Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Alt Sektörler
Kategori'ye Ait Firmalar
  • Murat Teknik

    1975 yılından kurulan MURAT TEKNİK firma’mıza 2007 yılın’da SERVİS PLUS YETKİLİ SERVİSLİ’Ğİ eklenerek dünya devi markalara satış sonrası YETKİLİ SERVİSLİK HİZMETLERİ veriyoruz. Deneyimimiz, hizmet kalitemiz, uzman ekiplerimiz , uygun fiyat ve ödeme koşullarımız ile siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti sunuyoruz. İstanbul geneline 8 adet servis aracımız ve deneyimli kadromuz ile Acarkent, Acıbadem, Alemdağ, Altunizade, Anadoluhisarı, Aksaray, Arnavutköy, Ataköy, Ataşehir, Avcılar, Ayazağa, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Bahçeköy, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beykoz, Beylerbeyi, Bebek, Beylikdüzü, Beyoğlu, Bostancı, Büyükçekmece, Caddebostan, Çatalca, Çamlıca, Ç.havuzlar, Çekmeköy, Çengelköy, Çeliktepe, Dragos, Erenköy, Esenler, Esentepe, Esenyurt, Etiler, Emirgan, Eyüp, Fatih, Fenerbahçe, Feriköy, Fyndıkzade, Florya, Fulya, Gayrettepe, Gaziosmanpaşa, Göztepe, Gültepe, Güngören, Harbiye, İstinye, Kadıköy, Kağıthane, Kandilli, Kavacık, Kanlıca, Kartal, Kayışdağı, Kasympaşa, Kemerburgaz, Koşuyolu, Kuzguncuk, Kurtuluş, Küçükyalı, Küçükçekmece, Levent, Maslak, Maltepe, Moda, Nişantaşı, Ortaköy, Osmanbey, Pendik, Reşadiye, Sancaktepe, Sarıyer, Şaşkınbakkal, Selamiçeşme, Silivri, Sultanbeyli, Sultangazi, Şile, Şişli, Suadiye, Taksim, Tarabya, Tuzla, Ümraniye, Ulus, Üsküdar, Yeşilyurt, Yeşilköy, Yeniköy, Zekeriyaköy, Zincirlikuyu, Zeytinburnu gibi önemli bütün yerleşim yerlerinde 7 gün hizmet vermekteyiz
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • UP watch

    UP watch | UP saat | Led saat upwatch.com kişiye özel dijital saatlerin hazırlandığı en büyük saat sitesidir. Türkiye’nin saat markası olma yolunda hedefini doğru ürün, iletişim ve marka stratejisiyle bütünleyen UP! Watch yeni nesil saat markasıdır. UP! Watch 28 Ülkede Tescilli dünya markasıdır. 2009 Yılında Türkiye' de ilk seri modelimizi satışa sunarak markamızın bilinirlik hikayesini başlattık. Yeni nesil saat markası olma özelliğimizi yeni jenerasyonu yakalayarak duyurduk saat aksesuar kategorisinden trend bir hareketin ürünü olarak ortaya çıkardık. Ürünlerimiz Türkiye’nin kişiye özel ilk dokunmatik saati olma özelliğini taşımaktadır. Firma merkezimiz İspanya'da UP! WATCH INTERNATIONAL S.L. olarak yer almaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Laptop Servisi

    Laptop Servisi - Bakırköy Laptop Servisi Notebook Servisi Notebook Tamir Merkezi laptop tamiri Toshiba laptop Servisi acer laptop servisi Şirinevler laptop servisi Laptop Servisi Tüm Marka laptop notebook ve tabletlere servis ve yedek parça desteği vermektedir. Laptopservisi.net 2007 yılından bu yana bilişim sektöründe hizmet vermekte olan Kayra Group firmasının bir E-ticaret sitesidir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Edip Saat

    1972'den bugüne Edip Saat Türkiyenin En Büyük Gerçek Stoklu Online Saat Mağazası. Edip Saat Saat Galerisi, Saat sektöründe kaliteli, kusursuz hizmet anlayışıyla geçen 40 yıl. Saat Modelleri, Dünyaca Ünlü Saat Markaları, Bayan Kol Saatleri, Erkek Kol Saatleri, Seiko Saat, Gucci Saat, Breitling Saat, Tissot Saat, Edox Saat, Hermes Saat, Swatch Saat, Tommy Hilfiger, Casio, Diesel, Esprit, Guess, Guess Collection, Saint Honoré Edip Saat Saat Galerisi Swatch Saat, Edox Saat, Maurice Lacroix Saat, Guess Saat, Casio Saat, Diesel Saat, Calvin Klein Saat, Puma Saat, Tag Heuer Saat, Momentus Saat, Tommy Hilfiger Saat, Toy Watch, Tissot, Omega, Jacques Lemans, Online Saat, Saat Al
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Hediye Saati

    Saat - Saat Modelleri - Saat Fiyatları - Hediye Saati Saat modelleri ve saat modelleri kategorisinde en uygun fiyatlar en yeni saat çeşitleri Hediye Saati'nde. Hediyesaati.com bir Everest Saat kuruluşudur. Everest Saat; Everest, Clasic Polo, Seculus, Murex, Vogue markalı Swissmade saatlerin Türkiye distribütörüdür. Saatin her alanında ihtisaslaşmış Everest Saat çelik,tungsten,altın, seramik ve diğer değerli madenlerden saat üretmektedir. Tasarım ve üretimin her aşamasında son teknolojiyi ve modayı takib eden Everest Saat her yıl çok çeşitli yeni ürünleri piyasaya sürmektedir. Firmamızın en önemli kural olarak benimsediği “MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ” kavramı; bugün şirketimizin Türkiye saat piyasasında başarılı firmalardan biri olarak kabul edilmesinde en önemli paya sahiptir. Şirketimizin amacı sektörümüzde yüksek kaliteli ve dayanıklı materyaller; üstün teknolojinin sağladığı uzun ömürlü kaplama sistemleri ile “Swiss” “Japane” makineler kullanılarak sizlere modern ve güncel, titizlikle dizayn edilen kullanıcıyla özdeşleşen ürünleri sunmaktır. 30 yıllık saat tecrübemiz ve 8 yıllık online satış mağazamız ile Hediyesaati.com Türkiye’nin en çok saat satışının yapıldığı mağazadır. Onlarca Dünya markası on binlerce çeşitle en yeni modeller ve en uygun fiyatlarla müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Ürünlerimiz Türkiye distribütörlerinden ve yetkili ithalatçı firmalardan gelmektedir. Ürünler orjinal kutusunda Türkçe garanti kartı ve faturası ile tarafınıza gönderilmektedir. Ürünler 2 yıl boyunca distribütör ve ithalatçı firma garantisindedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Lider Platform

    Lider Platform | Yük Asansörü | Makaslı Platform İhtiyaçlarınız doğrultusun da Yük Asansörü İmalatı,engelli lift ve asansörü,araç kaldırma platformu,makaslı platformlar çözüm ortağınız. Sektörün lideri olarak, yük asansörü ve engelli lifti , makaslı platformlar, Araç Asansörleri ayrıca tüm kaldırma platformları yelpazesine ek olarak,siz değerli müşterilerimizin projeleri doğrultusunda depolama, fabrikalarda, mağazalarda ve atölyelerin içinde kullanacağı sayısız ihtiyaç ve uygulamalarınıza uygun özel projeleriniz için de ÇÖZÜM ORTAĞI olarak da her zaman yanınızda olmaktan büyük onur duymuştur. Lider Platform Hidrolik Makine ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, üretim, kalite kontrol ve satış sonrası desteği ile tam entegre bir şirketin tüm fonksiyonlarını yürütmektedir. Tüm ürünler, özel olarak tasarlanmış olup, kullanım amaçlarına göre geliştirilmiş , Avrupa güvenlik ve kalite standartlarında üretilmektedir. Firmamız ve ürünlerimiz ; Kalite Yönetim Sistemi ISO 9001:2008 ve CE belgeleriyle sertifikalandırılmıştır. Firmamız; Endüstrinin önde gelen profesyonel olarak çalışan firmalar ile de işbirliği içindedir. Buna ek olarak bir çok firmaya imalatçı olarak da hizmet vermektedir ve ürünlerini pazara sunmaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • İmas klima

    Hakkımızda: 1967 yılında kurulan ve uzun yıllardır ısıtma, soğutma ve havalandırma sektöründe faaliyet gösteren İMAS A.Ş. bugün imalat ve ticaret faaliyetlerine İzmir Pancar Organize Sanayi bölgesinde bulunan 16.000 m2’lik alanda devam etmektedir. Split-Çatı tipi klima cihazları, radyal-aksiyal fanlı açık/kapalı tip su soğutma kulesi, Fan Coil üniteleri, hava ve su soğutmalı monoblok/split/vinç/dik tip klima cihazları, klima santralleri, özel tip klima sistemleri, hassas kontrollü klima cihazları, chiller grupları, ısıtma apareyleri ve hücre imalatlarını yapmaktadır. Nicotra Gebhardt fanlar, Blue Box soğutma grupları, Arosio, Sporlan soğutucu akışkan kontrol elemanları, Copeland kompresörleri, chiller ve kompresör yedek parça ithalatını ve yurt genelinde satış – pazarlama faaliyetlerine devam etmektedir ve Eurovent Belgeli İMAS markalıfan coil ünitelerinin İtalya’da üretimini sağlayarak Türkiye’de satış – pazarlama faaliyetlerine devam etmektedir. Bunların yanı sıra, beton santrallerinin istenilen ısı ve debide soğuk su verebilen chiller sistemleri imalat kalemlerine eklenmiştir. Özellik ile plastik sektöründe, proses soğutması konusunda uzmanlaşmış, müşteri ihtiyacına ve yerine göre özel dizaynlar yaparak chiller grupları, özel tip klima / soğutma / ısıtma cihazları imalatları konusunda başarılı olmuştur ve plastik/pvc fabrikaları, kimya-demir çelik, gıda sektörlerine girmeyi başarmıştır. İMAS A.Ş. TS-EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sisteminin gerekliliklerini yerine getirmekte olup OHSAS 18001 İş Sağlığı Ve Güvenliği Yönetim Sisteminin entegrasyonunu sağlamıştır. Tüm imalat kalemlerinin CE ve diğer kalite belgeleri mevcuttur. Türkiye genelinde 24 servis firması ile anlaşma sağlanarak yetkili servis ağını kurmuş ve ürünlerini İMAS güvencesi altına almıştır. Bugün İMAS Türkiye’de faaliyet alanında tanınan bir kuruluştur. Üçüncü nesil Muşkara’lar İMAS’ta aktif olarak çalışmaya başlamışlardır. Firma yarı profosyonel bir şekilde idare edilmektedir. (Türkiye’de klima ve chiller konularında yerli ve yabancı tüm kuruluşlar arasında ilk 10 içinde yer almaktadır.) Dördüncü nesil için hazırlık çalışmaları yapılmaktadır. Finansal açıdan kuvvetli, yeniliklere açık bir firma olarak yolunda devam etmektedir. İmalatını arttırarak yabancı firmalar ile ortaklık yapmayı hedeflemektedir. Web Sitelerimiz imasklima.com.tr fan-coil.com endustriyelklima.com sogutmakulesi.co sogutmagrubu.net sicakhavaapareyi.com nicotrafan.net
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • EVKUR CUMA DAŞCAL

    Evkur Cuma Daşcal olarak Kahramanmaraş ilinde 2. el eşya alım satımı yapmaktayız. Kredi kartı geçerlidir. Ürünler; 2. el beyaz eşya, 2. el mobilya, 2. el buzdolabı, 2. el çamaşır makinası, 2. el televizyon, 2. el oturma grubu, 2. el kanepe, 2. el koltuk takımı, 2. el masa, 2.el vantilatör, 2. el klima, en uygun, en ucuz fiyatlar ile satılır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • İstoç Karel Santral Servisi

    Telefon santrali; tek bir merkeze bağlı olan farklı telefonlar üzerinden, işletmelerdeki kişilerin kendi aralarında ya da dışarıdaki kişiler ile iletişim kurmasını, gelen ve giden aramaların otomatik olarak yönlendirilmesini sağlayan telekomünikasyon sistemidir. Telefon santrallerinin kullanılmasındaki birincil amaç firma çalışanlarının şirket içerisindeki haberleşmesini sağlamaktır. Günümüzdeki firmaların, şirket çalışanlarının birbiri ile haberleşmesini kolaylaştırmak için tercih ettikleri telefon santralleri aynı zamanda şirket dışındaki kişiler ile de iletişim kurulmasını sağlamaktadır. Santral sisteminde, telefon kablolarının şirket içerisinde tek bir merkeze bağlanması ile birçok telefonla kişilerin kendi arasında ücretsiz iletişim kurması sağlanmaktadır. Telefon santral sisteminde, her kullanıcının telefonu için kısa kodlar (dahili numara-abone numarası) tuşlanarak birbirleri ile rahatlıkla konuşmaları sağlanmaktadır. İşletme hacmi farklı, küçük ölçekli işletmeler, orta ölçekli işletmeler ve büyük ölçekli işletmelerin hepsinin ihtiyacını karşılayacak olan telefon santral çeşitleri bulunmaktadır. Santral modelleri temelde; sabit kapasiteli santraller ve artabilir kapasiteli santraller olarak ikiye ayrılmaktadır. Telefon santral modellerine ait telefonlar aynı zamanda “arayan numara gösterir ve arayan numara göstermez” olarak iki farklı özellikteki modele sahiptir. Küçük ölçekli işletmelerin ve orta ölçekli işletmelerin sıkça tercih ettiği santral modelleri arasında Karel Ms48c Santral yer almaktadır. Karel Ms48c santral modeli başlangıçta 4 dış hat, 12 dahili kullanıcıyı desteklemektedir. Ancak daha sonradan arttırılabilir kapasite yapısına sahip olan Ms48c santral modeli 12 dış hat, 40 dahili abone kullanıcı sayısına yükseltilebilmektedir. Karel Ms38c Santral modeli de orta ve küçük ölçekli işletmeler tarafından sıkça tercih edilen modellerden biridir. Karel Ms38c santral serisi 4 dış hat, 8 dahili kullanıcı kapasitelidir. 100’ün üzerinde programlanabilir kullanım özelliği bulunan Karel Ms38c santral modeli servis ve bakım hizmetleri için uzaktan programlama kolaylığına sahiptir. Ayrıca Karel Ms38c santral modeli arayan numarayı gösterme ve elektrik kesintilerinden etkilenmemesi için akü bağlanabilme özelliklerine sahiptir. 2004 yılından bu yana santral hizmeti vermekte olan firmamız 2014 yılından itibaren Karel telefon santralleri markasının teknik ve yetkili servisi olarak Karel Santral Servis’i adı altında karelsantralservis.com adresinden müşterilerine hizmetlerini sürdürmektedir. Karel Santral Servisi; Karel telefon hatlarında, kablolarında, donanımsal telefon ürünlerinde, dış etmenlerde oluşan iletişim arızalarını ortadan kaldırmak için alanında uzman teknik ekip ve personellere sahiptir. Karel Santral Servisi teknik ve donanımsal sorunların çözülmesinin yanı sıra farklı ölçekteki işletmelere Santral Modelleri ve çeşitlerinin satış ve kurulum hizmetini de sağlamaktadır. Firmamız; İkitelli Karel Santral Servisi, Bağcılar Karel Santral Servisi, Bakırköy Karel Santral Servisi, Zeytinburnu Karel Santral Servisi, İstoç Karel Santral Servisi ve benzeri onlarca ilçe ve bölgede teknik ve donanımsal bakımdan santral servisine ihtiyacı olan şirketlere hizmet vermektedir. İşyerleri ve fabrikaların yoğun olduğu bölgelerden biri olan İkitelli’de Karel telefon hatlarında, kablolarında, donanımsal ürünlerde meydana gelen arızaların giderilmesi için ya da teknik destek almak için İkitelli Karel Santral Servis hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Yine birçok Karel santral ürününe teknik destek veren firmamız, Karel telefon santral modeli ayırt etmeden İstoç bölgesinde İstoç Karel Santral Servisi olarak kurulum çalışmalarında sizlere hizmet vermektedir. Karel Santral servis kurulumu, Karel santral servis arızası, Karel santral servis fiyatları gibi konularda bilgi almak ve sorularınızı iletmek için 0212 501 77 44 numaralı telefondan, info@karelsantralservis.com mail adresinden ya da www.karelsantralservis.com adresinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Konya Vestel Servisi

    Zorlu grubunun üretmiş ve ithalatını yapmış olduğu tüm ürünlerin ( beyaz eşya , elektronik, klima, bilgisayar , küçük ev aletleri ) Konya Vestel Yetkili servisliğini yürütmekteyiz. Eğitim sertifikalı deneyimli kadromuz ile 2010 yılı itibarı ile Konya Vestel Servisi olarak bu bölgelerinde dışında diğer ilçelerde hizmet vermekteyiz. Şirketimiz 25 yıllık deneyimli yönetici liderliğinde beyaz eşya ve elektronik ürünler satış sonrası hizmetler konusunda Konya Vestel servisi olarak hizmet vermektedir. Misyonumuz hizmette fark yaratan , alışılmışın dışında ve beklentileri karşılayan hizmet kalitesi sunmak , vizyonumuz ise yenilikleri takip edip gelişmelere ayak uydurabilen , tüketici beklentileri paralelinde çağdaş hizmet sunmaktır. Almış olduğunuz yeni ürünlerinizi uzman kadromuz montajını yaparak ürün hakkında detaylı bilgileri sizlere sunmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı ile ortak yürütülen Fatih Projesi, etkileşimli tahta Konya ve ilçeleri montajlarını servisimiz personelleri gerçekleştirmektedir. Hizmetlerimiz: -Vestel Çamaşır Makinası Tamir ve Bakımı -Vestel Buzdolabı Tamir ve Bakımı -Vestel Bulaşık Makinası Tamir ve Bakımı -Vestel Fırın Tamir ve Bakımı -Vestel Elk. Süpürgesi Tamir ve Bakımı -Vestel Elk Ev Aletleri Tamiri
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Yiğit Elektronik

    Yiğit Elektronik yılların vermiş olduğu deneyim ve teknolojiyi yakından takip eden ekibiyle birlikte uydu cihazları, görüntü sistemleri, ses sistemleri, güvenlik sistemleri ve çok çeşitli elektronik malzeme ürün yelpazesi ile hizmet veriyor. Hızla gelişen teknolojiyi herkesin rahatlıkla takip etmesinin mümkün olmadığının bilincinde olan Yiğit Elektronik, elektronik ihtiyaçlarınızı karşılamanın yanı sıra sizin için uygun çözümler konusunda da destek veriyor. Geniş Ürün Yelpazesi ve Uzman Ekibi ile Yiğit Elektronik Dijital uydu alıcısı çözümleri, çanak anten veya anten ayağı gibi ek materyalleri bir arada ürün yelpazesinde bulunduran firmamız ihtiyaçlarınızın hepsine tek bir yerden çözüm bulmanızı sağlıyor. Eviniz, işiniz, arabanız veya iş yeriniz için ihtiyaç duyabileceğiniz farklı görüntü ve ses sistemlerini de ürün yelpazesinde bulunduran Yiğit Elektronik her alanda en kaliteli ürüne ve hizmete en hızlı şekilde ulaşmanızı sağlıyor. Ev sinema sistemlerinden mikserlere, stüdyo ekipmanlarından DJ ekipmanlarına kadar aklınıza gelebilecek her türlü ses sitemini firmamızdan temin edebilirsiniz. Wattson, Jameson gibi dünyaca ünlü markalar ile yapmış olduğumuz partnerliklerle en kaliteli ve popüler ürünleri ayağınıza getiriyoruz. Yiğit Elektronik’in ürün yelpazesinde bulunan güvenlik sistemi ekipmanları ihtiyacınız olan güvenlik hizmetini üst düzey almanızı sağlıyor. Kamera kayıt cihazları ve güvenlik kamerası sistemleriyle istediğiniz her yerde güvenilir çözümler elde etmek firmamızdan alacağınız hizmetler ile çok kolay.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Elektroshop

    Elektroshop.com.tr otomasyon ve endüstriyel alanlarda hizmet veren E-Ticaret sitesidir. Otomasyon Sistemleri Endüstriyel PC Algılama (Sensörler) Emniyet Sürücü ve Hareket Teknolojisi Endüstriyel Bağlantı Endüstriyel Kablolar Fiber Optik Endüstriyel Ethernet kategorileri başta olmak üzere otomasyon alanında bir çok kategoride daha hizmet vermektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Mitsubishi Klima

    İKLİM PLUS İklim Plus Dayanıklı Tüketim Malları Tic. Ltd. Şti. ısıtma, soğutma ve havalandırma konularında hizmet vermek üzere 1994 yılında İstanbul’ da kurulmuş olup 21 yıllık sektörel deneyimi ile Türkiye genelinde hizmet vermeye devam etmektedir. İklim Plus, yaptığı işin arkasında duran, güven veren, hızlı çözüm üreten, maksimum hizmet kalitesini önemseyen, bilgisini ve uzmanlığını paylaşarak büyüyeceğine inanan bir kuruluştur.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Karel Santral Servisi

    Mecidiyeköy bölgesi yoğun iş temposu ve telefon trafiği olan ilçelerimizden biridir. Bu sebeple telefon santrali ve diğer iletişim araçlarının arıza yapması durumunda iş kaybı yaşanmaması için arızaya en kısa süre içinde müdahale edilmelidir. Mecidiyeköy karel santral servisi bu gibi durumlarda şöyle bir anlayış geliştirmiştir
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin