Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Alt Sektörler
Kategori'ye Ait Firmalar
  • Seyhanlar

    Seyhanlar Marketçilik, kaliteli ve sağlıklı ürünleri en uygun fiyatlarla sunmak için kurulmuştur. Sizin mağazamızdan memnun ayrılmanız bizim en temel ilkemizdir. Sizlerle birlikteliğimizin 30 yılı aşkın süredir devam etmesi de memnuniyetinizin göstergesidir. Bunu başarmak için hepimiz titizlikle çalıştık. Hep güler yüzle sizi karşılamaya özen gösterdik. En geniş ürün çeşitliliğini sağladık. Mağazamızın ve çalışanlarımızın temizliğine ve hijyenine her zaman dikkat ettik.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Big Mammas

    Kurulduğu Danimarka'da yıllarca yılın en lezzetli restoranı seçilen big Mamma's bu lezzet geleneğini Türkiye'de sürdürüyor. Yapılan araştırmalara göre en zor yemek beğenen milletlerden birisi olan Türklere, dünyanın en nefis lezzetlerini gurular sunuyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • HACI SAYİD

    1968 yılında, Gaziantepli Burhan ve Mehmet Dinçerler kardeşler, baklava sektöründe işçi olarak çalışmaya başlarlar. Mesleğin tüm inceliklerini öğrenen kardeşler, 1983 yılına geldiklerinde bu sektörün klasik baklavacılık anlayışından sıyrılması gerektiği kanısına vararak kendi yollarını çizmeye karar verirler. Babaları Vahab Dinçerler’in önderliğinde, Şirinevler’de 20 m2’lik ilk dükkânlarını açarak hizmet vermeye başlarlar. Çok sevdikleri ve saygı duydukları büyük dedelerine ithafen dükkâna onun adını verirler ve bu adı günümüze kadar taşırlar. HACI SAYİD
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Biçen Market

    Biçen’in kalite kontrol ekibi, her akşam ülkenin çeşitli noktalarına ulaşarak kalite kontrollerini yaptıkları meyve sebzeleri direkt olarak üreticiden alarak, Biçen lojistik ağına bağlı tırlarla mağazalarımıza ulaştırmaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Oklava

    Oklava | doğum günü pastası | börek | mantı | baklava | istanbul Oklava baklava, börek, mantı özel doğum günü pastası ve birçok pasta, tatlıve tuzlu çeşitleriyle hizmet veren kurumsal firmanın online web sayfasıdır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • HAYAT SU

    30 yıllık tecrübesi ve dünya standartlarındaki kalite anlayışıyla tüketicilerine ulaşan Hayat Su, tüketim ihtiyaçlarına uygun inovasyonlarıyla her tüketiciye uygun ürünler sunuyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • pasta siparis et

    Doğum Günü Pastası | Online Pasta Siparişi | Resimli Pasta | istanbul Türkiyenin en kapsamlı pastacılık sektöründe doğum günü pastası, butik pasta, şekilli pasta ve resimli pasta online alışveriş sitesidir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • D.D. Iskembe

    D.D. Iskembe 1983 yılından beri Bakırköy'de hizmet vermeye başlayarak günümüze aynı hizmet ve servis kalitesiyle ancak farklılaşan lezzetlerle sizlere hizmet vermekteyiz.1983 yılında Bakırköy İncirli'de hizmet vermeye başlayan D.D. İşkembe yenilenen yüzü ve tecrübeli ekibi ile karşınızda.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Coffeemania

    Biz bir grup “kahve sevdalısıyız”… Coffeemania’yı Avrupa’da ve ülkemizde kahve çuvalları, çekirdekleri, makineleri ve kokuları arasında yoğun yoğun geçen 30 yıllık profesyonel hayatımızın ardından kurduk. Hedefimiz “Kahve dendiğinde akla gelen ilk marka olmak”. Öncelikli amacımız ise “kaliteli kahve kültürünü” tüm yurdumuza ve sonrasında dünyanın ulaşabileceğimiz her noktasına yaymak.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Bakırköy Çiğ Köfte

    Bakırköy Çiğ Köfte Naturel Çiğköfte 1988 senesinde Bakırköy, Şirinevler,Güngören ve Zeytinburnunda fastfood şubelerimizi açarak sayın İstanbul halkının damak zevkine hizmet etmeye başladık. Daha sonrasında 2000-2003 senelerinde piyasadaki arz ve talebi görerek bu şubelerimizde çiğköfte satışına başladık.2007 senesinde imalata başlayıp tamamen çiğköfte üretimine geçip Bakırköy İncirlide ilk çiğköfte şubemizi açtık.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Yağcıoğlu Pastaneleri

    Yağcıoğlu Pastaneleri Üçüncü kuşak olarak, 1969 yılında ekmek imalatı ile başlayan İstanbul’da devam eden aile mesleğimizi devam ettirdiğimiz için gururluyuz. Aile büyüklerimizden edindiğimiz deneyim ve özgüvenle yolumuza devam ederken kaliteden ödün vermeden gıda sektörünün gerektirdiği tüm titizliği göstererek yenilikçi atılımlarımızı sürdürmekteyiz. Hürriyet Cd No:12 Cennet Mh., 34500 Küçükçekmece / İstanbul
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Ali Haydar Usta

    Müşteri mutluluğunu esas alan hizmet anlayışını çalışanlarıyla paylaşan Ali Haydar Usta, dün, bugün ve yarın sizlere en kaliteli hizmeti sunmaya devam edecek... Hizmet kalitesini, mükemmel servisiyle destekleyen Ali Haydar Usta olarak; açık ve kapalı mekanlarda sizleri ağırlamak istiyoruz. 1915'ten bu yana yiyecek sektöründe hizmet veren Ali Haydar Usta, babadan oğula devrettiği lezzet mirasını, 2002 yılından beri İstanbul'da müşterilerine sunuyor. Taşıdığı lezzet mirasını,her geçen gün profesyonelleşen mesleki tecrübesi ile birleştiren Ali Haydar Usta, güler yüzlü çalışanları ve servis kalitesiyle de müşterilerinin takdirini kazanıyor. Ali Haydar Usta bugün, Anadolu'nun damak zevkini, temiz ve kaliteli bir şekilde sizlere sunmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Hizmet verdiği tüm zaman boyunca tümüyle işinin ehli olan kişilerle çalışan Ali Haydar Usta benzersiz bir damak zevkini tatmak isteyenlerin kesinlikle uğraması gereken bir yerdir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Pirenk Pastahaneleri

    PİRENK, PASTANESİ, HER TÜRLÜ ÜZEL PASTA ÜRETİMİ GÜNLÜK TURTALAR PİRENK EKLER BEBEK PASTALARI ÇOCUK PASTALARI DOĞUMGÜNÜ PASTALARI DÖĞÜN PASTALARI Web sitemizde gördüğünüz fotoğraflar,fikir vermek amacıyla seçtiğimiz, bugüne kadar yaptığımız çalışmalardan örneklerdir.Bu örnekler arasından yaptırmak istediğiniz pastalar olursa siparişlerinizi telefon veya e-mail ile bildirebilirsiniz. Farklı tasarımlar için bizimle telefon bağlantısı kurmanızı rica ediyoruz ki, kişisel tercihlerinize,zevkinize ve belirlediğiniz bütçeye uygun yeni önerilerde bulunup pastanızın ana hatlarını beraberce kararlaştıralım. Siparişlerinizi kutlama gününüzden 4 gün önce vermeniz sizin için en iyiyi hazırlamamız açısından büyük önem teşkil eder.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Bronzo Pizza

    Bronzo Pizza olarak 2007 yılında en kaliteli, en lezzetli, en ekonomik pizzayı, en uygun zamanda pizza severlere sunma hedefi ile yola çıktık. Amacımız pizza sektöründe butik tarzı çalışan bir lezzet durağı haline gelmekti. Tamamen doğal hammadde ve malzemeler ile hazırlanan pizzalarımız kısa zamanda pizza severlerin beğenisini kazandı. Şimdilik paket servis olarak hizmet veren işletmemiz orijinal malzeme kombinasyonları ile çok farklı damak zevklerine hitap etmektedir. Sadece kışın üretilen ve büyük beğeni toplayan Chocolate pizza, akdeniz lezzetlerini harmanlayan Mediterranean pizzamız, Kayseri yöresine özel tadları birleştiren Ky-Series pizza bunlardan belli başlılarıdır. Bir aile kuruluşu olarak bizi rakiplerimizden ayıran bazı özelliklerimiz; *Her sipariş için gerekli malzemeleri sipariş anında hazırlıyoruz. *Malzeme kalitesinden kesinlikle taviz vermiyoruz, *Yarım saatte pizza teslim garantisi adı altında verilen promosyonları veya reklam bedellerini pizza fiyatlarına yansıtmıyoruz, *Yabancı marka değiliz, marka kullanım bedeli veya reklam bedeli ödemiyoruz, *Hamurumuzu kesinlikle şoklamıyoruz, *Pizzalarımızı sıcak hava ile değil direkt taş fırında pişiriyoruz, *KESİNLİKLE geleneklerimize uymayan katkı maddeleri veya malzeme kullanmıyoruz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Sırmakeş Su

    Neredeyse; tam bir asır öncesi, 1900'lü yıllardan bir gün. Yemyeşil ormanlarıyla, tertemiz havasıyla başka bir İstanbul . Ve, bu güzelliğin tam ortasında Beykoz. Beykoz'un cennet ormanlarından kaynağını alan, cam gibi, şeker gibi, bir su. Öyle bir su ki, içen içmeye doyamıyor. O yıllarda Tanzimat Dönemi'nin, ünlü romancı ve gazetecilerinden Ahmet Mithat Efendi kendi arazisi olan Beykoz Dereseki Köyün'deki özel Müezzinoğlu ormanlarından çıkan bu suya Sırmakeş adını koyar. 2000'li yıllara geldiğimiz bugün, aynı yerde, yine Beykoz Dereseki Köyün'de o cennet korunuyor. O cennetten Sırmakeş suyu akmaya devam ediyor. Ve Sırmakeş'in suyu yüzyıldır süren bir gelenek haline geliyor. Osmanlı İmparatorluğu 'nun bu son döneminde diğer ülkelere gönderilen kıymetli hediyeler arasında bir damacana Sırmakeş Suyu büyük kabul görmüştür. Sırmakeş suyu saraylara tulumlara küplerle taşınmış , iftar sofralarında özel misafirlere Sırmakeş suyundan kahve pişirmek ayrı bir prestij sayılmıştır. Zaman değişti, insanlar değişti, İstanbul değişti, Sırmakeş tadı, Sırmakeş farkı hiç değişmedi.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin