Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Sektör Bilgisi
Textil Üretim Sektörü

Bu sektörde 51 adet Firma bulunmaktadır.
Sektör'e Ait Firmalar
  • EKART TEKSTİL

    EKART TEKSTİL EKART, döşemelik kumaş sektöründe kalite, servis ve yenilik arayanlara hizmet vermek amacıyla kurulmuştur. Kuruluşundan itibaren bir çok prestijli firmanın döşemelik kumaş konusunda önemli tedarikçi
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Kilim Group Kartaltepe

    Kilim Group, 50 yılı aşkın faaliyet hayatı boyunca edindiği bilgi ve tecrübeyi, siz degerli müşterileri ile paylaşmanın heyecanını duyuyor. Kartaltepe Mensucat Fabrikaları T.A.Ş. olarak kurulan ve bugün her biri kendi alanında başarılı beş şirketi (Kartaltepe Mensucat Fabrikaları T.A.Ş., Kilim Dış Tic.ve Pazarlama A., Yeni Tekstil Mensucat Fabrikaları A.Ş. (Yeni Tekstil, Konfeksiyon Fabrikası), Hamle Tekstil San. ve Tic. A.Ş, Kilim Mensucat San. ve Tic. A.Ş.) bünyesinde barındıran Kilim Group, pamuktan ipliğe, kumaştan konfeksiyona ulaşan tekstil sektöründeki başarısı ile Türkiye’nin tekstil profiline katkılarını sürdürüyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Fermuar | Toptan Fermuar Modelleri

    Özellikle Hazır Giyim sektörünün ihtiyacı olan en ana kalem aksesuar “FERMUAR” ı dünya çapında yaşanan teknolojik gelişmeler çerçevesinde “online temin edilebilir” kılmak için yola çıkıldı. Elbette bu web sitesi sadece online fermuar sunumu/satışı yapılan bir platform olmayacak; bundan daha da öte sektöre farklı bir takım inovatif hareketlilik de sağlamayı temel amaç edindik. Oluşturacağımız forumlarla birlikte fermuar ve çeşitli aksesuarların ana ürüne dikilmesi/montajı sırasında/sonrasında oluşan sorunlar ve olası sorunlara bulunan/bulunabilecek çözümleri de tekstil sektörünün kullanımına açacağız. Hedeflerimiz: Birincil hedefimiz; fermuar ürününün fiyatlama standardının sağlanması ve bu sayede hizmet verilen firmaların önceden ölçülebilir maliyet yapmalarına imkan sağlamaktır. Bu düşünce çerçevesinde Türkiye içinde ilk olarak; tüm fermuar tipleri/modelleri/ölçülerinin hesaplanması için “dinamik hesap makinası” site içinde kullanıma açılmıştır. Bununla beraber ticari hayattaki kimi zaman oluşan güven zedelenmesinin önüne geçmek için tüm satış süreçlerinin GET(Güvenli Elektronik Ticaret) üzerinden yürütülerek sonuçlanmasını sağlamayı amaç ediniyoruz. İletişime geçilmesini takiben GET(Güvenli Elektronik Ticaret) 9 takside kadar satış yapılabilir bir yapı kullanımda olacaktır. Tüm tekstil camiasına hayırlı olmasını dileriz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Özgüvenal Bayrak

    Tekstil sektöründe faaliyet gösteren Özgüvenal Tekstil, 1983 yılında BURSA’ da kurulmuştur. Özgüvenal Tekstil kurulduğu günden beri müşteri odaklı kalite anlayışıyla üretim yapmaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Gündem Giyim

    Firmamız 1986 yılında kurulmuş ve gururla 25. kuruluş yılını, bu yıl kutluyor. Geniş üretim yelpazesi hem kadınlar hem erkekler için örme rahat, şık, dış T-Shirt S-Shirt, bluz, şort ve pantolon her türlü içerir. Örme rahat giysiler alanında, biz sürekli biz up-to-date mevcut üretim tekniklerine olmasını sağlamak için tüm çalışanlarına çağdaş eğitim vererek kendimizi canlandırmak. Bizim kapasitesi yılda yaklaşık 2 milyon adettir. Biz siparişleriniz için hızlı bir dönüş sağlamak ve normalde nedeniyle bizim hızlı teslimat politikası, 6-8 hafta içinde yollayabilirsiniz. Müşterilerimiz bakınız ya da yeni modeller sipariş etmek, her 15 günde bir yenilenir bizim titizlikle hazırlanan özel showroom ziyaret edebilirsiniz. Ürünlerimiz neredeyse tüm dünyada ama esas İsrail, Fransa, İsviçre, Belçika, İtalya ve Rusya'da bulunan müşterilerimiz zincir mağazalarda satılıyor. Firmamız gerçek bir başarı öncelikle yaptığımız işin kalitesi ve ikincisi çalışanlarımızın mutluluğu ile ölçülebilir, inanıyor. Biz yapı hem vizyonumuz ve misyonumuz bu hedeflere ulaşmak için. Biz inşa ve buna göre plan ve programlarını uygulamak. İlginiz ve ayırdığınız için teşekkür ederiz ve biz sizinle birlikte çalışmayı dört gözle bekliyoruz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • mert tekstil

    Serdar ATAMANLAR ve Şemsi KAYASLAN sektördeki 16 yıllık ortak çalışmaları sonrasında 1998 senesinde Mert Tekstil A.Ş.'yi kurdular. Örmeden ve dokumadan mamul konfeksiyon üretimi de ihtisaslaşan firma, dünya markalarıyla yaptığı çalışmalar, dinamik gelişmeler ve oluşan deneyimlerle pazarda haklı ve üst sıralarda bir yer edinmiştir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Alpin Corap

    We produce a wide range of fashion lead socks and tights, casual heavy gauge socks, pelerine socks, true argyle socks, technical sports socks including running, trekking, general fitness, football, basketball, tennis, cycling, skiing plus compression socks. We have an in-depth technical background, large production capacity and experienced staff
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • stil giyim

    Our Company was established in Istanbul in 1988. Gradually increasing our manufacturing capacity over the years, we are now one of the leading textile companies producing ready-to-wear garments for many of the well established international brands. We have over 9900 sqm of factory floor space which caters to our circular knitting, sewing, cutting and classification, embroidery, as well as sampling, ironing and packaging departments. Meantime sewing and clothing manufacturing is outsourced to ed companies under the total control of our experienced Quality Control and Quality Assurance Departments.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Erdal Çorap

    Erdal Çorap modern tesislerinde her türlü Bayan, Erkek ve çocuk çorabında üretim yapmakta olup, ülkemizin ihracatına büyük katkılar sağlamaktadır.Uzman personele sahip olan firmamız tüm Dünya ülkelerine ihracat yapmaktadır. Erdal Çorap Bakırcılar Organize Sanayi Bölgesinde 20.000 m2 kapalı alan üzerinde kurulmuştur. Şu anda son teknoloji bilgisayarlı toplam 600 adet Lonati, Da Kong ve Matec marka makinalarla çorap üretimine devam etmektedir. 350 kişi üzerinde çalışanıyla Aylık yaklaşık 4.000.000 çift üretim kapasitesine sahiptir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Naci Çorap

    1970 yılında kurulan Naci Çorap, 1990 yılına kadar iç piyasada faaliyet göstermiştir. 1990 yılında firma kurucumuz Naci Orfa’dan ikinci kuşak olarak Ahmet Orfa yönetimi devralmış ve o tarihten itibaren günümüze kadar yurtdışına açılarak ihracat ağırlıklı olarak çalışmış olup uzun süredir tam kapasite ile Avrupa’nın çeşitli ülkelerindeki seçkin mağaza ve müşteri grupları ile başarılı olarak çalışmalarına devam etmektedir. Bugün ikinci ve üçüncü kuşağın da firma bünyemize katılması ile hedefimiz olan Avrupa standartlarında Kalite ve müşteri memnuniyeti yolunda daha hızlı ve emin adımlarla yol almaktadır. Naci Çorap teknolojiye çok önem vermektedir, bundan dolayı faaliyetlerini son sitem bilgisayarlı tek silindir LONATI ve çift silindir BRAVO çorap örgü makineleri ile kendisine ait olan Beylikdüzü’ndeki 20.000 m2 lik fabrikasında 450’nin üzerinde çalışanı ile gerçekleştirmektedir. Naci Çorap olarak vizyonumuz, makine parkurumuzu sürekli yeni ve teknolojinin en güncel halinde tutarak müşterilerimize her zaman en iyi kaliteyi en kısa zamanda ulaştırmaktır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • DAYMOD Çorap

    DAYMOD Çorap 1984 yılında Uğur Çorap adıyla kurulmuş olup, faaliyetlerini çorap ve iç çamaşırı alanlarında sürdürmüştür. İlk yıllarda iç piyasadaki üreticilerin mallarını mağazalarında pazarlayan firma, ilerleyen yıllarda İtalya, Fransa gibi modanın trendlerini belirleyen ülkelerden son moda ürünleri müşterisiyle buluşturmuştur. 1991 yılında ithal ettiği ürünleri, kendi mağazalarının yanı sıra Türkiye pazarındaki diğer büyük mağaza zincirleri aracılığı ile pazarlama yolunu seçen firma, 2000 yılına gelindiğinde ithal çorap pazarının lider kuruluşlarından biri olmuştur. Müşterilerine daha geniş bir ürün yelpazesi sunmayı amaçlayan firma, 2002 yılında kendi tam entegre fabrikasını kurmuştur. İlk etapta pamuklu soket ve külotlu çorap ürün guruplarıyla üretime başlayan firma, kısa süre içinde ince naylon külotlu çorap üretimine geçmiş ve ürün çeşitliliğini arttırmıştır. 2010 yılı itibari ile Daymod Çorap yıllık 27 milyon adetlik üretimi ile Ortadoğu'dan Avrupa'ya , Batı Asya'dan Afrika'ya kadar ihracaat yapmaktadır. Üretimin tüm aşamaları tam otomatik makinelerde, her aşamada kalite kontrol görevlilerinin kontrolünde ve yüksek teknoloji cihazlarla gerçekleştirilmektedir. Bu hem daha kaliteli mal üretimini sağlamakta, hem de tüketici taleplerine daha hızlı cevap verilmesine olanak tanımaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • izopay

    İZOPAY GEOTEKSTİL, PAYTEKS TEKSTİL SAN. TİC. LTD. ŞTİ. İŞTİRAKİ OLUP , Uşak Organize Sanayi Bölgesi'nde geotekstil keçe dolgu ve kaplama ürünlerinin üretimi için 1998 yılında kurulmuştur. Nonwoven ve komposit tekstil malzemelerinin üretimini gerçekleştirmekteyken üretim teknolojisini yenileyerek geotekstil üzerine yoğunlaşarak şu an tamamen geotekstil üreticisi olmuştur. İzopay Geoteks aylık 800.000 m2 kapasiteli TS EN ISO 9001: 2000 kalite sertifikalı bir geotekstil üreticisidir. İnşaat mühendisliği ve özellikle zemin mekaniği problemlerinde ekonomik ve kalıcı çözümler sağlamak amacıyla, polyester (pes) veya polipropilen (pp) elyafların iğneleme yöntemiyle birleştirildiği, 100 gr/m2'den 1000 gr/m2'ye kadar geniş bir üretim kapasitesi olan dokusuz yüzey ürünlerinin üretimini gerçekleştirmektedir. ISIL İŞLEMLİ GEOTEKSTİLLER İzopay markası altında ISIL İŞLEM uygulama suretiyle daha mukavemetli ürünler üretmeye başlamıştır.Geotekstil kullanıcılarına çok avantaj sağlayan ısıl işlemli ürünler yüksek performanslı , hacim açısından daha dayanıklılık ve mukavemet esasına dayanan bu üretim kullanıcılar tarafından tercih nedeni haline gelmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Ser Textil Aksesuar

    Masa örtüsü, peçete yüzüğü, püskül, organze saten gül, organizasyon süsü, fiyonk ve çeşitli tekstil aksesuarlarının imalatını yapmaktayız. Sizlerinde önerdiği modelleri geniş kadromuzla en kısa zamanda teslim ediyoruz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Nacaroglu

    Aksesuarlar, modanın ayrılmaz parçası, giyimi bütünleyen ayrıntılardır. Doğal kökenli tüylerle yapılan aksesuarlar, renk ve görünüm zenginliği ile modada yaygın olarak kullanılmaktadır. Tüyün ve tüyden mamul ürünlerimizin gece kıyafetleri ve günlük giysiler, iç çamaşırı, gelinlik, yelek, manto ve giyimin tamamlayıcı unsurları olan etol, çanta, şapka, kolye, küpe, broş, saç tokası yanında; hediyelik eşyalarda süsleyici unsur, tüy çiçek, yelpaze, maske, sahne kostümleri (başlıklar, kanatlar) gibi pek çok kullanım alanı vardır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Ceylan Tekstil

    Her türlü dokuma örme stok parti kumaşlarınız değerinde ve yerinizden nakit olarak alınır ceylan tekstil olarak her türlü kumaşınızı nakit olarak alıyoruz firmamız. değerinde fiyatlandırma ile siz müşterilerimize hizmet sunmaya devam ediyor 2008’den itibaren sektörde olan ceylan tekstil lider konumda olup kumaş alanlar arasında ilk sıradadır. Sizde elinizi artan kumaşları değerlendirmek istiyorsanız 0 541 914 90 41 nolu telefonunuza ulaşabilirsiniz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
1
2
3
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin