Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Alt Sektörler
Kategori'ye Ait Firmalar
  • Ankara Life Polikliniği

    Özel Ankara Life Polikliniği, 2004 yılında Dermatolog Doktor Fatma Yıldız tarafından kurulmuştur. O zamandan bu yana tüm teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek kesintisiz hizmet vermektedir. Kliniğimiz özellikle estetik lazer alanında kullanılan neredeyse tüm lazer sistemleri bulunmaktadır. Uzman ekip ve teknolojik cihazlarımız ile en iyi sonuçları almayı hedefliyoruz. Tüm cilt sorunlarınız için danışabileceğiniz uzman doktorumuz ve en yeni lazer sistemlerini kullanıyor olmamızın avantajları ile sizi de kliniğimiz de ağırlamaktan memnun oluruz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Alo Böcek İlaçlama

    Hakkımızda Alo Böcek İlaçlama, 2006 yılından bu yana Haşere İlaçlama, Halk Sağlığı ve Dezenfeksiyon hizmeti sağlamaktadır. Şirket İstanbul'da kurulmuş olup, güncel teknoloji ve kimyasallar kullanılarak teknik altyapısını her zaman yenilikçi tutmuştur. Kuruluşundan beri hizmet alan kişi ve kuruluşlara hem ürün konusunda hem de verdiği hizmetlerin en kalitelisini sunmayı kendisine hedef belirlemiştir. Firma ilkesi kendini geliştiren yenileyen ve en iyi hizmeti en ekonomik fiyatlara kullanıcılarına sunmayı kural edinerek faaliyetlerine devam etmektedir. En iyi ilaçlama şirketlerinden birisi olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Böcek, haşere sorunları çözümü için iletişim kanallarından bize ulaşarak çözüm üretebilirsiniz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Welltures Global

    Welltures Global Welltures Global, transdermal sağlık bantları alanında ek gıda takviyeleri satışı yapan bir doğrudan satış network marketing firmasıdır. Welltures Global, başta Türkiye olmak üzere dünya pazarında mikro ihracat yapılabilen yaklaşık 170 ülkeye fitoterapi bantları gönderebilen, lojistik ve ulaşım konusunda oldukça başarılı bir firmadır. Network Marketing Network Marketing yapısıyla kurulan sistemin temeli, bayilerin para kazanması üzerine hazırlanmıştır. Welltures Global, Nursamet Yardımedici tarafından kurulmuştur. Şirketin Operasyon Başkanlığını ise Tolga Levent üstlenmiştir. Kuruluş ve yönetim aşamasında bulunan tüm liderler, sahanın mutfağından gelmiş ve oldukça tecrübeli kişilerdir. Welltures Global kazanç planı genelinde birbirinden farklı seçenekler sunarak, part time veya full time iş modeli sunmaktadır. Welltures Ürünleri Ağrı bantları denince ilk akla gelen Welltures Global ürünleri, transdermal teknolojiyle üretilen ve deri yoluyla emilim şeklinde vücuda alınabilen gıda takviyeleridir. Alternatif tıp ve bitkisel tedavinin öncüsü olan Güney Kore formülüyle üretilen ginseng bantları, birçok hastalığa şifa olmakta ve iyileştirmektedir. Admiwell, Gluwell, Maxiwell, Suprawell, Epiwell, Multiwell, Omiwell, Bodywell, Coffeewell, Collagen Beauty ve Collagen Eye şeklinde isimlendirilen ve hastalığınız doğrultusunda ihtiyaç duyduğunuz tüm ürün kombinasyonlarıyla şifa dağıtan Welltures Global ürünleri, siz değerli müşterilerine harika bir yaşam biçimi sunmaktadır. Welltures Üyelik Welltures Global firmasının ürünlerini sipariş vermek ve indirimli bir şekilde ucuza alabilmek için iletişim numaramızdan bizlere ulaşarak bayilik kaydınızı oluşturabilir veya indirimli müşteri hakkınızı tanımlatabilirsiniz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Alan Akademi

    Alan Akademi Ortak Sağlık Güvenlik Birimi Eğitim Danışmanlık Hizmetleri San. Ve Tic. Ltd Şti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (ÇSGB) tarafından yetkilendirilmiş Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi (OSGB) olarak, 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında firmalara hizmet vermek amacı ile kurulmuştur.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Ömer Polat Diş Kliniği

    Ömer Polat Diş Kliniği Uluslararası diş kliniği standartlarına uygun olarak hazırlanan Ömer Polat Diş Kliniği, yüksek hijyen ve konfor şartlarının yanında en yeni teknolojik tedavi ekipmanlarına sahiptir. Hastalarımızın güncel yöntemlerle ve güvenilir bir ortamda tedavi görmeleri sağlanmaktadır. Türkiye’nin en iyi üniversitelerinden mezun olmuş, alanında yıllardır başarılı tedaviler gerçekleştiren, kendini ve tedavi yöntemlerini sürekli geliştiren hekimlerimizle her hastamız için ayrı tedavi planı belirleyerek kişiye özel uygulama rahatlığı sunmaktayız.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Yeşil Naturel

    Yeşil Naturel doğanın mucizevi bitkilerini etken maddesini ayrıştırıp vücudumuzun emilimine uygun hale getirerek Ekstrakt olarak sizlere sunmaktadır. Bugüne kadar alternatif tıbbı denemediğinize pişman olacaksınız. Doğanın bize sunduğu bu kadar mucizeyi neden fark edemediğinize esefleneceksiniz. Bu fırsatları bizim ürünlerimiz ile deneyin ve memnun kalın. Ürünlerimiz 100 doğal ve kaliteli ürünler olup Orman ve Tarım Bakanlığı onaylıdır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Erdağı Medikal | Medikal Estetik

    Erdağı Medikal, Erdağı Şirketler Grubu bünyesinde yer almaktadır. Merkez ofisi İstanbul’da bulunmaktadır. Sağlık sektöründe ve medikal estetik alanında varlığı, sağlık kurumu işletmeciliği ile başlamıştır ve 2004 yılına dayanmaktadır. Uzun dönem estetik tıp sektör tecrübesi olan firmamız, 2012 yılı itibariyle, dermal dolgu, mezoterapi, trombosit konsantre sistemleri, PRP tedavi kitleri, mikro kanüller, profesyonel saç ve cilt bakım ürün grupları sunan, Dermyal (İsviçre), Voloma (İtalya), MesoMedica (İtalya), Dermoaroma (İtalya), Tricoaroma (İtalya), Exfolderm (Fransa) ve Dermasculpt (İngiltere) markalarının Türkiye temsilciliklerini almıştır. Erdağı Medikal Ailesi olarak, işbirliği içerisinde olduğumuz değerli doktorlarımızın ve sağlık kurumlarının taleplerine en iyi şekilde cevap verebilmek adına doktor, kimya mühendisi, biyomühendis, işletmeci ve satış temsilcilerinden oluşan ekimiz ile hizmet vermekteyiz. Önceliğimiz ‘insan sağlığı ‘ Temel prensibimiz ‘Kalite, güvenilirlik, samimiyet ve dürüstlük ilkelerinden ödün vermeksizin daima etik değerlere bağlı hizmet sunmak’ Amacımız ‘ her zaman doktorlarımızın yanı başında bulunan bir çözüm ortağı olmak’ ‘Kozmetolojide ve Non İnvaziv Antiaging Tedavilerde Çözüm Ortağınız’ Erdağı Medikal Ailesi olarak, ‘Her yaşta güzellik için, doğal ve estetik dokunuşlar için daima yanınızdayı
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Hairlife Protez Saç

    Saç estetiği ve bakımı alanında ulusal ve uluslar arası yasal yönetmelikler çerçevesinde, modern ve kaliteli yöntemlerle hizmet veren, maksimum müşteri memnuniyetini hedefleyen, müşterilerinin hızla değişen ve gelişen beklentilerini tam ve zamanında karşılamayı temel amaç kabul eden bir hizmet firması olmuştur. Saç sorunları ve saç yerleştirme yöntemleri sektöründe her zaman büyüyen, yenilikçi, tercih edilen, duruşu ile sektörde aranılan bir marka olarak yoluna devam edecektir. Başarımızı ve kalitemizi yurtdışında eğitimini tamamlayan uzmanlarımız sayesinde ortaya çıkaran tek firma olmanın gururunu yaşamaktayız. Kalitemizden ödün vermeden yolumuza devam etmek için her gün daha çok çalışmamız gerektiğinin bilincindeyiz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Bakırköy Yıldırım Spor Kulübü

    Çalışmalarımız Bakırköy Yıldırım Spor Kulubü’ nün sorumluluğu altındadır. Bakırköy Yıldırım Spor Kulübü 6 Nisan 2007 tarihinde 1050 Kulüp Numarasıyla tescil edilmiştir. Ofisimiz Bakırköy’ de dir, havuzumuz ise Bahçelievler Yenibosna’ da özel bir kolejin havuzudur. Kulubümüz gençliğe spor alışkanlığı edindirmek, spor faaliyet ve etkinliklerine katılımlarını sağlamak, disiplinli ve saygılı yetişmelerine katkıda bulunmak amacıyla kurulmuş resmi, tescilli ve federe bir kulüptür. Yüzme, sualtı ve triathlon branşlarında faaliyet göstermeyi taahhüt etmiştir.Lisanslı sporcular yetiştirerek türk sporuna hizmet etmekteyiz. .. Yüzme sporunu her yaşa ve herkese öğretmeyi ilke edinmiş akademi mezunu, deneyimli antrönerlerimizle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • markalonga

    Orijinal Tester Parfümler Tester Parfüm Tester Bayan Parfümleri Tester Unisex Parfümler Tester Erkek Parfümleri Kozmetik Bakım Göz Makyajı Maskara Göz Farı Eyeliner Rimel Göz Kalemi Kaş Kalemi Deepliner Kirpik Bakım Kremler Losyon Tonik Cilt Bakım Yüz Maskesi Sampuan Manikür Seti Saç Bakım Güneş Kremi El Kozmetik Takma Tırnak Tırnak Sticker Makyaj Uygulama Fırça Genel Makyaj Makyaj Seti Makyaj Sabitleyici Makyaj Temizleyici Dudak Makyajı Rujlar Dudak Kalemi Islak Rujlar Yüz Makyajı Allık Pudra Fondöten Kapatıcı Giyim Bayan Giyim Tayt Sütyen Sütyen Takım Pijama Fantazi Atlet Gecelik Yıl Başı Özel Diğer Kampanyalar Nashi Argan Bonacure Saat UnBox Parfüm Bioloft SPA Yenilebilir Kozmetik Ürünler Vücut Kremleri Sauna Esansları Masaj Yağları Banyo - Duş Ve Jakuzi Ürünleri Parfümler ampuanlar Vücut Bakım Ürünleri ampuan Ve Saç Kremleri Spa Ve Masaj Ekipmanları Ayak Bakımı Yüz Nemlendirici Ürünler Yüz Temizleme Ürünleri Saç Bakım Yağları Ve Serumlar Anne Ve Bebek Ürünleri Peeling Scrub Tuzlar Vücut Yağları Doğal Kremler - Losyonlar Cilt Bakım Ürünleri Saç Kremleri Ve Maskeler Ayakabı Bayan Bot Bayan Ayakkabı Loreal Maybelline Flormar Max Faktor Super Kampanya-1 Este Lauder Lancome Super Kampanya-2 Chanel Dior
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Akme Medikal

    Akme Medikal - her zaman daha iyiye... Akme Medikal, sağlık kuruluşlarının tıbbi cihazlarına hızlı ve güvenli teknik servis ve biyomedikal danışmanlık hizmetleri vermek amacıyla 2007 yılında kurulmuştur. Kurulduğu ilk yıl birçok özel hastane ve medikal firmaya danışmanlık ve teknik servis hizmeti vermiştir. Ayrıca yeni tıp merkezi, poliklinik ve ameliyathane kurulumları gerçekleştirmiştir. 2010 yılı itibariyle kalibrasyon laboratuvarını kurmuş, buna paralel olarak vermiş olduğu hizmetlerin kalitesini belgelemek için ISO9001:2008 ve TSE 12426 Hizmet Yeterlilik Belgeleri’ni almıştır. 2013 yılı itibariyle de Türk Akreditasyon Kurumu tarafından akredite olarak TS EN ISO/IEC17025 laboratuvar akreditasyonu ile hizmetlerine devam etmektedir. Yapmış olduğu detaylı araştırmalar neticesinde dünyanın en kaliteli tıbbi cihaz ampulü üreticilerine ulaşmış ve 2011 yılı başında tıbbi cihaz ampulü ithalatına başlamıştır. Avrupa, Amerika ve uzak doğudan ithal ettiği orijinal ve yüksek kaliteli muadil ampuller ile ekonomik çözümler sunarak sektörde önemli bir yer edinmiştir. Uluslararası platformda sektörel yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri müşterileri için yakından takip eden Akme Medikal, 2012 yılı itibariyle tamamen Amerikan üretimi olan “Dünyanın En Yüksek Işık Şiddetine Sahip” Medled marka kablosuz led kafa lambasını da değerli cerrahlarımızın hizmetine sunmuştur. Akme Medikal sağlık kuruluşlarıyla çalışırken insan hayatını göz önüne alarak ayrı bir sorumluluk bilinci ile hareket etmek gerektiğine inanmaktadır. Buna bağlı olarak daima kaliteyi ve güveni birinci sırada tutarak etik kurallar çerçevesinde çalışmayı kendisine ilke edinmiştir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Eczane Teknisyenleri Derneği

    Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri, Sosyal ve Kültürel Gelişim Derneği, Eczane Teknisyenlerinin Bir Araya Gelerek Kurduğu Mesleki Etik Değerlerin Korunması Ülkemizde pek çok konuda kurulmuş STK mevcuttur fakat bunların kaçının o meslek grubunun sorunlarının çözümü veya mesleki gelişimi konusunda gerçek girişimlerde bulunduğu ve o meslek grubunun hayati, sosyal, kültürel, ekonomik haklarını ne oranda savunup savunmadığı ortadadır. Bu bağlamda bakılacak olursa; var olan Eczane Teknisyenleri Dernekleri / Teknikerleri faaliyet amaçları doğrultusunda değil, sadece geziler ve bilumum organizasyonlar düzenleyerek asıl amacı olan mesleki değerlerin korunması, mesleki ve kişisel gelişimin arttırılması, kültürel ve sosyoekonomik durumlarının iyileştirilmesine dair çalışmalar konusunda, idari zafiyetler göstermek ve dışarıdan gelen seslere kulak kabartmayıp, içe dönüklüğü STK olmanın kuralı sanmalarından dolayı adeta “Sen Ben Bizim Oğlan” mantığı ile iş görmez hale gelmişlerdir. STK Olmanın gereklerini yerine getirmeyen ve sorunların çözümleri için önerilerimize kulak tıkanan biz Eczane Teknisyen ve Teknikerleri yeni bir oluşum içersine girmeyi bir zaruret olarak görmekteyiz. Bildiğiniz gibi artık ülkemizde Eczane Teknikerleri Üniversite düzeyinde eğitimler görmeye başlamıştır, mevcut Eczane Teknisyenlerimiz ise sertifikalı eğitimler ile bilgi, beceri ve eğitim yeterliliği anlamında üniversite düzeyine yükseltilmeye çalışılmıştır. Bu çaba ve gayretlerin yeterli çalışma ile desteklenip desteklenmediğini siz meslektaşlarımızın takdirine bırakıyoruz. Oysa maddi olanakları sınırlı olan Eczane çalışanlarımızın birlik olarak gerek mesleki gerekse kişisel gelişimleri ve sosyal haklarının koruna bilmesi için hızlı kararlar alıp çalışmalar yapılması zaruridir. Tüm bu olaylar göz önüne alındığın da, her düşünceye açık ve herkesin fikrine önem veren Eczane çalışanlarının; sosyal, kültürel, sanatsal ve mesleki gelişimleri konusunda faaliyet gösteren diğer derneklere destek olmak ve mevcut derneklerin yapamadıklarını yapmak, yeni fikirler üretip, meslek grubunun gelişimine ivme kazandırmak için bizler; Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri, Sosyal ve Kültürel Gelişim Derneği’ni 05/04/2012 tarihinde İçişleri Bakanlığı ‘na başvurumuza istinaden kurmuş bulunmaktayız.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • DP Parfümüm Ankara

    DP Parfümüm Ankara. Parfümde son nokta! Yüzlerce çeşidi ve emsalsiz kalıcı parfümler DP Parfümüm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi,1999 yılında Ankara’da kurulmuştur ve halen DP Parfümüm İthalat İhracat Sanayi ve Anonim Şirketi olarak faaliyetlerine devam etmektedir. DP Parfümüm A:Ş. “DP Parfümüm” ve “YouMe” isimlerinde iki farklı markası ile hizmet vermektedir. YouMe markamız, yurtiçinde franchising sistem ile faaliyet göstermektedir. Standart olarak DP'ye oldukça benzer bir dizaynı bulunan bu markamız DP parfümüm mağazalarının bulunmadığı semtlerde ve özellikle büyük Alış Veriş Merkezlerinde (AVM) faaliyet göstermektedir
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • DP Parfümüm Alsancak

    DP Parfümüm Alsancak Parfümde son nokta! Yüzlerce çeşidi ve emsalsiz kalıcı parfümler DP Parfümüm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi,1999 yılında Ankara’da kurulmuştur ve halen DP Parfümüm İthalat İhracat Sanayi ve Anonim Şirketi olarak faaliyetlerine devam etmektedir. DP Parfümüm A:Ş. “DP Parfümüm” ve “YouMe” isimlerinde iki farklı markası ile hizmet vermektedir. YouMe markamız, yurtiçinde franchising sistem ile faaliyet göstermektedir. Standart olarak DP'ye oldukça benzer bir dizaynı bulunan bu markamız DP parfümüm mağazalarının bulunmadığı semtlerde ve özellikle büyük Alış Veriş Merkezlerinde (AVM) faaliyet göstermektedir
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Opmar Optik

    2001 yılında kurulan Opmar Optik Türkiyenin ilk self servis gözlük mağazalarıdır. Müşterilerimiz rahat, özgür ve diledikleri gibi gözlük deneyebilmeleri,alışveriş yapabilmeleri için hizmet ve kalitemizi siz değerli müşterilerimiz için artırıyoruz. Opmar Optik mağazaları; dünyaca ünlü markaları Türk tüketicisinin beğenisine “SELF SERVİS” sistemiyle sunmaktadır. Türkiye’de ilk defa uygulanan “SELF SERVİS” hizmet anlayışıyla müşterilerimiz, rahat, özgür ve diledikleri gibi gözlük seçimi yapabilmektedirler. Müşteri memnuniyetini ilke edinen ve optik sektörüne büyük mağazacılık konseptini getiren Opmar Optik, bünyesinde bulunan ünlü markaların dünya genelinde satışa sunulan fiyatlarını, gözlüklerin üzerinde bulunan BARKOD sistemi ile anında öğrenme olanağı sunar. Ayrıca bu markaların her biri Türk tüketicisinin tarzını belirleyerek modayı takip etmelerine yardımcı olur. Optik Cam ve Optik Çerçeve alanında dünya markası olan RODENSTOCK’un ürünleri Opmar Optik müşterilerine, deneyimli satış danışmanları ve optisyenler tarafından bilgisayar sisteminde sunulmaktadır. Mağazalarımızda kullanılan ImpressionIST 3 makinesi odak noktasını en doğru şekilde almayı sağlıyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Ceragem Masaj Yatakları

    Ceragem Masaj Yatakları Türkiye Ceragem herkese daha sağlıklı ve dinamik bir yaşam sunmak için Kore'de bilimi alternatif tıbba uygulamış olan, alanında liderliği elinden bırakmayan, tıbbi araçları üreticisi bir firmadır. Ceragem Cheon-An şehrinde yeni kurulan yüksek teknoloji sahibi modern fabrikasıyla kişisel masaj aletleri piyasasında dünyada lider konumdadır. Dünyada toplam 4000'den fazla şubesi ile 75'in üzerinde ülkede, her gün yaklaşık 1.500.000 kişiyi ağırlayarak alanında tartışılmaz noktadadır. Firmamız, ürünü satın almadan önce defalarca deneme olanağı sunma stratejisiyle, ürününü benzersiz kılmıştır. Bu tanıtım sisteminin amacı ise, kişilerin aldıktan sonra değil de, önceden birçok kez ücretsiz deneyerek ürüne tamamen ikna olmaları ve eğer beğenir iseler almalarını sağlamak içindir. Uyguladığı tanıtım sistemi ile birçok taktir ve övgü almıştır. Ceragem aldığı sayısız ödüller, dünya çapında sertifikalar ve yaptığı rekor seviyedeki sağlık yardımları ile genç ve de iddialı Masaj Yatağı firmasıdır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • ÇAMLICA ARENA

    ÇAMLICA ARENA ağ sistemleri halısaha bakım 20 Yıllık Tecrübe ; Yakın Noktalara ÜCRETSİZ Müşteri Servisi ; Kafeterya ; Maç Yayını ; Güler Yüzlü Hizmet Geçmişten gelen tecrübelerimizi siz değerli müşterilerimiz ile paylaşmaktayız. Halısahacılık ve Ağ sistemleri sektöründe 20. senemizi kutlamaktayız. Sadece bireysel işlerde değil, Kamu Sektöründe de birçok ihaleyi üstlendik. Bugüne kadar en büyük spor tesislerinden özel sektöre, futbol takımlarının tesislerinden M.E.B okullarına ve üniversitelere kadar onlarca firma tarafından tercih edildik. Yaklaşık olarak 15 belediye, 10 profesyonel futbol takımı, 30 ilk ve orta öğretim kurumu ve onlarca halısaha işletmesi ile çalıştık. Yaptığımız işleri daha detaylı olarak görmek için mutlaka Referanlarımız sayfamızı ziyeret ediniz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Radyotom Bakırköy

    Tıbbi Görüntüleme Merkezi Radyotom Radyomar Türkiye'nin en büyük tıbbi görüntüleme gruplarından RadyotomRadyomar Radyotom Radyomar Son yıllarda görüntüleme merkezleri, devlet hastanelerindeki hasta yoğunluğu ile özel hastanelerin göreceli yüksek fiyat politikaları arasında kalan insanlar için ileri teknolojiyle sunulan kaliteli hizmetin makul fiyata satın alınabileceği ideal bir alternatif oluşturmaktadır. Radyotom Radyomar Türkiye’nin en eski ve makine parkı açısından en büyük görüntüleme merkezlerinden birisidir. İstanbul’da üç şubede MR, BT, dijital röntgen, ultrasonografi ve diğer incelemeler yapılmaktadır. Fındıkzade Şubesi’nde C kollu dijital röntgen ve DSA cihazı kullanılarak ileri teknoloji ve yeni teknik ile ağrısız rahim filmi çekilmekte, kısa zamanda ve makul bir ücret ile defekografi yapılabilmektedir. Metro istasyonunun yanı başında müstakil bir binada bulunan Levent Şubesi, kolay ulaşım imkanları ve iş merkezlerine yakınlığı ile dikkati çekmektedir. Bakırköy Şubesi’nde 4 boyutlu ultrasonografi yapılabilmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin