Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Sektör Bilgisi
Elektrik Malzemecileri Sektörü

Bu sektörde 25 adet Firma bulunmaktadır.
Sektör'e Ait Firmalar
  • Özer Elektrik Mühendislik

    Özer Elektrik Mühendislik 1987 Yılında Ünal ÖZER tarafından kurulmuştur. Kuruluşundan itibaren, Türkiye genelindeki tüm Sanayi tesisleri, Otel, Hastane, İş merkezi, AVM ve Sanayi sitelerinin, elektrik, proje, güç ve aydınlatma, otomasyon ve güvenlik sistemlerinin yapımı, kuruluş, proje ve bakım hizmetlerini vermektedir. Şirketimizin Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Özer, ÖZER Elektrik Mühendislik’in kuruluşundan bu güne, müşteri odaklı, hizmet felsefesi ile hareket ederek, sektöründeki gelişmeleri ve yenilikleri takip etmiş ve kaliteden ödün vermeyerek, sertifikalı uzman kadrosu ile başarıya ulaşmıştır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Demiriz Elektrik

    Demiriz Elektrik'in kaliteden ödün vermeden yaptığı üretim, zaman içinde farklı sektörlerden müşteri portföyünün oluşmasını ve beraberinde bu müşterilerin talepleri doğrultusunda yeni imalatların yapılmasını sağlamıştır. Bu dönemde ark kaynak makinaları, akü şarj redresörleri ve punta kaynak makinaları üretimine de başlayan firmamız, 1999 yılında kurumsallaşarak Demiriz Elektrik San. Tic. Ltd. Şti. unvanını almıştır. 1999 yılı Demiriz Elektrik'in gelişiminde yeniliklere imza attığı önemli bir tarihtir. Bu tarihte diğer kaynak makinalarının üretimiyle birlikte, diğer modellerin dış estetik ve iç yapısında önemli değişikliklere giderek, pratik, hızlı ve uzun ömürlü ürünlerinin tüketicinin beğenisine sunmuştur. 2008 yılının Mart ayında tesisat ve enerji kabloları, dahili telefon kabloları, kaynak kabloları, makaralı kablolar ve coaxial kablolar gibi çeşitli kabloların üretimine hızlı bir başlangıç yapan Demiriz, üretim yelpazesini daha da genişletmek istemektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Yalçın Elektrik

    Yalçın Elektirk 10 yılı aşan üretimi boyunca sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterileri ile paylaşmanın heyecanını duyar. Kurulduğu günden itibaren Elektirk konusunda uzman kadroya sahip olan şirketimiz; Proje, Danışmanlık, Malzeme Satış, Taahüt, Alçak Gelirim Tesisatı, Zayif Akım Tesisatı isini yapmaktadır. Orta ölçekli bir işletme olmasına rağmen kurulduğu ilk andan itibaren kaliteye verdiği önem ve zoru başarma azmi sayesinde kısa sürede dokum sektöründe tanınmış ve bu ilkelerinden asla vazgeçmemiştir. Firmanın değişmez prensipleri daima kalite, hizmet, zamanında teslim ve uygun fiyat olmuştur. Üretimde başarı ve sürekliliğin teminatı hizmette dürüstlük ve kalitedir prensibiyle çalışan Yalçın Elektirk, gösterdiğiniz yakın ilgi ve desteğinizden ötürü teşekkür ederek sizlere bugün ve gelecekte hizmet vermeye devam edecektir. İmes O.s.b Alanı İmes O.s.b Çarşısı No:19, 41455
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
1
2
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin