Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Alt Sektörler
Kategori'ye Ait Firmalar
  • ŞALDESEN

    ŞALDESEN | ŞALDESEN DERİ BASKI Deri sektöründe hizmet vermekte olup Türkiye’nin öncü deri baskı ve finisaj firmasıdır. Kendi alanında en iyi hizmeti sunmak ve müşterilerimize en hızlı ve en kaliteli baskı ve tasarımları sunmak, deri sektörüne yeni ufuklar açmaktır. Her geçen gün gelişmekte olan deri sektörünün daha kaliteli ve daha verimli ürünler ortaya çıkarmak kendi alanında lider konumda olmak için hizmet vermekteyiz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Veronica Leather

    Veronica is a leading leather and fur garments manufacturing company in Turkey, Since 2002, Veronica operates with it’s brands of IMPERIO desing and production levels in foreign markets and as well domestic markets. Sales of Women and Mens leather and double face collections.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Marmara Deri

    1987 yılında giysilik deri alım satımı ile sektöre giriş yapan firmamız, müşteri taleplerine daha iyi cevap verebilme arzusu ile Uşak'ta bir üretim tesisi kurmuştur. Bu tesis ile üretim sektörüne adım atan Marmara Deri, girişimci ruhunun karşılığını giderek büyüyen iş hacmi ile almıştır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • luigi leather

    Luigi sizi, cesur detaylarla bir araya gelen parçaların kullanıldığı ürünleriyle fark edilebilir kılıyor… Her mevsime uygun iddiayı seven,modern, şık, aynı zamanda rahatlığın ön planda olduğu, zarafetten ödün vermeden çarpıcı bir kombin oluşturmak isteyen bay ve bayanlara benzersiz çizgilerimizle oluşturduğumuz kullanışlı tasarımlar Luigi’nin ürün yelpazesini oluşturuyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Gündüz Grup

    Gündüz Grup'un temeli 1971 yılında kurulan deri kimyasalları ticaret şirketiyle atılmıştır. Bu ilk adımı diğerleri izlemiş olup bugün deri sektöründe önemli bir yere sahip bir kuruluştur. Gündüz Kürk 1997 yılında Çorlu Organize Deri Sanayi Bölgesi'nde kurulmuştur ve halen burada faaliyetlerine devam etmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • LINENS

    Linens, 40 yılı aşkın deneyimi ile Türkiye’deki ev tekstili sektörünün lider kuruluşu. Linens Online Alışveriş sitesi, Nevresim ürünleri, Ev tekstili ürünleri, Masa örtüleri, Lisanslı Ürünler, perde, nevresim, saten, çarşaf, ev tekstili, havlu, bornoz, hamam seti, yatak örtüleri, yatak, bebek, banyo ürünleri, banyo
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Atp Tekstil

    Firmamız 15 seneyi aşan tecrübesiyle, yıllara dayanan güvencesiyle, örme kumaş piyasasında oluşturduğu vizyon ile beraber tüm müşterileriyle kurduğu dostane ilişkilerle herkes tarafından aranan ve imrenilen bir şirket olmuştur.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Kızılkayalar Deri

    Zeytinburnundaki Showroom ve Uşaktaki 2.500 M2'lik kapalı alan Fabrikamızda Giysilik, Çantalık ve Ayakkabılık Deri üretimi ile siz sevgili müşterilerimize en iyi kalitede ve en uygun fiyatlarla hizmet vermekteyiz
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Fur Pelle

    Başlıca ürünler kürk, koyun, kuzu, dana, nubuk, süed, güderi,fok gibi sınırsız seçeneğe sahip derilerden hazırlanan ceket, pardesü, etek, pantolon olarak sıralanabilir.Her sene düzenli olarak dünyadaki moda trendlerine bağlı olarak iki defa olarak ilkbahar ve sonbahar olmak üzere iki farklı koleksiyon hazırlanarak yurtiçi ve yurtdışında katıldığımız fuarlarda müşterilerimizin beğenisine sunulmaktadır. Fur Pelle, müşterilerinin ihtiyaçlarına en uygun, en ekonomik çözümleri, en kısa sürede sunmak amacıyla dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmektedir. Teknolojisini, modellerini, desen ve deri çeşitlerini sürekli geliştirerek, deri sektöründe pek çok ilke imza atmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Tescilli markalarımız olan Pazar 34, Fur Pelle, Yayy Leather, Çıtrıklı Leather, Furr, Forr ile müşterilerimizin ihtiyacını mevcut koleksiyonumuzla karşılayabileceğimiz gibi marka, etiket, numune, bazında müşteriye özel imalat da yapılabilmektedir
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Derlüks Deri

    Emiliano Zapata by Derlüks Deri - Erkek deri giyiminde kendine özgü duruşu, genç, sofistike ve stil yaratan çizgisi ile farklı bir moda dili oluşturan Emiliano Zapata, her biri kendine özgü dikiş teknikleri ve el işçiliğine sahip özel tasarım mont, palto, trençkot ve ceketler ile kendini özel hissetmeyi seven erkeklerin vazgeçilmezi olmaya devam ederken; kapılarını Türkiye’deki stil sahibi erkeklere de açmaya hazırlanıyor. 2002 yılında kurulan Derlüks Deri Konf. San.Dış.Tic.Ltd.Şti. ‘nin bünyesinde bulunan Emiliano Zapata markası, kendine özgü duruşu, yenilikçi ve fark yaratan bakış açısıyla Türkiye’nin önde gelen erkek deri giyim markalarından biri olmuştur ve dünya çapında 21 ülkeye ihracat yapmaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Baykallar Group

    1970'li yıllarda deri alım satımıyla başlayan şahsi girişimler 1980'li yıllarda BAYKALLAR SANAYİ VE TİCARET A.Ş 'nin kuruluşuyla deri alım satımından sanayiciliğe uzanan koşu maratona dönüşüp zig deri üretimiyle BAYKALLAR ihracata ve iç piyasaya sunduğu ürünlerle aranılan firmalar arasındaki özel yerine kısa sürede ulaşmıştır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • İpektül

    İpek Tül ve Konfeksiyon Sanayi A.Ş 1984 yılında kurulmuş olup , Silivri ve Çorlu ‘daki fabrikalarında toplam 15000 m2 açık , 50000 m2 kapalı alan üzerinde Çözgülü Raşel Örgü ve Boya Terbiye işletmelerinden oluşan, kendi alanında dünyanın en geniş makine parkına sahip , entegre bir tesistir. Vardiya usulü haftanın 7 günü 24 saat kesintisiz çalışan yaklaşık 500 personeli ile gelişen global pazar koşulları karşısında yenileme ve değişim çabalarını destekleyen politikaları ile müşterilerin talep ettiği ürünleri en uygun fiyat , kalite ve stoklu üretimi sayesinde zamanında sunarak müşteri memnuniyetini sürekli kılan sektörünün en seçkin kuruluşlarındandır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • topo tekstil

    Faaliyetlerimiz Tekstil sektöründe prestijli markalarla çalışmalarını sürdüren firmamız imalat, imalat takibi ve tedarikçilik başta olmak üzere bir çok alanda uluslararası güçlü bir çözüm ortağı olarak gelişmesini sürdürmektedir. 2000 yılından bu yana marka ürünler sektöründe de faaliyet gösteren firmamız, sektörde edindiği tecrübesiyle dünya markaları saat, ayakkabı, çanta, parfüm tedariki, ithalatında global partneriniz olarak hızlı, ekonomik ve kaliteli çözümler sunmaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • ARGÜL TEKSTİL

    KUMAŞ BİZİM İŞİMİZ… 1988 yılında Argun ÖZVERİR adına şahıs firması olarak faaliyete başlayan Argül Tekstil, 1995 yılından itibaren ARGÜL TEKSTİL İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ adıyla şirketleşmiştir. ARGÜL TEKSTİL İÇ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. ; özel çalışma gerektiren tüm siparişler ( düz, boya, baskı, desen çeşitleri v.s. ) titiz ve kaliteli bir şekilde yapılmakta ve zamanında teslim edilmektedir
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Örme Kumaş gteks

    Örme Kumaş GTEKS GERGER TEKSTİL olarak yurtiçi ve yurtdışındaki müşterilerimizin istekleri doğrultusunda yüksek kaliteli örme kumaşlar üretiyoruz. Yurtdışında İtalya, Rusya, Bosna, Yunanistan, Sırbistan, Ukrayna gibi birçok ülkeye ihracat yapmaktayız. Tekstil sektöründe uzun ama örme kumaş sektöründe kısa sürede uzun yol kat ettik. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan, uygun fiyat ve hızlı termin avantajı ile hizmet veriyoruz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Cevher tekstil

    Cevher Tekstil firması, Türkiye’de 2001 yılından beri faaliyet gösteren, Tekstil sektöründe köklü ve güçlü çevreye sahip ve 14 yıllık bir tecrübesi olan bir aile şirketidir ve Tekirdağ Çorlu Vakıflar Organize Sanayi bölgesinde üretim yapmaktadır. Firmamız iplik üretimi, örme kumaş ve boyalı/baskılı kumaş üzerine uzmanlaşmıştır. Üretilen kumaşlar, ham, kasarlı, boyalı olarak, Açık En veya Tüp Formda satılmaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin