Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Sektör Bilgisi
Metal - İmalat Sektörü

Bu sektörde 55 adet Firma bulunmaktadır.
Sektör'e Ait Firmalar
  • Algan Demir Çelik

    Algan Dış. Tic. standartları uluslar arası kabul görmüş prosedürlere dayanmaktadır. Algan Dış.Tic., UDEM Uluslararası Belgelendirme Denetim Eğitim Merkezi San. Ve Tic. Ltd. Şti. tarafından; OHSAS 18001:2007, ISO9001:2008, ISO14001:2004 Çevre Yönetim Sistemleri, İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemleri, Kalite Yönetim Sistemleri başlıklarında adı geçen sertifikalara layık görülmüştür.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • İzvar

    Ürettiğimiz endüstriyel ambalajlar, içlerine çok değerli ürünlerini koyan müşterilerimizin ürünlerini teknik özellikleriyle en iyi şekilde koruyabilen bir sanayi ürünü olmalarının yanında aynı zamanda, kullanıcıların müşterileri nezdinde renkleriyle, basılı logolarıyla firmaya yönelik kişiselleştirilmiş görüntüleriyle albeniye hitap eden vasıflarıyla da ön plana çıkmaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Tempo Kesici Takımlar

    Kesici Takımlar konusunda uzmanlaşmış firmamız, kaliteli kesici takımların satışını yaparak sektörün ihtiyaç duyduğu yedek parça açığını karşılamaktadır. Korloy kesici takımlar başta olmak üzere yüksek kalitede ve tüm ihtiyaçlara yönelik ürünleri bize ulaşarak temin edebilirsiniz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • TORUN BAKIR

    Founded in year 2000, Torun is a subcontracting company of hot forged machined brass items as per customer drawings. Being a subcontractor without any standard product range, our team is dedicated to meet the challenges of continuously increasing product range coming from different sectors, among others, sanitary, cooling heating systems, automotive, security, medical appliances, fluid control, testing equipment etc. Torun is an export-oriented company and almost all parts are delivered to Europe and USA, to well-known global players of each sector.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Temel Makina

    1991 yılında Sakaryamızda kurulan 1. Organize Sanayinde yer edinerek şu anda içinde bulunduğumuz 3500 m² fabrika, 600 m² Showroom'uyla Türk sanayisine talaşlı imalat, taşlama, makina revizyonu gibi hizmetlerin yanısıra 1. ve 2. el takım tezgahları ve saç işleme makinaları satışıylada hizmet vermektedir. Her türlü talaşlı imalat ve makina ihtiyacınızda firmamız hizmetinizdedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • TELSAN

    1940'lı yıllarda merhum Mahmut Şevket Ersoy tarafından bugün için İstanbul'un en güzide semti Ortaköy'de, Boğaziçi kıyısında demir çekme haddehanesi olarak temelleri atılan kuruluşumuz, elli yıla yakın bir süre Topkapı'daki fabrikamızda faaliyet göstermiştir. 2000'li yılların başından itibaren ise ülkemizin değerli kuruluşlarının üretim yaptığı Gebze Organize Sanayi Bölgesinde (GOSB) 22000m2 arazi üzerinde olan binasında tel ve tel ürünleri imalatına devam etmektedir. Seksen yıla yakın bir süredir varolan Kuruluşumuz bu alanda sektörün en eskisi olma özelliğini korumakta olup, üretimi ve satışlarıyla da ülkemizin liderlerindendir. Sanayicimizin ve bu ürünlere ihtiyaçları olan halkımızın hizmetinde olan Şirketimiz ürünlerinin bir kısmınıda ihraç etmektedir. GOSB Tembelova Mevkii 3300.Cad No.3324 41400 Gebze/KOCAELİ
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Cantaş Bakır

    1979 yılında kurulan CANTAŞ İÇ ve DIŞ TİCARET SOĞUTMA SİSTEMLERİ SANAYİ A.Ş., Türk Soğutma Endüstrisinde imalatçı firmalara ve servis piyasasındaki toptancılara her türlü soğutma ve klima yedek parçasını temin eden teknik donanımlı ticari bir firmadır. Çevre ülkelere de her türlü Soğutma Ürünlerini ihraç etmektedir. 2009 yılında başlayan bakır boru proses üretim faaliyetleri, 2011 yılında CANTAŞ BAKIR İŞLETMELERİ SANAYİ TİCARET A.Ş. ünvanı altında toplanmıştır. Faaliyet konusu, Isıtma, Soğutma ve Otomotiv endüstrisindeki üreticilere, Bakır, Alüminyum vb metallerden boru ve parçaların, şekillendirilmesi, üretilmesi ve kaynak işçiliğidir. Gebze Plastikçiler OSB de 2009 yılında başlayan üretim , 2011 Kasım’ında , Gruba ait Gebze Güzeller OSB de inşa edilen yeni fabrika binasına taşınmıştır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • BM Makina

    BM Makina’nın kuruluşu uzun yıllar vinç piyasası içerisinde edinilen tecrübe sonucu gerçekleşmiştir. Vinç piyasası içerisinden gelmemize rağmen vinç imalatçılarını kendimize müşteri olarak seçtiğimizden ,vinç imalatçıları ile rekabet etmeme kararı aldık.Bu kararımızı kurulduğumuz 1999 senesinden bugüne kadar uyguladık. Temsilcilik ve imalat olarak ürün gamımız bu çerçevede sabitlenmiştir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • MMK Metalurji

    MMK Metalurji Şirketi sıcak haddelenmiş, galvanizli ve boyalı ürün imalatında MMK A.Ş. Şirketler Grubu’na dahildir. Fabrika, İskenderun ve İstanbul olmak üzere Türkiyede inşaa edildi.MMK Metalurji Şirketi Türkiye’deki büyük metal ürün imalatçıları arasındadır ve Akdeniz ve Orta Doğu ülkelerinin boyalı ürün imalatçıları arasında ise lider pozisyonda yer almaktadır.MMK Metalurji Şirketi, çinko ve boyalı metal üründe geniş üretim yelpazesine sahiptir.2012 yılında MMK Metalurji’nin boyalı metal hazır ürün imalatı ve satışı 900 bin ton’dur.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Eren Çelik Ahşap

    Eren Çelik Ahşap ve Metal Möble Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şirketimiz Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Kemal EREN tarafından 1980 yılında Tahtakale Mercan’da 40 m2 bir alanda kurulmuştur. Şirketimizin bugün itibari ile ahşap mobilya imalatında Bayrampaşa da 6.500 m2 kapalı alana ulaşmışken, metal imalatında Kocaeli Dilovasında ki yeni kompleksinde 20.000 m2 kapalı alanda hizmet vermekted
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Şentürk Metal

    Türkiye Çelik Konstrüksiyon ve Makina sektörüne 2000 li yılların başında başlamamıza rağmen yaptığımız imalatlar ve kalitemiz çerçevesinde kısa sürede piyasada bilinen ve güvenilen firmalar arasında yerimizi aldık. Deneyimli personelimiz ve hizmet verdiğimiz kurum ve kuruluşlarla sektör içinde istediğimiz noktaya doğru çıkışımızı sürdürmekteyiz. ŞENTÜRK METAL Ailesi olarak herşeyden önce KALİTE ,GÜVEN ve Müşteri tatminkarlığını KALİTE Felsefesi olarak benimsedik. ŞENTÜRK METAL Endüstriyel Tesisler , fabrika binaları , Otoparklar , Çok amaçlı Depolar , Çok katlı çelik binalar , Mimari Çelik Konstrüksiyon yapı uygulamaları , otamatik bağlama tezgahları ,Gezer köprü vinçleri ,Stadyum Türbinleri ,Spor salonlarıyla halen sektördeki yerini geliştirmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • ALKA GROUP

    1971 yılında 100 metrekarelik küçük bir metal işleme atölyesi olarak kurulan ALKA GROUP şimdi, sahibi olduğu tesisler, makine ve ekipmanları, eğitimli insan kaynağı, ileri teknoloji kullanımı ve de pazar payı ile uluslararası bir kuruluştur. Şekerpınar ve Gebze'deki üretim tesislerinde 2.800 m² Yönetim Binası, 25.050 m² kapalı Üretim Holleri ve 18.000 m² açık stok alanı vardır. ALKA GROUP yılda Sıcak Daldırma Galvaniz Kaplamalı olarak 50.000 ton Yol Otokorkuluğu ve 15.000 ton Çelik İmalat yapma kapasitesine sahiptir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Engin Metal

    Engin Metal 1973 yılından bugüne 35 yılı aşkın tecrübesi ve birikimi ile çelik dolap ve büro malzemeleri, soyunma dolabı, dosya dolabı gibi alanlarda sizlere en iyi ve en kaliteli ürünleri sunmak için çalışmaktadır. Sektördeki yenilikleri ve değişiklikleri yakından takip eden firmamız günümüze uygun ve modern tasarımlı çelik dolap, soyunma dolabı, dosya dolabı üretimleri ile sizleri klasik çizginizden alıp modern alanlara taşır. Engin Metal büronuz için gereken dosya dolabı, soyunma dolabı, öğretmen dolabı, harita dolabı, klasörlük, çelik kasa çelik ranza ve arşiv sistemleri gibi ihtiyaçlarınıza yanıt vermek için size geniş bir yelpazeye yayılan seçenekler sunar. Dilerseniz istenilen ebat ve ölçülerde tamamı fırın boyalı özel üretim, çelik dolap, büro malzemeleri, imalatlarını da bünyesinde gerçekleştiren firmamız sizlere en uygun çözümleri sunar.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Bimeks Çelik

    Bimeks Çelik müşterilerinin teknik ve ticari ihtiyaçlarının iyi belirlenmesi ve bu ihtiyaca zamanında cevap verilmesini temel prensip olarak almıştır. Bu prensibe yönelik olarak personelinin büyük bir kısmı konularında uzman mühendislerden oluşturulmuştur. Bu sayede müşterilerden gelen tüm talepler miktarına bakılmaksızın teknik açıdan detaylı bir biçimde irdelenir ve ihtiyaçlar tam olarak tespit edilerek ticari işleme dönüştürülür. Bu husus temel alınarak yurt içinde ve yurt dışında binlerce müşteriye teknik danışmanlık ve tedarik hizmeti vermektedir. Bu alanda yaptığı çalışmalarla müşterilerileri ile proje ortağı olarak hareket etmiştir. Bu kapsamda birçok müşterisi ile hazırlık aşaması yıllar süren projeler yürütmüş ve sonuçlandırmıştır. Doğal olarak bu durum gerek firma personeli gerekse müşterilerinin sürekli gelişim içinde olan teknolojiyi iyi takip etme ve öğrenme ihtiyacını ortaya çıkarmaktadır. Bimeks Çelik bu anlamda da öncülük yapmakta hem firma personelinin hem de müşterilerinin güncel bilgiler ile donanımını sağlamaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Kayalar Bakır Alaşımları

    Kayalar Bakır Alaşımları San. ve Tic. A.Ş. kurulduğu 1965 yılından bu yana gösterdiği teknolojik aşama ve kalite ile bakır ve bakır alaşımlarından levha, şerit, metal para ve jeton pulu üretiminde önde gelen kuruluş olmuştur. Uzman kadrosu ve modern tesislerinde üretmekte olduğu en yüksek kalitedeki mamülleri ile, Çorlu’daki tesislerinde gerek yurt içi ve gerekse yurt dışı Otomotiv, Elektronik, Elektrik, Tekstil, Savunma ve Darphane sanayisinin hizmetindedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
1
2
3
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin