Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Sektör Bilgisi
Deri Ürünleri Sektörü

Bu sektörde 27 adet Firma bulunmaktadır.
Sektör'e Ait Firmalar
  • Veronica Leather

    Veronica is a leading leather and fur garments manufacturing company in Turkey, Since 2002, Veronica operates with it’s brands of IMPERIO desing and production levels in foreign markets and as well domestic markets. Sales of Women and Mens leather and double face collections.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • ŞALDESEN

    ŞALDESEN | ŞALDESEN DERİ BASKI Deri sektöründe hizmet vermekte olup Türkiye’nin öncü deri baskı ve finisaj firmasıdır. Kendi alanında en iyi hizmeti sunmak ve müşterilerimize en hızlı ve en kaliteli baskı ve tasarımları sunmak, deri sektörüne yeni ufuklar açmaktır. Her geçen gün gelişmekte olan deri sektörünün daha kaliteli ve daha verimli ürünler ortaya çıkarmak kendi alanında lider konumda olmak için hizmet vermekteyiz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Güdersan Group

    Güdersan Group, büyük tecrübe ve ismiyle dünya piyasalarına yüksek kalite derinin üreticisi ve satıcısıdır. Merkezi İstanbul’da olan, Güdersan Group Türkiye’nin iki şehrinde üretim yapıyor: kürk fabrikası İzmir Menemen Deri Serbest Bölgesinde yerleşiyor. Burada toplam 14 000 m² alanda kürk üretimi yapılıyor. Uşak’ta toplam 16000 m² alanda zik deri üretiliyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Aziz deri

    Aziz derinin Bremy markasıyla ürettiği el emeği göz nuru döktüğü doğal deri halılarını zengin çeşit ve size özel doğal desenleriyle istenebilir özel üretim yaptırabilirsiniz, ayrıca ürünlerimizin bakımı konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Prens Deri

    Kurulduğu günden itibaren alanında kendine özel bir yer edinen Prens Deri, üç nesildir müşterilerine yüksek kalitede, seçkin deri ürünleri sunarak aile mirasını devam ettirmektedir. Günümüzde Prens Deri, İstanbul’un tarihi bölgesindeki iki katlı, şık mağazasında kendine ait butik tasarımların yanısıra kişiye özel çalışmalar yapmaktadır. Geleneksel Türk ve çağdaş deri ürünlerini tasarlayan ünlü marka, eşsiz ve özel modelleriyle deri sektöründeki eğilimlere yön vermektedir. Prens Deri, beden ve fiyat çeşitliliğinin yanısıra, Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti ilkesi doğrultusunda, satış sonrası ücretsiz tamir hizmeti sunmaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Depar Deri

    Depar Deri Plastik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Ayakkabılık, Terliklik, Çantalık, Giyimlik, Döşemelik - Oto Döşemelik, Aksesuar ve çeşitli aksesuarlarda kullanılan P.U. P.V.C kaplama, koagüle ve flok ürünler üretmektedir. Kurulmuş olduğu 1981 yılından beri süregelen üretiminde kendini sürekli yenilemiş, iç ve dış pazarlara hizmet verebilmek için dengeli gelişmeyi amaç edinerek sektöründe sürekli bir lokomotif görevi üstlenmiştir. Türkiye'de bağlı bulunduğu sanayiyi destekleyen tüm kuruluşların seçkin ve aktif bir üyesi olan şirketimiz, ISO 9001:2008 kalite belgesine sahip olmanın yanısıra SATRA Technologies ve VF Flockindustrie gibi seçkin uluslararası kuruluşlarında üyesidir. Firmamız üretimde kullandığı hammaddeleri dünyanın en seçkin müesseselerinden temin etmektedir. Üretimde süreklilik, kalite ve müşteri memnuniyeti temel prensiplerimizdendir. Ayrıca tüm yeni ürünlerin üretilmesi ve geliştirlmesi, danışman firmaları aracılığı ile bilimsel metodların ışığı altında yapılmaktadır. Ar-Ge Laboratuarımız sürekli yeni ürünler geliştirmeyi amaç edinmiş, en son teknolojiye sahip ve yeni ihtiyaçlara en kısa sürede cevap verebilecek bir anlayışla hizmet vermektedir. Bilgili, modern ve dinamik yönetimimiz, satış ve pazarlama personelimiz ile sektördeki esaslı varlığımızı devam ettirmek ve sağlamlaştırmak ana hedefimizdir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
1
2
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin