Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Alt Sektörler
Kategori'ye Ait Firmalar
  • Mutlan Hırdavat

    MUTLAN TEKNİK HIRDAVAT Mutlan Teknik Limited Şirketi 2011 yılı başında Esenyurt Kıraç bölgesinde kurulmuştur. Uzun yıllardır hırdavat sektöründe tecrübesi bulunan bir ekip tarafından kurulan şirketimiz, kendi binasında 200 m2 mağazası ve 400 m2 deposu ile hizmet vermektedir Sektörünün önemli ve lider markalarının satış ve pazarlamasını yapan şirketimiz, günün her saati müşterilerimizin taleplerini cevaplayacak şekilde sevkiyat ve servis ağını oluşturmuştur. Büyüklerimizden öğrendiğimiz önce dürüstlük ilkesini her şeyden önde tutarak çalışmalarını sürdüren mutlan teknik, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada hizmet kalitesini arttırarak sektörde önemli bir yer edinecektir. Ayrıca diğer iki kardeş kuruluşumuz Büyükçekmece Akademi Koleji ile eğitim alanında ,15 yıldır kendi sektöründe başarıyla yer alan Mutlan Mobilya ile mobilya alanında da girişimleri bulunan şirketimiz sizlerle çalışmaktan mutluluk duyar.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Boreks Boru

    Boreks Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. 1996 yılında en kaliteli ürünü en kısa zamanda, en uygun fiyatlarla müşterilerine ulaştırmak ilkesi ile kurulmuş olan Boreks Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş., Zeytinburnu Demirciler Sitesinde dikişli çelik boru ve profil satışı ile faaliyetine başlamıştır. Boreks Boru, müşterilerine daha fazla ürün seçeneği sunabilmek için kendi ithalatı olan dikişsiz çelik çekme borularıda ürün yelpazesine eklemiştir. 2006 yılında Büyükçekmece Kıraç Bölgesinde bulunan 2.500 m2′si kapalı olmak üzere toplamda 3.500 m2 alan üzerine kurulmuş yeni tesisinde faaliyetlerini sürdürmektedir. Şirketimiz Kalite Yönetim Sistemi ISO 9001:2000 serfikası ile hizmet kalitesini tescillemiştir. Hedefimiz kalite, güven ve en iyi hizmet anlayışı ile ürünlerimizi siz değerli müşterilerimize ulaştırmaktır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Garanti Raf

    1999 Yılında kurulan Garanti Raf, Depolama ve istifleme sistemleri üzerine hizmet vermektedir. Günden güne büyüyüp teknolojinin son aşamalarını sizlerin hizmetine sunmayı amaç edinmiştir. Sizlere en iyi hizmeti sunabilmek için araştırmalarını sürdürmektedir. Modern mekanla uygun ve özgün raflama sistemleri, hafif ve aır depolama üniteleri üreten firmamız, günümüz teknolojisinin kendi sanayi dalında uygulamalarının en güzel örneğini vermiş ve vermeye devam edecektir. Depolar ve konumlandırılmaları, optimum düzeyde projelendirilmeleri konularında bilgi ve danışmanlık gereksinimleriniz uzman teknik kadromuz tarafından gerçekleştirlmektedir. Firmamız; geçmişte olduğu gibi, şimdi ve gelecekte de tüm taleplerinizi, size özel, detaycı ve ayrıcalıklı bir yaklaşımla değerlendirmeyi en öncelikli görev edinmiştir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • BDG Ferforje

    BDG Agac ve Metal Tasarim Limited Şti. BDG Ferforje 1995 yılında kurulmuştur ve Türkiye’nin en büyük ferforje dekorasyon ürünleri koleksiyonuna sahiptir. 600 metrekare alana kurulu showroomu ve üretim atölyesi ile müşterilerine hizmet vermektedir. Mühendislik altyapısını özgün tasarımlar ile zenginleştiren BDG Ferforje; ABD, İngiltere, Fransa, Yunanistan, Avusturya, Azerbeycan, Almanya vb ülkere ihracat deneyimine sahiptir. Butik ürünler ve kaliteli dekorasyon çalışmaları ile medyanın ilgi odağı olmuş ve görsel ve yazılı basında çeşitli yayın ve röportajlar ile gündeme gelmiştir. BDG Ferforje bünyesinde görebileceğiniz her ürün tamamen el yapımı olup, kendi ürünlerini tasarlamak isteyenlere destek olan bir atölyedir. Ferforje dünyasında; demirin ateşle dansını izlemek ve hot couture ürünlere sahip olmak istiyorsanız showroom ve üretim atölyemize ziyaretinizi bekliyoruz
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Astaş Alüminyum

    1974 yılından bu yana Türkiye'de alüminyum profil sektöründe faaliyet göstermekte olan Astaş Alüminyum San. Tic. A.Ş., sektörün öncü ve lider firmalarından biridir. İstanbul, Yeşilköy'de yer alan merkez ofisi ve Tekirdağ, Çorlu’daki fabrikasında senelik 24 bin ton üretim kapasiteli entegre bir tesise sahiptir. Astaş Alüminyum, sektördeki 40 yılı aşkın tecrübesini dünyaya da taşımaktadır. Almanya başta olmak üzere Avusturya, İsvicre, İngiltere, Fransa, Yunanistan, Hollanda, İzlanda gibi Batı Avrupa ülkeleri, Kırgızistan, Türkmenistan, Azerbaycan gibi eski Sovyetler Birliği ülkeleri, İran, Irak, Suriye, Filistin, Cezayir, Libya ve Mısır gibi Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkeleri Astaş Alüminyum’un senelerdir kaliteli ürünlerle hizmet verdiği pazarlara örnektir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Karaoğulları Hurda

    Karaoğulları Hurda Metal, Türkiye’nin Sanayii olarak atak yaptığı bir dönemde olan 1995 te Erdoğan Uzun tarafından İstanbul Avcılar da kurulmuştur. Bir aile şirketi olarak kurulan şirket yirmi yıla yakın bir zamandır sektörde yer almaktadır. Demir , Bakır , Alüminyum ve Sarı başta olmak üzere her nevi hurda alımı faaliyetleri ile meşgul olan şirketimizin temel anlayışı karşılıklı kazanç ilkesinin önemi üzerinedir. Hurdacılık sektöründe bir numara olmak için çaba harcayan Karaoğulları Hurda diğer hurdacı rakipleri içersinde etkin ve ilkeli politikaları sayesinde zirveye ulaşmaktadır. Hurdadan geri dönüşüm sektörü dünya ölçeğinde giderek büyümektedir. Bu büyümeye paralel olarak Türkiye de de hurdadan üretim yapan işletmelerin sayısı gün geçtikçe artmaktadır. Özellikle Çeşitli yasalar ile yaşlı Araçların Trafikten çıkartılarak hurdaya dönüştürülmesi bu sektörü büyütmektedir. Sektördeki bu büyümeye paralel olarak da işi bilen hurdacıların sektördeki başarıları da artmaktadır. Karaoğulları Hurda Metal de bu sektörün bir numarası olmak için her geçen gün büyüme stratejilerini devreye sokmaktadır. Bu konu kapsamında internet üzerinden e-mail kanalı vasıtası ile de müşterilerinden hurdalar almaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Ekber Çelik

    Paslanmaz Çelik Mutfak Eşyasında 1977 yılından bu yana varlığını sürdürmekte olan firmamız,Yerel ve Global marketlerde müşterilerin arzu ettiği standartları tasarım ve kalite ile birleştirerek ürünlerini ekonomik düzeyde pazarlamayı amaç edinmiştir. Bu platformda ürün ve müşteri portföyünde Türkiye’de ve uluslar arası alanda daima seçkin bir konumda yer almayı başarmıştır. Firmamız Düzenli olarak uluslarası fuarlara katılarak profesyonel alıcı kitlelerine ulaşmayı hedeflemektedir. Günümüzün modern koşullarına göre müşterimizin talep ve ihtiyaçlarına göre üretim yaparak araştırma ve geliştirme bölümlerimizin katkısıylada piyasaya en yeni modelleri sunmaktadır. 150 Kişilik profesyonel kadrosu ile sektörün tecrübe,dinamizim kuvvetini daima müşterisinin lehine çevirmesini bilmiştir. Kalite ve kontrol sitemimizin düzenli ve sürekli çalışmasıyla birlikte siz müşterilerimize daha kaliteli hizmet vermek için çalışmaktayız. Uygun fiyatı en iyi kalite ile birlikte sunan firmamız gururlu ama bir o kadar da mütevazı ticari hayatını sizlerle paylaşmaktan onur ve mutluluk duymaktadır. Kısmet ALTINAY
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Durukanlar Metal Sanayi

    Firmamız 1967 yılında Karaköy Perşembepazarı’nda yolculuğuna bir göz dükkan ve o yıllara göre erken bir yatırım olan bir adet giyotin makası ile başlamıştır. Çiftçi bir aileden gelen üç kardeşin kurduğu firmayı ilerleyen yıllarda Merhum Özdemir Durukan ve Merhum Caner Durukan devam ettirmişlerdir. Geçen zaman ile artık Yassı Metal sektörünün İstanbul’da eskilerinden olmuş firmamızı yarınlara taşımak görevi ; biz ,Bahadır Durukan ve İnanç Durukan’ın sorumluluğundadır. İlk hedefimiz ülkemizdeki ve dünyadaki konjonktüre ayak uydurarak 50. Yılımıza gururla ulaşmak olacaktır. Daha sonraki hedefimiz ise firmamızın 100 ‘ncu yılını gören ender Türk firmalarından birisi olmasını sağlamaktır. Piyasa şartları ve ekonomi araçları sürekli değişmektedirler ; aynı şekilde toplumlar ve onlara hizmet eden sektörler de. Geride kalan on yıllar içinde firmamız da makina parkına eklediği farklı makinalarla 2005 yılında Çelik Servis Merkezi olmuş, yakın geçmişte de CNC Lazer , CNC Abkant ve Kaynak makinaları ile de özellikle sanayi makinası ,teşhir ürünleri ve oto yan sanayine ürün imal eden firmaların çözüm ortağı olmuştur.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • MS Motorservice

    MS Motorservice International GmbH.’nin bağlı ortağıdır. MS Motorservice dünya çapında motor yenileme pazarına yönelik olarak Kolbenschmidt Pierburg ürünlerinin satış sorumluluğunu üstlenmiştir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • arslan vida

    Ürünlerimiz dünya standartlarında ve Türk Standartları Enstütüsüne uygundur. Vidalar Somunlar İmbuslar Dübeller Trifon Vidalar Yaylı Randela ve Pullar Rotlar ve Saplamalar Inox Ürünler Sunta Vidaları Matkap Uçlu Vidalar Matkap uçlu Çatı Vidaları Alçıpan Vidaları Metrik Vida. Saç Vidaları Setiskur
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • ARRAY Mobilya

    ARRAY Mobilya Rayları San. Tic. Ltd. Şti., 1992 yılında kurulmuş olup, yenilikçi vizyonu doğrultusunda, 2002 yılından itibaren, yapmış olduğu konuyla ilgili ciddi yatırımlarla, Türk mobilya sektörünün ihtiyacı doğrultusunda, çeşitli özelliklerde Teleskopik raylar, Gizli raylar ve Masa raylarını üreterek sektöre sunan ilk ve en büyük firmadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Vega Makine

    VEGA MAKİNA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ; 2006 yılında kurulmuş olup, kaynak makineleri ve kaynak sarf malzemeleri satış, servis ve eğitimleri konularında hizmet vermektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Erdem Madencilik

    İthal Granit, Mermer ve kompozit taş ürünleri konusunda 1999 yılından bu yana siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Yılların getirmiş olduğu tecrübe ve hassasiyetle İstanbul Avrupa Yakasında Beylikdüzü, Alibeyköy ve Habipler şubelerimizde geniş ürün yelpazemizle sizin yanınızda olmaya özen gösteriyoruz. Kaliteli hizmet anlayışımız, kuvvetli altyapımız ve sizden aldığımız güçle gün geçtikçe büyümeye devam ediyoruz. Mermerciler San.Sit. 2. Bulvar No:14 Beylikdüzü İSTANBUL
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Şahin Metal

    Bir aile şirketi olan ŞAHİNMETAL 1989 yılında kurulmuş olup başta Otomotiv olmak üzere birçok sektöre yüksek basınçlı Alüminyum pres döküm parçalar tedarik etmektedir. Yıllar içinde büyüyen iş hacmi ve kadrosu ile kurumsallaşan firmamız yaptığı ekipman ve teknoloji yatırımları ile sektöründe aranan firmalar arasına girmeyi başarmıştır. Özellikle Otomotiv Yan Sanayi ihtiyaçları konusunda uzmanlaşan firmamız Avrupa’da bir çok Sistem Tedarikçi firmaya hizmet vermektedir. Her geçen gün gelişen ŞAHİNMETAL tam donanımlı kalıphanesi ile ihtiyaç duyulan tüm kalıp ve aparatların üretim ve bakımlarını kendi bünyesinde yapabilmektedir. Bununla beraber müşteri talepleri doğrultusunda talaşlı imalat ve montaj yetenekleriyle çok geniş kapsamda hizmet verebilmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Kamesa Kalıp

    993 yılında şahıs firması olarak kurulan daha sonra 2002 yılında kurumsallaşarak kendini geliştirip KAMESA KALIP MAKİNA PLASTİK SAN. DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. olmuştur. Firmamız ikitelli organize sanayi bölgesi esot sanayi site’sinde kalıp üretimi konusunda faaliyet göstermektedir. Gelişmiş tezgah ve makinaları ile teknolojiyi yakından takip etmiştir. 20 yılı aşkın tecrübemiz ve bilgi birikimimizle ülkemizin ve dünya çapında ürünlerimizi ,kalitemizi ulaştırmaya çalışıyoruz Kalıp sektöründe dünya çapında marka olmayı amaçlayan ve müşteri beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda bir hedef belirliyoruz.. Kompozit kalıp alanında ülkemizde sayılı isimler içerisindeyiz. Ayrıca plastik kalıplar ve müşteri isteğine göre her türlü kalıp tasarım çizim ve üretim için çalışmalarımız ekip arkadaşlarımızla titizlikle yürütülmektedir
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • GLOBAL ÇELİK

    GLOBAL ÇELİK , müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. çelik halat, halat, zincir sapan, klemens, gerdirme, ceraskal, vinç halatı, gemi halatı, zincir, gerdirme, bez sapan, polyester sapan, krom çelik halat, krom halat
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • ÖzYavuz Makina

    ÖzYavuz Makina Mermer-Granit Makinaları İmalatı Firmamız ilk olarak 1978 tarihinde Yavuz Makina olarak Murat Yavuz tarafından kurulmuştur.1990 yılında Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesine geçerek yerini büyütmüş ve üretimi artırmıştır. Mermer makinası imalatında 1996 tarihinde ÖzYavuz Makina adını alan firmamız bu sektörde kendine haklı yer edinmiştir. 1500 m2 kapalı alan fabrikamızda yılların verdiği deneyim ile Mermer Makine İmalat Sanayinde uzman kuruluş olarak Seri, Standart Ekonomik ve en önemlisi kaliteyi hedefleyen üretim yapmaktadır. Ar-Ge çalışmalarına önem veren firmamız uzman kadrosuyla kaliteli ürünler sunmaya devam edecektir. ÖZYAVUZ MAKİNA 18 yılı aşkın mesleki tecrübesi ile 2002 yılında Mermer,granit makinaları imalatı sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Hizmet verdiği sektörde firma olarak hedefi sürekli gelişmek, daha iyiye ulaşmak ve toplam kalite yönetimini gerçekleştirmek amacındadır. ÖZYAVUZ MAKİNA başta Memer sektörü olmak üzere granit ihtiyacı olan diğer sektörlere de hizmet vermektedir. ÖZYAVUZ MAKİNA satışını ve taahhüdünü gerçekleştirdiği tüm malzemeler için kendi bünyesinde bulundurduğu Teknik Destek Birimleri 365 Gün 7/ 24 Şehir içi 12 saat Şehirler arası 24 saat içinde servis ve bakım hizmetlerini üstlenmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • teknoform

    TEKNOFORM, soğuk dövme mühendisliği ve üretimi konusunda 20 yılı aşkın bilgi, birikim ve tecrübeye sahip uzman bir ekibin bir araya gelmesi ile 2011 yılında İstanbul Beylikdüzü'nde kurulmuştur. • 3000m² kapalı, toplam 4500m² alanda kurulan farbrikamız, son teknoloji üretim hattı ve makine parkuru ile hizmet vermektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin