Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Sektör Bilgisi
Mobilya-Dekorasyon Sektörü

Bu sektörde 37 adet Firma bulunmaktadır.
Sektör'e Ait Firmalar
  • Mobilya Dünyası

    İnanılmaz Fırsatlar sizi bekliyor. Patron Çıldırdı Kış Kampanyası Satışlarımız devam ediyor. Gelin evinizi beraber yenileyelim. Kredi kartı geçerlidir. Televizyon ünite altı, yatak odası, yemek odası, salon takımı, Oturma grubu Koltuk takımı çekyat, Baza masa, kitaplık, portmanto, dolap, şifonyer, mutfak takımı,zigon sehpa
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • ıdeadecor Mobilya Mutfak Banyo

    1990 lı yılların başlarından bugüme mobilya sektöründe farklı altsektörlerde faaliyet göstermekte iken bölgenin ve bireylerin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda 2000 li yıllarında sonlarında İdeadecor markası ile sektörde yerini sabitlemiş olan firmamız bugün müşterilerine Mutfak banyo mobilyası ve İçdekorasyon sistemleri konusunda tecrübeli ve yetenekli kadrosu ile hizmet vermeye devam etmektedir. Markamız öncelikle güvenilirlik ve samimiyet altyapısı ile mobilya sektröründe başarılı projelere imza atmış olup hergeçen gün sektör sıralamasında bölgede adını her yeni birgünde bir üst sıraya çıkmak konusunda çaba sarfetmekte olup başarıyı ve sizlerin beğenisini haketmek için varoluşunu sürdürmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Doğal Masa / Türkler İnşaat

    Doğal Masa / Türkler İnşaat Parke ve Dekorasyon İşletmeleriniz için doğal ahşap masalar. Cafe, restoran, pub, bistro gibi işletmeleriniz için doğal ahşap masalar. Ceviz masa, iroko masa, meşe masa, çam masa gibi çeşitlerimiz bulunmaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Ray Design

    Markalaşan firmamız - Raylı Dolap Sistemleri - Özel Ölçülü Dolaplar - Yatak Odaları - Mutfak Çözümleri - TV / Duvar Üniteleri - İthal Duvar Kağıdı tasarımlarıyla siz müşterilerimize kişiye özel proje sloganıyla hizmet vermektedir. Her merkan yeni bir proje Her proje yeni bir yaşam tarzı felsefesiyle yola çıkarak - Ölçü Alımı - Projelendirme - Sunum hizmetleriyle siz müşterilerimize hitap eden en doğru mekanları tasarlamaktadır. 100 müşteri memnuniyeti ilke edinen RAYDESIGN ekibi olarak hayalinizdeki tasarımları hayata geçirmek için en yakın zamanda Cemil Topuzlu'daki Showroomumuza bekliyoruz. Caddebostan Mah. Operatör Cemil Topuzlu Cd. No:38/9 Çiftehavuzlar /Kadıköy/İSTANBUL
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Delta Mobilya

    Kuruluş yılımız 1972 yılından günümüze ofis mobilyası sektöründe Türkiye'nin öncü kuruluşlarındanız. Sektörün en yüksek kapasiteli üretim merkezlerinden biri olan 24.000 m2 kapalı alanda kurulu Çatalca tesislerimizde, uzman teknik kadromuz ve son teknoloji bilgisayar donanımlı (CNC) makinelerimizle full entegre olarak Ofis, Okul, Otel, Hastane Mobilyaları üretmekteyiz. Panel hattı , ahşap işleme, metal işleme, boyama , papel ve döşeme departmanlarından oluşan üretim hattımız, yüksek kapasiteli CNC sistemlerimiz ve sektörde geçirilen 35 yılı aşkın sürede edindiğimiz tecrübe, talep edilen ürünü , talep edilen ölçü, tasarım ve renkte, ahşap ve/veya metal, müşteri isteğine uygun olarak, kalite tasarım ve ergonomi ilkelerimiz çerçevesinde üretmemize olanak verir. Konularında uzman mühendis ve teknisyenlerden oluşan AR-GE departmanımız ve projelendirme, danışma, satış ve uygulamadan sorumlu mimari kadromuz ile maksimum müşteri memnuniyetini hedefleriz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Visco yatak satış

    30 yıllık geçmişi ile istanbulun en köklü ve önde gelen mağazaları arasında yer alan firmamız 1983 yılında anadoluhisarında kuruldu. www.viscoyataksatis.com online alışveriş sitemiz ile firmamızın satışını yaptığı birçok markalardan biri olan Visko Love yataklarının satışını yapmaktayız. Sitemizdeki fiyatlar sürekli olarak güncellenmektedir. Fiyatlarımız gibi ürünlerimiz de devamlı güncelleniyor ve sizlere daha çok mobilya sunmak için sürekli çalışıyor, yepyeni model yatak odaları, yemek odaları, koltuk takımları, gardroplar, bebek odaları, beşik çeşitlerini sitemize ekliyoruz. Yeniliklere açık, kendini sürekli yenileyen, müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmamız,en yeni ve en iyi ürünleri sizlere en uygun fiyat ve en cazip koşullarla sunma amacındadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Homeland Mobilya

    Yeditepe Ev ve Bahçe Mobilyaları San.Tic.Ltd.Şti. Firmamız 2007 yılından bugüne polyrattan ve ahşap malzemelerden oluşan Bahçe Mobilyalarını Endonezya, Vietnam'dan ithalatını yapmaktadır. Bu süreçte HOMELAND ürün markamız ile siz değerli kullanıcılara hizmet sunmaktan mutluluk duymaktayız. Firmamız Büyükçekmece, Beylikdüzü lokasyonları olmak üzere 2 mağaza da hizmet vermektedir. 2 mağazamızda Bahçe mobilyalarının yanında RAPSODİ Mobilya ve YATSAN Yatakları firmalarının bayiliklerini de yapmaktayız.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Pargeta

    Pargeta; kuruluşundan itibaren, mobilyadan bölme duvar sistemlerine, akustik panellerden cephe giydirme sistemlerine, yangın kapılarından anahtar teslim projelere kadar sektörde pek çok başarılı projeye imza atarak her geçen gün gelişerek kalite ve üretimini arttırmıştır. Bir çok alanda ülkemizin sınırlarını aşarak dünyaya uzanan, Pargeta markasıyla farklı sektörlerde faaliyet gösteren, bugün 60.000 m2’lik üretim tesisi ile Türkiye’nin büyük sanayi kuruluşlarından biri PARGETA
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • SAMET Mobilya Aksesuar

    Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası SAMET A.Ş., 1973 yılında İstanbul’da kurulmuştur. Çağın ihtiyaçlarına uygun teknolojik donanımla hayata geçirdiği 2400'ü aşkın ürün çeşidi ve 42 yıllık deneyimi ile mobilya aksesuar sektöründe öncülüğünü korumaktadır. SAMET A.Ş., 32.000 m²'si kapalı olmak üzere toplam 80.500 m²’lik bir alanda en son teknolojiyle donatılmış modern ve yüksek kapasiteli üretim tesislerinde 1.400 çalışana sahiptir. SAMET AR-GE Enstitüsü 130 kişilik mühendis kadrosu ile inovasyon ve tasarım odaklı üretim yömtemleri geliştirerek sektöre yön vermektedir. İç pazarda 500'ü aşkın aktif bayi, A.B.D., Rusya, Almanya, İngiltere, İtalya, İspanya, Ukrayna, Azerbaycan, Gürcistan, İran, Polonya, Romanya, Bulgaristan, Kazakistan, Slovenya ve Çin ağırlıklı olmak üzere beş kıtada toplam 110 ülkeye gerçekleştirdiği ihracatıyla SAMET A.Ş., Türkiye’de ve dünyada mobilya aksesuarları sektörünün önde gelen markasıdır. Müşteri memnuniyetini esas alan ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek pazarı yönlendiren SAMET, sürekli daha iyiye ulaşma hedefi ve çevre bilinciyle, global pazarda sektörün en büyük oyuncuları arasında yer almaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • deprem mobilya

    Firmamız 1999 yılında kurulmuş, 2012 yılında ortaklık yapısı ve ismi değişmiş, “Cens Mobilya” adını almıştır.Firmamız esasen ev mobilyaları üretimi yapmakta olup, bunun yanında kendi tasarımımız olan, patentli ürünlerimiz depreme dayanıklı mobilyalar ‘ı da üretmektedir
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Kutto Mobilya

    KUTTO TASARIM İÇMİMARLIK İnsanların mutlu olabilecekleri, sevinçlerini, hüzünlerini ve mutluluklarını yaşayabilecekleri mekanlardan bazıları evleri, yatak odaları, salonları ve mutfakları yani kişisel yaşam alanlarıdır. Hepimizin birer yaşam hikayesi vardır; zamanları, mekanları, sesleri ve tonları farklı farklı … ve en hatırlanabileni, hissedileni belki de bu mekanlarda yani evlerimizde veya ofislerimizde yaşanmış olanlardır. Yaşadığımız mekanlarda kullandığımız eşyalarda baktığımız objelerde yaşadıklarımızı yeniden yaşarız. Onlara baktığımızda zihnimizde canlanır anılar, aşklar, ayrılıklar, dokunuşlar, hissedişler. Çünkü onlar birer obje değil aynı zamanda yaşamımızda yeri olan, hikayesi olan birer tasarım ürünü. İşte bu noktada KUTTO TASARIM İÇ MİMARLIK sektörel deneyim ve tecrübesiyle kullanıcısıyla bağ kuran hikayesi olan tasarımlar üretir. Genel olarak, kaliteli ve güvenilir hizmet vermeyi kendine prensip edinen; bu bakış açısını şirket politikası olarak benimsemiş olan firmamız ev, ofis, villa, cafe, resturant, ve mağaza dekorasyonu tasarım – proje – uygulama alanında faailyet göstermektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
1
2
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin