Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Sektör Bilgisi
Yedek Parça Sektörü

Bu sektörde 47 adet Firma bulunmaktadır.
Sektör'e Ait Firmalar
  • ULDEM Otomotiv

    ULDEM Otomotiv Yedek Parça Ağır Vasıta Ekipmanları A.Ş.| Reflektif Şerit, Bursa ECE 104 Uluslararası yönetmeliğe uygun, TUV araç muayenelerinde zorunlu reflektif şerit satış ve pazarlaması
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Otosal Otomotiv A.Ş.

    Otomotiv Yedek Parça Sektöründe geniş ürün yelpazesine sahip Otosal.com 'un ürün gamında silecek süpürgesi, oto ampul, aydınlatma aksamı, v kayışı, otomotiv kayışı, alternatör ve yedekleri, marş motoru ve yedekleri, devirdaim, radyatör, aks, fren balatası ve fren diski, yakıt pompası, klima gazı ve klima kompresörü başta olmak üzere diğer klima ürünleri (expension valf, kontrol valfi, dry filtre, kondanser, kasnak, klima kimyasalları) bulunmaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Önerler Otomotiv

    Aracınız için en güvenilir yedek parçaları titizlikle araştırıp, dünyanın farklı yerlerinden en uygun fiyatlarla ithal ettikten sonra; toptan satış ağımız ve perakende mağazalarımız vasıtasıyla sizlere ulaştırıyoruz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Hakan Rulman

    1996 yılında Kocaeli bölgesinde faaliyete başlamış olan firmamız dünya rulman devi SKF’nin bölge distribütörlüğünü de alarak alanında en iyisi olmuştur. Sürekli büyümeyi hedefleyen firmamız 2009 yılında Sakarya SKF distribütörlüğünü de alarak bölge ağını genişletmiştir. Her biri alanında uzman, takım çalışmasına açık, deneyimli personeli ile firmamızın ana fikri “Aktif hizmet kalitesi” ile müşterilerinin minimum taleplerine dahi maksimum hizmeti 7 gün 24 saat vermektedir. Üretim dışı veya zor bulunabilecek rulmanların öncelikle çalıştığı yerde tespiti yapılarak tedariki gerçekleştirilmektedir. Aynı zamanda müşterilerinin isteği dâhilinde her türlü mühendislik destek ve seminer programları düzenlenmektedir. Ürün gurubumuz olan Sanayi Rulmanları-Otomotiv Rulmanları, Kasnak, Dişli, Zincir, V Kayışları Konveyör Bantlar, Zaman Kayışları, Rulman Yağlama ekipmanları, Segman, Keçe, Yataklı Rulman ve Her türlü Kaplin çeşitleri ihtiyacınızın karşılanmasında prensibimiz daima;“Doğru Çözüm İçin, Doğru Seçim” dir. Sakarya Adres : Modern Sanayi Sitesi 8043 Sokak No: 17/51 Erenler / Sakarya Telefon : 0 264 291 05 05 Fax:0 264 291 05 02
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Özkurt Otomotiv

    Özkurt Otomotiv, 1975 yılında Kartal'da kurulmuş olup 1998'de Gebze'de faaliyetine devam etmeye başlamıştır. Özkurt Otomotivin toplam kapalı alanı 5250 m2. dir. Özkurt Otomotiv, Kalıp / fikstür, soğuk saç şekillendirme, punta kaynak, gazaltı kaynak ve montaj prosesleri konusunda da tecrübe sahibidir. Karakazan Mevkii No:11 Pelitli Köyü 41480 Gebze/KOCAELİ
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Aisin Otomotiv

    2004 yılından itibaren Otomotiv yan sanayi olarak Tuzla'da faliyet göstermekte olan 100 Japon sermayeli, yüksek teknolojinin kullanıldığı üretim tesisimizde otomotiv sektörünün önde gelen otomobil üreticileri için kapı çerçevesi, kapı kolu, kapı kilidi, kapı menteşesi, sunshade ve emniyet kemeri sensörü parçalarının üretimi yapılmaktadır. İşyerimiz ISO 16949 ve ISO 14001 belgesine sahiptir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Volvo Market

    Volvo Market | Volvo Yedek Parça Türkiyenin Volvo Yedek Parçada Tek Tercihi Volvo Market. Volvo yedek parça Volvo Markete hemen Üye ol 1 para puan kazanma fırsatını kaçırma.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • AFK Otomotiv

    AFK Otomotiv Elektromekanik, Plastik İm. San.Tic.Ltd.Şti Şirketimiz AFK Otomotiv, konusunda uzman uluslararası firmalar ile teknolojik işbirliği yaparak otomotiv sektörüne orijinal parça üretmek ve sektöründe önde gelen uluslararası firmalar arasında yer almak vizyonu ile 2002 yılında -1.400 m2 kapalı, 500 m2 açık alanlık üretim alanında Türkiye’nin en teknolojik ve yenilikçi şehirlerinden biri olan İstanbul’da kurulmuştur. AFK Otomotiv, temel olarak Plastik Şişirme Teknolojisi ile Otomobil Cam Yıkama-Debriyaj-Fren Hidrolik Depoları, Rezervuar ve Genleşme Kapları, Havalandırma Kanalları üretmenin yanı sıra, Otomobil Cam Yıkama Pompaları, Otomobil Sigara Çakmakları ve türevleri ürünlerini de üreterek sektörün önemli parça ihtiyacını ortalama 300 ppm kalite hedefi ile karşılamaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • EKU - Fren Kampana

    1962 yılında Rahmi Küçük tarafından Karabük’te kurulmuştur. EKU kurulduğu 1962 yılından günümüze fren kampanası ve fren diski üretiminde edindiği tecrübe birikimini bugünkü modern teknoloji ile buluşturmayı başarmıştır. İleri teknoloji kullanma becerisi ve Toplam Kalite Anlayışı, EKU'yu Türk ve Dünya otomotiv sektörünün ana sanayide orjinal (OEM) ve yedek parça pazarında aranan kaliteyi üreten bir kuruluş haline getirerek haklı bir üne kavuşmuştur. Toplam kalite anlayışımız ve çevreyi ilgilendiren konulara (sorunlara) olan hassas yaklaşımımız; Bureau Veritas Ql tarafından verilen ISO 9001:2000 ile ISO TS 16949 ve TÜV Thüringen tarafından verilen ISO 14001 ile ISO 50001:2011 ve İş sağlığı ve iş güvenliği için BS OHSAS 18001:2007 kalite belgeleri ile belgelendirilmiştir. Günümüzde EKU, tamamen yenilenmiş tesislerinde yıllık kapasitesi bir milyon (1.000.000) adedin üzerinde fren kampanası ve fren diski üretimiyle faaliyet göstermektedir. EKU'nun yenilikçi yaklaşımları ile kurulan üretim tesisleri; EKU' nun küresel pazarda sürekli tercih edilen bir dünya markası olmasını sağlamaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Birinci Otomotiv

    300'den fazla personeli ile, Birinci Otomotiv sıcak dövme, talaşlı imalat, frezeleme, tornalama, delik delme, ovalama veya kaynak gerektirebilecek, 100 gramdan, 15 kilograma kadar her türlü çelik ürünü üretebilecek yeteneğe sahiptir. Üretimde kullanılan kalıp ve aparatların büyük bir bölümü, bünyesindeki kalıphane ünitesinde tasarlanmakta ve üretilmektedir. Tam donanımlı bu tesisi sayesinde, Birinci Otomotiv rakiplerine karşı büyük bir avantaj yakalamakta, ve yarı mamuller yerine, bitmiş ürünler sunabilmektedir. Bu avantajın müşterilerimize olan yansıması ise, “düşük maliyet ve kalite üzerinde tam güvence” olarak kendini göstermektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • KALE Oto Radyatör

    KALE Oto Radyatör A.Ş. 1966 yılında İstanbul’da kurulmuştur. Motorlu vasıtalar için motor su soğutma radyatörleri ve ısıtma petekleri ile başlayan küçük ölçekli üretim, 1980’ler sonrasında hızla artmış, firma kendi alanında Türkiye’de lider üretici konuma ulaşmıştır. KALE, geniş bir ürün yelpazesi ile çeşitli OEM müşterilerine ürün sunmakta olup, bu grupta yer alan binek araç üreticilerine, hafif ve ağır ticari vasıta üreticilerine, zirai makine ve ekipman üreticilerine, endüstriyel makine ve ekipman üreticilerine ürün tedarik etmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • SKT Yedek Parça

    SKT Yedek Parça ve Makina San. ve Tic. A.Ş. SKT Yedek Parça ve Makine Sanayi ve Ticaret A.Ş. 1955 yılında kurulmuş olup, halen Bursa Organize Sanayi Bölgesi'nde toplam 20.000 m2 alan üzerinde sızdırmazlık parçaları üretimini yapmaktadır. Ana üretim çeşitleri; sızdırmazlık elemanları (keçe,oring..), teknik kauçuk, kauçuk + metal ve plastik parçalar, oto koltukları ve diğer uygulamalar için muhtelif sac parçalar, PTFE' den ürettiğimiz takozlar başlıca ürünlerimizdendir. SKT A.Ş. (Sızdırmazlık elemanları ve teknik kauçuk parçalar) konusunda uluslararası standartlarda çalışmakta olup, laboratuarlarında kalitenin sürekliliği ve geliştirilmesi için malzeme ve ürünler üzerinde sürekli araştırmalar yapmaktadır. Teknolojideki gelişmeler yakından izlenmektedir. Arge’ ye verdiği önem sayesinde, bugün Türkiye'de en fazla kauçuk ve sızdırmazlık elemanı malzemesi çeşidi SKT' de kullanılmaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • İnter Otomotiv

    İnter Otomotiv 2006 yılından beri NTR markası adı altında yedek parça sektöründe,Türkiye ve yurtdışı pazarlar için, tedarikçi firma olarak faaliyet göstermektedir. Avrupa menşeili kamyon ve çekici markalarının kaporta parçalarında uzmanlaşmıştır. Inter Otomotiv | Ağır Vasıta Yedek Parça,Volvo,Scania,Daf,Renault,Mercedes,Iveco,Man,Universal Buna ek olarak bazı markalar için sigorta kutuları, rotor bakırları, römork fişleri, akü kutup başı ve devre kesicilerini tedarik etmektedir. İnter Otomotiv güçlü bilgi birikimi ile fark yaratmaktadır. İnter Otomotiv’in merkezi, Avrupa ve Ortadoğu için kavşak noktası olan İstanbul’da bulunmaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Yavuz Otomotiv - Yavuz Oto

    Yedek Parça Dünyası Oto yedek parça, toptan parakande ve sigorta hizmetleri Merkez: Barbaros Mh., Org. Eşref Bitlis Cd., No:201 Körfez Kocaeli (262) 527-9270 (533) 572-0428 fax:(262) 526-5707 Şube: Körfez Sanayii Sitesi 3.Blok No:25 - 26 İzmit Kocaeli 262 335 5666 fax:262 335 5466 Gsm: 552 610 1415
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • panoto fabrika

    1975 yilinda Istanbul’ da faaliyetlerine baslayan Panoto, önceleri sadece yurtiçi pazarina yönelik otomobil radyatörleri üretirken; isi transferi ünitelerinde görülen global ölçekli talep artis ile birlikte kaliteli üretime ve yeni ürünlere yaptigi ciddi ölçekli yatirimlarla kendini dünyadaki sayili sogutma sistemleri üreticilerden biri haline dönüstürmeyi basarmistir. Firmamiz Panoto su anda JENERATÖRLER için kullanilan RADYATÖR üretiminde uzmanlasmistir. Günümüzde motor tipi, projenin lokasyonu, çalisma ve ortam kosullari fark etmeksizin müsterilerimizin talepleri ve ihtiyaçlarina göre radyatör üretip, Jeneratör ve UPS sistemlerinin kullanildigi her projeye uygun çözümler sunmaktayiz. Panoto farkli dizel motorlara göre degisen, Prime ve Emergency durumlarinda çalisan Jenaratör ve UPS sistemlerine yönelik RADYATÖR tasarimi ve üretimi yapmaktadir. Ileri derecedeki mühendisligi ve sektördeki uzun yillarin vermis oldugu tecrübeye dayanarak, bakir-pirinç radyatörlerle, sogutma ihtiyaçlarina yönelik yaratici alternatifler sunmaktadir. Radyatörlere ek olarak gerek duyuldugunda sisteme intercooler (CAC) entegre edip komple paket çözümleri de olusturabilmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • panoto izmir

    1975 yilinda Istanbul’ da faaliyetlerine baslayan Panoto, önceleri sadece yurtiçi pazarina yönelik otomobil radyatörleri üretirken; isi transferi ünitelerinde görülen global ölçekli talep artis ile birlikte kaliteli üretime ve yeni ürünlere yaptigi ciddi ölçekli yatirimlarla kendini dünyadaki sayili sogutma sistemleri üreticilerden biri haline dönüstürmeyi basarmistir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • KESESAN Torna Makina

    1982 yılında İstanbul Güngören mevkiinde, 600 m2 kapalı alanda tek torna tezgahıyla faaliyet göstermeye başlamış olan ve otomotiv sektöründeki üretim yelpazesini sürekli geliştiren KESESAN TORNA Makine Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti., mühendislik alanındaki gelişmeleri de takip etmek ve bünyesine yeni makine ve teçhizatlar katmakla birlikte parça üretimine devam etmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
1
2
3
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin