Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Sektör Bilgisi
Oto Servis Sektörü

Bu sektörde 69 adet Firma bulunmaktadır.
Sektör'e Ait Firmalar
  • Derin Oto Ekspertiz

    İzmir’de oto ekpertizler arasında TSE-HYB belgesi alımında 4×4 araçlarde ilk ve tek, 2 çeker araçlarda 4.merkez olarak, Derin Oto Ekspertiz belgesini almaya hak kazanmıştır.Üstelik ölçüm değeri olarak 200kw olarak belgelendirilmiştir. Sizde tercihinizi yaparken devlet tarafından tanınan ve kontrol altında olan ekspertiz merkezlerini seçin; kanuni olarak haklarınızı güvence altına alın. İzmir’de 2.el araç almaya karar verdiniz ve oto checkup yaptırmak istiyorsunuz, Derin Oto Ekspertiz olarak Bornova bölgesinde ikinci sanayi sitesinde bankalar bölgesindeyiz. Oto test merkezimiz bulunduğu lokasyon bakımından tüm ikinci el oto sahiplerinin Karşıyaka oto ekspertiz, Bayraklı oto ekspertiz, Buca oto ekspertiz, Konak oto ekpertiz ve Gaziemir oto ekspertiz diye arayış içinde olduklarında Bornova semti tüm yukarıda sayılan oto test kontrol merkezlerine çok yakın konumdadır. Üstelik Bornova bölgesinde ekstra olarak sadece 4X4 (dört çeker) araç motor perfonmas testi Derin Oto Ekspertizde bulunmaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Eskar Otomotiv

    1980 yılında Dolapdere’ de başlayan meslek hayatımıza şirketleşerek Eskar Otomotiv San.ve Tic. Ltd. Şti. olarak Atatürk Oto Sanayi Sitesi 2Kısım 36.Sokak No:1482-1483 Maslak-İstanbul adresinde daha aktif ve her gün yeni heyecanla siz değerli müşterilerimize ve dostlarımıza hizmet etmeye devam ettik. - Kaporta - Boya - Oto Kuaförü - Mekanik - Oto Cam - Döşeme - Rod Balans - Elektrik Elektronik - Yedek Parça
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • İnallar

    İnallar - Citroen, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, İnallar 2 İnallar Otomotiv Citroen, Honda, Hyundai, Kia, Mazda ticari ve binek otomobil yetkili bayii, satış, servis ve 2. el araç, bakımı ile Bursa'da hizmet vermektedir. İnallar Otomotiv, 1990 yılında Honda marka araçların satış, servis ve yedek parça hizmetlerini sunmak üzere Bursa'da kuruldu. Stadyum Caddesi'ndeki küçük bir showroom'da işe başlayan firma, 1998 yılında müşterilerine daha kurumsal ve profesyonel bir şekilde hizmet sunabilmek amacıyla; Yalova Yolu 14. km'de bulunan İnallar Plaza'ya taşınarak satış ve servis hizmetlerini tek çatı altında birleştirdi. Yalova Yolu 14. Km Ovaakça Çeşmebaşı Mah. No: 669 16335 Osmangazi/ BURSA 2008 yılında da sunmuş olduğu hizmeti genişletebilmek ve daha büyük alanlarda hizmet verebilmek amacıyla İzmir Yolu 11. km'de bulunan ikinci plazasını hizmete soktu. İnallar Otomotiv, 1990'da bayiliğine başladığı Honda markasından sonra, 2008 yılı Aralık ayında Mazda, 2010 yılı Mayıs ayında Citroen, 2011 yılı Kasım ayında Hyundai ve 2011 yılı Aralık ayında da Kia markalarını bünyesine kattı. İnallar aynı zamanda, kurumsal bir şekilde ikinci el araçların ekspertiz ve satış hizmetlerini gerçekleştirdiği İnallar2 markasıyla da hizmet vermektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Melkar Otomotiv

    Melkar Otomotiv - Bursa OPEL Teknik Servis 2012 yılında NURAY Işık tarafından kurulmuş ve Türkiye'nin en dinamik sektörü olan otomotiv alanında BURSA ilindeki müstesna yerini almıştır. Beşevler Küçük Sanayi Sitesi 26.blokta yer alan 450 m2 kullanım alanı mevcuttur. Servisimizde her türlü kaporta, boya, cam, onarım, mekanik usta ellerin titizliğinde ilk haline getirilir. Konusunda uzman deneyimli profesyonel teknik kadrosuyla ve son teknoloji ürünü elektronik cihazlarla arıza tespiti ve onarımları yapılmaktadır. Aracınızın sorumluluğunu, mesleklerinin en iyileri arasından seçilen teknisyenler üstlenmişlerdir. Hızlı, Güvenli, Kaliteli ve Ekonomik Opel, Saab, Chevrolet Servis Hizmetlerimiz uzman ekibimiz tarafından sunulmaktadır
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • DFD OTOMOTİV

    DFD OTOMOTİV - KAPORTA, BOYA,MEKANiK BAKIM, ELEKTROMEKANiK BURSA KÜÇÜK SANAYi Her türlü araç bakım ve tamir işleri yapan DFD OTOMOTİV ’in hizmetleri arasında Kaporta, Fırınlı Boya, Elektromekanik, Detaylı Temizlik ve Bakım, Egzos Testi Kaliteden ödün vermeyen her zaman en iyi ve güzelini yapmayı amaçlayan DFD Otomotiv’in başlıca amacı Müşteri Memnuniyeti’dir. Yer geçen gün kendini yenileyen DFD OTOMOTİV, kalifiye elemanları ve geçmişten gelen bilgi birikimi ile benzerleri içinde en iyi yeri almıştır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Profesgroup

    15 Yıllık bilgi birikiminin verdiği özgüveni de arkasına alarak 2009 yılında kurulan firmamız, otomotiv sektöründe kauçuklu ve saclı yedek parça üretimi konusunda hizmet vermektedir. Profesyonel iş prensiplerini ve koşulsuz müşteri memnuniyetini ilke edinen Profes Otomotiv, kazandığı tecrübeyle alanında öncü olmayı hedefleyerek en kaliteli ürünü, en iyi hizmet ile ulaştırmayı benimsemiştir. Profes Otomotiv, ürün çeşitlerini ve kapasiteyi artırarak OFE markasını siz değerli müşterilerimizle birlikte bugün bulunduğu yerden daha da ileriye taşımak arzusundadır. İşini severek yapan, ar-ge’ye önem veren, planlı ve disiplinli çalışarak çözümler üreten kadromuzla adımızı PROFESyonellikten alıyoruz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Forsan Oto Servis

    7x24 Çekici Hizmeti | FORSAN OTO Çağımız gelişen teknolojisinin ürünleri olan her marka ve modeldeki aracınızın tüm bakım ve onarımını gerçekleştirecek teknik ekipmanları ve uzman kadrosuyla sizlere güvenilir, kaliteli hizmet sunmaktan gurur duyar.Forsan Oto Servis HİZMETLERİMİZ Mekanik Servis Bakım Araç Muayene Elektrik - Elektronik Kaporta - Boya 2. El Araç 7x24 Çekici Hizmeti Yedek Parça Randevu Sistemi
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Elif Service

    Firma, elif , elif oto, elif service, service, volswagen, audio, seat, skoda, teknik servis, bakim, periyodik bakim, tamir, acil, yol yardim, anadolu sigorta, her zaman her yerde elif oto
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Erol Otomotiv

    Erol Otomotiv - özel Honda Servisi - Bursa - O 224 443 70 77 Honda Marka Araçlara 7/24 özel Servis Hizmeti Veren Erol Otomotiv Bursa da, Parça ve İşçilikte 1 Yıl Garanti Avantajı ile Hemen Ara; O224 443 70 77 Erol Otomotiv 2015 yılında Erol KURT tarafından kurulmuştur. Erol KURT honda yetkili servisinde 15 yıl mekanik atölyede son 5 yılınıda mekanik bölümü formeni olarak honda markasına hizmet etmiştir. Çalışma süresi içinde honda Türkiye'de teknisyen eğitimlerini bitirmiş ve bayi eğitmenliğine kadar yükselmiştir. Kendisi Hürriyet endüstüri meslek lisesi motor bölümü mezunudur. Kendisinde elektromekanik ustalık belgesi ve honda türkiyenin eğitim sertifikaları da bulunmaktadır. Firmamızda mekanik onarım (motor revizyon) , düz şanzıman revizyon, otomatik şanzıman revizyon, klima tamir bakım, elektrik, detaylı temizlik ve boya koruma işlemleri olarak hizmet vermekteyiz. Ekibimiz Hepsi Honda markasına yıllarını vermiş çalışanlardan oluşan Erol Otomotiv personeli, müşteri memnuniyetinin sürekli gelişimi, marka yönetiminin bilincinde olarak hizmet etmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Gen Oto Servis

    Gen Oto Servis | BMC – MERCEDES – FORD ÖZEL SERVİSİ Gen Oto Servis 15 yılı aşkın sektöründe elde ettiği tecrübe ve deneyimli ortakların Kurduğu bir firmadır. Bursa Nilüfer Küçük Sanayi Sitesinde 5. Blokta bulunan kapalı alanda gerekli her türlü eğitim ve donanıma sahip uzman kadrosuyla faaliyetlerini sürdürmektedir. Gen Oto Servis Bmc, Mercedes ve Ford marka Ağır Ticari Araç özel servis bünyesinde, Oto Servis, Periyodik Bakım, Yedek Parça, Servis, Yol Yardım kurtarma hizmetleri, Satış sonrası hizmetler ve danışmanlık hizmetlerini en yüksek standartlarda vermektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Beşyıldız Otomotiv

    Bursa Özel Otomobil Servisi | Oto Ekspertiz | Oto Detaylı Temizlik. bursada otomobil tamiri üzerine özel servisimizde deneyimli kadromuzla otomobil tamiri, oto kaporta, oto boya, oto elektirik, oto ekspertiz, oto detaylı 30 seneyi aşkındır otomobil piyasasında bulunan deneyimli ustalarımızla araçlarınızın ihtiyaçlarını en kısa sürede sonuçlandırmaya gayret ediyoruz. Beklentilerinizi bilmekteyiz.Fiat araçlarınızda oluşan problemleri deneyimli işinde uzman ekibimizle sonuçlandırıyoruz. Fiat,ford,hyundai,ford,suziki,bmw,mercedes,servis,bursa,yağ bakımı,motor,bakımı,priodik,mekanik,kaporta,elektirik bakımı ve onarımlarında daima yanınızdayız
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Form Otomotiv

    Form Otomotiv, Honda Özel Servis FORM Otomotiv 2010 tarihinde Umut BİRŞEN tarafından kurulmuştur. Umut BİRŞEN Honda Yetkili Servisinde 4.5 yıl mekanik kabul ve kaporta-boya kabul bölümlerinde, 4 yıl Toyota Yetkili Servisinde mekanik kabul bölümünde çalışmıştır. Kendisi Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Otomotiv Bölümü ve Hürriyet Meslek Lisesi Motor Bölümü mezunudur. Kendisinde Kaporta Ustalık Belgesi ve çalıştığı kurumlardan aldığı eğitim sertifikaları da bulunmaktadır. Firmamızda mekanik, onarım işlemleri, boya, kaporta işlemleri, detaylı iç temizleme ve boya koruma işlemleri olarak hizmet vermekteyiz. FORM Otomotiv olarak Honda kullanıcılarına en iyi kalite ve işçilik garantisi altında hizmet vermek üzere FORM Otomotiv'e bekliyoruz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • MERKEZ MAN MERCEDES

    1980 Yılından bu yana, Bursa'da, MAN, Mercedes yedek parça yan sanayi sektöründe faaliyet göstermektedir. MERKEZMAN San. Tic. Ltd. Şti.1979 yılında otomotiv sektörünün kalbi olan Bursa'da kurulmuştur. Hedefi; orijinal kalitesinde malzeme üretmektir. Firmamız, yenilikleri takip eden yeni kuşak yöneticileri ve kalifiye personeli ile döküm, dövme-çelik ve sac tan ürettiği ürünleri son teknoloji ve devamlı artan makine parkıyla müşterilerine sunmaktadır. 3800 m² kapalı alana sahip fabrikamızda üretilen ürünlerimiz yurt içi ve yurt dışı olmak üzere, başta Almanya ve Dünya'nın pek çok ülkesine ihraç edilmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • ÖRNEK Servis

    ÖRNEK Servis .:| Volkswagen - Audi - Seat Araçlarınız bulunduğu yerden servis elamanlarımız tarafından alınıp full bakımını ve onarımı uzman kadromuz tarafından yapıldıktan sonra size yerinizde teslim edilir , aracınızın yerinden alınıp teslimine kadar geçen süredeki tüm sorumluluğu servisimize aittir Modern test cihazları ile arıza tespiti ücretsiz olup aracınızla ilgili bilgiler size sunulmaktadır. Araçlarınızın onarımında kullanılan tün parçalar orjinal olup bir yıl garantilidir. Servisimizde kişilerin ihtiyaçları, hedefleri, özel ilgileri ve yaşam stilleri vardır. Bundan dolayı herkes kendi beklentilerini karşılayan ve tıpkı sahibi gibi güçlü ve orijinal kişiliğe sahip bir otomobile ihtiyaç duyar.Siz çayınızı yudumlarken bizlerde istekleriniz ve aracınız ihtiyaçları doğrultusunda size en iyi hizmeti vermenin gurunu yaşamaktayız
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Çelik Motor

    Anadolu Grubu’nun en köklü kuruluşlarından olan Çelik Motor, 26 Şubat 1960 tarihinde limited şirket olarak kurulmuş, 14 Mayıs 1970 tarihinde anonim şirket olmuştur. 2010 yılında 50. yılını kutlayan Çelik Motor, isim ve yapısını değiştirmeden aralıksız olarak ve sadece otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Türkiye’deki en eski şirket ünvanını başarıyla taşımaktadır. 2001 tarihi itibariyle Kia markasının Türkiye distribütörlüğünü alan Çelik Motor, uzun yıllara dayanan bilgi birikimi ve deneyimini Kia’nın yeni yapılanmasında kullanmaya başlamıştır. Çelik Motor, kurduğu yaygın servis ağı ve satış noktalarıyla KIA’nın Türkiye’de otomotiv sektöründe önemli bir oyuncu haline gelmesini sağladı. Çelik Motor, markanın değişen tasarım anlayışı ile birlikte Kia’nın algısını ve imajını ileriye taşımıştır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Nissan Görkem Plaza

    Nissan Görkem Plaza 2000 yılından bu yana Nissan markasının kalite beklentilerinin bilincinde ve sorumluluğunda siz değerli Nissan Dostlarına en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisindedir. plazamızda 5000 m2si kapalı, toplam 7000 m2 alan üzerinde; satış, servis, yedek parça, 2.el araç satışı ve tüm sigorta aracılığı hizmetlerini, koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle sizlere ulaştırıyor. Tüm kapsamlı sigortacılık hizmetleri GÖRKEM SİGORTA NİMET SAYILGAN Aracılık Hizmetleri tarafından, Türkiye sigortacılık piyasası sektör liderleri AK SİGORTA Anadolu Sigorta A.Ş. , Axa Sigorta A.Ş. , Groupama Sigorta A.Ş. ve Allianz Sigorta A.Ş. tarafından gerçekleştirilmektir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Avcılar Otomotiv

    Avcılar Otomotiv Sanayi Turizm İnşaat ve Tic. Ltd. Şti. olarak 1990 yılında İstanbul Avcılar'da Fiat yetkili servisi olarak hizmet vermeye başladık. Tüm dünyada konforu, teknolojisi ve benzersiz sürüş keyfiyle kendini kanıtlamış FİAT markasının yetkili servisi olarak hizmet vermeye başladığımız ilk günden bu yana siz müşterilerimizin memnuniyetini en üst seviyede tutmayı ilke edindik. 1990 yılından bu yana Gümüşpala Mahallesi Londra Asfaltı No: 186 Avcılar, İstanbul adresinde, 50 kişilik dinamik, güvenilir ve işinde uzmanlaşmış eğitimli kadromuz ile FİAT kullanıcılarını kaliteli hizmet anlayışıyla tanıştırmak için “ilk günkü özenle” çalışıyoruz. 24 yılı aşkın bir süre TOFAŞ / FIAT marka araçlara TSE 12047 belgeli olarak satış sonrası yetkili teknik servis ve 2.el satış olarak hizmet vermekteyiz. Yeni yönetimi ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla şirketimiz; 2400 m2 kapalı 1800 m2 açık alanda en son teknoloji ekipmanı geniş yedek parça stoku, 50 kişilik eğitimli ve deneyimli kadrosu ile hizmet vermekteyiz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Sev otomotiv

    2001 YILINDA KURULAN FİRMAMIZ BMW - MINI araçlarının yedek parça ve aksesurlarını ithalatını yaparak orijinal ve muadil olarak en uygun fiyatlarla geniş ürün yelpazemiz ile sizlerin hak ettiği hizmeti vermeyi ilke haline getirmiştir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin