Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Alt Sektörler
Kategori'ye Ait Firmalar
  • Dilek Pastanesi Başakşehir 5

    Dilek Pastanesi Başakşehir 5. Etap Dilek Pastanesi,Cafe Restaurant - Dilek Pastaneleri | www.dilek.com.tr Pasta, Düğün Pastası, Doğum günü Pastası, Çikolatalı Pasta, Tatlı, Çikolata, Sütlü Tatlılar, Cheesecake, Çilekli pasta, Kurabiye, Kahve, Cafe, Dilek Cafe, Dilek Pastanesi, Dilek Restaurant 1957’de yolculuğuna bir Dilek’le başlayan, bugün ise İstanbul’un 25 seçkin noktasında hizmet vermeye devam eden Dilek, Türkiye’de Pastane, Cafe ve Restaurant konseptini bir arada uygulayan ilk firmadır. Sağlam adımlarla büyümeye devam eden Dilek, rahat ve konforlu mekanları ve geniş ürün yelpazesi ile günümüzde İstanbul’un tercih edilen ve aranılan bir markası olmuştur. Etap Başak Mah. Mavera Sarayları No:29L Başakşehir / İSTANBUL Geleneksel ve modern lezzetlerin buluşma noktası Yüzlerce pasta, unlu mamul, sütlü tatlı ve baklava çeşitleri ile sektörde yer alan Dilek, yenilikçi menüleri ile haftanın her günü 07.00 ile 24.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor. Restaurant gurubuyla da dikkatleri üzerine çeken Dilek, geleneksel lezzetlerin yanı sıra dünya mutfaklarından sevilen tatları misafirlerinin beğenisine sunuyor. Pastane, Cafe ve Restaurant konseptiyle geniş kesimlere hitap eden Dilek, hayattan keyif almayı bilenlerin tercih noktası oluyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Dilek Pastanesi Başakşehir 4

    Dilek Pastanesi Başakşehir 4.Etap Dilek Pastanesi,Cafe Restaurant - Dilek Pastaneleri | www.dilek.com.tr Pasta, Düğün Pastası, Doğum günü Pastası, Çikolatalı Pasta, Tatlı, Çikolata, Sütlü Tatlılar, Cheesecake, Çilekli pasta, Kurabiye, Kahve, Cafe, Dilek Cafe, Dilek Pastanesi, Dilek Restaurant 1957’de yolculuğuna bir Dilek’le başlayan, bugün ise İstanbul’un 25 seçkin noktasında hizmet vermeye devam eden Dilek, Türkiye’de Pastane, Cafe ve Restaurant konseptini bir arada uygulayan ilk firmadır. Sağlam adımlarla büyümeye devam eden Dilek, rahat ve konforlu mekanları ve geniş ürün yelpazesi ile günümüzde İstanbul’un tercih edilen ve aranılan bir markası olmuştur. İstanbul Çarşısı No:28 Başakşehir 4. Etap Esenler/İSTANBUL Geleneksel ve modern lezzetlerin buluşma noktası Yüzlerce pasta, unlu mamul, sütlü tatlı ve baklava çeşitleri ile sektörde yer alan Dilek, yenilikçi menüleri ile haftanın her günü 07.00 ile 24.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor. Restaurant gurubuyla da dikkatleri üzerine çeken Dilek, geleneksel lezzetlerin yanı sıra dünya mutfaklarından sevilen tatları misafirlerinin beğenisine sunuyor. Pastane, Cafe ve Restaurant konseptiyle geniş kesimlere hitap eden Dilek, hayattan keyif almayı bilenlerin tercih noktası oluyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Dilek Pastanesi Başakşehir

    Dilek Pastanesi Başakşehir Dilek Pastanesi,Cafe Restaurant - Dilek Pastaneleri | www.dilek.com.tr Pasta, Düğün Pastası, Doğum günü Pastası, Çikolatalı Pasta, Tatlı, Çikolata, Sütlü Tatlılar, Cheesecake, Çilekli pasta, Kurabiye, Kahve, Cafe, Dilek Cafe, Dilek Pastanesi, Dilek Restaurant 1957’de yolculuğuna bir Dilek’le başlayan, bugün ise İstanbul’un 25 seçkin noktasında hizmet vermeye devam eden Dilek, Türkiye’de Pastane, Cafe ve Restaurant konseptini bir arada uygulayan ilk firmadır. Sağlam adımlarla büyümeye devam eden Dilek, rahat ve konforlu mekanları ve geniş ürün yelpazesi ile günümüzde İstanbul’un tercih edilen ve aranılan bir markası olmuştur. Başakşehir 1.Etap Atlas Çarşısı No:1 Başakşehir/İSTANBUL Geleneksel ve modern lezzetlerin buluşma noktası Yüzlerce pasta, unlu mamul, sütlü tatlı ve baklava çeşitleri ile sektörde yer alan Dilek, yenilikçi menüleri ile haftanın her günü 07.00 ile 24.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor. Restaurant gurubuyla da dikkatleri üzerine çeken Dilek, geleneksel lezzetlerin yanı sıra dünya mutfaklarından sevilen tatları misafirlerinin beğenisine sunuyor. Pastane, Cafe ve Restaurant konseptiyle geniş kesimlere hitap eden Dilek, hayattan keyif almayı bilenlerin tercih noktası oluyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Dilek Pastanesi Kadıköy

    Dilek Pastanesi Kadıköy Dilek Pastanesi,Cafe Restaurant - Dilek Pastaneleri | www.dilek.com.tr Pasta, Düğün Pastası, Doğum günü Pastası, Çikolatalı Pasta, Tatlı, Çikolata, Sütlü Tatlılar, Cheesecake, Çilekli pasta, Kurabiye, Kahve, Cafe, Dilek Cafe, Dilek Pastanesi, Dilek Restaurant 1957’de yolculuğuna bir Dilek’le başlayan, bugün ise İstanbul’un 25 seçkin noktasında hizmet vermeye devam eden Dilek, Türkiye’de Pastane, Cafe ve Restaurant konseptini bir arada uygulayan ilk firmadır. Sağlam adımlarla büyümeye devam eden Dilek, rahat ve konforlu mekanları ve geniş ürün yelpazesi ile günümüzde İstanbul’un tercih edilen ve aranılan bir markası olmuştur. Bağdat Caddesi No:290/1 Kadıköy/İSTANBUL Geleneksel ve modern lezzetlerin buluşma noktası Yüzlerce pasta, unlu mamul, sütlü tatlı ve baklava çeşitleri ile sektörde yer alan Dilek, yenilikçi menüleri ile haftanın her günü 07.00 ile 24.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor. Restaurant gurubuyla da dikkatleri üzerine çeken Dilek, geleneksel lezzetlerin yanı sıra dünya mutfaklarından sevilen tatları misafirlerinin beğenisine sunuyor. Pastane, Cafe ve Restaurant konseptiyle geniş kesimlere hitap eden Dilek, hayattan keyif almayı bilenlerin tercih noktası oluyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Dilek Pastanesi Aykosan

    Dilek Pastanesi Aykosan Dilek Pastanesi,Cafe Restaurant - Dilek Pastaneleri | www.dilek.com.tr Pasta, Düğün Pastası, Doğum günü Pastası, Çikolatalı Pasta, Tatlı, Çikolata, Sütlü Tatlılar, Cheesecake, Çilekli pasta, Kurabiye, Kahve, Cafe, Dilek Cafe, Dilek Pastanesi, Dilek Restaurant 1957’de yolculuğuna bir Dilek’le başlayan, bugün ise İstanbul’un 25 seçkin noktasında hizmet vermeye devam eden Dilek, Türkiye’de Pastane, Cafe ve Restaurant konseptini bir arada uygulayan ilk firmadır. Sağlam adımlarla büyümeye devam eden Dilek, rahat ve konforlu mekanları ve geniş ürün yelpazesi ile günümüzde İstanbul’un tercih edilen ve aranılan bir markası olmuştur. İkitelli O.S.B. Bedrettin Dalan Bulvarı Aykosan San. Sitesi İdari Bina Yanı Başakşehir-İSTANBUL Geleneksel ve modern lezzetlerin buluşma noktası Yüzlerce pasta, unlu mamul, sütlü tatlı ve baklava çeşitleri ile sektörde yer alan Dilek, yenilikçi menüleri ile haftanın her günü 07.00 ile 24.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor. Restaurant gurubuyla da dikkatleri üzerine çeken Dilek, geleneksel lezzetlerin yanı sıra dünya mutfaklarından sevilen tatları misafirlerinin beğenisine sunuyor. Pastane, Cafe ve Restaurant konseptiyle geniş kesimlere hitap eden Dilek, hayattan keyif almayı bilenlerin tercih noktası oluyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Dilek Pastanesi Avrupa Konutları

    Dilek Pastanesi Avrupa Konutları 3. Etap Dilek Pastanesi,Cafe Restaurant - Dilek Pastaneleri | www.dilek.com.tr Pasta, Düğün Pastası, Doğum günü Pastası, Çikolatalı Pasta, Tatlı, Çikolata, Sütlü Tatlılar, Cheesecake, Çilekli pasta, Kurabiye, Kahve, Cafe, Dilek Cafe, Dilek Pastanesi, Dilek Restaurant 1957’de yolculuğuna bir Dilek’le başlayan, bugün ise İstanbul’un 25 seçkin noktasında hizmet vermeye devam eden Dilek, Türkiye’de Pastane, Cafe ve Restaurant konseptini bir arada uygulayan ilk firmadır. Sağlam adımlarla büyümeye devam eden Dilek, rahat ve konforlu mekanları ve geniş ürün yelpazesi ile günümüzde İstanbul’un tercih edilen ve aranılan bir markası olmuştur. Geleneksel ve modern lezzetlerin buluşma noktası Yüzlerce pasta, unlu mamul, sütlü tatlı ve baklava çeşitleri ile sektörde yer alan Dilek, yenilikçi menüleri ile haftanın her günü 07.00 ile 24.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor. Restaurant gurubuyla da dikkatleri üzerine çeken Dilek, geleneksel lezzetlerin yanı sıra dünya mutfaklarından sevilen tatları misafirlerinin beğenisine sunuyor. Pastane, Cafe ve Restaurant konseptiyle geniş kesimlere hitap eden Dilek, hayattan keyif almayı bilenlerin tercih noktası oluyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Dilek Pastanesi Denizköşkler

    Dilek Pastanesi Avcılar Denizköşkler Dilek Pastanesi,Cafe Restaurant - Dilek Pastaneleri | www.dilek.com.tr Pasta, Düğün Pastası, Doğum günü Pastası, Çikolatalı Pasta, Tatlı, Çikolata, Sütlü Tatlılar, Cheesecake, Çilekli pasta, Kurabiye, Kahve, Cafe, Dilek Cafe, Dilek Pastanesi, Dilek Restaurant 1957’de yolculuğuna bir Dilek’le başlayan, bugün ise İstanbul’un 25 seçkin noktasında hizmet vermeye devam eden Dilek, Türkiye’de Pastane, Cafe ve Restaurant konseptini bir arada uygulayan ilk firmadır. Sağlam adımlarla büyümeye devam eden Dilek, rahat ve konforlu mekanları ve geniş ürün yelpazesi ile günümüzde İstanbul’un tercih edilen ve aranılan bir markası olmuştur. Geleneksel ve modern lezzetlerin buluşma noktası Yüzlerce pasta, unlu mamul, sütlü tatlı ve baklava çeşitleri ile sektörde yer alan Dilek, yenilikçi menüleri ile haftanın her günü 07.00 ile 24.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor. Restaurant gurubuyla da dikkatleri üzerine çeken Dilek, geleneksel lezzetlerin yanı sıra dünya mutfaklarından sevilen tatları misafirlerinin beğenisine sunuyor. Pastane, Cafe ve Restaurant konseptiyle geniş kesimlere hitap eden Dilek, hayattan keyif almayı bilenlerin tercih noktası oluyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Dilek Pastanesi Avcılar

    Dilek Pastanesi Avcılar Dilek Pastanesi,Cafe Restaurant - Dilek Pastaneleri | www.dilek.com.tr Pasta, Düğün Pastası, Doğum günü Pastası, Çikolatalı Pasta, Tatlı, Çikolata, Sütlü Tatlılar, Cheesecake, Çilekli pasta, Kurabiye, Kahve, Cafe, Dilek Cafe, Dilek Pastanesi, Dilek Restaurant 1957’de yolculuğuna bir Dilek’le başlayan, bugün ise İstanbul’un 25 seçkin noktasında hizmet vermeye devam eden Dilek, Türkiye’de Pastane, Cafe ve Restaurant konseptini bir arada uygulayan ilk firmadır. Sağlam adımlarla büyümeye devam eden Dilek, rahat ve konforlu mekanları ve geniş ürün yelpazesi ile günümüzde İstanbul’un tercih edilen ve aranılan bir markası olmuştur. Geleneksel ve modern lezzetlerin buluşma noktası Yüzlerce pasta, unlu mamul, sütlü tatlı ve baklava çeşitleri ile sektörde yer alan Dilek, yenilikçi menüleri ile haftanın her günü 07.00 ile 24.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor. Restaurant gurubuyla da dikkatleri üzerine çeken Dilek, geleneksel lezzetlerin yanı sıra dünya mutfaklarından sevilen tatları misafirlerinin beğenisine sunuyor. Pastane, Cafe ve Restaurant konseptiyle geniş kesimlere hitap eden Dilek, hayattan keyif almayı bilenlerin tercih noktası oluyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Dilek Pastanesi Acıbadem

    Dilek Pastanesi Acıbadem Dilek Pastanesi,Cafe Restaurant - Dilek Pastaneleri | www.dilek.com.tr Pasta, Düğün Pastası, Doğum günü Pastası, Çikolatalı Pasta, Tatlı, Çikolata, Sütlü Tatlılar, Cheesecake, Çilekli pasta, Kurabiye, Kahve, Cafe, Dilek Cafe, Dilek Pastanesi, Dilek Restaurant 1957’de yolculuğuna bir Dilek’le başlayan, bugün ise İstanbul’un 25 seçkin noktasında hizmet vermeye devam eden Dilek, Türkiye’de Pastane, Cafe ve Restaurant konseptini bir arada uygulayan ilk firmadır. Sağlam adımlarla büyümeye devam eden Dilek, rahat ve konforlu mekanları ve geniş ürün yelpazesi ile günümüzde İstanbul’un tercih edilen ve aranılan bir markası olmuştur. Geleneksel ve modern lezzetlerin buluşma noktası Yüzlerce pasta, unlu mamul, sütlü tatlı ve baklava çeşitleri ile sektörde yer alan Dilek, yenilikçi menüleri ile haftanın her günü 07.00 ile 24.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor. Restaurant gurubuyla da dikkatleri üzerine çeken Dilek, geleneksel lezzetlerin yanı sıra dünya mutfaklarından sevilen tatları misafirlerinin beğenisine sunuyor. Pastane, Cafe ve Restaurant konseptiyle geniş kesimlere hitap eden Dilek, hayattan keyif almayı bilenlerin tercih noktası oluyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Dilek Pastanesi Bakırköy

    Dilek Pastanesi Bakırköy Dilek Pastanesi,Cafe Restaurant - Dilek Pastaneleri | www.dilek.com.tr Pasta, Düğün Pastası, Doğum günü Pastası, Çikolatalı Pasta, Tatlı, Çikolata, Sütlü Tatlılar, Cheesecake, Çilekli pasta, Kurabiye, Kahve, Cafe, Dilek Cafe, Dilek Pastanesi, Dilek Restaurant 1957’de yolculuğuna bir Dilek’le başlayan, bugün ise İstanbul’un 25 seçkin noktasında hizmet vermeye devam eden Dilek, Türkiye’de Pastane, Cafe ve Restaurant konseptini bir arada uygulayan ilk firmadır. Sağlam adımlarla büyümeye devam eden Dilek, rahat ve konforlu mekanları ve geniş ürün yelpazesi ile günümüzde İstanbul’un tercih edilen ve aranılan bir markası olmuştur. Geleneksel ve modern lezzetlerin buluşma noktası Yüzlerce pasta, unlu mamul, sütlü tatlı ve baklava çeşitleri ile sektörde yer alan Dilek, yenilikçi menüleri ile haftanın her günü 07.00 ile 24.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor. Restaurant gurubuyla da dikkatleri üzerine çeken Dilek, geleneksel lezzetlerin yanı sıra dünya mutfaklarından sevilen tatları misafirlerinin beğenisine sunuyor. Pastane, Cafe ve Restaurant konseptiyle geniş kesimlere hitap eden Dilek, hayattan keyif almayı bilenlerin tercih noktası oluyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Tuğba Kuruyemiş

    Şirketimiz 1 Aralık 1980 yılında Aydın ilimizde kurulmuş ve kısa bir zaman dilimi içerisinde ülkemizin çeşitli bölgelerindeki kentlere yayılmış bir kuruyemiş firmasıdır. Tuğba Kuruyemiş olarak tüm ürünlerimizi Aydında bulunan 35000 M2 kapalı alana sahip fabrikamızda yaklaşık 350 kişi ile üretmekteyiz. Ürettiğimiz kuruyemiş, lokum, draje, incir, kahve ve baharat çeşitlerini Aydın, Nazilli, Kuşadası, Söke, Manisa, Akhisar, Balıkesir, Bandırma, Uşak, Kütahya, Eskişehir, Muğla, Denizli, İzmir, Ankara, Afyon, Marmaris, Bursa, ve İstanbul illerinde bulunan 56 mağazamızla müşterilerimize sunmaktayız. Tuğba Kuruyemiş olarak bugüne kadar çeşitli il ve ilçelerde 55 mağaza açtık ve bunların tamamın da oldukça yoğun bir müşteri talebi ve memnuniyeti ile karşı karşıya kaldık. Mağazalarımıza ait adres, telefon ve diğer bilgilere ulaşmak için şubelerimiz sayfamızı kullanabilirsiniz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Abdülkadir Restoran

    İşletme sahibi Abdulkadır İmamvekilioğlu 21 Ocak 1959 yılında Kastamonu'da dogmuştur. 1985 yılında baba mesleği olan manifaturacılıkla ticaret hayatına atılmıştır.25 sene Kastamonu ve İstanbul'da tekstil işiyle istigal ettikten sonra 2010 yılında hem hobisi hemde hayranı oldugu Kastamonu ve Osmanlı mutfağını tanıtmak için, ailesinden gelen damak zevkine de güvenerek en sonunda kendi adını verdiği ABDU!KADIR lokantasını kurmaya karar verdi. Lokantayı kurmadan önce yaptığı araştırmaları bir bir uygulayan Adülkadir İmamvekilioğlu 2 Ocak 2010 tarihinden itibaren hizmet vermeye başladı. Lokantada asırlık tekniklerle harmanlanan et döner Osmanlı mutfağının zengin çeşitleri ve Kastamonu mutfagının eşsiz lezzetleri bulunuyor. Hedefi Kastamonu mutfağını yaşatıp herkeze tanıtmak, Osmanlı mutfağını unutturmamak ve gercek et döneri Türk toplumuyla bulusturmak. Lezzet ve kaliteden asla ödün vermeyen Abdulkadir İmamvekilioğlu markalaşma yolunda ilerlemeye devam ediyor. Ünlu gurme Vedat Milor'ünde 5 yıldız verdiği lokanta lezzet meraklılarının yeni mekanı olmustur. Kuzu Haşlama Kuzu Tandır Kuzu Güveç Kuzu Kavurma Dana Kavurma Tas Kebap Patlıcan Kebap Dana Rosto Guveçte Etli Türlü Mantar Soslu Et Sote Güveçte Etli Kurufasulye Arnavut Ciğeri Orman Kebap Islım Kebap Elbasantava Sac Kavurma Parmak Kebap Kağıt Kebap Kayseri Tava Et Sote
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Ocean Cafe - Bakırköy

    Ocean Pizza 13.00 TL Salam, sucuk, zeytin, domates, mısır, mantar, çarliston Ton Ton Pizza 13.00 TL Ton balığı, mısır, çarliston Margarita 10.00 TL Domates, çarliston Salatalar Ton Ton Salata 13.00 TL Göbek salata, ton balığı, mısır kapari, domates, salatalık Çiftlik Salata 13.50 TL Göbek, piliç, ceviz, elma, kuru üzüm, kroton, domates, salatalık, susam Sezar Salata 13.50 TL Göbek, ızgara piliç, ceviz, kroton, domates, salatalık, sezar sos ile Mevsim Salata 11.00 TL Havuç, karalahana, göbek Ana Yemekler Izgara Tavuk 12.00 TL Izgara Köfte 13.00 TL Kekikli Köy Pilici 13.00 TL Piliç Şnitzel 13.00 TL Köri Soslu Tavuk 13.00 TL Soya Soslu Tavuk 13.00 TL Mantar, tavuk, soya filizi Makarnalar Fettucini Chicken Alfredo 13.50 TL Mantar, tavuk, krema, pesto sos, permasan Tavuklu Spaghetti 12.00 TL Tavuk, mantar, krema, pesto sos, kaşar Spaghetti Napoliten 12.00 TL Sandviçler Hamburger 8.00 TL Çizburger 10.00 TL Patates Tava 6.00 TL Tonton Sandviç 9.50 TL Ton balığı, yeşillik, turşu, mayonez Kaşarlı Tost 4.00 TL Sucuklu Tost 4.00 TL Karışık Tost 5.00 TL Tatlılar Browni 7.00 TL Tramisu 7.00 TL Waffle 8.00 TL Banana Splite 7.00 TL Karışık Dondurma 8.00 TL Soğuk İçecekler İce Tea (33 Cl.) 5.00 TL Coca Cola (33 Cl.) 5.00 TL Coca Cola Zero (33 Cl.) 5.00 TL Coca Cola Light (33 Cl.) 5.00 TL Soda 4.00 TL Ayran 4.00 TL Vişne 5.00 TL Şeftali 5.00 TL Limonata 5.00 TL Taze Meyve Suları 6.00 TL Portakal, havuç, nar Sıcak İçecekler Demleme Çay 3.00 TL Türk Kahvesi 5.00 TL Nescafe 5.00 TL Espresso 5.00 TL Cappchino 6.00 TL Latte 6.00 TL Latte Aroma 7.00 TL Fındık, caramel, vanilya, çilek Sahlep 6.00 TL Mocha 7.00 TL Sıcak Çikolata 6.00 TL Beyaz Sıcak Çikolata 6.00 TL Filtre Kahve 6.00 TL
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Kitchenette

    2005 yılından bu yana cafe, bar olarak hizmet veren Kitchenette, ev rahatlığını modern bir çizgide birleştirerek misafirlerini ağırlıyor. Dünya mutfaklarından farklı lezzetleri, kendi fırınından çıkan taze ekmek çeşitleri, modern ve samimi dekorasyonuyla birleştiren Kitchenette, tüm lezzetlerini büyük bir özenle hazırlıyor. Misafirlerine gün boyu kahvaltı hizmeti sunan Kitchenette’in aynı zamanda formuna önem verenler için “Fit for you” menüsü de bulunuyor. Minik misafirleri de unutmayan Kitchenette, sağlıklı ve eğlenceli yiyeceklerden oluşan “Kids” menüsüyle çocukların gönlünü kazanıyor. Misafirlerine olduğu kadar kendi çalışanlarına da değer veren Kitchenette; kalitesi, eşsiz sunumu ve servis anlayışıyla kurulduğu ilk günden bu yana hizmet vermeye devam ediyor. Misafirlerine her zaman en iyisini sunmayı ilke edinmiş olan Kitchenette’in, İstanbul, Ankara, İzmir, Bodrum, Bakü, ve Moskova olmak üzere toplamda 16 şubesi bulunuyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Ekin Simit Evi

    Ekin Simit Evi | Simitçi | Ekin | Simit Evi | Zeytin Burnu Simit Evi Geleneksel yiyeceğimiz olan simit poğaça ve simit çeşitlerimizi keyifle yiyebileceğiniz Ekin Simit Evine sizleri bekliyoruz. 1994 yılında girdiğimiz simit sektörüne 2007 yılında yeni yerinde, açmış olduğumuz Zeytinburnu Ekin Simit Dünyası ile siz değerli müşterilerimize geleneksel yiyeceğimiz olan Simit poğaça, simit ve diğer ürünlerimizi, sizin bulunmaktan keyif duyacağınız mekânlarda sunuyoruz. Simit Ev'lerimizde, eşiniz, dostunuz ve ailenizle gelip hoş sohbetler edebileceğiniz, aynı zamanda neşeli, güvenli ve güzel bir ortamda uygun fiyatlarla yemek yeme keyfini yaşayabileceğiniz yerlerdir.. Haftanın yedi günü 06:00 03:00 saatleri arasında sınırsız hizmet veren geniş kadromuzla siz değerli Müşterilimize hizmet etmekteyiz. Ürünlerin fiyatları arasındaki farkın çok az ve her ürünün, herkesin rahatça satın alabileceği fiyatta olmasına da özellikle dikkat ediyoruz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Oklava

    Oklava | doğum günü pastası | börek | mantı | baklava | istanbul Oklava baklava, börek, mantı özel doğum günü pastası ve birçok pasta, tatlıve tuzlu çeşitleriyle hizmet veren kurumsal firmanın online web sayfasıdır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Biçen Market

    Biçen’in kalite kontrol ekibi, her akşam ülkenin çeşitli noktalarına ulaşarak kalite kontrollerini yaptıkları meyve sebzeleri direkt olarak üreticiden alarak, Biçen lojistik ağına bağlı tırlarla mağazalarımıza ulaştırmaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin