Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Alt Sektörler
Kategori'ye Ait Firmalar
  • dafkilit

    Bir yıllık hazırlık ve deneme çalışması sonrasında uluslararası standartlara uygun ahşap, PVC, alüminyum ve çelik kapı kilitleri ve kilit silindirleri (barel) üretimi üstün kalitede ve 7 yıl garanti kapsamında iç ve dış pazarlada satışa sunulmuştur. Başlangıçta yaklaşık 30 ayrı çeşit olan kilit ve barel, üretimi, 2005 yılı sonunda, Lüks seri kilit üretimi ile birlikte 290 çeşide ulaşmıştır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Özyurtlar

    İnşaat ve perakende sektörlerinde faaliyet gösteren Özyurtlar Şirketler Grubu'nun temelleri, 1990 yılında Esenyurt'ta yapı malzemeleri satışı yapan 25 metrekarelik bir mağaza da atıldı. 1990 yılında inşaat ve perakende sektöründe yapı malzemeleri satışı ile iş dünyasına giriş yapan Özyurtlar Şirketler Grubu olarak; kaliteli ve fark yaratan bir ivmeyle öncelikli olarak İstanbul Esenyurt ilçesinin marka değerinin oluşmasına ve bilinirliğine öncülük etmiş tek firmayız.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Özkök Emlak

    1982 yılından bugüne gayrimenkul pazarlama, emlak yatırım danışmanlığı, portföy yönetimi ve emlak geliştirme danışmanlığı konularında hizmetlerimiz artarak devam etmektedir. Değerli müşterimize kalite ve dürüstlükten ödün vermeden, ideal sonuca ulaşmak için çözüm ortaklığı yapmak en önemli görevimizdir.Uzman kadromuz, saygın konumumuz, 4 Emlak Ofisimiz ve binlerce portföyümüzle, Yalovada gayrimenkul pazarlama sektöründeki liderliği kimseye bırakmadan emin adımlarla ilerliyoruz. Etik değerelerimizden ödün vermeden yüzlerce emlakın el değiştirmesine aracılık ettik
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • pvc yer kaplama

    Kaliteli ve güvenilir pvc zemin kaplama işlerinizi en hızlı ve en geniş referans seçenekleri ile sizlere hizmet vermekteyiz. Özellikle ucuz pvc zemin kaplama fiyatları ve hızlı pvc yer kaplama hizmeti almak isteyen firmalar için ücretsiz yerinde keşif ve fiyatlandırma hizmeti vermekteyiz. Pvc zemin kaplaması nasıl uygulanır? ve Pvc zemin kaplama firmaları için detaylı bilgi, renk seçenekleri, kalite ve pvc bayındırlık pozları bilgilerine göre malzeme seçimleri için danışmanlık hizmeti için bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Pvc zemin kaplama yaptırarak hem anti-bakteriyel hemde uzun ömürlü zeminleri kolay ve hızlı temizleme imkanı sunmaktadır. Pvc yer kaplaması uzun yıllar sorunsuz kullanım sunacaktır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Üzdelta Gayrimenkul

    Gayrimenkul sektöründe eksiksiz hizmet anlayışı ve benimsediği sürekli gelişim prensibiyle, alanında uzman çalışanları ile siz değerli halkımıza en kaliteli hizmeti vermeyi amaçlamaktadır. Kusursuz ve profesyonel bir yaklaşımla sizlerin ihtiyaçlarını en üst seviyede karşılamaktadır. Hedefimiz emlak sektörünü saygın, güvenilir ve insanların kariyer tercihi olacak şekilde cazip hale getirmek, bu güzel şehrimizde uluslar arası standartlarda hizmet vermektir. Amacımız, gayrimenkul sektöründe, siz değerli müşterilerimizin beklentilerine, ihtiyaçlarına ve imkanlarına göre en iyi fırsatı sunabilmek. Firmamız emlak alım, satım, danışmanlık, mobilya, dekorasyon hizmetlerini kesintisiz olarak sürdürmektedir.Gayrimenkul alanında ki bu hizmetleri, size yılların bilgi ve deneyimiyle yasal ve ulusal anlamda size en yüksek standartlar ile yansıtmak, bizim en öncü ve değişmez ilkelerimizdendir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • İs-ka İskele

    Endüstriyel kalkınma ve ilerleme yolunda her geçen gün yeni adımlar atılmakta olan ülkemizde ; Endüstriyel inşaat malzemesi ihtiyaçları her geçen gün daha etkin bir hal almaktadır. İskele ve kalıp sektöründeki boşluğu doldurmak amacı ile 1997 yılında Mak. Tek. İsmail ACAR ve İnş. Müh. Kamil ACAR tarafından kurulan firmamız 5000 m2 kapalı alanda faaliyetlerine devam etmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • hamboya merkez

    Merkez İstanbul Avcılar, fabrika Çorlu ve Bursa şube de; 350'yi aşan çalışan ve son teknoloji ürünü makine parkuru ile; 20.000 kg / gün örme kumaş, 25.000 kg / gün örgü kumaş boya - apre, 6.000 kg / gün tüp baskı, 6000 kg / gün rotasyon baskı kapasitesi ile müşterilerimize hizmet vermektedir. Çorlu - Velimeşe sanayi bölgesi kurulu tesisimizde Oeko-tex 100 standartlarında boya ve apre işlemlerini insan sağlığını ve çevre temizliğini ön planda tutarak gerçekleştirmekteyiz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Hamboya Fabrika

    KRD Group, sektörlerinde uzun zamandır pek çok başarıya imza atmış şirketler tarafından, çağımız hızına ayak uydurabilecek hız ve hareket etme yeteneğine sahip, güçlü bir dayanışmanın birlikteliğinden doğmuştur. KRD Group; Tekstil, Enerji, İnşaat gibi sektörlerde faaliyet gösteren firmaların deneyimleri ile inşa edilmiştir, kurumsal gelişim süreçlerini tamamlamış bir group'tur
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • hamboya bursa

    KRD Group, sektörlerinde uzun zamandır pek çok başarıya imza atmış şirketler tarafından, çağımız hızına ayak uydurabilecek hız ve hareket etme yeteneğine sahip, güçlü bir dayanışmanın birlikteliğinden doğmuştur. KRD Group; Tekstil, Enerji, İnşaat gibi sektörlerde faaliyet gösteren firmaların deneyimleri ile inşa edilmiştir, kurumsal gelişim süreçlerini tamamlamış bir group'tur.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Özlider

    Sektöründe LİDER olabilmek için 30 yıldır hep heyecan yaşayıp çalışan kurucumuzun bize açtığı yolda; ana sektörümüz olan banyo ve mutfak aksesuarları, akrilik küvet sistemleri ve duş kabinlerinin yanı sıra, PS. PP. PE. ABS. PMA+ABS ektrüder levha, reklamcılık sektörü, soğutma sektörü, otomotiv sektörü ürünlerimizi çağımızın gerektirdiği teknolojik yenilikleri takip edip kullanarak, iç ve dış pazardan gelen talep ve öneriler doğrultusunda gerçekleştireceğimiz üretimlerimizleMüşteri Memnuniyeti sağlamak temel ilkemiz olacaktır. Bu bağlamda; dün bugünü, bugün yarını yaratıyorsa bizler bu günden yarından sonrasını yaratmaya çalışıp, karar verirken asla bir ara görüşelim karar veririz demeyip, rakiplerimizin zamanı bizimle yakalayamamaları için; hiç durmadan çalışan ilerleyen bir saat gibi hareket edeceğiz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Rulopak Beylikdüzü

    Sanayi geçmişi 1980'li yıllara dayanan Rulopak 2003 yılında Türkiye'nin ilk Hijyenik Klozet Kapağı sistemini 100 Türk Sermayesi ile üreterek, endüstriyel hijyen sektörüne hızlı bir giriş yapmış, gelişen kurumsal yapısı ve hızla büyüyen üretim gücü ile sektöre ivme kazandırmıştır. Bugün 10.000 m² kapalı alanda son teknoloji makine ve ekipmanlarla üretim yapan firmamız, devam eden yatırım projeleri ile sektörünün atılımcı, güçlü, dinamik ve fark yaratan firması olmayı sürdürmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Rulopak Ankara

    Sanayi geçmişi 1980'li yıllara dayanan Rulopak 2003 yılında Türkiye'nin ilk Hijyenik Klozet Kapağı sistemini 100 Türk Sermayesi ile üreterek, endüstriyel hijyen sektörüne hızlı bir giriş yapmış, gelişen kurumsal yapısı ve hızla büyüyen üretim gücü ile sektöre ivme kazandırmıştır. Bugün 10.000 m² kapalı alanda son teknoloji makine ve ekipmanlarla üretim yapan firmamız, devam eden yatırım projeleri ile sektörünün atılımcı, güçlü, dinamik ve fark yaratan firması olmayı sürdürmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • marmara beton

    Üretimler Hazır Yaş Sıva Hazır Ahşap Hazır Beton Yapı Kimyasalları İzolasyon Malzemeleri Agrega(Bypass, 0,3mm, 0-5mm, 5-15mm, 15-25mm kırmataşlar) Uygulamalar Sıva Uygulamaları Şap Uygulamaları Helikopterli Beton Uygulamaları Su İzolasyonu Yapı Güçledirme Uygulamaları Epoksi Enjeksiyon Filiz Ekimi Beton Delme ve Kesme İnşaat Uygulama İşleri Nakliye
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Arifoğlu Konut

    ARİFOĞLU İNŞAAT İnşaat sektörünün tüm süreçlerinde kazanılan yaklaşık 40 yıllık deneyimle birçok projede yüklenici ve alt yüklenici hizmetleri veren grubumuz 1996 yılında Arifoğulları Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt ve San. TİC. LTD. ŞTİ. ünvanıyla şirketleşmiştir. Bu tarihten itibaren İnşaat sektöründe toptan ve perakende inşaat malzemeleri pazarlayıcısı olarak Nalburiye faaliyetlerini sürdüren Arifoğlu aynı zamanda sektörün önde gelen yapı firmalarının da uygulamacı bayisi olarak İnce İşler Taşeronluk hizmetlerini sürdürmüştür. Arifoğlu, Toplu Konut, Alışveriş Merkezi, Sağlık Kompleksi ve Sanayi Kuruluşu gibi değişik konsept projelerde, Üst Yapı Mimari İşlerde yüklenici ya da alt yüklenici firma olarak çözüm ortağı olmuş, görev aldığı tüm projeleri başarıyla sonlandırarak teslim etmiştir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • OSTENPARK Evleri

    OSTEN İnşaat, OSTENPARK Evleri ile İstanbul'un modern değişen yüzü Beykent'de sizler için çok özel bir yaşam alanı konsepti şekillendirdi.Osten Park Evleri; Modern Mimarisiyle,ayrıcalıklarıyla, Size özel ödeme koşulları sloganlarıyla ve müşterilerine sunduğu avantajlarıyla da bir adım öne çıkmaktadır. Bir evden daha fazlası... 3+1 tipi ev modelleriyle OstenPark Evleri; İstanbul'un içinde ayrıcalıklı ve konforlu yapısıyla sizi özel hissettirecek,yaşam alanlarını sunmaktadır.Konsept stiliyle ise; ailenizle birlikte bu mutluluğu ömür boyu yaşayabileceksiniz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin