Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Alt Sektörler
Kategori'ye Ait Firmalar
  • Özsüt

    Kazandibi, muhallebi, ekmek kadayıfı, peynir tatlısı, aşure gibi geleneksel tatlılar üreterek sektöre giren Özsüt, zaman içinde ve müşterilerinin talepleri doğrultusunda klasik 'tatlıcı dükkanı' olmaktan çıkarak, kafe konseptine geçiş yaptı. En son ve ileri teknolojileri kullanarak büyüyen Özsüt, şu anda günde 60 bin porsiyon pasta, 150 bin porsiyon sütlü tatlı, 20 bin porsiyon şuruplu tatlı, 7 ton dondurma, 600 kilogram el yapımı çikolata ve 7 ton unlu mamül üretmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Tekinn Et Döner Izgara

    Tekinn Et Döner Izgara Gıda sektöründe 2000 yılından itibaren hizmet veren Gültekin DUMAN, iş yaşamına başladığı günden itibaren insan sağlığını, kalite ve güvenirliği hep ön plana tutmuştur. Bugün aynı düşünceler üzerine kurduğu Tekinn Döner Izgara adını taşıyan restaurantında da aynı ilkeler ile hizmet vermektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Acemoğlu Baklava

    Mithat Acemoğlu,acem oğlu baklava,acemoğlu baklava,acem oğlu tatlı,şam tatlısı,acem kral, Ankara dürümü, çevizli bülbül, fıstıklı dürüm, sarı burma, kuru baklava, Halep şöbiyeti, Halep burma kadayıf, gelin bohçası, dilber dudağı
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Hazer Baba

    Hazer Baba: Turkish Delight Traditional Tastes Preserving the original taste of Turkish delight without compromising today’s high standards of food safety, Hazer Baba has become a well-known brand in over 30 countries, single-handedly producing the majority of all Turkish delight exports.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Karadeniz Pidesi

    Bosna Hersek Caddesi No:26 Emek - Ankara Yöremizin ürünlerine bağlı kalmak koşulunu ön planda tuttuk ve 1982 yılında bu geleneği Emeke taşıdık. Böylece ilk Karadeniz Pidesi'ni Ankara halkına tanıttık. Sizler için Malzemerimizi özenle seçiyoruz. Peynir ve Tereyağı VAKFIKEBİR'den getirmekteyiz. Sizlerin isteği ve damak zevkinize uygun olarak Trabzondan getirdiğimiz İspir Kuru fasülyesi, Mısır ekmeği, Turşu kavurması özenle hazırlanmaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Pide Göresun Z.Burnu

    Pide Göresun – Karadeniz Pidesi – Karadeniz Yöresel Yemekleri - Görhele Pide Pide Göresun – Orjinal Hakiki Karadeniz Pidecisi ve Enfes Karadeniz Yöresel Yemekleri ile İstanbul - Eyüp’te Hizmetinizdeyiz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin