Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Alt Sektörler
Kategori'ye Ait Firmalar
  • Profesgroup

    15 Yıllık bilgi birikiminin verdiği özgüveni de arkasına alarak 2009 yılında kurulan firmamız, otomotiv sektöründe kauçuklu ve saclı yedek parça üretimi konusunda hizmet vermektedir. Profesyonel iş prensiplerini ve koşulsuz müşteri memnuniyetini ilke edinen Profes Otomotiv, kazandığı tecrübeyle alanında öncü olmayı hedefleyerek en kaliteli ürünü, en iyi hizmet ile ulaştırmayı benimsemiştir. Profes Otomotiv, ürün çeşitlerini ve kapasiteyi artırarak OFE markasını siz değerli müşterilerimizle birlikte bugün bulunduğu yerden daha da ileriye taşımak arzusundadır. İşini severek yapan, ar-ge’ye önem veren, planlı ve disiplinli çalışarak çözümler üreten kadromuzla adımızı PROFESyonellikten alıyoruz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • ÖZCAR Rentacar

    ÖZCAR Rentacar - Rent a car, Kiralık Araç, Bakırköy Araç, Oto Kiralama, VIP Araç, Minibüs Kiralama Özcar Rent a Car’ın ana faaliyeti her türlü ilgili yasal düzenlemeler çerçevesinde sürücülü ve sürücüsüz olarak araç teminini müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda sağlamak ve sunmaktır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Open Rent A Car

    Open Rent A Car | İstanbulda Rent A Car Hizmeti Open Rent A Car, 8 yıllık araç kiralama tecrübesi ile İstanbul'da ekonomik araç kiralama, lüks araç kiralama hizmeti vermektedir. Bakırköy'de bulunan Open Rent A Car ofisi İstanbul Atatürk Havalimanı, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ve tüm İstanbul geneline araç teslimi hizmeti sunmaktadır. BAKIRKÖY’DE RENT A CAR HİZMETİ Open Rent A Car ofisinin bulunduğu Bakırköy ilçesi Atatürk Havalimanına 10dk uzaklıkta bulunmaktadır. Atatürk Havalimanı'nda araç kiralama hizmeti almak isteyen müşterilerimize 24 saat rent a car hizmeti verilmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • continental-lastikleri

    Continental, her bir güvenlik ve performans kriterini düşünür. Sonuç: mükemmel deperlendirme sonuçlarına sahip Continental lastikleri – tüm dünyada. Continental Lastikleri - Mükemmel lastiğe giden en hızlı yol. Birinci sınıf lastiklerimizi geliştirme aşamasında en ufak güvenlik ve performans boyutunu dahi dikkate alıyoruz. Araç üreticileri yalnızca en yüksek kalite standartlarını karşılayan birinci sınıf lastikler kullanır. Continental dünyanın tüm yollarını ve onların üzerinde nasıl fren yapılacağını bilir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • DFD OTOMOTİV

    DFD OTOMOTİV - KAPORTA, BOYA,MEKANiK BAKIM, ELEKTROMEKANiK BURSA KÜÇÜK SANAYi Her türlü araç bakım ve tamir işleri yapan DFD OTOMOTİV ’in hizmetleri arasında Kaporta, Fırınlı Boya, Elektromekanik, Detaylı Temizlik ve Bakım, Egzos Testi Kaliteden ödün vermeyen her zaman en iyi ve güzelini yapmayı amaçlayan DFD Otomotiv’in başlıca amacı Müşteri Memnuniyeti’dir. Yer geçen gün kendini yenileyen DFD OTOMOTİV, kalifiye elemanları ve geçmişten gelen bilgi birikimi ile benzerleri içinde en iyi yeri almıştır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Bursa Filo Kiralama

    Bursa Filo Kiralama | Eren Filo | Uzun Dönem Araç Kiralama Firmamız, Eren FİLO adı altında 2004 yılında sektörde yerini almıştır. Ticari politikamız herzaman uygun fiyat, sınırsız hizmet, ve dürüstlüğe dayanmaktadır. Eren FİLO her yıl yenilenen araç filosuyla kaliteli, güvenli ve dürüstlüğe dayalı hizmet anlayışını profesyonel kadrosuyla en uygun fiyatta hizmet vermektedir. Bizim için kalite demek müşterilerimize en iyisini sunabilmek, bütün beklentilere cevap verebilmektir. Hedefimiz hizmetle kaliteyi her zaman ekip ruhuyla en yüksek seviyede tutmaktır Eren FİLO, Globalleşen dünyanın globalleşen ihtiyaçları, günümüzde araç kiralamayı hayatımızın bir parçası haline getirmektedir. Gerek şirketlerin, gerekse bireylerin araç ihtiyaçlarını karşılayan firmamız, her sınıf araç ihtiyacınızı karşılamaktadır. Araçlarımız 0 – 2 yaş civarında olup kiraladığınız yere teslim veya bulunduğunuz yere teslim gibi değişik alternatifleri de size sunmaktadır Şoförlü, Şoförsüz kiralayabileceğiniz araçlarımızda, bütün hizmetlerimizde olduğu gibi ekstra temizlik ve konforu bulacaksınız.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Melkar Otomotiv

    Melkar Otomotiv - Bursa OPEL Teknik Servis 2012 yılında NURAY Işık tarafından kurulmuş ve Türkiye'nin en dinamik sektörü olan otomotiv alanında BURSA ilindeki müstesna yerini almıştır. Beşevler Küçük Sanayi Sitesi 26.blokta yer alan 450 m2 kullanım alanı mevcuttur. Servisimizde her türlü kaporta, boya, cam, onarım, mekanik usta ellerin titizliğinde ilk haline getirilir. Konusunda uzman deneyimli profesyonel teknik kadrosuyla ve son teknoloji ürünü elektronik cihazlarla arıza tespiti ve onarımları yapılmaktadır. Aracınızın sorumluluğunu, mesleklerinin en iyileri arasından seçilen teknisyenler üstlenmişlerdir. Hızlı, Güvenli, Kaliteli ve Ekonomik Opel, Saab, Chevrolet Servis Hizmetlerimiz uzman ekibimiz tarafından sunulmaktadır
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Günmarlas Bursa

    Güney Marmaranın tecrübeli firması Günmarlas; ürünlerinde güvenlik, uzun ömür ve konforu bir araya getiren Pirelli lastiklerini tüm bölge kullanıcıları ile buluşturuyor. Günmarlas Pirelli Güney Marmara Bölge Bayii dir. Kış lastiklerinizi yazın, yaz lastiklerinizi kışın uygun ve güvenli koşullarda aşırı sıcak ve soğuk havadan, güneş veya diğer dış etkenlerden uzak, rutubetsiz ortamda montaj dönemine gelene kadar saklıyoruz. Lastiklerinizi saklamak ve korumaktan memnuniyet duyacağız. Hizmetlerimiz; Lastik Sökme Takma, Rot Balans Ayarı, Jant Düzeltme, Bilgisayarlı Far Ayarı
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • FRİGOKAR MAKİNA GIDA San.

    Otomotiv sektöründeki 40 yıllık tecrübemizle Kalitede Öncü Olarak; Tecrübe ve çalışmalarımızı firmamızın dinamik kadrosuyla; Müşterilerimize - ARAÇ HİDROLİK LİFT VE KAPAKLARI - ARAÇ ÜST KASA KAROSERLERİ - PANELVAN 'DAN DÖNÜŞÜMLER - HER TÜRLÜ ÖZEL TASARIMLAR - FRİGORİFİK SOĞUTUCULU ARAÇLAR - ŞASİLİ ARAÇ KASALARI - KONTROL CİHAZ VE AKSESUARLAR - KASA, LİFT, SOĞUTUCU İMALAT, MONTAJ ve BAKIM ALANLARDA HİZMETLERİ VERMEKTEYİZ.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • LOFT Makina LTD.ŞTİ.

    Satılık ve Kiralık Makaslı Platform (Manlift) ve Forklift Yedek Parçalar Forklift Ataşman Çeşitleri Forklift ve PLatform akü Platform lastik Transpalet tekeri Forklift lastik Depoda kullanılan ekipmanları: istif makinası, transpaletler, sipariş toplayıcı
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Derin Oto Ekspertiz

    İzmir’de oto ekpertizler arasında TSE-HYB belgesi alımında 4×4 araçlarde ilk ve tek, 2 çeker araçlarda 4.merkez olarak, Derin Oto Ekspertiz belgesini almaya hak kazanmıştır.Üstelik ölçüm değeri olarak 200kw olarak belgelendirilmiştir. Sizde tercihinizi yaparken devlet tarafından tanınan ve kontrol altında olan ekspertiz merkezlerini seçin; kanuni olarak haklarınızı güvence altına alın. İzmir’de 2.el araç almaya karar verdiniz ve oto checkup yaptırmak istiyorsunuz, Derin Oto Ekspertiz olarak Bornova bölgesinde ikinci sanayi sitesinde bankalar bölgesindeyiz. Oto test merkezimiz bulunduğu lokasyon bakımından tüm ikinci el oto sahiplerinin Karşıyaka oto ekspertiz, Bayraklı oto ekspertiz, Buca oto ekspertiz, Konak oto ekpertiz ve Gaziemir oto ekspertiz diye arayış içinde olduklarında Bornova semti tüm yukarıda sayılan oto test kontrol merkezlerine çok yakın konumdadır. Üstelik Bornova bölgesinde ekstra olarak sadece 4X4 (dört çeker) araç motor perfonmas testi Derin Oto Ekspertizde bulunmaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • ÇAKIR TURİZM

    ÇAKIR TURİZM | Rent a Car - İstanbul da Araç Kiralamanın Ekonomik Adresi İstanbul da Araç Kiralama Hizmetleri Tel: 0212 570 92 27 1994 yılında kurulan firmamız kaliteli hizmet, müşteri memnuniyeti ve dürüst çalışma ilkelerini benimseyerek; madencilik sektöründe faaliyet göstermeye başlamıştır. Şirketimiz; 2000 yılından itibaren ağırlıklı olarak turizm, otomotiv, alım, satım, kiralama satışlarından sonra hizmetlerine vip araç kiralamayıda eklemiştir. Bu sektörde başarılı olup yatırımlarını da bu başarılarına katmayı planlamaktadır. Araç kiralama ile ilgili tüm ihtiyaçlarınızın çözümlerini tek bir çatı altında toplayan Çakır Turizm, bireysel ve kurumsal şirketinizin ihtiyaç duyduğu tüm araçlara güvenli, sürekli ve sorunsuz bir şekilde sahip olmanızı sağlar. Günlük, aylık ve yıllık olarak şoförlü ve şoförsüz araç kiralama hizmetleri sunmaktayız
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Eskar Otomotiv

    1980 yılında Dolapdere’ de başlayan meslek hayatımıza şirketleşerek Eskar Otomotiv San.ve Tic. Ltd. Şti. olarak Atatürk Oto Sanayi Sitesi 2Kısım 36.Sokak No:1482-1483 Maslak-İstanbul adresinde daha aktif ve her gün yeni heyecanla siz değerli müşterilerimize ve dostlarımıza hizmet etmeye devam ettik. - Kaporta - Boya - Oto Kuaförü - Mekanik - Oto Cam - Döşeme - Rod Balans - Elektrik Elektronik - Yedek Parça
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Tilmen Bisiklet

    Siparişleriniz, banka onayı alındıktan sonra 3 iş günü (Pazartesi-Cuma) içerisinde kargoya teslim edilir. Teslimat adresinin Tilmen Bisiklet' e uzaklığına göre de kargo şirketi 1-3 gün içerisinde siparişinizi size ulaştıracaktır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • İnallar

    İnallar - Citroen, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, İnallar 2 İnallar Otomotiv Citroen, Honda, Hyundai, Kia, Mazda ticari ve binek otomobil yetkili bayii, satış, servis ve 2. el araç, bakımı ile Bursa'da hizmet vermektedir. İnallar Otomotiv, 1990 yılında Honda marka araçların satış, servis ve yedek parça hizmetlerini sunmak üzere Bursa'da kuruldu. Stadyum Caddesi'ndeki küçük bir showroom'da işe başlayan firma, 1998 yılında müşterilerine daha kurumsal ve profesyonel bir şekilde hizmet sunabilmek amacıyla; Yalova Yolu 14. km'de bulunan İnallar Plaza'ya taşınarak satış ve servis hizmetlerini tek çatı altında birleştirdi. Yalova Yolu 14. Km Ovaakça Çeşmebaşı Mah. No: 669 16335 Osmangazi/ BURSA 2008 yılında da sunmuş olduğu hizmeti genişletebilmek ve daha büyük alanlarda hizmet verebilmek amacıyla İzmir Yolu 11. km'de bulunan ikinci plazasını hizmete soktu. İnallar Otomotiv, 1990'da bayiliğine başladığı Honda markasından sonra, 2008 yılı Aralık ayında Mazda, 2010 yılı Mayıs ayında Citroen, 2011 yılı Kasım ayında Hyundai ve 2011 yılı Aralık ayında da Kia markalarını bünyesine kattı. İnallar aynı zamanda, kurumsal bir şekilde ikinci el araçların ekspertiz ve satış hizmetlerini gerçekleştirdiği İnallar2 markasıyla da hizmet vermektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin