Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Sektör Bilgisi
Kimya - Üretim Sektörü

Bu sektörde 46 adet Firma bulunmaktadır.
Sektör'e Ait Firmalar
  • Seba Kimya

    Seba Kimya,1989 yılından beri Temizlik ve Kişisel bakım ürünlerini SIR, SIR ASPRİNS, ELENOR, SEBA CHEM, PAXİ, NİNO, LAYF, RACY markalarıyla; dünya standartlarındaki teknolojik altyapı desteği, sürekli proses kontrol, yüksek üretim kapasitesi, iş sağlığı ve güvenliği tedbirleri ve çevreci yaklaşımıyla Tuzla Kimya Sanayicileri Organize Sanayi Bölgesinde bulunan tesisinde üretim yapmaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Bostancı Kimya

    Bostancı Kimya 1986 yılında, farklı sanayi gruplarına hizmet vermek amacıyla kurulmuştur. Genişleyen ürün yelpazesi ve büyüyen çalışma alanı içinde, cam sanayi, tekstil sektörü, metal sanayi, otomotiv sektörü, inşaat sektörü, kağıt sektörü, deri sektörü, endüstriyel temizlik sektörü ve özel kimyasallar bulunmaktadır. İstanbul Tuzla Kimya Sanayicileri Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyetini sürdüren Bostancı Kimya, 3000 m2 alan üzerine kurulu üretim tesisinde, yüksek teknolojiye sahip uluslararası standartlarda, yılda 2000 ton üretim kapasitesiyle ISO 9001, ISO 14001, OHASAS 18001 belgeleriyle çalışmaktadır. Ulusal pazarın yanı sıra, ağırlıklı olarak Ortadoğu, Afrika ve Kuzey Ülkeleri'ne yaptığı ihracatlarla da uluslararası pazarda önemli bir pay oluşturmuştur.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Sandoz İlaç San

    Novartis’in eşdeğer ilaç şirketi Sandoz, eşdeğer ilaçlarda dünya lideridir. 120 yılı aşkın bir geçmişe sahip olan Sandoz, olağanüstü kalitesiyle ün yapmış güvenilir bir liderdir. Patent korumasının kaybedilmesinin ardından kaliteli ve uygun maliyetli ilaçlar geliştirmeye, üretmeye ve pazarlamaya yönelik stratejik ve müşteri odaklı yaklaşımımız, şirketimizi dünya çapındaki en büyük ve en saygın iki şirketten biri yaptı. İlaçlarımız tüm dünyadaki insanların 90’ına ulaşıyor, kendimizi global çapta uygun maliyetli sağlık hizmetine erişimi daha da arttırmaya adadık.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • ABC SEALANTS

    ABC Sealants firmamız 2007 yılında faaliyetlerine başlamış olup daha iyi ve daha sağlıklı ürünler yaratmak amacıyla bilim, bilgi ve tecrübeyi bir araya getirmiştir. ABC Sealants firmamız güvenlik ,koruma ve ev inşaat sektörleri için birçok yeni ve gelişmiş ürün ve hizmetler sunmaktadır. Biz müşterilerimizin işine yeni çözümler bularak, yüksek etik standartlar çerçevesinde sağlık ve çevre güvenlik koşulları ile yüksek kalite standartlarını birleştirerek; değer katmayı taahhüt ediyoruz. Değerli müşterilerimize, deneyimli ve çok iyi eğitim almış donanımlı satış ve üretim ekiplerimizle yenilikçi ve üstün kalitede ürünler ve hizmet vermekten memnuniyet duyacağız. Geniş ürün yelpazemiz içinde Silikonlar, Akrilik Mastikler, Poliüretan Köpükler, PU Mastikler, Hibrit Mastikler, Mermer Yapıştırıcılar, Genel Maksat Yapıştırıcılar, Kimyasal Dübel(ankraj),
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • kim-pas

    1976 yılında Bakırköy'de başlayan serüvenimiz, Bahçelievler'de orta ölçekli sipariş üzerine Kardeşler Mobilya adı altında yürüdüğümüz bu meşekketli yolda milemyum yılı ile beraber şirketleşmenin gereğine inandığımız için KİMPAŞ adı altında Silivri Ortaköy Sanayi Bölgesinde ilk gün heyecanı ile devam etmekteyiz. Milenyum yılı ile beraber siparişten seri imalata geçiş ve değişik kategorilerde iddialı bir şekilde kaliteli, ahşap spor gereçleri, bahçe ürünleri üretmekteyiz. Yılların üretim tecrübesi ve müşterilerden gelen talepler doğrultusunda üretimini sürekli gereliştirip yenileyerek, ürünlerin teknik standartlara uygun ileri teknoloji ve hammadde ile üretmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
1
2
3
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin