Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Sektör Bilgisi
Lokanta-Ev Yemekleri Sektörü

Bu sektörde 29 adet Firma bulunmaktadır.
Sektör'e Ait Firmalar
  • Sote Cafe Ev Yemekleri

    Tamamiyle amatör ruhla başladığımız Ev Yemekleri yapımında, evde kullandığımız malzeme ve teknikleri özveriyle kullanmaktan keyif alıyoruz. Ev ekonomisi ve beslenme konusunda eğitim ve deneyime sahip Mine hanım, aşcılıkta profesyonellere taş çıkartacak yetenekte Özlem hanım, el değdirdiği her malzemeye değer katan Fadime hanım ve serviste hızına yetişmemiz mümkün olmayan Furkan kardeşimiz ile birlikte bir yıldır var olan Sote Ev Yemekleri lokantasında sizlere hizmet verebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Önemli olan en ekonomik malzeme ile çok daha lezzetli yemekleri yapabilmek diyen ekibimiz; hiç bir malzemeden fedakarlık etmemek ve bıraktığı damak lezzeti ile kalıcı olmak isteğindeyiz. Can boğazdan gelir felsefesi ile sadece damak zevkinize değil, aynı zamanda göz zevkinize de hitap edebilmek için maksimum özen göstermekteyiz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • My Moon Restaurant

    My Moon Restaurant My Moon Restaurant’ın tarihi ortamı sizi ve sevdiklerinizi, hayalinizin organizasyonlarında, geçmişle bugün arasında rüya gibi bir yolculuğa çıkarıyor… Göksu Nehri kıyısında, My Moon Restaurant’ın şık ve zarif ortamı, seçkin lezzetleri ve profesyonel servis ekibi unutulmaz kılıyor… Toplantı organizasyonlarınız, Lansmanlar , Akşam yemeği Organizasyonlarınız için yaz – kış rahatlıkla kullanabileceğiniz konfora sahip 4 tarafı camla kaplı iç mekanı kışında Nehir’ın tüm güzelliğini doyasıya siz ve değerli misafirlerinize yaşatıyor. My Moon Restaurant’ın ziyafet satış yetkilileri, kurumsal organizasyonlarınız da bire bir ilgilenerek profesyonel danışmanlık hizmeti veriyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Mihrimah Sultan Cafe

    1923'lerde düğün salonuydu. Cumhuriyet'in ilk gelin-damatları burada evlendi. 1950'lerde önce marangozhane oldu, sonra avize atölyesi... Ve 2001 yılında Üzel kardeşler'in eli değdi mekana. Her şey, misafirlerin kendilerini sanki evlerinin arka bahçesindeymiş gibi rahat ve doğal bir ortamda hissetmesi için yeniden tasarlandı. Arka taraftaki koskoca bahçeye, şeftali, kiraz ağaçları ve asma dikildi. Hasta olan dut ağacı iyileştirildi, incire gençlik aşısı yapıldı. Boğaz'dan gelen esinti eşliğinde, gölgelerinde daha huzurlu oturabilesiniz diye... Plastiğe 'hayır' dendi. Mutfakta kullanılacak yiyecekler, mimar Mihrimah Üzel ve kardeşi eczacı Kübra Üzel'in Gelibolu'daki çiftliklerinde doğal ortamında organik olarak yetiştirildi. Şifalı çayların çoğu da öyle... Bu tertemiz ürünler aşçıların maharetli elleriyle birleşince ortaya böyle bir mekan çıktı.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Faruk Güllüoğlu

    Güllüoğlu baklavalarına gelen yoğun talep üzerine Faruk Güllü, şubeleşmeyi istemeyen babası Mustafa Güllü’nün yanından ayrılmış ve Karaköy Güllüoğlu deneyimini de yanına alarak 1993 yılında Güllüoğlu markasını yurtdışına taşımış, ilk imalat ve satış yerini Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de açmıştır.O yıllarda iç savaşın hakim olduğu bir ülkede kaliteden ödün vermeden, sabırla çalışmış ve markayı ülke halkına tanıtmıştır. Şuan Azerbaycan’da da Türkiye gibi baklava denilince ilk akla gelen Güllüoğlu baklavasıdır. Bunda Faruk Güllü’nün büyük emeği vardır. Azerbaycan’da geçen zorlu günlerden sonra Türkiye’de de büyüme kararı veren Faruk Güllü İstanbul’daki ilk tesisini ise, 1994 yılında Bakırköy’de kurmuştur. Burada elde ettiği başarı ile gittikçe ünü yayılmış ve Bakırköy'ü sıra sıra şubeler izlemiştir. Pazarlama ve satış ağını kendi öz sermayesi ile gittikçe büyüten Faruk Güllü, 2001 yılından bu yana çalışmalarını, 5000 metrekare kapalı alana sahip, modern ve hijyenik koşullar altında üretim yapılan Merter’deki tesislerinde sürdürmektedir. Yenibosna Kuleli Mevkii E-5 Yanyol No:40 Şirinevler Bahçelievler/İstanbul
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Keyf-i İkram Ev Yemekleri

    Belsa Şube: Belsa Plaza 5-6 Blok No:12/14 İzmit Fethiye Şube: Ömerağa Mah.Salih Efendi Sok. No:2/A İzmit Real AVM Şube - Real AVM İzmit İzmit'in insanı zordur. Kolay beğenmez. Çünkü çok cömert bir şehirdir Kocaeli. Şımartır insanı. Kolaydır ulaşmak herşeye. Doğası böyledir İzmit'in. Başka kaç şehir vardır ki böyle! Doğayla insanın kucaklaştığı, dağ ile denizin bakıştığı ve yine bir gölün denize elini uzattığı kaç şehir vardır? Böyle bir şehrin insanları da kolay kolay beğenmez hiç bir şeyi. Alışmışlardır bir kere İzmit' in güzelliklerine. Bu da onları alabildiğine seçici yapmıştır. Yemek İzmit halkı için kutsal bir şölendir. Öyle her yerde yaşanmaz bu şölen. Elit olmalı, temiz olmalı ve hepsinden önemlisi leziz olmalı. Annesin eli değmiş gibi olmalı. En az annesi kadar temiz olmalı mutfağının, İzmit Halkının
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Lezzet Dünyası

    2007'den beri.. Lezzet Dünyası 2007 yılında Kocaeli'nin Yuvacık ilçesinde kuruldu. Her zaman hijyen ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak zamanın getirdiği yenilikleri takip eden Lezzet Dünyası 2011 yılında Kocaeli'nin Yuvacık İlçesinde 2. şubesini faaliyete geçirerek doğru yolda ilerlediğini kanıtladı. 11 personeli ve 2 servis aracı ile hizmet veren Lezzet Dünyası yaklaşık 30 çeşit sulu ve kuru yemek çıkartan lezzet dünyası çevre ilçelerde bulunan ev ve iş yerlerine paket servis hizmetinin yanısıra düğün , nişan , cenaze gibi organizasyonlarınızada yerinde yemek hizmeti vermektedir. Merkez: Yeşilyurt mh. Çuhadar cd. No:16 A.Yuvacık/Başiskele/Kocaeli, 41100 İzmit Telefon: (0262) 344 4010 Şube: Yeşilyurt mh. Ahmet Yasevi cd. No:1 A.Yuvacık/Başiskele/Kocaeli, 41100 İzmit Telefon: (0262) 344 2363 Yeşilyurt mh. Çuhadar cd. No:16 A.Yuvacık/Başiskele/Kocaeli 0530 872 1572
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • LOKANTA MAYA

    Çalışma Saatleri Öğle Yemeği / Hafta içi ve Cumartesi / 12:00 – 17:00 (mutfak kapanış) Akşam Yemeği / Hafta içi ve Cumartesi / 19:00 – 23:00 (mutfak kapanış) Hayatımızda hissettirmeden değişen durumlar var. Bu değişimi ve mevsimin getirdiklerine kulak vermeyi seviyoruz. Günü yaşamak, bulunduğumuz topraklardaki üretimin ritmini hissetmek ve kendini yenileyebilmek önemli. Fakat bizim için esas olan; ulaştığımız iyi malzemenin hakkını vererek kullanmak; tasarladıklarımızı tabağa yansıtmak ve tüm bu sürecin sonunda da gelen misafiri, bu akışa dahil edebilmek.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
1
2
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin