Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Sektör Bilgisi
Plastik Üretim - Satış Sektörü

Bu sektörde 39 adet Firma bulunmaktadır.
Sektör'e Ait Firmalar
  • HÜRMAK Plastik Otomotiv

    1969 yılından beri ülkemizde plastik ve makine sektöründe faaliyet göstermekte olan HÜRMAK Plastik Otomotiv Makine İmalat Sanayi A.Ş, kurulduğu günden bugüne sektörünün öncü firmalarından biri olmuştur. Ürettiği plastik enjeksiyon makineleri ülkemizdeki üreticilerin yılardır güvenerek tercih ettikleri ve uzun yıllar kullandıkları bir seçenek olmuştur ve bu uzun yıllar boyunca güvenilirliğini ispatlamıştır. Kaliteli ve hızlı servis hizmetleri ile her zaman müşterisinin memnuniyetini birinci sıraya koyarak, 42 yılda ülkemizdeki en güvenilir ve köklü firmalardan birisi haline gelmiştir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • KAMA PRES

    1956 yılında otomotiv yan sanayi ve kalıp imalatı ile başlayan KAMA firmasının ticaret hayatı 1967 yılında teker imalatına başlaması ile yön değiştirmiştir. 1970 senelerinin başlarında 8- 10 kişi ile ve 200 m2'lik bir atölye. Günümüzde 200 kişilik bir kadro ve 12000 m2 kapalı alanda faaliyet gösteren Türkiye'de konusunda lider bir Teker fabrikasına dönüşmüştür. Günümüz teknolojilerini yakından takip eden firmamız yurt içinde lider konumunu muhafaza ederek yurt dışında da başta İngiltere, Rusya, Almanya olmak üzere toplam 22 ülkede satış noktaları mevcuttur.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Elastron Kimya

    üretmek için İstanbul-Türkiye 1980 yılında kurulan ve pazar SBS tabanlı TPE Kraton (daha önce Shell). bir gizlilik anlaşması kullanarak bileşikler • Kraton anlaşma ile Avrupa'nın ilk SEBS Kompound biri. • kendi EPDM / PP bazlı Tanıtıldı TPV s Pazar - 1996. geniş bir yelpazede çok az tedarikçilerinden One • TPE . Ürün . ABD, Almanya, Rusya, İngiltere, Fransa ve İtalya olmak üzere 40 ülkeye ihracat • • ISO 9001, ISO TS16949 ve ISO 14001 sertifikalı şirket . • Müşteri odaklı şirket, bölgedeki en iyi Ar-Ge grubunun birine sahip. • özel uygulamalar için özel olarak üretilmiş ürünler geliştirmek için istekli. • maliyetli fiyatlarla yüksek kaliteli TPE ürünler güvencesi.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Cnt Conta

    Conta Flexible Products has been established in 2004 in order to answer the request and also demands of customers with exact products. Thanks to our quality of our products and services, is Conta today one of the top producers of TPE Gaskets. In 2005 “Tooling Department” has been built and begun gasket designing. 2006 got Conta the ISO-9001 Certificate In the same year begun export sales. Our sales margin is increasing regularly especially to Europe. In 2010 moved the company its new and modern production building. Production of Conta intensify especially on window profile, aluminium profile, wooden profile and white goods. Tembelova Alanı 3300 Sokak No:3401 Gebze 41400 Kocaeli / Türkiye
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Karmod Modüler Kabin

    Kabin günümüzde modern kent yaşamının bir vazgeçilmezi konumunda. Çevre dostu yapısı, modüler yönüyle kentin her noktasındaki estetik uyumu, hafifliği ve en önemlisi ekonomik fiyatı kabini en önemli tercih sebebi kılıyor. Karmod Kabin’in yaşamın her alanına hitap eden bir üretimi mutlaka var. Yaşam kabini, güvenlik kabini, bekçi kabini, unlu mamüller satış noktasından bakkaliyeye kadar çok amaçlı büfe kabinleri, askeri nöbet kabini, kontrol noktası kabini, her maaca uygun geniş kabin, sağlık kabini, hizmet noktası kabini (billet, kontrol vs.), şantiye barınma kabini, wc kabini, duş kabini, işçi soyunma odası kabini, eğitim kabini gibi çok sayıda alternatif Karmod Kabin’in üretimi arasında. İhtiyaca gore özel amaçlı kullanıma sahip kabinler de üretilebilmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Karmod Prefabrik

    PREFABRİKTE TÜRKİYE’NİN DÜNYAYA AÇILAN MARKASI KARMOD… Hazır yapılar sektörünün ilk ve öncülerinden olan Karmod Prefabrik Yapı Teknolojileri İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. 1986 yılında kurulmuştur. İlk gün Türkiye’den başlayan heyecan bugün, Burkino Faso’dan İngiltere’ye, Yeni Zelanda’dan ABD’ye dünyanın her köşesine ulaşmış durumda.Karmod Prefabrik Uretim Tesisleri Karmod Prefabrik Türkiye’nin 81 ilinin yanı sıra 4 kıtada ve dünyanın 80'i aşkın ülkesinde markalı ürünleriyle yer alıyor. Bu başarıda, müşteri odaklılık, kaliteden ödün vermemek, farklı iklim koşullarına uygun nitelikli üretim ve profesyonel kadrolarla çalışmanın payı büyük. Türkiyenin en büyük prefabrik yapı firmalarından Karmod 21.000 m2 üretim ile Yüksek kaliteli konteyner ve prefabrik üretir Karmod Prefabrik’in büyümesinde kuşkusuz referanslarının payı büyük. Gerek kamu gerekse özel sektörden birçok ulusal ve küresel markaya çözüm ortağı olmak markanın hep daha iyi yerlere taşınmasını sağladı. Yurtiçinde TBMM, TCDD, TRT, 1. Hava Komutanlığı, İTÜ, Boğaziçi Üniversitesi, İBB, Vakıfbank, Bakırköy Belediyesi çözüm ortağı olunan kamu kurumlarından sadece birkaçı.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Karmod Kabin

    Prefabrik yapı sektöründe faaliyet gösteren Karmod Kabin üretiminde Dünya lideridir. Üretim kalitesi ve kabin modellerindeki yenilikçi tarzıyla Karmod Kabin bugün Dünyanın 74 ülkesinde ürünleri bulunan güçlü bir Türk markasıdır. Karmod kabini İngiltere’de Old Traford stadında bilet satış kabini, Rusya’da satış ofisi kabini, Senegal’de şantiye kabini, Romanya’da fabrika yemekhane kabini, İstanbul’da güvenlik kabini, Dubai’de lunapark kabini, Katar’da ev kabini, Bursa’da halk ekmek satış kabini, market kabini, wc duş kabini gibi bir çok alanda görebilirsiniz. Karmod Kabin Son sistem üretim teknolojisi ile polyester Modüler kabin üretiminde Türkiyenin ve Dünya lider firmasıdır. Her ebatda portaif kabinler ve tuvalet kabinlerin üretimin satışını yapıyoruz
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Vadi Prefabrik

    Vadi Prefabrik Proje Yapı Ltd. Şti. Vadi Yapı sektöründe uzun yıllar çalışmış deneyimlerini bilgi ve tecrübesini sanayiye taşımıştır, yeterli bir yönetim ve imalat kadrosuna sahiptir, teknolojinin getirdiği yenilikleri yakından takip etmekte talep ve ihtiyaçlara en iyi şekilde cevap verebilecek güçtedir. Vadi Yapı malzeme kalitesinde gösterdiği hassasiyeti, üretim ve montaj aşamasında da göstererek müşteri memnuniyetini prensip edinmiştir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Sa-ba Endüstriyel Ürünler

    Sa-ba Endüstriyel Ürünler İmalat ve Ticaret A.Ş Sa-ba’da malzeme alımı planlanması ve hammadde temininde kullanılan ERP sistemi, barkod uygulamasıyla desteklenerek sistemin hatasız ve eş zamanlı çalışması sağlanmakta, müşteri ve tedarikçi siparişleri EDI sistemiyle internet ortamında takip edilmektedir. Sa-ba otomotiv endüstrisinin ilk yıllarından bu yana sektörde faaliyet göstermesinin birikimini dinamik ve genç bir idari kadroyla destekleyerek, hızlı ve planlı üretim yeteneği kazanmış bir kuruluş olmanın yanında, yarattığı Trailight® markasıyla da sektördeki öncü kimliğini kanıtladı. Hedef, müşteri ihtiyaçlarının tam zamanında karşılanması, uzun vadede malzeme alımlarının doğru planlanması ve hammadde ihtiyaçlarının zamanında temin edilmesidir
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Narplas Plastik Metal San

    Firmamız 2008 yılında NECATİ SADE ve ERSİN ŞENOL ortaklığı ile Tuzla / İSTANBUL’ da plastik enjeksiyon üretimi gerçekleştirmek üzere başta otomotiv, beyaz eşya ve gıda sektörleri olmak üzere plastik ürün ihtiyacı olan sektörlere hizmet sunmak amacıyla faaliyete geçmiştir
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Sadık Plastik

    Sadık Plastik 2014 yılında 10. senesini bitiriyor sektörde. Ve 11. hizmet yılına yeni bir heyecanla merhaba diyor. Kendimizi çalışkan, zeki, geleceğini şimdiden planlayan bir öğrenci gibi hissediyoruz. Bugün geldiğimiz noktada 20'den fazla sektöre hizmet veriyor, PVC Conta ve PVC Profil üretiyor, mekanizma ve metal aksesuarların ithalatını gerçekleştiriyoruz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • BERICAP Kapak Sanayi

    BERICAP runs 22 factories in 19 countries worldwide, covering Europe, Middle East, Africa, Asia and North and South America. The global presence is continuously extended. Latest expansions were the start of a production facility in Singapore as a hub for further expansion in Southeast Asia and the formation of a joint venture in Argentina to complement the presence of BERICAP for the southern cone of South America.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • PİMAŞ

    PİMAŞ, 1963 yılında PVC boru üretmek amacıyla kuruldu. O zamana kadar gerek içme suyu getirmek için gerek sıhhi tesisat borusu olarak veya sulama yapmak amacıyla kullanılan borular asbest veya demirden yapılırdı. Bunlar ağır, taşıması ve döşenmesi zaman alan, çabuk işlevini yitiren, tamiri zor ve sağlık açısından olumsuz borulardı. PİMAŞ’ın PVC esaslı boruları Türkiye’de imal etmeye başlaması ile köylere süratle içme suyu getirmek mümkün oldu. Kısa sürede binlerce köy içme suyuna kavuştu. Binalarda sıhhi tesisat işleri daha kısa zamanda, dolayısıyla daha ucuza, üstelik daha sağlıklı yapılmaya başlandı. PİMAŞ PVC esaslı borularıyla tarım sektöründe de devrim yaptı. Geleneksel Salma Sulamanın yerini alan Yağmurlama Sulama Sistemleri, suyu tarlaya kolay ve çabuk getirip ürüne ihtiyacı olduğu kadar su vermeyi sağladı. Verimlilik arttı; çiftçi, yılda birkaç kez ürün almaya başladı. Damlama Sulama Sistemleri, sulaması zor, muz, narenciye gibi bitkilerin sulanmasını, hatta dondan korunmasını sağladı. Ve PVC boru Türkiye'de PİMAŞ adı ile anılır oldu.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Meypak Plastik, Ambalaj

    Her Ürünün Mutlaka Bir Ambalaja ihtiyacı Vardır... Diyerek; 2006 yılında, yaş meyve sebze ambalajları üretmek üzere yola çıktık Ambalaj, yaş meyve sebzenin, üreticiden tüketiciye kadar giden uzun ve karmaşık yolculuğunun en önemli aşamasıdır. Bugün, tüketicilerden gelen şikayetlerin en büyük bölümü, ambalajlanmayan ya da hatalı ambalajlanan ürünlerden kaynaklanmaktadır. Yaş meyve ve sebzeler mutlaka uygun tasarımlı bir ambalaj ile tüketiciye ulaştırılmalıdır. Ambalaj, ürünü taşıma ve dağıtım sırasında mekanik hasarladan ve kötü çevre koşullarından korunmalıdır. Araştırmalar ülkemizde sadece yaş meyve sebze sektöründe dahi, ürünlerin ambalajlanması nedeniyle çürüyüp tüketilemez hale gelmesiyle, milyarlarca dolar kayıp olduğunu göstermektedir. Bu bağlamda doğru ambalaj ürün israfını önleyerek ekonomiye katkı sağlamaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Sürtaş

    Sürtaş Madeni ve Plastik Esya İmalat İhracat İthalat A.Ş 1985 yılında kurulan firmamız tüm alanlar için; özellikle kozmetik otomotiv, mesrubat (perakende ve toptan satıs) sahalarında kullanılmak üzere, 15000 m2 kapalı alan ve 10000 m2 açık alan üzerinde insa edilen kendi tesislerinde stant üretimi yapmaktadır. SÜRTAS; ürün dizaynından üretim, montaj ve müsterinin belirledigi noktaya teslim edilmesi asamasına kadar tüm süreçleri kendi bünyesinde gerçeklestiren entegre bir kurulustur.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Nilson Elektrik Malz

    1985 yılında Metal Kalıp San. ve Tic. A.Ş. olarak metal ve plastik kalıplar üretmek üzere kurulan şirketimiz, yurtiçi ve yurtdışına başarı ile birçok kalıp üretti. 1987 yılında kendi anahtar ve priz ürünlerini üretme kararı aldı. 1989 yılında, ANADOLU markası piyasaya çıktı. Beğeni gören bu serinin yanında diğer firmalara uzmanı olduğu mekanizma üretimine de devam etti. 2000 yılında büyümeye devam eden firmamız Mekasan markasıyla yeni bir anahtar-priz serisi de üreterek ürün gamını geliştirirken yurtiçi ve yurtdışı pazarını da büyütmeye devam etti. 2006 yılında yurtiçinde Bauhaus Yapı marketleri ile zincir mağazalara da adım attı. 2007 yılında NILSON markası ile lüks anahtar-priz üretimine başladı. Cam ve doğal granit çerçeveli anahtar-priz serileri ile öncü üretici firma olmanın haklı gururunu yaşadı. 2008 yılında ekonomik ve lüks anahtar-priz serilerini dahada geliştirerek ve ürün çeşitliğini arttırarak yurtiçi ve yurtdışı pazarını genişletmeye devam etti. Teknoloji, üretim, kalite, dizayn ve pazarlama konularındaki yatırımlarına hız kazandırdı.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Özmet Plastik Ev Gereçleri

    Özmet plastik kuruldugu 1980 yilindan bu yana plastik mutfak ve ev gereçleri sektöründe Türkiye'nin en büyük üretici ve ihracatçi firmalarindan biridir Bugün 6.000 m2 kapali alanda 80 çalisaniyla faaliyet göstermektedir. Sadece Türkiye'de degil 4 kitada 60'i askin ülkenin mutfak ve evlerine giren Özmet , bugün 'Türk Mali' damgasini tasiyan önemli bir dünya markasi olma yolunda hizla ilerliyor. Ürün imalatinda kullanilan hammadde Alman menseili A.B.S.'dir. A.B.S hammaddesiyle ÖZMET ürünlerinde ; saglikli olma özelligi ,parlaklik, temizlik kolayligi,çizilmelere karsi dayanikli ve kirilmaz niteligi tasimaktadir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • policap

    POLİCAP PLASTİK TEMELLERİ 1974 E DAYANAN TERMOFORM SEKTÖRÜNÜN İLK FİRMALARINDAN BİRİSİ OLAN GÜZEL İŞ PLASTİĞİN 2006 YILINDA İKİ FARKLI ÜRÜN GURUBUNDA PAZARA DAHA İYİ HİZMET VERMEK VE DAHA IYI HAKİM OLABİLMEK İÇİN KURDUĞU İKİ ŞİRKETTEN BİRİDİR. AİLE ŞİRKETİ OLARAK KURULAN FİRMA GEÇEN SÜREDE BİR ÇOK ÜRÜN GURUBUNUN İLK ÜRETİCİLERİNDEN BİRİSİ OLMUŞTUR. MEVCUT TESISLERLE URETIM TOPLAM 20.000 M2 LIK BIR URETIM VE DEPOLAMA ALANINDA YAPILMAKTADIR. ÜRETIMIN 75 I IHRACATA 25 I ISE IC PIYASADA SATILMAKTADIR. IHRACATTA AGIRLIKTA BATI AVRUPA, KUZEY AMERIKA VE KUZEY AFRIKA BASI CEKMEKTEDIR. SÜREKLİ YENİLENEN TEKNOLOJİYİ TAKİP EDEREK EN VERİMLİ VE EKONOMİK ÜRÜNLER ÜRETMESI 40. YILINI 2014 YILINDA DOLDURAN FİRMANIN BİR ÇOK ÖNEMLİ ÜLKEYE SEKTÖRÜN YAPTIĞI İHRACAT BAZINDA, YA LİDER VEYA İLK SIRALARDA YER ALMASININ YEGANE SEBEBİDİR. HEM YENİ TEKNOLOJİLERLE VERİMLİLİK ANLAMINDA HEM DE KALİTE ONCELİĞİNDE ISO 9001 KALİTE YÖNETİMİ VE ISO 22000 GIDAYLA TEMAS EDEN ÜRÜNLERİN ÜRETİM NORMLARINI KULLANARAK KESİNTİSİZ KALITE KONTROLÜ SAĞLANMAKTADIR.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Has Plastik

    Has Plastik A.Ş. was founded in 1980 to carry out activities in the plastic packaging sector with high production quality principle. By considering the rapid development and increasing competition in the plastic packaging sector, our investment to advanced technology and people continues by increasing. Has Plastik A.Ş. manufactures its products in two integrated factories, located in Avcılar-Istanbul, in line with Quality Management Principles complying to ISO:9001, ISO:22000, ISO:18001, ISO:14001, BRC IOP standards. The production is performed with the most advanced technology under hygienic conditions. Today that the world united in terms of trade and the borders between the countries lost their importance; Has Plastik A.Ş. proved that it is a reliable producer for supply of plastic packaging materials with its export to more than 55 countries.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
1
2
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin