Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Sektör Bilgisi
Restaurant - Cafe - Bar Sektörü

Bu sektörde 72 adet Firma bulunmaktadır.
Sektör'e Ait Firmalar
  • Felek Mangalbaşı

    Dana Antrikot,Dana Bonfile,Dana Biftek,Kuzu Pirzola,Kuzu Külbastı,Kuzu Kaburga,Kuzu Beyti,Kuzu Fileto,Kuzu Küşneme,Kuzu Şiş,Kasap Köfte,Acılı Köfte,Kaşarlı Köfte,Sucuklu Köfte,Bıldırcın,Tavuk Şiş,Kanat,Çıtır Pirzola,Böbrek,Ciğer Şiş...Restorantımızda Trakya ve Balıkesir yöresinin etleri kullanılmaktadır ve özel soslarda marine edilmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Gelik Restaurant

    Gelik Restaurantı 1972 yılında Ataköy Sahil Yolu üzerinde lüks sınıf belgeli restaurant olarak kurulmuştur. Kurucuları işadamları 1921 Akseki doğumlu Ömer Duruk ile 1933 Eskipazar doğumlu İbrahim Denizer'dir. ismi Karabük Eskipazar yöresinde Yayla Evi anlamına gelmektedir. Tüm iç ve dış dekorasyon özüne uygun tarzda dekore edilmiştir. Damak tadı, porsiyonlarımızdaki doyurucu gramaj, hijyenik ve şeffaf üretim, kaliteli ürün müessesemizin değişmeyen prensipleridir. Türkiye ekonomisine ve turizm sektörüne önemli katkılarda bulunan müessesemizde yaklaşık 400'e yakın personel hizmet vermektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • kahve deposu

    1950 yilindan bugüne kahve üreten Kahve Deposu, 60 yili asan tecrübesiyle cafe restaurant sektörünün önde ve gözde firmalari arasinda yer almaktadir. Kahve Deposu Bayileri, üretici firma ile çalismanin avantajlarini yasarken, rekabet gücü ve kazanç oranlariyla önemli altyapi hizmetleri ve firsatlardan da yararlanmaktadir. Kahve Deposu, 1950 yilinda Ankara’da “Kökel” markali kahve üretimi ile baslayan kurumsallasma serüvenine, Istanbul Tahtakale subesi ve Ikitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde açtigi fabrikasiyla her geçen gün büyüyerek devam etmistir. Kahve Deposu, çok çesitli Türk ve Dünya kahvelerini üretmektedir. 2009 yilinda bilgi ve tecrübesini cafe restaurant sektörüne tasiyan Kahve Deposu, Türkiye’nin önde gelen kahve üreticilerindendir. Kahve Deposu; 2012 yili sonu itibariyle toplam 10 subesinde müsteri ve franchise yatirimcilarinin memnuniyetini esas alarak faaliyetlerini sürdürmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • giritli restoran

    “GİRİTLİ”nin “tiryakisi” olacağız nasıl olsa, Ayşe Şensılay’a soracağız, “Ellerine sağlık, peki nereden aklına geldi bu iş?” diye. İyisi mi, gelin, biz sormadan o anlatsın öyküsünü... “GİRİTLİ RESTORAN” ı, Giritli bir ailenin kızı olan Ayşe Şensılay kurmuş olup, mutfakta “Şef” liği de bizzat kendisi yapıyor...
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • WestMix Cafe Restaurant

    Kameroğlu Group bünyesinde hizmete giren WestMix Cafe Restaurant ’ın ilk şubesi Pelican Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde açıldı. Avcılar’ ın ilk ve tek alışveriş ve yaşam merkezi Pelican Mall’ de yepyeni konsepti ve özgün mimarisiyle açılan WestMix Cafe Restaurant kısa zamanda İstanbul’ lu lezzet düşkünlerinin ilk durağı oldu. WestMix Cafe Restaurant, zengin menu seçenekleri ve ödüllü şefinin yönetimindeki iddialı mutfağında; misafirlerine Türk damak tadının ünlü ve lezzetli seçimlerinin yanı sıra dünya mutfaklarından da seçkin örnekler sunuyor. Bölgenin en geniş açık teras alanlı restoranı özelliğini taşıyan WestMix Cafe Restaurant konfor ve şıklığı bir arada bulunduran ambiyansı ile damaklara olduğu kadar gözlere de hitap etmeyi amaçlıyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Çiftlik Restoran

    Açık Otopark 7/24 Açık Otoparkımızda gözünüz arkada kalmadan sevdikleriniz ile güzel bir gün sizi bekliyor. Otoparkımız Ücretsizdir. Sera ve bahçelerimiz Çiftliğimizde yetişen doğal ürünlerimize sera ve bahçelerimizde yetişen organik ürünlere doyamayacaksınız. Organik Pazarımıza davetlisiniz. Sosyal Alan Geniş yeşillikler ve bahçelerimizde dolaşın, ister hayvanat bahçemizde güzel anların tadını çıkarın, Oyun parkı ve spor alanlarından faydalanın. Mescid Çiftlik Restaurant bünyesinde Mescidimiz mevcuttur. Çiftlik Restaurant’da sizi rahat ettirmek bizim görevimizdir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Sultanahmet Köftecisi

    Kendine özgü lezzeti ile geleneksel Türk yemek kültüründe yıllardır özel bir yeri olan Sultanahmet Köftecisi, çağdaş mekânlarda geniş kitlelere ulaşan 98 mağazalık restoran zinciri ile başta İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya olmak üzere Türkiye'nin pek çok şehrinde müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.. Modern teknolojinin bütün imkânlarının kullanılmasıyla, el değmeden üretilen köftelerimiz, 12 ayrı denetimden geçirilmekte, pişirme ve tadım testleri titizlikle yapılmaktadır. Bu aşamalardan sonra lezzetli ve sıhhi ürünlerimiz Restaurantlarımızda gönül rahatlığı içinde müşterilerimize sunulmaktadır. Sultanahmet Köftecisi olarak 40 şehirde, 130 şube ile halkımıza hizmet veriyoruz. Ar-ge çalışmalarımız sürekli olarak devam etmektedir. Yılların geleneği olan köftemizin doyumsuz lezzetini değiştirmeden, farklı sunum ve garnitürlerle tüketicilerimize yeni menüler sunmaya özen gösteriyoruz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Little Caesars

    50 yıldan uzun süredir tüm dünyada pizzada yeniliklerin öncüsü olan Little Caesars, kaliteli pizzasını uygun fiyatlarla buluşturduğu müşterilerine seçkin bir hizmet ve değer sunuyor. Çünkü Little Caesars'ın hizmet anlayışının temelinde kalite ve değer yer alıyor. Marka, ayrıca sergilediği tutkulu, eğlenceli, sadık ve aileye odaklı profilini yansıtan Little Caesars Karakteri ile bu ruhu gerçek hayata yansıtmıştır. Little Caesars'ın bu özellikleri, müşterilerin yıllarca hafızalarında kalan reklam ve pazarlama kampanyalarına yansıyarak ilerleme sağlamaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Tadım Pizza

    Ankaralılar Tadım Pizza ile 1984 yılının Mayıs ayında, Fuar Sokak’ta kurulan küçük bir restoran ile tanıştı. Tadım Pizza, kurulduğu zamandan bugüne Türkiye’nin en seçkin pizza markalarından biri haline geldi. Çünkü Tadım Pizza ekibi, her zaman sağlıklı ürünü ve lezzeti yakalamak için çalışıyor, daha iyisi için sürekli kendini geliştiriyor. Kullanılan her malzemenin en tazesi tedarik ediliyor, pizza hamurları günlük açılıyor, eşsiz pizza sosu ile birleştirilen ürünler önceden hiç tadılmamış bir lezzeti ortaya çıkarıyor. Tadım Pizza ayrıca yemekleri, makarnaları, sandviçleri, salataları, aperatifleri ve tatlılarından oluşan zengin menüsü ile her yaşa ve ekonomiye hitap ediyor. Zaman değişiyor, mekanlar değişiyor, sektör değişiyor. Tadım Pizza sıcak ortamını, hizmet anlayışını ve eşsiz lezzetini korumaya devam ediyor. Beştepeler Mah. Nergiz Sokak Via Tower İş Mrk. No:7 Kat:19 Daire:45 Söğütözü / Ankara
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Bedri Usta Ocakbaşı

    Gerçek Adana Kebabının lezzetini arayanlar için vazgeçilmez bir adres İstanbul’un Kadıköy İlçesi’nin en nezih semtlerinden biri olan Çiftehavuzlar’da, eski Köy Pub’ın bulunduğu adreste açılan Bedri Usta Ocakbaşı, Adana mutfağına has lezzetlerden oluşan zengin menüsü ile 12 Ağustos’ta hizmet vermeye başladı. Adana Yüzevler Kebap’ın kurucusu olan Bedri Usta, 30 seneyi aşkın tecrübesi ve misafirlerinin damak tadına hitap edecek özel lezzetlerle kusursuz bir hizmet sunuyor. Mekân, açık ve kapalı alan olmak üzere toplam 160 kişilik oturma kapasitesine sahip. Ocakbaşının etrafında toplanıp kömür ateşinde hazırlanan etlerin tadını çıkarmak isteyenler için 20 kişilik bir oturma düzeni mevcut. Bedri Usta Ocakbaşı, grup rezervasyonları, özel yemekli toplantılar ve davetlere ev sahipliği yapıyor. Ayrıca, catering ve paket servis hizmeti veriliyor. Maçların heyecanını kebapla yatıştırmak isteyen sporseverler için de doğru bir adres. Ulaşım için özel araçlarını tercih eden müşterilere ücretsiz vale hizmeti sunuluyor. KALAMIŞ (0216) 358 20 40 - 41 Fener Caddesi, İskile Sokak No:2 Kalamış Kadıköy İstanbul BODRUM (0252) 358 60 80 - 82 Acıbadem Hastanesi Yanı Orta Kent Kapus Cad. Bodrum Muğla GÖZTEPE - DÖNER (0216) 380 47 47 Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi No:23/B Göztepe Kadıköy İstanbul
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Buhara Kebab House

    Sultanahmet Buhara Kebab House Since 1979-Sultanahmet Buhara Kebap Restaurant 1979'dan Beri buhara,buhara restaurant,buhara kebab house,sultanahmet buhara kebab house,kebap,cağaloğlu kebap,sultanahmet kebap,kebapçı,fatih kebap,turkey testi kebab,turkey adana kebab,turkish pitza
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Medusa Restaurant

    House of Medusa Restaurant which is situated in Sultanahmet – a neighborhood that it is located in the historical peninsula – is one of the places for reflecting the charm of this historical neighborhood to its visitors in the best and the merriest way.This building which was used as a mansion house previously but tumbled down in the time passed has begun to serve as a restaurant after a restoration that it was started since 1986 and it took a long time such as one year.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Khorasani restaurant

    Müessese sahipleri 1983’ten beri Sultanahmet’te restaurant ve otelcilik alanında turizm faaliyetlerini sürdürmektedir. Bunlara ek olarak şimdi de gaziantep’te antakya mutfaklarını özelliklerini taşıyan yemekleri horasan restorant’ta yerli ve yabancı müşterilerinin hizmetine sunmuştur. Amaçları daha önceden beri süregelen fiyat ve kalite faktörlerine ağız tadıyla sunmak istanbulda kebab’ın yeni adresine oluşturmaktır. Şirket ortakları bu alandaki başaıları nedeniyle Newyork Times tarafından haber yapılmış sahip oldukları otel istanbul’da en iyi 4 otel arasında gösterilmiştir. Restoran 3 kat olarak tasarlanmış olup zarif ve her katta has dekorasyon ile de dikkat çekmektedir. Giriş kat 50 kişi üst kat 60 kişi altkat x 150 kişi kapasitesine sahiptir. Bu salon özel grup yemekleri ve parti organizasyonu için düşünülmüştür.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • sefa restaurant

    cadde üzerinde tertemiz pırıl pırıl bir lokanta. Taba rengi kumaş masa örtülerinin üzerinde yumuşak beyaz sünger örtüler , onun da üzerinde incecik naylon kaplanmış. Bal rengi duvarlarında ki eski İstanbul tabloları ile sade gözü yormayan ve uyumlu bir dekor yaratılmış .. ... Yemekleri , damakta bırakan tadı , o meşhur incir tatlısı daha da önemlisi güleryüzlü personeli Sefa restaurant ı favori mekanlarım arasında tutmaktadır...
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Swaad Restaurant

    Eşsiz Hint Mutfağının leziz yemeklerini yiyebileceğiniz Sultanahmet / Çemberlitaş bölgesindeki ilk ve tek Hint Restaurantı olan Swaad Restaurant 2011 tarihinde hizmete girmiştir. İstanbul 'da Hint yemeklerinin tadına varmak adına nezih bir ortam. 250 kişi kapasiteli restaurantımızın leziz menülerini oluşturan Hintli ahçılarımızın hint mutfağının olmazsa olmaz baharatları ile daha da zenginleştirdiği tadları tatmanızı tavsiye ediyoruz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • amedros cafe

    Amedros, zengin kültür ve atmosferiyle meşhur Sultanahmet’in merkezinde yer alıyor. Kapılarını 1995 yılında açan Amedros, sunduğu üstün kalite ve hizmet anlayışıyla ve de ayrıntılara gösterdiği titizlikle, uluslararası tanınırlığa sahip. Türk ve Anadolu mutfağının yanı sıra, uluslararası mutfaklardan da örnekler sunan zengin menümüz için, yerel malzemelerin en tazesini ve en iyisini kullanıyoruz. Amedros’un rahat ve kargaşadan uzak ortamında, özenle seçtiğimiz şarap seçeneklerimizle, benzersiz bir damak zevki yaşayacaksınız!
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin