Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Sektör Bilgisi
Dershane ve Kurslar Sektörü

Bu sektörde 30 adet Firma bulunmaktadır.
Sektör'e Ait Firmalar
  • İzmir SG

    İzmir İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Merkezi iş sağlığı, isg sağlığı, diğer sağlık personeli, iş güvenliği eğitimi, İş yeri Hemşireliği Eğitimi, Diğer sağlık Personel Eğitimi,
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • FEM Akademi Yayın Merkezi

    Meslek Yüksek Okullarını bitirenler her ne kadar üniversite mezunu sayılsalar da lisans mezunlarının sahip olduğu avantajların çoğundan faydalanamamaktadırlar. Her MYO öğrencisinin hedefi Dikey Geçiş Sınavı ile dört yıllık bir fakülteye geçiş yapmak ve lisans programını tamamlamak isteyenlere YÖK, fakültelerde kontenjan ayırmaktadır. Ayrılan kontenjanlara dikey geçiş sınavında başarılı olan öğrenciler yerleştirilmektedir
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Morpa Kampüs

    Yayınevimizin ürün portföyünde, büyük bir bölümü alan uzmanları tarafından hazırlanan 2000 yayın bulunmaktadır. Morpa Çocuk ve Morpa Kampüs gibi iki dev eğitim portalını öğretmenlerin, öğrencilerin ve velilerin beğenisine sunmuştur. Morpa, FATİH Projesi’nin içerik üreticisi olan firmalardan biridir. Proje kapsamında tabletlerde kullanılmak üzere Z-kitaplar, eğitim uygulamaları ve yazılımlar hazırlamıştır. Morpa, FATİH Projesi kapsamında YEĞİTEK ile yaptığı protokolle MEB’e bağlı okullarda öğretmenlerin Morpa Kampüs’ten yararlanmasını sağlamıştır. 34 yıldır hep daha iyisi için çalıştık. Gelecekte de eğitim teknolojileri, bilgi birikimimiz ve sizlerin desteğiyle çok daha iyi olacağız. Hep birlikte her gün daha ileriye…
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • amerikan kultur beylikduzu

    Adres : Beykent Sanayi Sitesi B1 - B2 Blok No:376 Beylikdüzü / İstanbul Köklü dil eğitim anlayışını çağdaş yöntemlerle sürekli yenileyen, Amerikan Kültür Dil Okulları, Türkiye'nin farklı bölgelerine kadar ulaşmış 107 şubesiyle, en yaygın dil eğitim kurumudur. Yabancı dil eğitimini Türkiye'deki her okulunda belli bir standart içinde sürdüren ulusal bir markadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • fono

    Fono Açıköğretim ve Yayıncılık, 1953 yılında uzaktan eğitim yöntemiyle İngilizce öğreten bir kurum olarak faaliyete başlamıştır. Bugün, 30 ayrı dilde 400’ü aşkın yayınıyla ve çeşitli yabancı dil eğitim setleriyle varlığını başarıyla sürdürmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • kultur dersanesi bakirkoy

    Kültür Dersaneleri, Üniversite hazırlık eğitimi ile ilgili kurslara talebin artması ile birlikte Orhan ÖZBEY ve Fethi ŞİMŞEK kurucu ortaklığında “Kültür Test” üniversite hazırlık dergisi ve üniversite hazırlık kursu ile 1979 yılında İstanbul Beyazıt’taki ilk ve tek şubesinde eğitim hayatına başlamıştır. Başta İstanbul olmak üzere bütün Türkiye'nin güvenini kazanarak kurumsal kimliğini daha profesyonel bir çerçeveye getiren Kültür Dersaneleri, her biri kendi alanında markalaşmış olan Okyanus Kolejleri, Doğa Koleji, Fatih Dersanesi, Kültür Yayıncılık, English Time, Okyanus Yayıncılık, Dersanem Dersanesi, Nişantaşı Üniversitesi Kida Kitap Dağıtım gibi eğitim kurumlarının pek çok şubesiyle daha iyi eğitim verebilmek adına var gücüyle çalışmaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • ihtiyac akademi

    2003 yılında birkaç girişimci öğretmen diye söze başlarsak TARİH olur. Ankara’nın kuzeyinde bir alışveriş merkezinde kuruldu desek COĞRAFYA...O günlerde 230 bin öğretmen adayı ile 1 milyon memur adayına umar oldu desek adı MATEMATİK konusu. İhtiyaç AkademiHer bakış bir gözlem, her gözlem bir düşünce, her düşünce bir bağlantı ve ilişki doğurmuştu. Öyle ki, her dikkatli bakışta bir teori vardı. TÜRKÇE ve VATANDAŞLIK... KPSS’nin olmazsa olmazlarından biri olan GYGK (Genel Yetenek - Genel Kültür) bu çalışmalarla rayına oturtuldu. Bilimlerin en babası, öğretmen adaylarının can damarı Eğitim Bilimleri ile pekiştirilince dünyaya gelen yeni bir canlıya isim vermek zor olmadı. İHTİYAÇ olsun denildi. Eğitimde bir ihtiyaçtır. Ekmek gibi, su gibi ... Amaçlarımız belliydi hedefimiz yakındı ve hedef kitlemiz dağlar gibi büyüktü. Her gün bir yenisine imzamızı attığımız yayınlarımızı birbirine yürekten bağlı, kariyerinde uzman beyinler bir araya gelerek üretmeye başladı. Kitaplardaki kelimeler bir mürekkep damlası gibi fikirlerin üzerine çığ olup düştüler binlerce hatta milyonlarca insanı düşündürüp bilgi sahibi yaptılar. Kendine güvenen inançlı bir ekip oluşturuldu bu manzara karşısında.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
1
2
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin