Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Alt Sektörler
Tarım, Av, Balık ve Hayvancılık Kategorisi

Bu kategoride 9 adet Sektör, 56 adet Firma bulunmaktadır.
Kategori'ye Ait Firmalar
  • TABİT

    Tarımsal Bilişim ve İletişim Teknolojileri Tic. Ltd. Şti. Tarımsal Pazarlama / Tabit Tarımsal Bilişim Ve İletişim Teknolojileri Tarımsal Pazarlama platformu, çiftçileri internetle buluşturup ürünlerini koruması hakkındaki bilgilere ulaşmalarını tarlasından aldığı mahsulünü hem değerinde hem de komisyonsuz daha hızlı bir şekilde satmasının ayrıcalığını yaşatmaktadır. Hayvanlardaki kolayca önlenebilir hastalıkları ve ürünleri hakkındaki ayarlanabilir tekniklerden habersiz çiftçilerin sıkıntılarını tarımsalpazarlama.com ayrıcalığı ile çözüme ulaştırmaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Patiköy köpek oteli

    Burası köpeklerimizin harika vakit geçirdiği, sürekli oyunların oynandığı, onlarla birebir ilgilenilen ve asla tek başlarına bırakılmayan bir tatil köyü aslında! Fakat hepsi birer çocuktan farksız ve özel ilgi ve gözlem gerekiyor. Patiköy köpek oteli köpeklerinize ve kedilerinize güvenli ve eğlenceli bir ortam sunar. Gözünüz arkada kalmasın hayvanlarınız bizimle sizinle olduğu kadar mutlu. Köpeklerinize sizin yokluğunuzda arkadaş olduğumuz, oyunlar oynadığımız, diğer köpeklerler ile sosyalleştikleri harika bir ortam. Bizi mutlaka ziyaret edin ve çayımızı için.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Kocaeli Göksallar Çiçekçilik

    Sevginiz ve Sevdikleriniz Bizim için Önemlidir.............. 1994 yılında Kocaeli Merkezde kurulan KOCAELİ ÇİÇEK SERVİSİ 19 yılı aşkın tecrübesi ile müşterilerine vermiş olduğu kaliteli hizmeti internet ortamına taşımış ve internetten sipariş verebileceğiniz sanal mağazamızı müşterilerinin hizmetine sunmuştur. KOCAELİ ÇİÇEK SERVİSİ interflora ya bağlı 156 ülke ve yurt içindeki tüm illerdeki en kaliteli servisi verebilen çiçekçilerle çalısmaktadir.Sevgilinize özel çiçekler, açılış ve düğün arajmanları, gelin duvağı sepetleri, sevdiklerinize özel çiçekler, annenize ve babanıza çiçek, çelenkler, cenaze ve merasim çelenkleri, doğum günü çiçekleri, gelin el çiçeği ve arabaları, kutlama ve tebrik çiçekleri, nişan çiçekleri ve daha fazlası KOCAELİ ÇİÇEK SERVİSİN de.. Tüm ürünlerimizde 100 ürün kalitesi ve müşteri memnuniyeti garantisi vermekteyiz. Mağazamızda gördüğünüz tüm ürünler kendi ürünlerimiz ve tasarımları bize özel ürünler olup Kocaeli Merkez de kendi atölyemizde usta eller tarafından itina ile hazırlanır ve teslim edilir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Gürsoy Tarımsal Ürünler

    1933’te kurulan, bugün işlenmiş ve natürel fındıkta Türkiye’nin tecrübeli ve önde gelen firmalarından biri olan Gürsoy; ISO9001:2008, BRC, IFS, ISO17025:2000 gibi üstün kalite güvence sistemlerine sahip tesislerinde yüksek teknoloji ile üretimini sürdürmektedir. Gürsoy Tarımsal Ürünler - Fabrika Binası Otuzdan fazla ülkede gıda sektörünün en büyük markaları ile işbirliği içinde kaliteli Türk fındığını tüm dünyanın lezzetine sunmaktadır. Gıda endüstrisindeki global firmaların natürel ve işlenmiş fındık ihtiyacını en iyi şekilde karşılamak üzere üretim yapan Gürsoy, paketleme ve ürün sevk hizmetlerini de özenle gerçekleştirmektedir. Gürsoy gıda işleme ve kalite yönetimi konusunda uluslararası kabul görmüş standartlara bağlıdır. Firmanın amacı global dünyadaki ticari gelişimlerini gözlemlemek ve bu gelişmeleri üretim sistemine ve verilen hizmete ekleyerek müşterilerinin artan ihtiyaçlarını karşılamaktır. Gürsoy’un misyonu, birlikte çalıştığı firmaların beklentilerinin üzerinde geniş, kaliteli ürün yelpazesi sağlamak ve natürel-işlenmiş fındık sektöründe tartışmasız kalite lideri olmaktır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Arıcılar Ziraat

    Arıcılar Ziraat Bahçe Kültürleri Gıda Maddeleri Üretim ve Pazarlama Limited Şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Arıcılar Ziraat geçmişten gelen bilgi birikimi ve tecrübesiyle, bugün 15.000 metrekare kapalı, 30.000 metrekare üzerinde açık alanıyla Sancaktepe, Orhanlı (İstanbul) ve Ovacık Köyü (Kocaeli)’ndeki bitki üretim tesisleriyle hizmet vermektedir. Ayrıca Orhanlı tesisimizde torf, toprak ve bitki besini paketleme faaliyetleri yapılmaktadır. Gelişime ve teknolojiye büyük önem veren Arıcılar Ziraat ürün çeşitlerini her geçen yıl arttırmaktadır. Kaliteden ödün vermeyen Arıcılar Ziraat üretim gücüyle, kaliteli ürünleriyle başta İstanbul olmak üzere sektörde sağladığı güvenle, güçlü bir şekilde ilerlemeye devam etmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Dedem Metal

    Çiftliğiniz ve hayvanlarınız için en iyisini istiyorsanız doğru yerdesiniz. 20 yıllık Avrupa Birliği ülkelerine üretim tecrübemiz, geniş ürün yelpazemiz ve kalitemiz ile ülkemiz tarım ve hayvancılığının hizmetindeyiz. Tavukçuluk, kümes hayvancılığı, küçükbaş ve büyükbaş hayvancılığına yönelik ürünlerimizi modern ve verimli üretim yapmak isteyen herkese kolayca ulaşılabilir şekilde sunuyoruz. Online satış sitemizden dilerseniz banka havalesi, dilerseniz kredi kartınız ile SSL güvenliğinde rahatça alışveriş yapabilirsiniz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Çatalca Tavukculuk

    Gerçek Köy Tavuğu Satışlarımız Başlamıştır. Doğal ortamda, doğal yem ile beslenen gerçek köy tavuğu satışlarımız başlamıştır. En iyi lezzet ve sağlıklı tavuk siparişi vermek için bizimle iletişime geçiniz. Biliyor musunuz? Avrupa Birliği bu yıl aldığı bir kararla üye ülkelerdeki, çiftliklerde kafeslerde ve kümeslerde büyütülen ve tutulan tavukçuluğu tamamen yasakladı. Gerekçe olarak bu tür tavukçuluğun gerek tavuk, gerekse insan sağlığı açısından son derece zararlı olduğunun bilimsel olarak kanıtlanması gösterildi. Bunun yerine, serbestçe dolaşmayı ve yayılmayı sağlayan, doğal beslenme ve doğal ortamda yetiştirilen tavukçuluk modeline geçiş yaptı.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Beylikdüzü çiçekçilik

    Beylikdüzü çiçekçilik İnternetten Çiçek Satışına 2008 de Başlamıştır Çiçek , ilkesini Dürüstlük ilkemizdir anlayışından alarak kurulmuştur. TÜKETİCİ HAKLARINA SAYGILI, ETİK AHLAK PRENSİPLERİNE UYUMLU,TİTİZ VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ ÖN PLANDA TUTARAK Yılların güveni,tecrübe birikimiyle kesintisiz hizmete devam ediyoruz. Pazar dahil saat sınırı olmaksızın hergün sevdiklerinize çiçek servisi yapıyoruz. Park Bahçe Tanzimi Uluslararası Çiçekçilik Çiçek Bakımı Fuar Organizasyon Süsleme Iç ve Dis Mekan Bitkileri ve Zirai Ilaç Ilaçlama Hizmetleri Kesme Çiçek Ürünleri Buket Sepet Aranjman Çelenk Gelin Arabasi Toptan Çiçek Gelin El Buketleri
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Canlı Çiçek Sepeti

    Esenyurt Çiçekçi , esenyurt mehterçeşme mahallesi ufuk caddesi mediplus tıp merkezi yanında hizmet vermektedir. Yaklaşık 30 yıldır çiçek sektöründeki faliyetimizde öncü çiçekçi firmaları arasında iddalılıy. Esenyurt kıraç beylikdüzü bahçeşehir avcılar tüyap fuar merkezi başta olmak üzere acil teslimat yapabilmekteyiz. firmamızda canlı çiçekler saksı çiçekleri ,orkide ,gül , lilyum ,yapay söz nişan çiçekleri yapay ağaçlar mevcut tur.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Akvet Veterinerlik

    Petmekan.com yaklaşık 20 yıllık tecrübenin ve başarıların eseri olarak kurulmuş müşteri memnuniyeti esasına dayalı hizmeti ilke edinmiş bir kurumdur. Evcil hayvan besinleri gibi genel isimlendirmenin yanında kedi maması, köpek maması, akvaryum, kuşyemi, hamster yemi, sürüngen besinleri vb. birçok kategori ile internet sitemizde alışveriş hizmeti vermeyi amaçlıyoruz. Türkiye’de tanınmış birçok markayı yaratan bir ekibin bir araya gelmesiyle petmekan.com şekillenmiş sizlerin desteğiyle büyümeyi hedef edinmiştir. Günümüz şartlarında her geçen gün e-ticarette ki hızlı büyüme ve siz değerli pet dostlarının internetten alışverişin kolaylığını keşfetmeleriyle; bizler size sorunsuz keyifli alışverişi yaşatmak için elimizden geleni yapmaya hazırız. Online Petshop a Türkiye’de yön veren bir ekip olarak sizlerin ne istediğini çok iyi biliyor ve bunu en iyi şekilde yerine getirmek için çalışıyoruz. Amacımız en ucuzu almanız değil amacımız; En uygun fiyata sorunsuz ve hızlı sevkiyatı gerçekleştirmektir
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Avcılar Çiçekçi

    Yurtiçi Türkiyeçiçek göndermek için ürünlerimizden istediğinizi seçebilirsiniz. Çok kısa bir sürede Yurtiçi Türkiye çiçek siparişlerinizi teslim edebiliriz. Yurtiçi Türkiye çiçekçi denilince Yurtiçi Türkiye esenyurt çiçek akla gelir... Yurtiçi Türkiye çiçek sipariş leriniz için (212) 590 60 61 nolu telefonlarımızı arayabilir, veya www.dogancicek.com adresinden sipariş verebilirsiniz. Yurtiçi Türkiye çiçekçi dükkanı, hızlı çiçek, acil çiçek, çiçek yolla, internet çiçekçisi, çiçek al, çiçek ver,online çiçek siparişi,Yurtiçi Türkiye çiçekçileri, Yurtiçi Türkiye çiçekçi adresi ,Yurtiçi Türkiye çiçekçi telefonu, Yurtiçi Türkiye yapay çiçekçi, Yurtiçi Türkiye hastanesi çiçekçi, Yurtiçi Türkiye Çiçekçi Yurtiçi Türkiye Çiçekçi sitesinden, Yurtiçi Türkiye çiçek göndermek için ürünü seçtiniz. Peki süreç bundan sonra nasıl ilerliyor? Hemen onunla ilgili de bilgi verelim. Öncelikle, siparişinizin tam zamanında teslim edilebilmesi için, Yurtiçi Türkiye çiçek siparişinizin teslim zamanını kontrol ederiz. Zaman yaklaştığında, en taze çiçeklerimizden, seçtiğiniz çiçeği hazırlarız. Ve teslim zamanı geldiğinde Yurtiçi Türkiye alıcısına teslim ederiz. Yurtiçi Türkiye Siz de, Yurtiçi Türkiye çiçek siparişi vermek için Yurtiçi Türkiye Çiçekçi Yurtiçi Türkiye sitemizi ziyaret edip, kendinize uygun ürünleri seçebilirsiniz.Yazan : Yurtiçi Türkiye Çiçek
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Balıkçı Sabahattin

    Balıkçı Sabahattin, aslında, Armadanın onardığı, 1927 yapımı bu binaya taşınmadan önce, birkaç sokak arkada, babasından kalan, herkesin bilmediği, ama bilenlerin de vazgeçemediği lokantasını işletiyordu... Sabahattin, 2000 yılının ilk üç ayı içinde The New York Times gazetesine iki kez kapak haber konusu oldu… Aslen Trilyeli (Mudanya, Zeytinbağ) olup, denizi, balığı, balığa saygıyı çok iyi bilen bir aileden gelen Sabahattin, şimdi bu ahşap evde yaz kış konuklarını ağırlamaya devam ediyor... Oğulları da ona yardımcı oluyorlar... Yazın masaların bir bölümü sokağa taşıyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Nipelsa Tavukçuluk

    Nipelsa olarak tavukçuluk ekipmanlarının üretim ve pazarlamasını yapmaktayız. Uygun fiyatlar ve ürün çeşitliliğimiz ile tavukçuluk sektöründe kaliteli hizmet vermekteyiz. Firmamızda otomatik tavuk suluk sistemleri, otomatik tavuk yemlikleri, kovalı tavuk yemlikleri, civciv yemlikleri, civciv sulukları, nipel sulukları, hazır takılmış nipel sulukları ve diğer tavukçuluk ekipmanları bulunmaktadır. Barış Mah. Birlik Sanayi Sitesi Birlik İş Merkezi 1. Blok Kat: 4 D: 55 Beylikdüzü / İSTANBUL
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
1
2
3
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin