Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Sektör Bilgisi
Pizza, Kebap, Lahmacun Sektörü

Bu sektörde 86 adet Firma bulunmaktadır.
Sektör'e Ait Firmalar
  • Karadeniz Pidesi

    Bosna Hersek Caddesi No:26 Emek - Ankara Yöremizin ürünlerine bağlı kalmak koşulunu ön planda tuttuk ve 1982 yılında bu geleneği Emeke taşıdık. Böylece ilk Karadeniz Pidesi'ni Ankara halkına tanıttık. Sizler için Malzemerimizi özenle seçiyoruz. Peynir ve Tereyağı VAKFIKEBİR'den getirmekteyiz. Sizlerin isteği ve damak zevkinize uygun olarak Trabzondan getirdiğimiz İspir Kuru fasülyesi, Mısır ekmeği, Turşu kavurması özenle hazırlanmaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Pide Göresun Z.Burnu

    Pide Göresun – Karadeniz Pidesi – Karadeniz Yöresel Yemekleri - Görhele Pide Pide Göresun – Orjinal Hakiki Karadeniz Pidecisi ve Enfes Karadeniz Yöresel Yemekleri ile İstanbul - Eyüp’te Hizmetinizdeyiz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • kofteci ramiz

    öfteci Ramiz artık ulusal bir marka. Yöre etlerinin değerlendirildiği et işleme tesisinde artık sadece köfte değil sucuk üretimi de yapılıyor. Köfte, Ramiz Usta’nın zamanındaki gibi elle şekillendirilirken, hijyen ve sanitasyon şartları sağlanarak Gıda Üretim ızin Sertifikaları alındı. Dünyanın önde gelen Gıda Denetim Kuruluşu olan ıngiliz World Certification Services firması tarafından ISO-9001 ve HACCP sertifikaları verildi. Gelen ısrarlı franchising tekliflerinin içinden uygun olanlarına Köfteci Ramiz prensipleriyle çalıştırılan restoranlar açılıyor. Açılan bu restoranlara elemanlar yetiştiriliyor. Bu restoranlara bütün ürünler Akhisar’dan soğuk zincirle günlük olarak taşınıyor. Her bir nokta sürekli denetleniyor ve standartların her noktada ayni olması sağlanıyor. şu anda Köfteci Ramiz artık ulusal bir marka…
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Gaziantepli Çavuşoğlu

    Ebeveynlerimizin Kebap ve Baklava serüveni 1958 yılında Gaziantep'te başlamıştır. 1975 yılında Laleli'de kurulan Çavuşoğlu, Kabap ve Baklava çeşitleri ile 30 yıldır Kaliteli hizmetini sürdürmektedir. Çavusoğlu Lokanta'nın işletmecileri Türk mutfağının Osmanlı dönemine ait bir mekanda en kaliteli şekilde sunabilmek amacıyla Mabeyinci Ziverbey Köskleri'nin restorasyon çalışmalarina 2000 yılında başlanmış ve 10 Eylül 2003 tarihinde hizmete hazır hale getirilmiştir...
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Sultanahmet Köftecisi Selim Usta

    Tarihi Sultanahmet Köftecisi - Selim Usta 1920 senesinde dedem Mehmet Seracettin Efendi tarafından Sultanahmet’te Divanyolu caddesinin istimlak olan köşesinde (şimdiki Milenyum taşının olduğu yerde) açılan “TURAN KEBAPÇISI” ile başlar bu günkü Tarihi Sultanahmet Köftecimizin öyküsü.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • karadeniz pide

    Yemek sektöründe en çok üzerinde durulması gereken konu; gıdanın en taze şekliyle mutfağa girmesi ve hijyenik koşullarda hazırlanmasıdır. Bu nedenle Karadeniz Pide, gıda sektörünün tanınmış markaları ve kalite belge standartları tescil edilmiş firmalarıyla çalışıyor. Gıdaların tamamı mutfağa girmeden önce teslim alınma aşamasında, gıda uzmanlarıi tarafından kontrol edilmekte, taşıma zinciri boyunca da belli noktalarda test edilmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Namlı Rumeli Köftecisi

    Namlı Rumeli Köftecisi 25 yıllık lezzet deneyimi ile Sirkeci Hocapaşa da müşterilerine en iyi kalitede hizmet vermektedir. Özellikle köfte ve irmik helvası konusundaki uzmanlığımızı yılların tecrübesi ile birleştirip siz değerli müşterilerimize Hizmet vermekten gurur duyuyoruz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Kasap Osman 1964

    Kasap Osman 1964 yılında Sirkeci Hocapaşa mahallesinde hocapaşa kasabında 15 yaşında iken 80 lira aylıkla çırak olarak mesleğine başlamıştır. 1990 senesine kadar kasap olarak devam etti. Mesleğini çok sevdiği ve de meraklı olduğu için 1990'da Hocapaşa iskender lokantası ve kasabı beraber işletmeye başladı. Kasap Osman'a tam bir et profösörü derler.Etini kendi işler ve kontrol eder. Hocapaşa Sk. No 8 Fatih İstanbul
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Ziya Şark Sofrası Fatih

    Fatih'te şehrin tam ortasında siz ve sevdiklerinize ; huzurlu, sakin, ferah ve yeşillikler içinde bir ortam hazırladık. Yenilenen Botanik Terasımız 200 kişi kapasiteli, kışın sıcak, yazın serin bir ortam sunmaktadır. 50 kişilik V.I.P. Salonumuz özel dekoru ile size ve sevdiklerinizi özel hissedeceğiniz bir ortam sunar. Şark Salonumuz 100 kişilik olup, Fatih'te Osmanlı ihtişamını sizlere tekrar yaşatıyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Ovalı Konya Mutfağı

    Konya Mutfağından lezzetli örneklerinin sunulduğu Ovalı Konya Mutfağında, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan Ayı’na özel tüm geleneksel tatların bulunduğu lezzeti ve çeşidi bol iftar sofralarını şık sunumlarımızla hazırız. Süzme Mercimek Çorbası veya Soğuk Buğdaylı Ayran Çorbası, 10 çeşit Zengin iftariyeliği, Akdeniz Salatası, İçli Köfte, Konya Sıkma Böreği, Çiğ Köftesi gibi iştah açıcıları ardından Konya’nın meşhur Çıttır Çıttır Etli Ekmeği, Peynirli Pidesi, Kıymalı Peynirli Pidesi, Döner, Tavuk Şiş ve Fırın Tandır Kebabı sırası ile servis ediliyor. Klasik Ayran, Kola seçeneklerinin yanında Demirhindi Şerbeti, Üzüm Şırası ile İftarı farklı tatları deneyebilirisiniz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • denizli kebap 258

    Deni­zli Kebap Resmi İnter­net site­sine Hoşgeldiniz.Zengin Ege Mut­fağını İstan­bul­daki Nezih Mekan­larımızda Damak Zevkinize Sunuy­oruz.. Katkısız Doğal Besin­lerle Yetiştir­ilen Çift­lik Hay­van­larıyla Deni­zli Usta­larının Mahareti Bir­leşti. Ortaya Nefis Etli Yemek­ler­imiz çıktı.. Deni­zli Kebap 258 Ege Mut­fağının güzel­liğini kendi Çifliğinde Suni Gübre kul­lanıl­madan Doğal olarak üretilen Sebzeleriyle Bir­leştirdi.. Ege­den Doğal Zeytinyağlılar (Tamamı tarafımız­dan üretilen sebzeler ile Silivrideki Organik Tarım Çiftliğimizde sizler için katkısız olarak yetiştir­ilen Ürün­ler ile yapılmaktadır Deni­zli Kebap 258 ‹den Muhteşem Tad­lar Buharda Tavuk Fırın, Kıvır­cık, Kuzu Fırın,Kelle Fırın..Muhteşem Köfte Şöleni Güveçte Köfte..(Tamamıyle Doğal Etten) Ege­den Pideler (Müthiş Hafif Ege Mut­fağın­dan Pideler)
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • beykent saray sac tava

    1996 yılında İstanbul/Bahçelievler’de ilk şubesiyle hizmet veren işletmemiz 2011 yılında Beykent şubesini açarak hizmet ağını genişletti. Güneydoğu mutfağının lezzetini müşterisinin beğenisine sunan, Beykent Saray Sac Tava, hijyen ve ürünlerinde kullandığı gıdaların kalitesini önemsemektedir. Toplamı 2250 M2′lik olan geniş ve ferah salonlarımızla size ve sevdiklerinize hizmet vermekteyiz. Özel günleriniz, özel misafirleriniz ve ailenizin rahat edebileceği her konforu sizler için düşündük.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Kebabi Erdal Usta

    Beylikdüzünde kebapçı dendiğinde akla gelen ilk firmalardan olan kebabii 2010 yılında erdal usta tarafından korulmuştur. Beylikdüzünde kebab için kolları sıvayan kebabii erdal usta beylikdüzü ve çevresinde kebaplarının lezzeti ile kendisinden söz ettirir hale geldi. Kebabii beylikdüzü adnan kahveci mahallesinde beylikdüzünün en iyi kebapçısı sloganı ile 2010 yılından bu yana hizmet vermekte meslekte ise 15 yılı aşkın süredir çalışmaktadır. Erdal usta nın kendisine ve müşterilerine sorduğumuzda ortak olarak soylenen şey satır kebabı, kuzu şiş'i, özel mardin kebabı, kavurmalı ve kaşarlı pidesinin yanı sıra salata çeşitleri ile damaklara adeta bir şölen sunmakta. Kebabii nin kebaplarının lezzetin sırrı ise etlerinin dinlenmiş kebabii soslar ile marine edilerek en uygun ateş ve hijyenik ortamda temiz şişlerde servise hazır edilişinde gizli, Unutmayın çok uygun fiyata beylikdüzünde en iyi kebabı yersiniz ve yine beylikdüzünün en şirin ve nezih ortamında karnınızı doyura bilirsiniz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Bonet Döner

    Bonfilet’in kuruluşu, Akkoyun ailesinin Eskişehir’de, tahta tezgahlar üzerinde et satmaya başladığı 1950’lere uzanıyor. Bonet Lezzetleri dört kuşaklık Bonfilet tecrübesi ve güvencesiyle, bugün Türkiye’nin sayılı tesislerinden biri olan, Bonfilet Entegre Et Tesisleri’nde, tüm sağlık kurallarına uygun şekilde hazırlanıyor. Ambalajlı ve markalı et ve et mamulleri satışının Türkiye’de ilk adımlarını atan Bonfilet, kırmızı et sektöründe ilkleri gerçekleştirmiş olmanın gururuyla Bonet Döner’i etseverler ile buluşturuyor...
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin