Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Alt Sektörler
Kategori'ye Ait Firmalar
  • Festo Sanayi

    Festo is a leading world-wide supplier of automation technology and the performance leader in industrial training and education programs. Our aim: maximised productivity and competitiveness for our customers.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Samka Metal

    Samka Metal Ambalaj A.Ş kurulduğu 1943 yılından bu yana Türkiye'deki metal ambalaj sektörünün önde gelen ve güvenilir firmalarından biri olup, boya, gıda, kimya ve promosyon endüstrileri için baskılı, baskısız teneke kutu üretimi yapmaktadır. Tuzla İAYOS Bölgesinde 10.000 m2 kapalı alan üzerine kurulu fabrikamızda 0,15 Lt.'den 25 Lt.'ye kadar değişik kapasitelerde metal ambalaj üretmekteyiz. Aynı zamanda müşterilerimizin taleplerine göre değişik ebat ve teknik özelliklere sahip teneke kutular üretmekteyiz. Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutabilmek için oluşturduğumuz arge departmanımız, grafik tasarım atölyelerimiz ve offset baskı bölümümüz çok hızlı ve kaliteli hizmet vermektedir. Dünya ambalaj sektöründeki en son yenilikleri takip edip yüksek kaliteli ambalaj üretmeyi görev bilen Samka A.Ş. geçmişten gelen tecrübe ve bilgi birikimini müşterilerine sunmaktan kıvanç duymaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • GEZE GmbH

    Akıllı teknoloji ile yenilikçi sistem çözümleri GEZE GmbH dünya çapında kapı, pencere ve güvenlik teknolojisi ile ilgili yapı sistemlerinin en başarılı geliştirici ve üreticileri arasında yer almaktadır. GEZE, otomatik kapı sistemleri ve kapı teknolojileri, cam sistemleri, duman ve ısı tahliye sistemleri (RWA) ayrıca pencere ve havalandırma teknolojileri konusunda çok kapsamlı bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Pazarı, yenilikçilik ve tasarım liderlerinden biri olarak, bu bağımsız aile şirketi, ileri teknolojik gelişim, üretim ve satışları yanında bina teknolojisini ve geleceğini yönlendirici gelişmeler ile büyük ölçüde etkilemiştir. Bu gelişmeler kendine ait teknoloji merkezinde düzenli olarak geliştirilmekte ve ileriye doğru götürülmektedir. En yüksek kalite standartları ile GEZE ürünleri dünya çapında yenilikçi bina tasarımlarına katkıda bulunmakta olup, bina teknolojisinde konforu ve güvenliği sağlamaktadırlar; GEZE kapı kapatıcıları dünya çapında en iyi bilinenler arasındadır. Her gün milyonlarca insan, otomatik kapı sistemlerinin sağladığı rahatlıktan faydalanmaktadır. Döner kapılar veya cam sistemleri gibi bireysel ve projeye özgü özel tasarımlar, kendine ait yan şirkette gerçekleştirilmektedir. GEZE ürün çözümleri tüm dünyada ünlü binalarda hayat bulmaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Mrt Bağlantı Elemanları

    Firmamız bağlantı elemanları,hırdavat,makine ve ekipmanları pazarlama ve satışını yapmaktadır. Sektörde fark yaratmak adına sürekli yenilenen hizmet anlayışının yanı sıra ,dünya pazarlarındaki gelişmeleri de takip edip müşterilerine çözüm ortağı olarak hizmet vermeyi hedeflemektedir. Bunu yaparken de yurtiçi ve yurtdışı dünyaca ünlü birçok markanın bayiliğinin yanı sıra üretim gücünü, rasyonel fiyat ve maksimum hizmet anlayışını müşterilerine sunmaktadır. Değişen ve gelişen müşteri ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına ıso9001 kalite anlayışı ile hizmet merkezli anlayışını devam ettirmekte olan firmamız tedarikçi olarak fark yaratmak adına sürekli yeni projelerle müşterilerine hizmet vermektedir. Firmamızın önceliği güvenilir olmak ve ticari etik sınırları içerisinde ticaret hayatında var olmaktır. Güvenilir olmak ve güven kazanmak temel prensibi olup dürüstlükten taviz vermeyen anlayışımızla ticari hayatta var olmak felsefemizdir. Müşterileri ile güven esaslı, çözüm ortağı olarak kalıcı ve uzun süreli ilişkiler kurmak temel amacımızdır. Ayrıca firmamız günümüzde müşteri önceliklerinin geniş ürün yelpazesi, uygun fiyat ve hızlı lojistik olduğu gerçeğini benimseyerek hizmet kalitesini arttırmak adına yatırımlarına devam etmektedir. Üründe ve hizmette kaliteyi felsefe olarak benimsemiş, dürüst ve güvenilir ticaretin adresi olarak rekabette sürekli gücüne güç katan bir firma oluşturmayı vizyonumuz kabul ederek ticaret hayatımızı sürdürmekteyiz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Bimeks Çelik

    Bimeks Çelik müşterilerinin teknik ve ticari ihtiyaçlarının iyi belirlenmesi ve bu ihtiyaca zamanında cevap verilmesini temel prensip olarak almıştır. Bu prensibe yönelik olarak personelinin büyük bir kısmı konularında uzman mühendislerden oluşturulmuştur. Bu sayede müşterilerden gelen tüm talepler miktarına bakılmaksızın teknik açıdan detaylı bir biçimde irdelenir ve ihtiyaçlar tam olarak tespit edilerek ticari işleme dönüştürülür. Bu husus temel alınarak yurt içinde ve yurt dışında binlerce müşteriye teknik danışmanlık ve tedarik hizmeti vermektedir. Bu alanda yaptığı çalışmalarla müşterilerileri ile proje ortağı olarak hareket etmiştir. Bu kapsamda birçok müşterisi ile hazırlık aşaması yıllar süren projeler yürütmüş ve sonuçlandırmıştır. Doğal olarak bu durum gerek firma personeli gerekse müşterilerinin sürekli gelişim içinde olan teknolojiyi iyi takip etme ve öğrenme ihtiyacını ortaya çıkarmaktadır. Bimeks Çelik bu anlamda da öncülük yapmakta hem firma personelinin hem de müşterilerinin güncel bilgiler ile donanımını sağlamaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • RTC-TEC Bağlantı Elemanları

    RTC TEC Bağlantı Elemanları A.Ş. akışkanlar için her tip hızlı bağlantı elemanlarının (Quick-Kaplin) tasarımı ve üretimi konusunda 25 yılı aşkın tecrübeli bir ekip tarafından kurulmuştur. Ürün kalite güvencesi ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Başta su, hava ve yağ olmak üzere her türlü akışkanlara uygun tekli ve çoklu hızlı bağlantı elemanlarını birçok değişik çalışma koşullarında (sıcaklık, basınç, titreşim… vb.) çalışabilen hızlı bağlantı elemanları üretmektedir. Geniş ürün yelpazemiz, bir çok sektöre hitap ederken, dünyadaki muadil ürünler ile uyumlu çalışan daha ekonomik ve daha kaliteli ürünler üretmektedir. Müşteri ihtiyaçlarına yönelik özel ürün tasarımı ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Bunların dışında aynı plaka üzerinde tek hareket ile kilitlenebilen istenen giriş-çıkış adetlerinde su, hava, hidrolik gibi farklı akışkanlar ile elektrik bağlantıları toplanarak sorunsuz hızlı kalıp değişimleri için özel sistemler bünyemizdeki Ar-Ge ekibimizce tasarlanabilmektedir. Ürünlerimizin 97’si başta Avrupa ve Amerika kıtaları olmak üzere bir çok ülkeye ihraç edilmektedir. Her geçen gün kalite, fiyat ve termin konusunda müşteri memnuniyetini üst seviyelerde tutarak büyümeye devam ediyoruz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Kayalar Bakır Alaşımları

    Kayalar Bakır Alaşımları San. ve Tic. A.Ş. kurulduğu 1965 yılından bu yana gösterdiği teknolojik aşama ve kalite ile bakır ve bakır alaşımlarından levha, şerit, metal para ve jeton pulu üretiminde önde gelen kuruluş olmuştur. Uzman kadrosu ve modern tesislerinde üretmekte olduğu en yüksek kalitedeki mamülleri ile, Çorlu’daki tesislerinde gerek yurt içi ve gerekse yurt dışı Otomotiv, Elektronik, Elektrik, Tekstil, Savunma ve Darphane sanayisinin hizmetindedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Ersaş Alüminyum

    Üstün kaliteli alüminyum profil üretimini her geçen gün artan standartlarla devam ettiren Ersaş Alüminyum Fabrikası, ülkemizin önde gelen alüminyum fabrikalarından biridir. Mutlak müşteri ve çalısan memnuniyeti prensibiyle üretim yapan Ersaş Alüminyum, mobilya, inşaat gibi farklı sektörlerin mevcut ve gelecekteki beklentilerini karsılayan, çevreyle dost üretim sistemlerini benimseyen, küresel etkilesimleri yakından takip ederek sürekli yenilenen, çağdas bir vizyonla gelişiyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Özen Alüminyum

    1974 yılında Topçular-Bayrampaşa’da İstanbul’da kurulan Özen Alüminyum yenilikçi yapısı ile 2008’ ilk çeyreğinde tam kapasite entegre alüminyum tesisini Çerkezköy’de açtı. Özen Alüminyum, TSE ve ISO 9001-2000 çerçevesinde ürettiği alüminyum profil ve alüminyum tel ürünleri ile bir çok kurum ve kuruluşun tercih ettiği marka haline gelmiştir. Bir çok sektörde kullanılan ürünler ile başarılı imzalar atan Özen Alüminyum her geçen gün kalite standartını yükselterek üretime devam etmektedir. 16.000 m2 kapalı, 23.000 m2 açık alanda kurulu olan Alüminyum Entegre Tesisleri il yurtdışı pazarını genişletmeyi düşünen Özen Alüminyum A.Ş. bütün hızıyla çalışmalarına devam etmektedir. 15.000’den fazla profil kalıp çeşidi ile ve her geçen gün artan kalıp çeşitliliği ile siz değerli müşterilerimizin hizmetindedir. Topçular Cicozyolu No:30 34030 Bayrampaşa / İSTANBUL
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Atalay Mutfak Gereçleri

    Atalay 1890 yılında kurulmuş, Türk Endüstriyel Mutfak sektörünün ilk ve en köklü firmasıdır. İlk kuruluş yıllarında bakır madeniyle işlenmiş, bugün evlerimizde antika olarak kullanılan; sini, kazan ve tencere ağırlıklı ürünlerin imalatını yapan Atalay, yetmişli yıllara gelindiğinde, alüminyum malzemenin işlerlik kazanmasıyla beraber; tepsi, tencere, sefertası gibi üretimler yapmış ve tüm Türkiye'ye satışını gerçekleştirmiştir. Ayrıca aynı yıllarda Türk Ordusu'nun mutfak ürünleri ve matara gibi ihtiyaçlarının 90'ını karşılayarak, ülkemizin kalkınmasına önemli faydalar sağlamıştır. Bugün Atalay 80'li yıllarda başladığı paslanmaz çelik imalatına ek olarak üç ana grupta üretim ve satış yapmaktadır: - Set üstü yardımcı ekipmanlar; tencere, tava, taşıma tepsisi ve diğer ürünler. - Paslanmaz çelik tezgah, dolap, evyeli çalışma tezgahları. - Pişirici ve soğutucu ekipmanlar.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Tuna Aluminyum

    Temelleri 1989 yılında atılan Tuna Alüminyum, 25 yılı aşan yolculuğunda, değişimin hep bir adım önünde giderek sektörün önde gelen firmalarından biri haline gelmiştir. 2006 yılında 50.000 m2 arazi üzerine kurulmuş ve son teknoloji ile donatılmış olan yeni tesisi ile senelik 26000 ton üretim kapasitesine sahiptir. Üretiminin yaklaşık 70 'ini Avrupa ülkelerine ihraç etmekte olup inşaattan sanayiye, otomotivden denizciliğe, elektronikten enerjiye kadar birçok sektöre profil temin etmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Kroman Çelik Sanayii

    Kroman Çelik Sanayii A.Ş. Demir Çelik yarı mamül ve mamüllerini üretmek ve ticaretini yapmak amacı ile 25 Haziran 1966 tarihinde kurulmuştur. Ekim 1985 tarihinde Yücel Boru Şirketler Grubu’nun yönetimine geçen Kroman Çelik Sanayii A.Ş. Gebze Osmangazi mevkiinde 300.000 m2 toplam arazi üzerine 110.000 m2’lik kapalı tesislerde üretimini sürdürmektedir.Toplam yıllık üretim kapasitesi 1.600.000 tonu bulmaktadır
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Öztiryakiler Madeni Eşya

    Öztiryakiler, mutfak ekipmanları sektöründe, Türkiye’nin ilk imalatçı firmalarından biri olarak 1958 yılında kurulmuştur. Kuruluşunun ilk dönemlerinde 50 m²’lik bir atölyede imalat yapan Öztiryakiler, bugün 130 bin m² kapalı üretim alanında, 10 grup şirketinde bin 300 çalışanı ile hizmet vermektedir. Türkiye’de 4 Bölge Müdürlüğü, 50 bayii, 80 yetkili servisi ile yaygın bir pazarlama ve satış sonrası hizmet servis ağına sahip Öztiryakiler, endüstriyel mutfak sektöründe iç piyasada lider durumundadır. Yurt dışı pazarda ise, 5 kıtada 100'ü aşkın ülkede dağıtım kanalları ve yetkili servisleri ile hizmet vermekte olup sektöründe dünyada ilk 15 firma arasındadır. Rusya ve Kazakistan’da satış-pazarlama ve proje ekiplerinin bulunduğu showroom ve depoları ile yine Rusya’da 10 bin m² alanda üretim yapan tesisi bulunmaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Erdoğanlar Alüminyum

    Erdoğanlar Alüminyum A.Ş. 1987 yılında İstanbul’da kurulan alüminyum ekstrüzyon firmasıdır. 1980’lerin sonuna doğru üretim tesislerinin ve yönetim ofislerinin tek çatı altında toplanması daha iyi bir organizasyon ve kaliteyi beraberinde getirmiştir. Erdoğanlar’ın ana amacı kaliteli ürünü ve en iyi servisi garantilemektir. Erdoğanlar Alüminyum, yüksek kalite ve servis beklentisi olan yurtiçi ve yurtdışı farklı endüstri dallarına hizmet veren, başlıca alüminyum profil üreticilerinden biridir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • YILMAZ Redüktör

    YILMAZ Redüktör yeni jenerasyon redüktörlerini rijitlik, sızdırmazlık, ses ve dişli mukavemetlerinde büyük avantajlar sağlayan yepyeni bir prensip olan tekil gövde (monoblok) prensibine göre geliştirilmiştir. Tüm redüktörler içinde yataklamalar herhangi bir kapak veya gövdeye birleşimi olan parça üzerinde değil, direkt olarak gövdenin kendi üzerinde kalmaktadır. Gövde eksenlerinin tek operasyonda işlenmesi, yüksek imalat hassasiyeti sağlamaktadır. Günümüzde gelişen yüksek teknoloji ile dişli toleranslarında elde edilebilen yüksek kalitelere GG22 malzemeden olan gövdenin cevap verebilir duruma gelmesi sağlanmaktadır. Bu prensip aynı zamanda rulman ve dişli ömürlerinde bir artış sağlamakta olup yüksek radyal yükler taşınabilmektedir. Redüktör içinde kullanılan rulman, dişli, mil hesaplamaları DIN ve Niemann’ın hesaplama temellerine dayanan profesyonel yazılımlar ile ile yapılmaktadır. Redüktör gövdesi içinde ara perde gövde ile yekpare olup, üç kademeli redüktörlerde optimum rulman yataklamalarının yapılabilmesi sağlanmaktadır. Ara perde, dişlilerin her iki taraftan, dişliye en yakın noktadan yataklanmasını böylece millerin sehim ve salgılarının minimum düzeye inmesini sağlayarak sessiz redüktörlerin ortaya çıkmasında büyük rol oynamaktadır. Yeni jenerasyon redüktörlerde esneklik ve montaj kolaylıkları için de birçok yenilik getirilmiştir. Redüktörlerin motor bağlantılarında müşteri isteğine bağlı olarak standart akuple veya IEC B5 veya B14’ e göre bağlantısı uygun redüktörler verilebilmektedir. Tüm modeller ayaklı veya flanşlı olarak, tek gövde içinde iki veya üç kademeli olarak üretilmektedir. Redüktörler aynı güç ve devir değeri için daha kompakt ve daha düşük eksen mil yüksekliklerine getirilmiştir. Tüm redüktörler modüler sistemde düşünülmüş olup, çiftli redüktörlerde ara bağlantılarda değişiklikler minimum seviyeye indirilmiştir. Redüktörler içinde kullanılan tüm toleranslar kalite güvence sistemi ile aktif kontrol altında tutulmaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Dizayn Teknik Boru

    Dizayn Teknik Boru ve Elemanları San. ve Tic A.Ş. 1987 yılında, ısıtma ve sıhhi tesisat sektöründe akışkanların taşınmasına yönelik ar-ge projeleri geliştirmek ve uygulamak amacıyla kurulan Dizayn Grup, 1992 yılının Eylül ayında yerden ısıtma borularını, ardından da bina içi temiz su borularını üretmeye başladı. Dizayn Grup, Mir Holding grup şirketlerinin en büyüğü konumundadır. Plastik boru kullanımının yaygınlaştırılması için birçok eğitim ve tanıtım faaliyeti düzenleyen Dizayn Grup; Çorlu, Azerbaycan ve Trabzon’daki üretim tesislerinde, 35.000 m²’nin üzerinde kapalı ve 100.000 m²’nin üzerinde açık alanda üretim yapmaktadır. Her yıl cirosunun yaklaşık 5’ini Ar-Ge çalışmalarına harcayan Dizayn Grup’un geliştirmiş olduğu ürünlerden her biri uluslararası bağımsız kuruluşlardan alınmış sertifikalara sahiptir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Pressan Madeni Eşya San

    PRESSAN Madeni Eşya Sanayi ve Ticaret A. Ş. 1966 yılında İstanbul bayram paşada 60 m bir iş yeri olarak Nüzhet BİLGİNCAN tarafından hayata geçirilmiştir. Hızla değişen dünyada rekabet edebilmenin ön koşulunun sürekli değişmek ve ilerlemek olduğu bilinciyle 1972’ de 1500 m ’lik bir fabrikaya dönüşmüş gelişen yurt içi ve yurt dışı pazarlarıyla ihtiyaçlara cevap verebilmek için 1990 yılında daha da büyümek gerektiği anlaşılmış ve bu doğrultuda 1994 yılında inşasına başlanan 1995 ‘ de biten ve şimdiki yeri olan İstanbul Büyükçekmece de ki fabrika binasına taşınmış ve üretimine burada devam etmiştir. PRESSAN Madeni Eşya ve Ticaret A. Ş. 1993 yılında hazırlıklarını tamamlayıp 1994 yılında başlattığı yönetim sistemi; insana, onun yaratıcılığına, yönetim ile tüm çalışanların karşılıklı iletişim ve bütünleşmesine dayanan sistemler topluluğunu uygulamaya koymakta çalışanlarına uygun ortam sağlama uygun eğitim verilmesi ile benzer gelişmeleri bünyesin de gerçekleştirmeye çalışmaktadır.Ana ilkesi olarak kalitenin sürekli gelişimi ve rekabette üstün başarı hedef alınmıştır. Günümüzde geçerli olan “Büyüklük” değil “Esneklik”; “Miktar” değil “Kalite”; “Ölçek ekonomisi” değil “Çeşitlilik”; “Randıman” değil “Prodüktivite” ; “Globalleşme” değil “Glokalleşme” (global ölçekte yerel özellikte); “İşe göre adam” değil “Adama göre iş” ; “Yönetim organizasyonu” değil “İş organizasyonu” ; “Teknoloji odaklılık” değil “Müşteri odaklılık” ve hepsinden önemlisi “Yaratıcılık” gibi kavramlar kalite prensibini oluşturmuştur.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • OMS Paslanmaz Çelik

    OMS, 1976 yılında paslanmaz çelik hammaddesinden uzun ömürlü mutfak araç gereçleri üretmek amacı ile kurulmuştur. Kurulduğu ilk yıldan itibaren günümüze kadar gelen süreçte sürekli büyümeyi ve büyürken de milli ekonomiye daha fazla katkıda bulunmayı kendisine ilke edinmiştir. Bu amaç doğrultusunda imalatı İstanbul’daki üretim tesisinde yapılan mamullerin büyük bölümünü, tüm dünya çapında ihraç etmeye başlanmıştır. Bu minval üzere OMS ürünleri, Türkiye sınırlarını aşmış ve mevcut kalitesini dünya ülkelerine gerçekleştirdiği başarılı ihracatları ile kanıtlamıştır. Hâlihazırda, ihracat yapılan ülke sayısı 46’yı bulmuştur.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • DEMİRTAŞ METAL

    DEMİRTAŞ METAL A.Ş. , 25.000 m2'lik modern üretim alanında 3 adet farklı büyüklük ve kapasitede Ekstrüzyon hatları, Modern Kalıp İmalat Atölyesi, Elektrostatik Toz Boya Tesisi ve Eloksal Tesisiyle yıllık 17.000 ton alüminyum profil üretebilmektedir. Üretilen profiller talep edilen çeşit ve özellikte toz boya veya eloksal kaplama yapılabilmektedir. Üretmekte olduğu profiller başta mimari uygulamalar, inşaat, otomotiv, makine, havalandırma, soğutma, dekorasyon, aydınlatma, elektrik ve elektronik, mobilya ve aksesuar sektörlerinde kullanılmaktadır. Üretiminin 65'i ihracattır. İhracat yaptığı ülkeler, Amerika, Kanada, Almanya, Fransa, İtalya, İsviçre, Hollanda, Avusturya, Litvanya, Polonya, Macaristan, Sırbistan, Yunanistan, Bosna Hersek, Arnavutluk, Romanya, Bulgaristan, Makedonya, Malta, Irak gibi ülkelerdir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Murat Makina

    Murat Makina 1983 yılında PVC ve alüminyum kapı-pencere profili işleme makinaları üretiminde öncü olarak kurulmuştur. Sağlam alt yapısı, Türk mühendisliği ve iş gücünün yanı sıra yerel kaynakları etkili şekilde değerlendirerek kısa zamanda sektöründe lider konuma yerleşmiş ve o günden beri konumunu muhafaza etmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin