 1998 yılında faaliyet gösteren bir sektör olup, ürünlerimizin tamamı kendi ithalatımızdır.Stoklu olan ürünlerimizle ve konusunda uzman kadromuzla siz değerli iş ortaklarımıza hizmet vermekteyiz. 2006 yılında bu ürün yelpazesinde büyük ölçüde artışlar sağlamış Bünyemizde Nikah,bebek,sünnet şekeri ve süsleme malzemeleri ithalatı yapmaktadır.Ürünlerimiz daima ihtiyaçlarınızı temin edebilecek konumdadır. Amaç müşteri memnuniyeti ve her zaman en iyisi ise sistemli,programlı ucuz fiyata kaliteli ürün almaksa doğru adrestesiniz ürünlerimiz ve müşteri portföyümüzü sizden gelen tavsiyeler ve öneriler ile arttıran firmamızın en büyük hedefi müşteri memnuniyetini daima zirveye taşımaktır. Siz değerli dostlarımızla çalışmaktan büyük mutluluk duyar, işlerinizde başarılar dileriz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
1
2
3
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin