Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Alt Sektörler
Kimya, Petrol, Lastik ve Plastik Kategorisi

Bu kategoride 8 adet Sektör, 113 adet Firma bulunmaktadır.
Kategori'ye Ait Firmalar
  • kim-pas

    1976 yılında Bakırköy'de başlayan serüvenimiz, Bahçelievler'de orta ölçekli sipariş üzerine Kardeşler Mobilya adı altında yürüdüğümüz bu meşekketli yolda milemyum yılı ile beraber şirketleşmenin gereğine inandığımız için KİMPAŞ adı altında Silivri Ortaköy Sanayi Bölgesinde ilk gün heyecanı ile devam etmekteyiz. Milenyum yılı ile beraber siparişten seri imalata geçiş ve değişik kategorilerde iddialı bir şekilde kaliteli, ahşap spor gereçleri, bahçe ürünleri üretmekteyiz. Yılların üretim tecrübesi ve müşterilerden gelen talepler doğrultusunda üretimini sürekli gereliştirip yenileyerek, ürünlerin teknik standartlara uygun ileri teknoloji ve hammadde ile üretmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Maykim Maya Kimya

    2001 yılında kurulan Maykim Maya Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş.; genç bir firma olmasına rağmen, çalışmalarını şirket kurucularından sakız sektörünün duayen ismi Y. Pepo Paşarel’in 50 yıllık deneyimi ile pekiştirmiştir. Ağustos 2010'dan itibaren Çorlu – Tekirdağ'da modern fabrikamızda hizmet vermekteyiz. 5.000 m²’lik kapalı alana sahip fabrikamızda, yıllık 10.000 ton üretim kapasitesiyle hizmet veren Maykim, yerel pazarda liderlik konumunu koruyarak, firmamız Orta Doğu, Asya, Avrupa ve Afrika'ya ihracat yapmaktadır. “ISO 9001:2000 ve HACCP” standardına yönelik iki sistemin entegre olarak kurulması için çalışmalara başlayan Maykim; “Toplam Kalite Yönetimi” ile her aşamada profesyonelce ve disiplinli bir şekilde müşterilerine dünya standartlarında bir hizmet sunuyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Kırmızıgül Kozmetik

    Kırmızıgül Kozmetik; “kalitenin değişmez bir değer olduğunu” kurulduğu günden bu yana benimsemiş, bilgi birikimi, yaratıcı ve uzman kadrosu, yenilikçi ve profesyonel bir hizmet anlayışıyla, dünya kozmetik pazarında yer edinmeyi başarmıştır. Parfüm alanında lider firmaların arasında yer almaktadır. Bununla birlikte üretimleri Türkiye’de gerçekleştirilen zengin ürün yelpazesi ve güçlü ekonomik yapısı sayesinde dünyanın dört bir yanına ihracat yapmaktadır. Tüketicisine en kaliteli ürünü, doğru fiyat politikalarıyla sunan Kırmızıgül, prensiplerine bağlı, insan sağlığına önem veren, doğaya saygılı, teknolojik yeniliklere açık bir sanayi kuruluşudur. AR-GE ve kalite kontrol laboratuvarları araştırma ve geliştirme dışında, üretimin her aşamasını titizlikle kontrol etmektedir. Toplamda 250 üretim personeli, 25 idari birim ve 10 kimya mühendisi istihdam ederek sektörde en geniş istihdam kapasitelerinden birine sahiptir. 1996 yılından beri İstanbul’da üretim faaliyetlerine devam etmekte olan Kırmızıgül, 2012 yılı itibariyle Tekirdağ- Veliköy Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet göstermektedir. 30.000 m2 alana sahip yeni fabrikamızda ISO 9001, 14001, 18001 ve GMP standartlarında üretim yapılmaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Okay kozmetik shop

    NEVA KOZMETİK, Ulusal bir kozmetik firmasında uzun yıllar yönetici olarak görev yapan Teoman Okay tarafından, 1991 yılında kurulmuştur. Türkiye'de jöle üretimine başlayan ilk firmalardan olan Neva Kozmetik , önce kalite ilkesiyle üretimine başladığı Nevaform Briyantin ve Nevaform Saç Jölesi ürünleriyle, Türkiye kozmetik pazarına başarılı bir giriş yapmış ve kısa zamanda tüketicinin güvenini kazanmıştır. Ürün yelpazesine eklenen Nevaform Permanant Losyonu ve Nevaform Saç Spreyi, firmanın gelişimine büyük katkı sağlamıştır. 1994 yılı Neva Kozmetik için özel bir öneme sahiptir. Türkiye'de yaklaşık 50 yıl boyunca elde ettiği deneyimleri hayata geçiren Teoman Okay’ın yönetiminde, 5 yıl süren AR-GE ve Pazar Araştırması çalışmalarının ardından, 1994 yılında Türkiye'nin ilk yerli saç boyası NEVACOLOR pazara sunulmuştur.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Doğusan Tekstil Çadır Branda

    Tekstil ürünlerinin üretimi ve alım-satım konusunda 35 yıllık deneyime sahip olan firmamız 1997 yılında PVC branda, polyester bez ve polyester tente üretimi amacıyla kurulmuştur. Üretimini hızla yükselterek günümüzde polyester bez ve branda üretimini günlük 22.000 m2 kapasiteye yükseltmiştir. Firmamız tesislerinde branda ile ilgili her tür pamuklu tente ve branda üretimi yapılmaktadır. Ayrıca firmamız pamuklu bez ve diğer branda türlerinin alım satımını yapmaktadır. Brandalarımız; 1100 dtex polyester yüksek mukavemetli iplikten dokunmuş kumaşlar üzerine emülsiyon PVC kaplanarak mat, parlak, yanmaz, UV (güneş ışığına dayanıklı) özellikli olarak hizmetinize sunulmaktadır. Şartnameye uygun özel ürünler üretilmektedir. Firmamız sizlerden gelecek talepler doğrultusunda üretim kapasitesini artırmaktadır. Doğusan Tekstil olarak amaçlarımızdan biri de kaliteli ürün üreterek müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktır. Firmamız ISO 9001-2008 kalite yönetim sertifikasına ve ürünlerimiz de TSE kalite belgesine sahiptir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • BERICAP Kapak Sanayi

    BERICAP runs 22 factories in 19 countries worldwide, covering Europe, Middle East, Africa, Asia and North and South America. The global presence is continuously extended. Latest expansions were the start of a production facility in Singapore as a hub for further expansion in Southeast Asia and the formation of a joint venture in Argentina to complement the presence of BERICAP for the southern cone of South America.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Henkel

    Henkel, tüm dünyada, Laundry Home Care (Çamaşır ve Ev Bakımı), Beauty Care ve Adhesive Technologies (Yapıştırıcı Teknolojileri) olmak üzere üç iş alanında lider marka ve teknolojileriyle faaliyet göstermektedir. Yaklaşık 140 yıllık başarımıza baktığımızda, Henkel'in vizyonu marka ve teknolojilerde bir dünya lideri olmaktır. Henkel’in Persil, Schwarzkopf ve Loctite gibi tanınmış markaları ile hem tüketici hem de endüstriyel alanda global olarak, lider pazar pozisyonları bulunmaktadır. Henkel, Çamaşır ve Ev Bakımı, Beauty Care ve Yapıştırıcı Teknolojileri olmak üzere üç iş alanında global olarak faaliyet göstermektedir. Henkel Dax-30 endeksiye kayıtlı olup, şirketin merkezi Almanya’nın, Düsseldorf kentindedir. Henkel tüm dünyada 120'den fazla ulustan yaklaşık 50.000 çalışanı ile gurur duymaktadır. Henkel global olarak faaliyet göstermekte olup, yükselen pazarlarda güçlü pozisyona sahiptir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • PİMAŞ

    PİMAŞ, 1963 yılında PVC boru üretmek amacıyla kuruldu. O zamana kadar gerek içme suyu getirmek için gerek sıhhi tesisat borusu olarak veya sulama yapmak amacıyla kullanılan borular asbest veya demirden yapılırdı. Bunlar ağır, taşıması ve döşenmesi zaman alan, çabuk işlevini yitiren, tamiri zor ve sağlık açısından olumsuz borulardı. PİMAŞ’ın PVC esaslı boruları Türkiye’de imal etmeye başlaması ile köylere süratle içme suyu getirmek mümkün oldu. Kısa sürede binlerce köy içme suyuna kavuştu. Binalarda sıhhi tesisat işleri daha kısa zamanda, dolayısıyla daha ucuza, üstelik daha sağlıklı yapılmaya başlandı. PİMAŞ PVC esaslı borularıyla tarım sektöründe de devrim yaptı. Geleneksel Salma Sulamanın yerini alan Yağmurlama Sulama Sistemleri, suyu tarlaya kolay ve çabuk getirip ürüne ihtiyacı olduğu kadar su vermeyi sağladı. Verimlilik arttı; çiftçi, yılda birkaç kez ürün almaya başladı. Damlama Sulama Sistemleri, sulaması zor, muz, narenciye gibi bitkilerin sulanmasını, hatta dondan korunmasını sağladı. Ve PVC boru Türkiye'de PİMAŞ adı ile anılır oldu.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Aakozmetik

    35 yıllık tecrübesi ile Sn. Adnan Akat’ın, 2006 yılında kurduğu Adnan Akat Kozmetik, modern teknoloji ile kurulmuş tesislerde tüm kozmetik ürünlerini kendi üretmektedir. Saç bakım ürünleri (Naturel ve bitkisel saç bakımı, argan yağlı ürünler, maske vs.); Saç renklendirme ürünleri (krem saç boyası, amonyaksız boyalar); Saç şekillendirme ürünleri (sprey, köpük, wax); Cilt bakım ürünleri (El, yüz ve vücut kremleri, losyonlar, anti-selülit,SPA ve Masaj ürünleri, kil maskeleri vs.); Kişisel bakım ürünleri (Deodorant, parfüm, roll-on); Erkek cilt bakım ürünleri (tıraş ve sonrası ürünleri) ile kuaför pazarına hizmet ederken; Private label olarak; aerosol ürün grubunda özellikle oda kokuları, mobilya cilası, oto kokulandırma ürünleri üretmektedir. Adnan Akat Kozmetik, kurulduğu günden bu yana fark yaratma amacıyla ürünler üretiyor. Her şeyden önce farkımız yerli üretici olmamızdan ve kaliteli ürünler imal etmemizden ileri geliyor. Piyasada yurt dışından gelen ürünler fazlasıyla bulunuyor. Biz Adnan Akat Kozmetik olarak yurtdışı ile aynı kalitede ve herkesin alım gücüne uygun ürünler piyasaya sürüyoruz. Ve her şeyden önce işimizi profesyonel yapıyoruz. Ağırlıklı olarak Almanya, İngiltere, Hollanda, Romanya, Slovenya, Arnavutluk, Makedonya, İran, Irak, Suriye, Fas ve Suudi Arabistan’a ihracat yapıyoruz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Meypak Plastik, Ambalaj

    Her Ürünün Mutlaka Bir Ambalaja ihtiyacı Vardır... Diyerek; 2006 yılında, yaş meyve sebze ambalajları üretmek üzere yola çıktık Ambalaj, yaş meyve sebzenin, üreticiden tüketiciye kadar giden uzun ve karmaşık yolculuğunun en önemli aşamasıdır. Bugün, tüketicilerden gelen şikayetlerin en büyük bölümü, ambalajlanmayan ya da hatalı ambalajlanan ürünlerden kaynaklanmaktadır. Yaş meyve ve sebzeler mutlaka uygun tasarımlı bir ambalaj ile tüketiciye ulaştırılmalıdır. Ambalaj, ürünü taşıma ve dağıtım sırasında mekanik hasarladan ve kötü çevre koşullarından korunmalıdır. Araştırmalar ülkemizde sadece yaş meyve sebze sektöründe dahi, ürünlerin ambalajlanması nedeniyle çürüyüp tüketilemez hale gelmesiyle, milyarlarca dolar kayıp olduğunu göstermektedir. Bu bağlamda doğru ambalaj ürün israfını önleyerek ekonomiye katkı sağlamaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Bileşim Kimya

    Temizlik ve kişisel bakım ürünleri alanında faaliyet gösteren Bileşim Kimya, sektöre 2000 li yılların başında giriş yaparak hızlı ve kararlı yükseliyişiyle Türkiye’nin önde gelen firmalarından biri haline gelmiştir. Firmamızın yıllık üretim kapasitesi 85.000 MT dir. Özel markalı ürün yapımı alanında ülkemizde ve yurtdışında bir çok marketler zincirine tedarikçi olarak hizmet veren Bileşim Kimya, sıvı sabun, şampuan, temizlik kimyasalları ve kişisel bakım ürünleri alanında lider firmalardan biridir. Ayrıca Bileşim Kimya, kendi markaları olarak Sio, Mumex ve Vione gibi markalarla ihracatı dünya çapında 40 ülkeyi aşmıştır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Sürtaş

    Sürtaş Madeni ve Plastik Esya İmalat İhracat İthalat A.Ş 1985 yılında kurulan firmamız tüm alanlar için; özellikle kozmetik otomotiv, mesrubat (perakende ve toptan satıs) sahalarında kullanılmak üzere, 15000 m2 kapalı alan ve 10000 m2 açık alan üzerinde insa edilen kendi tesislerinde stant üretimi yapmaktadır. SÜRTAS; ürün dizaynından üretim, montaj ve müsterinin belirledigi noktaya teslim edilmesi asamasına kadar tüm süreçleri kendi bünyesinde gerçeklestiren entegre bir kurulustur.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Nilson Elektrik Malz

    1985 yılında Metal Kalıp San. ve Tic. A.Ş. olarak metal ve plastik kalıplar üretmek üzere kurulan şirketimiz, yurtiçi ve yurtdışına başarı ile birçok kalıp üretti. 1987 yılında kendi anahtar ve priz ürünlerini üretme kararı aldı. 1989 yılında, ANADOLU markası piyasaya çıktı. Beğeni gören bu serinin yanında diğer firmalara uzmanı olduğu mekanizma üretimine de devam etti. 2000 yılında büyümeye devam eden firmamız Mekasan markasıyla yeni bir anahtar-priz serisi de üreterek ürün gamını geliştirirken yurtiçi ve yurtdışı pazarını da büyütmeye devam etti. 2006 yılında yurtiçinde Bauhaus Yapı marketleri ile zincir mağazalara da adım attı. 2007 yılında NILSON markası ile lüks anahtar-priz üretimine başladı. Cam ve doğal granit çerçeveli anahtar-priz serileri ile öncü üretici firma olmanın haklı gururunu yaşadı. 2008 yılında ekonomik ve lüks anahtar-priz serilerini dahada geliştirerek ve ürün çeşitliğini arttırarak yurtiçi ve yurtdışı pazarını genişletmeye devam etti. Teknoloji, üretim, kalite, dizayn ve pazarlama konularındaki yatırımlarına hız kazandırdı.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Özmet Plastik Ev Gereçleri

    Özmet plastik kuruldugu 1980 yilindan bu yana plastik mutfak ve ev gereçleri sektöründe Türkiye'nin en büyük üretici ve ihracatçi firmalarindan biridir Bugün 6.000 m2 kapali alanda 80 çalisaniyla faaliyet göstermektedir. Sadece Türkiye'de degil 4 kitada 60'i askin ülkenin mutfak ve evlerine giren Özmet , bugün 'Türk Mali' damgasini tasiyan önemli bir dünya markasi olma yolunda hizla ilerliyor. Ürün imalatinda kullanilan hammadde Alman menseili A.B.S.'dir. A.B.S hammaddesiyle ÖZMET ürünlerinde ; saglikli olma özelligi ,parlaklik, temizlik kolayligi,çizilmelere karsi dayanikli ve kirilmaz niteligi tasimaktadir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • policap

    POLİCAP PLASTİK TEMELLERİ 1974 E DAYANAN TERMOFORM SEKTÖRÜNÜN İLK FİRMALARINDAN BİRİSİ OLAN GÜZEL İŞ PLASTİĞİN 2006 YILINDA İKİ FARKLI ÜRÜN GURUBUNDA PAZARA DAHA İYİ HİZMET VERMEK VE DAHA IYI HAKİM OLABİLMEK İÇİN KURDUĞU İKİ ŞİRKETTEN BİRİDİR. AİLE ŞİRKETİ OLARAK KURULAN FİRMA GEÇEN SÜREDE BİR ÇOK ÜRÜN GURUBUNUN İLK ÜRETİCİLERİNDEN BİRİSİ OLMUŞTUR. MEVCUT TESISLERLE URETIM TOPLAM 20.000 M2 LIK BIR URETIM VE DEPOLAMA ALANINDA YAPILMAKTADIR. ÜRETIMIN 75 I IHRACATA 25 I ISE IC PIYASADA SATILMAKTADIR. IHRACATTA AGIRLIKTA BATI AVRUPA, KUZEY AMERIKA VE KUZEY AFRIKA BASI CEKMEKTEDIR. SÜREKLİ YENİLENEN TEKNOLOJİYİ TAKİP EDEREK EN VERİMLİ VE EKONOMİK ÜRÜNLER ÜRETMESI 40. YILINI 2014 YILINDA DOLDURAN FİRMANIN BİR ÇOK ÖNEMLİ ÜLKEYE SEKTÖRÜN YAPTIĞI İHRACAT BAZINDA, YA LİDER VEYA İLK SIRALARDA YER ALMASININ YEGANE SEBEBİDİR. HEM YENİ TEKNOLOJİLERLE VERİMLİLİK ANLAMINDA HEM DE KALİTE ONCELİĞİNDE ISO 9001 KALİTE YÖNETİMİ VE ISO 22000 GIDAYLA TEMAS EDEN ÜRÜNLERİN ÜRETİM NORMLARINI KULLANARAK KESİNTİSİZ KALITE KONTROLÜ SAĞLANMAKTADIR.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Egepen

    1981 yılında kurulan, Türkiye’nin PVC Profil Sektörü'ndeki öncü kuruluşu Ege Profil Tic. ve San. A.Ş., çeyrek asırı geçen marka geçmişinden aldığı güçle yatırımlarını sürdürmektedir. 2000 yılında Dünya’nın tartışmasız en büyük PVC Profil üreticisi Deceuninck Grubu’nun şirketimizin en büyük hissedarı oluşuyla birlikte sektörün nabzı değişmiştir. Egepen markasının taşıdığı güven ve pazar bilgisi: Deceuninck Grubu’nun; müşteri odaklı yaklaşımı, sahip olduğu yüksek teknoloji ve kalite anlayışıyla bütünleşmiştir. Dünya çapında entegre bir topluluk olan Deceuninck NV; kompaund, tasarım, geliştirme, ekstrüzyon, finisaj ve geri dönüşüm konularında uzmanlaşmıştır. Topluluk; hedeflerini, kalite ve hizmet anlayışını 'mükemmele ulaşma tutkusu’yla özetlemektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Has Plastik

    Has Plastik A.Ş. was founded in 1980 to carry out activities in the plastic packaging sector with high production quality principle. By considering the rapid development and increasing competition in the plastic packaging sector, our investment to advanced technology and people continues by increasing. Has Plastik A.Ş. manufactures its products in two integrated factories, located in Avcılar-Istanbul, in line with Quality Management Principles complying to ISO:9001, ISO:22000, ISO:18001, ISO:14001, BRC IOP standards. The production is performed with the most advanced technology under hygienic conditions. Today that the world united in terms of trade and the borders between the countries lost their importance; Has Plastik A.Ş. proved that it is a reliable producer for supply of plastic packaging materials with its export to more than 55 countries.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • poliya

    Kompozit endüstrisinde kurumsal çözüm sağlayıcı. Yirminci yüzyıl teknolojik gelişmenin ivme kazandığı bir dönem oldu. Bu dönemde pek çok yeni ürün insanlık hizmetine sunuldu. Şüphesiz bu önemli buluşların içinde — doymamış polyester reçineleri ve vinilester reçineleri yer aldı. Sürekli iyileştirme ve gelişmelere açık olan kompozitler ve polimerler yeni milenyumdaki en önemli malzemelerden biri olacaktır. Poliya 1983 yılında bu konuda üretime başlamış ve yaklaşık 30 sene gibi çok kısa bir geçmişe sahip olan bu sektörde uluslararası alanlarda birçok başarıya imza atmıştır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • HİSAR KALIP

    Şirketimiz 1982 yılında istanbulda kurulmuştur. İşletmemiz talaşlı imalat sektörünün yeni gelişen ve teknolojik altyapı gerektiren plastik enjeksiyon kalıp imalatı ile HİSAR KALIP MAKİNA SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. adı altında hizmet vermeye başlamıştır. Şirketimiz bilgi, birikim ve yatırımlarıyla öncü olarak kalıpçılık konusunda; Ürün ve kalıp tasarımı, imalat, tadilat ve mühendislik hizmetleri alanında geniş bir yelpazede sektörün ihtiyaçlarını güvenilir bir firma olarak karşılamaktadır. Kalite ve güven anlayışımız doğrultusunda 2011 yılından buyana DIN-EN ISO 9001:2008 Kalite yönetim sistem sertifikası altında yüksek kalite ve verimli üretim politikası ile hizmetlerimize devam etmekteyiz. Firmamızın hizmet verdiği başlıca sektörleri; Otomotiv, Beyaz eşya, Ambalaj ve genel amaçlı plastik enjeksiyon kalıpları olarak sıralıyabiliriz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin