Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Alt Sektörler
Çevre - Enerji Kategorisi

Bu kategoride 10 adet Sektör, 44 adet Firma bulunmaktadır.
Kategori'ye Ait Firmalar
  • Emak Mekanik Tesisat

    Emak Mekanik Tesisat ve Mühendislik Emak Mekanik Tesisat ve Mühendislik bünyesinde faaliyet gösteren firmamız, mekanik tesisat sektöründe projelendirme ve uygulama konularında uzman ekip tarafından 2010 yılında kurularak anahtar teslim uygulamalar yapmak amacı ile sektörün hizmetine sunulmuştur. Kuruluşundan günümüze sürekli büyüme ve gelişme gösteren firmamız; gerek yurt içinde gerekse yurt dışında birçok önemli uygulamalara imza atarak sektörün kuvvetli ve güvenilir firmalarından biri olarak haklı bir saygınlığa ulaşmıştır. Sağlıklı büyüme ile kalitede sürekliliğin, kurumsallaşma ve bilimsel çalışma ile mümkün olacağının bilincinde olan firmamız bu konuda çalışmalarını ve gelişimlerini halen sürdürmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • MYS NEM KURUTMA

    Firmamız 2010 yılında kurularak inşaat şap sıva kurutma kiralama firması olarak hizmete başlamıştır. bununla beraber aynı zamanda inşaat sonrası temizlik,izolason ve epoksi kaplama alanında da kendimizi geliştirerek hergün yeni birşeyler öğrenerek kaliteli hizmet sunmaya devam etmekteyiz. EPOKSİ PARKE UYGULAMA DRENAJ İZOLASYON UYGULAMA İNŞAAT SONRASI TEMİZLİK İNŞAAT ŞAP VE SIVA KURUTMA
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • VATBUZ SOĞUTMA ISITMA

    VATBUZ SOĞUTMA ISITMA ve HAV. SAN. PAZ. TİC. LTD. ŞTİ. Firmamız 50 yılı aşkın süredir soğutma sektöründe faaliyette olup geniş servis ve üretim kadrosuyla hizmetinizdedir. Firmamızın ürünleri ve faaliyet alanları paket tip soğuk su üretim cihazları, vidalı kompresörlü su soğutma cihazları, soğuk hava odaları, -90°C'ye kadar soğutabilen test cihazları ve yağ soğutma olmakla beraber ağırlık su soğutma cihazlarıdır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Fronius

    1992 yılından bu yana solar elektronik konusu ile ilgileniyoruz. Hedefimiz yeryüzünün enerji tedariğinde devrim yaratmak ve enerji bağımsızlığını temin etmektir. Tüm aktivitelerimizde kalite ön plandadır. Şebeke bağlantılı inverterlerimiz ve sistem denetimine yönelik ürünlerimiz bunun en önemli göstergesidir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Arkom Kombi

    Kurumsallığı ön planda tutan firmamız kombi servisi ve bakımı konularında Kocaeli’nin tüm ilçe ve semtlerinde faaliyet göstermektedir. Firmamız bünyesinde hizmet veren teknikerlerimiz ısıtma sektörünün önde gelen firmalarının merkez servislerinde eğitim almış, uzun yıllar siz değerli müşterilerimize hizmet vermiş uzman kişilerden oluşmaktadır. Servis teknikerlerimiz firmamızın bünyesinde bulunan firma logosu ve firma yazısının bulunduğu servis araçlarını kullanmaktadırlar. Bu hizmetlerin dışında müşterilerimizin talepleri doğrultusunda kombi değişimi, tesisat yıkama ve tesisat tadilatı gibi konularda da uzman ekiplerimizden faydalanabilirsiniz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Yükselen Isı

    kocaeli bölgesinde Pay ölçer satışı ve montajı , termostatik vana satışı ve montajı , kalorifer petek temizliği , kombi kazan bakımları , su kaçak tespiti ve onarımı , tıkalı kanal açma , doğalgaz ve sıhhi tesisat yapım işleri , Yangın tesisatları , basınçlı su sistemleri , bahçe sulama sistemleri , yapım işleri
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Neşe Isı Market

    NEŞE ISI MARKET 2001 yılından bugüne ısıtma-soğutma sektöründe toptan ve perakende malzeme satışı ve taahhüt uygulamaları ile faaliyetine devam etmektedir. BAYMAK markalı ürünlerin Dağıtıcı Ana Bayi olup, dağıtım ve taahhüt hizmetlerini müşteri memnuniyeti ilkesi ile sürdürmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Erhan Petrol

    Modern akaryakıt ve petrol dağıtım şirketi özelikle Kocaeli’de ve Türkiye genelinde yaygınlığı ve tüketici beklentilerinin hep önünde olma stratejisiyle, farklı ürünlerle hizmet vererek tüketiciye en yakın olmaktır. Dumlupınar Mah.Öztürk Sk.Engin2 Apt. No:1 Kat:1 Daire:3 Posta Kodu:41900 Derince/İzmit Kocaeli-TÜRKİYE
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Ekotek Kazan

    EKOTEK ısı sektöründeki gereksinimler doğrultusunda gelişen katı yakıt yakma sistemleri ile ekonomik işletme maliyetli kazanları tasarlamak, yüksek yanma verimli kazanlar üretmek olarak misyonunu ortaya koymuştur. Bu doğrultuda üst yönetim ve çalışanlar geleceğe ait vizyon ve stratejileri oluşturmakta kullanılan ilkeleri ve hedefleri aşağıdaki gibi belirlemiştir.Sağlıklı büyüyebilmek için gerekli alt yapılardan biri olan; ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemini kurduk ve belgelendirdik. CE işareti ile ilgili gereklilikleri 1-otomatik-yuklemeli-kati-yakitli-kalorifer-kazaniyerine getirerek Avrupa Birliği’nin ticari ve ekonomik şartlarını karşılayabilecek ürünler üretmekteyiz.İşletmede daha verimli ve daha rahat bir fiziki ortam oluşturmak,mevcut imalat kapasitemizi artırmak, bayi ağı kurmak ve müşteri kitlemizi artırmak,yasal gereklilikleri her zaman karşılayacak şekilde süreçlerimizi düzenlemek ve geliştirmek, sürekli iyileştirme faaliyetlerimizle, tüm süreçlerimizi mükemmelleştirmek için çalışmak,müşteri istekleri ve gelişen yakma teknikleri doğrultusunda yeni ürünler üretmek.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Çukurova Isı

    Isıtma sektöründe hizmet edebilmek üzere, 1991 yılının ilk çeyreğinde Amerikan Roberts-Gordon Inc. firmasının imal ettiği ve ısıtılması zor olan büyük ve geniş hacimler için dizayn edilmiş Radyant Isıtma Sistemlerinin pazarlama, satış ve satış sonrası hizmetlerini yürütmek amacıyla ayrı bir kimlikle Çukurova İnş. San. ve Tic. A.Ş. bünyesinden doğmuştur.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Güzeller Petrol

    2007 yılında kurumsal Big Shop İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. bağlı olarak faaliyetlerine başlayan Güzeller Petrol akaryakıt sektöründe toptan,perakende ve taşıtmatik bayiliği olarak hizmet vermektedir. 4500 m2 alan üzerine kurulan istasyonumuz 9 adada toplam 60 pompadan (12 si yüksek verimli 90-120 lt/dk)oluşmaktadır. Tamamı çift koruma yüzeyli olan toplam 120 ton yakıt tankları sayesinde yakıtı satışa sunmadan önce dinlendiren Güzeller Petrol' de, 7/24 market ve araç yıkama hizmeti sunulmaktadır. Güven ve ahlak temel prensipleriyle sizlere hizmet sunan Güzeller Petrol toptan akaryakıt siparişlerinizi kendi tankerleri sayesinde zamanında teslimat yapabilmektedir. Güzeller Petrol taşıtmatik bayiliği ile şirketlerin araç filolarına tüm Türkiye’deki BP istasyonlarından 7/24 yakıt alabilme olanağı sunmaktadır…
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Akmanlar Isı Ürünleri

    Sektördeki maratonuna 1978 yılında Armin AKBUĞA’nın öncülüğünde Karaköy’de başlayan firmamız, başta demir-çelik fabrikaları olmak üzere bir çok fabrikanın tekstil kompanzasyonu ve ısı izolasyonu konusunda çözüm ortağı olmuştur. Akmanlar Teknolojik Yüksek Isı Ürünleri San 35 yılı aşkın tecrübemizle üretiminde bulunduğumuz ürünler başta çelik karkaslı kumaş katmanlı kompansatörler olmak üzere yüksek ısıya dayanıklı körükler, ergimiş metale ve yüksek ısıya dayanıklı iş güvenliği ürünleri ve ısı kaybını önlemeye yönelik her çeşit izolasyon ceketleridir. Yüksek ısı izolasyonunda yılların deneyimi, fabrikanızın çözüm ortağı Ürünlerimizde kanserojen etkisinden dolayı yasaklanmış olan asbest(amyant) yerine daha yüksek mukavemete ve ısı izolasyonuna sahip son teknoloji ürünleri kullanılmaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Aeon Collection

    Aeon firmasi olarak günümüzün en ileri teknolojisini ve en kaliteli malzemelerini kullanarak, el emeği ile size bu özel ürünleri sunmak üzere kurulmuştur. Sunduğu garantili kaliteli ürünleri, teknik altyapı ve bilgiyi eksiksiz sağlayarak en titiz müşterileri bile tatmin edecek şekilde müşteri hizmetleri profesyonel normlar içinde sağlamayı taahhüt etmektedir. Aeon; radyatörlerde kullandığı form, malzeme, yüzey kalitesi, el işçiliği, teknoloji , detaylarda gösterilen hassasiyet ve içerdiği yenilik itibariyle dünyada ilktir ve öncüdür. Aeon ürünleri tasarımı iki önemli faktör göz önüne alınarak yani FORM ve FONKSİYON, herşeyden önce düşünülerek tasarlanmıştır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • iklimsa klima

    1982 yılında Gürbüz Servis olarak kurulan firmamız dünyanın seçkin beyaz eşya, ankastre ve küçük ev aletleri markalarının yetkili servis hizmetini vererek iş yaşamına başlamıştır. Gürbüz Servis 1998 yılından itibaren Gürbüz Ticaret, Gürbüz Ev Aletleri, Gür-ser, Gürbüz Klima firmalarının bir araya gelmesiyle Gürbüz Grup altında birleşmiştir. Gürbüz Grup halen satış, sevkiyat, ve servis alanlarında başarı ile hizmet vermektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Erdemir klima

    Erdemir klima 1999 yılından beri iklimlendirme sistemleri konusunda müşterilerine hizmet vermektedir. Her geçen gün sektörde daha ileri yol kat etmekte ve hedef olarak iklimlendirme sektöründe lokomotif olmayı istemektedir. Günümüzde artık klima lüks değil bir ihtiyaç haline gelmiştir. Yaz aylarında serinleme ihtiyacınızı karşılayabilmekte, kış aylarında ise ısınma problemlerinizi ortadan kaldırmaktadır. Yeni nesil klimalar sayesinde yazın en şiddetli sıcaklarında sizi ferahlatmakta, kışın ise en dondurucu soğuklarında bile bulunduğunuz ortamı çok iyi derecelerde ısıtmaktadır. Erdemir klima olarak bizde sürekli müşteri potansiyelimizi arttırmakta ve müşterilerimizin memnuniyetlerini standartların üstüne çıkartmaktayız. Erdemir klima üniversitelerin iklimlendirme ve soğutma bölümlerinden mezun olan takım arkadaşlarıyla en profesyonel klima servis hizmeti vermektedir. Her zaman kendini sonuca odaklı olarak geliştiren bir yapıya sahip olmakla beraber her geçen gün de bu sektöre yeni teknisyenler yetiştirmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Kazancıoğlu

    1983 yılında kurulan Kazancıoğlu, Isı Cihazları, Buhar Jeneratörleri, Buhar Kazanları, Kalorifer Kazanları ve Yakıt Tankları imalatı yaparak Türk Sanayii’nde yüksek kaliteli ürünleri ile büyük bir boşluğu doldurmuştur. 1996 da firma Çevre Ürünleri alanında çalışmalarına başlamış ve Evsel ve Endüstriyel Atıksular için - Paket Atıksu Arıtma Sistemleri, Katı Atık Ayrıştırma Sistemleri, Katı Atık Yakma Sistemleri üretimine başlamıştır. Firma, Türkiye’de ilk ve tek PASLANMAZ ÇELİK Paket Atıksu Arıtma Sistemleri üreticisidir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • AFS Ankara

    Yarı esnek flexible hava kanalı üretimi ile yola çıkan ve günümüzde yüzlerce çeşit havalandırma ekipmanının üretimini ve pazarlamasını yapan AFS, bugün dünyanın 70 ülkesine de ihracat yapmaktadır. Made in Turkey markasını ulaştığı her yerde en iyi şekilde temsil eden, alanında global bir marka konumuna erişen AFS, dünyanın lider üreticisi olma hedefine emin adımlar ile ilerlemektedir. Türkiye’de ve dünyada kalitenin ve güvenin simgesi olan AFS, doğruluğu ve dürüstlüğü ticaret yaşamında olmazsa olmazı olarak benimsemiş, kurum kültürünü bu temeller üzerinde yükseltmiştir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
1
2
3
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin