Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Alt Sektörler
Çevre - Enerji Kategorisi

Bu kategoride 10 adet Sektör, 44 adet Firma bulunmaktadır.
Kategori'ye Ait Firmalar
  • VİP FİRMA

    Uzerman Mühendislik

    Uzerman Mühendislik | Doğalgaz Kombi Klima Servisi Kombi, klima, doğal gaz soba, petek temizleme tamir bakım montaj teknik servis desteğini Kocaeli Başiskele Çayırova Darıca Derince Dilovası Gebze İzmit Körfez Gölcük Kandıra Karamürsel Kartepe ilçe ve semtlerinde profesyonel hızlı kaliteli ve ekonomik fiyatlar gerçekleştirmekteyiz. Merkez: 0262 332 0908 - Mehmet Uzuner 0537 528 9460 - Osman Cici 0542 248 5541 Kombi, klima, doğal gaz soba, petek temizleme tamir bakım montaj teknik servis desteğini Kocaeli Başiskele Çayırova Darıca Derince Dilovası Gebze İzmit Körfez Gölcük Kandıra Karamürsel Kartepe ilçe ve semtlerinde profesyonel hızlı kaliteli ve ekonomik fiyatlar
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • GOLD FİRMA

    Hikmet Teknik Kombi Servis

    Kocaeli bölgesinde, alanında deneyimli ekip ve profesyonel kadromuzla tüm bölge ve semtlerine teknik servis hizmeti vermekteyiz. kombi servisimiz TSE belgeli hizmet noktamız ile haftanın 7 günü teknik servis hizmeti ve 1 yıl işçilik ve yedek parça garantisi ve kapıda kredi kartıyla ödeme imkanından faydalanabilirsiniz. servisimizi talepleriniz için 0 262 526 26 44 ve 0541 859 00 21 numaralı çağrı merkezimizi arayıp bize ulaşabilirsiniz Kombi, arıza bakım durumunda firmamızdan 7/24 servis hizmeti alabilirsiniz. Kombi bakımlarınızı mutlaka yılda birkez yaptırınız kombiniz daha performanslı çalışarak faturalarınızda 20 ye kadar tasarruf sağlar
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Elite Group

    Elite Group, was founded in 1978 as a family business.Elite was starting business on retail, wholesale automotive spare parts. Following years, Elite has developed itself and become one of the leading fan blade manufacturer in after market about cooling systems.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Yapıloji Kombi

    Yapıloji A.Ş. | Kombi, Klima, Radyatör Sektörde 20 yıllık tecrübe ve birikim ile 2008 yılında kurulan YAPILOJİ A.Ş.; doğalgaz, ısıtma, soğutma, tesisat ve dekorasyon ürünlerini Bursa, Eskişehir ve Düzce şubeleri ile Güney Marmara başta olmak üzere tüm Türkiye’ye toptan satış ve pazarlamasını yapmaktadır. YAPILOJİ A.Ş. olarak Isıtma, Soğutma ve Tesisat sektörlerinde; en son teknolojilerin kullanıldığı geniş ürün çeşitliliği ile hizmet sunarken tedarikçileri ve müşterileri ile toplum ve çevre üzerinde olumlu bir etki bırakan firma olmaktır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Emak Mekanik Tesisat

    Emak Mekanik Tesisat ve Mühendislik Emak Mekanik Tesisat ve Mühendislik bünyesinde faaliyet gösteren firmamız, mekanik tesisat sektöründe projelendirme ve uygulama konularında uzman ekip tarafından 2010 yılında kurularak anahtar teslim uygulamalar yapmak amacı ile sektörün hizmetine sunulmuştur. Kuruluşundan günümüze sürekli büyüme ve gelişme gösteren firmamız; gerek yurt içinde gerekse yurt dışında birçok önemli uygulamalara imza atarak sektörün kuvvetli ve güvenilir firmalarından biri olarak haklı bir saygınlığa ulaşmıştır. Sağlıklı büyüme ile kalitede sürekliliğin, kurumsallaşma ve bilimsel çalışma ile mümkün olacağının bilincinde olan firmamız bu konuda çalışmalarını ve gelişimlerini halen sürdürmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • MYS NEM KURUTMA

    Firmamız 2010 yılında kurularak inşaat şap sıva kurutma kiralama firması olarak hizmete başlamıştır. bununla beraber aynı zamanda inşaat sonrası temizlik,izolason ve epoksi kaplama alanında da kendimizi geliştirerek hergün yeni birşeyler öğrenerek kaliteli hizmet sunmaya devam etmekteyiz. EPOKSİ PARKE UYGULAMA DRENAJ İZOLASYON UYGULAMA İNŞAAT SONRASI TEMİZLİK İNŞAAT ŞAP VE SIVA KURUTMA
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • VATBUZ SOĞUTMA ISITMA

    VATBUZ SOĞUTMA ISITMA ve HAV. SAN. PAZ. TİC. LTD. ŞTİ. Firmamız 50 yılı aşkın süredir soğutma sektöründe faaliyette olup geniş servis ve üretim kadrosuyla hizmetinizdedir. Firmamızın ürünleri ve faaliyet alanları paket tip soğuk su üretim cihazları, vidalı kompresörlü su soğutma cihazları, soğuk hava odaları, -90°C'ye kadar soğutabilen test cihazları ve yağ soğutma olmakla beraber ağırlık su soğutma cihazlarıdır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • SARICA Soba Sanayii

    SARICA Soba Sanayii - Soba, Soba İmalatı, Bursa Soba Üretimi 1951 Yılında küçük bir atölyede faaliyetine başlayan SARICA SOBA SANAYİİ kurulduğu günden bu yana hiç bir şart altında kaliteden ve kabul edilebilir soba normlarından ödün vermemiştir. Müşteri Memnuniyeti ilke edinen SARICA SOBA SANAYİİ günümüze kadar ulaşmıştır. Kovalı Sobalar Kuzineler Yuvarlak Sobalar Tuğlalı Sobalar Lüks Sobalar Majolik Sobalar Alttan Havalı Sobalar Önden Havalı Sobalar Yüksek Fırın Renkli Kuzineler Çift Kapak Kuzineler Çek Dök Sobalar Tek Kapak Kuzineler Sabit Fırın Karadeniz Kuzine Kurbağa Sobalar Ekonomik Sobalar 36x60 Sobalar 31x50 Sobalar
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • İzotur Makina

    İzotur Makina Havalandırma Sistemleri Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma ve İzolasyon sistemleri üzerine imalat, montaj, satış, uygulama ve teknik destek konularında faaliyet göstermekte olan İZOTÜR, 1987 yılında ticari hayatına başlamıştır. Yüksek performanslı ve disiplinli çalışma anlayışı ile konusunda deneyimli mühendislerden ve teknik elemanlardan oluşan profesyonel kadrosu ile üretimlerini gerçekleştirmektedir. Kuruluşundan itibaren ürün yelpazesini sürekli genişleten firmamız değişik müşteri gruplarına alternatif çözümler sunarak, sektöründe lider konumda bulunma politikası ile çalışmalarına aralıksız devam etmektedir. Amacımız; edindiğimiz deneyim, kazandığımız bilgi birikimi, sahip olduğumuz modern üretim teknolojisi ve devam eden yatırımlarımızla, en kaliteli, en ekonomik ürünleri dünyayla eş zamanlı olarak sektörün kullanımına sunmaktır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • ONTEK

    ONTEK ege bölgesini Wilo Pompa Sistemleri ile tanıştırdığı 1998 yılından bu yana ege bölge ana bayii olarak keşif, satış, uygulama ve teknik servis hizmetleriyle faaliyetlerini sürdürmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Yıldırım Soğutma

    Kaliteli üretimi ön planda tutarak, rekabet edilebilir fiyatlarla ve zamanında teslim ilkesini hedef edinen YILDIRIM SOĞUTMA 1996 yılında Gebze'de kurulmuştur. Artan müşteri ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Bursa bölgesinde sektörde en geniş kapasiteye sahip Kaliteli üretimi ön planda tutarak, rekabet edilebilir fiyatlarla ve zamanında teslim ilkesini hedef edinen YILDIRIM SOĞUTMA 1996 yılında Gebze'de kurulmuştur.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
1
2
3
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin