Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Sektör Bilgisi
Otel - Hotel - Motel Sektörü

Bu sektörde 471 adet Firma bulunmaktadır.
Sektör'e Ait Firmalar
  • Licus Hotel

    Licus Hotel, Luxury and Quality A hotel near the Aksaray area, Licus Hotel located in the middle of historical and commercial venues for İstanbul, Licus Hotel has 25 rooms with-24-hour top-notch room service. Its unique location makes it accessible from all comers of istanbul (15 minutes from Taksim square), it is just steps away from tramway station, Bus Stop, subway station, 10 minumtes from seaport. Being located between historic sites of Aksaray and Fatih gives its guest the unique advantage with the ability to tour all around Istanbul in no time.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • City Hotel

    This is an ideal location for Istanbul hotels tourists, as they can reach easily to most famous historical and cultural places like Saint Sophia, Blue Mosque, Grand Bazaar, Topkapi Palace, Hippodrome, Suleymaniye Mosque and Underground Cistern.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Hotel Umit-2

    Umit Hotel is close to all places such as Grand Bazaar, Blue Mosque, Haghia Sophia Museum, Topkapi Palace, Armenian and Orthodox Churches wich are located at the center of Old Istanbul and to the places in which Ottoman and Byzantine cultures are nested inside of each other and you can go to these places by walking...
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • yavuz otel

    YAVUZ OTEL HOŞ GELDİNİZ İş ve tatil seyahatlerinizde sizlere yakın bir dostluk anlayışı içinde yaz-kış hizmet vermekten onur duyarız. Otelimiz bu özellikleri ile tarihi Topkapı Kaleiçi Meydanı’nda, İstanbul’un fethindeki giriş kapısının bulunduğu meydanda, birçok camii, surlar ve kiliselerin olduğu tarihi bir alanda bulunmaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • hanna hotel

    Ev Sahibi Gibi Ağırlanmak... Hanna Hotel; müşteri memnuniyetini önemseyen, klasik konaklama anlayışından farklı olarak sizlere en üst seviyede bir konaklama hizmeti sunmayı hedeflemiştir. Otelimizde güvenli bir şekilde konaklayabilir ve kendinizi ayrıcalıklı hissedebilirsiniz. İstanbul'un Tam Kalbinde... İstanbul'un tarihi yarım adasında bulunan Hanna Hotel; Kapalı çarşı, Sultanahmet camii,Ayasofya müzesi, Yerebatan sarnıcı, Mısır çarşısı ve Gülhane parkı gibi kültürel ve tarihi mekanlara, otelimizin önünden geçen tramvay ile kolaylıkla ulaşmanız mümkündür. Ayrıca otelimiz Atatürk Havalimanına 11 km mesafededir. Rahatlık ve Keyfin Buluşması... Günün yorgunluğunu bahçe ve giriş terasımızda sizlere sunacağımız çeşitli hizmet olanaklarıyla atabilir; Huzurlu bir şekilde ayrıldığınız bahçemizden sizler için özel olarak hazırlanmış 41 oda seçeneğiyle rahatça dinlenebilirsiniz. Hayatın hızlı temposu içinde keyifli bir mola vermek isteyenleri İstanbul Topkapı'da ki evinize bekliyoruz
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Hotel Özvural

    Otelimiz Topkapı kaleiçi bölgesinde olup Atatürk Hava Alanı'na 15 km. mesafede bulunmaktadır. Ayrıca İstanbul'un şehirlerarası ulaşım otogarına sadece beş dakika mesafededir. Hotel Özvural İstanbul'un tarihi yerlerine ve alışveriş merkezlerine yakın olduğu gibi, yurtiçi ve yurtdışı seyahatleriniz için de en elverişli yerdedir. Hotel Özvural telefon, televizyon, WC ve devamlı akan sıcak su gibi, ihtiyaçlarınızı karşılayacak tüm konforu sağlanmış oda ve yatakları ile siz değerli müşterilerimizin hizmetinizdedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Sürücü Otel

    Otelimiz Topkapı kaleiçi bölgesinde olup Atatürk Hava Alanı’na 15 km. mesafede bulunmaktadır. Ayrıca İstanbul’un şehirlerarası ulaşım otogarına sadece beş dakika mesafededir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • REİS OTEL

    Tarihi Bizans Surları ile çevrili Topkapı Kaleiçi’ nde bulunan otelimiz özenle dizayn edilmiş 30 modern odası ile misafirlerine iş ve tatil seyehatlerinde yaz kış hizmet vermektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Inter Istanbul Hotel

    Connecting the two continents Asia and Europe, Istanbul is a fanscinanting city with its history of thousands of years and its irresistible natural beauty... Our hotel welcomes you to comfort and traditional Turkish hospitality in a location in the heart of the ancient city. Indoors; rooms furnished with care to meet your comfort requirements and louges where you can relax... Outdoors; ancient Istanbul of your dreams..
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Ramada İstanbul Otel

    2007 yılında yenilenmiş olan otelimizde 2 suit, 18 executive ve 80 standart tipte toplam 100 oda bulunmaktadır. Çatı katında yer alan panaromik ve geniş bir manzaraya sahip Marmara Roof Restaurant'ımızda güne mükemmel bir kahvaltıyla başladıktan birkaç dakika sonra kendinizi surlarla çevrili tarihi yarımadayı keşfederken ve dünyaca ünlü eserleri ziyaret ederken bulabilirsiniz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin