Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Alt Sektörler
Turizm, Konaklama Kategorisi

Bu kategoride 3 adet Sektör, 477 adet Firma bulunmaktadır.
Kategori'ye Ait Firmalar
  • Bakırköy Pansiyonu

    Pansiyonumuz güvenle kalabileceğiniz istanbul'un en merkezi yerlerinden biri olan bakırköy meydan'da hizmet vermektedir. Pansiyonumuz güvenle kalabileceğiniz istanbul'un en merkezi yerlerinden biri olan bakırköy ilçesinde hizmet vermektedir. Pansiyonumuz Bakırköy meydan da olup sinan erdem spor salonu ve ahmet cömert spor salonuna araçla 2 dakika (4 km) , yaya mesafesi ile kadıköy bakırköy deniz otobüslerine 3 dakika,acıbadem hastanesine 2 dakika,istanbul caddesi carousel ve capacıty alışveriş merkezlerine 2 dakika, sirkeci Sultanahmet tren istasyonuna 3 dakika,dadyan kilisesi yanında, sahile 2 dakika,dünya göz hastanesi ataköy şubesine 5 dakika yürüyüş mesafesindedir.Atatürk havaalanına araçla 5 dakika uzaklıkta 8 km dir. CNR uluslar arası fuar merkezine 8 km,Tuyap fuar merkezine 17 km.,metrobüs istasyonuna 2 km, Otogardan tüm otobüs firmalarının yolcu servisleri Bakırköy meydana gelmektedir.pansiyonumuz bulunduğu mevki olarak eğlence yerleri, alışveriş merkezleri, toplu ulaşım araçlarının merkezi konumundadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Bakırköy Otel

    Otelimiz güvenle kalabileceğiniz istanbul'un en merkezi yerlerinden biri olan bakırköy meydan'da hizmet vermektedir. Otelimiz Bakırköy meydan da olup sinan erdem spor salonu ve ahmet cömert spor salonuna araçla 2 dakika (4 km) , yaya mesafesi ile kadıköy bakırköy deniz otobüslerine 3 dakika,acıbadem hastanesine 2 dakika,istanbul caddesi carousel ve capacıty alışveriş merkezlerine 2 dakika, sirkeci Sultanahmet tren istasyonuna 3 dakika,dadyan kilisesi yanında, sahile 2 dakika,dünya göz hastanesi ataköy şubesine 5 dakika yürüyüş mesafesindedir.Atatürk havaalanına araçla 5 dakika uzaklıkta 8 km dir. CNR uluslar arası fuar merkezine 8 km,Tuyap fuar merkezine 17 km.,metrobüs istasyonuna 2 km, Otogardan tüm otobüs firmalarının yolcu servisleri Bakırköy meydana gelmektedir. Otelimiz bulunduğu mevki olarak eğlence yerleri, alışveriş merkezleri, toplu ulaşım araçlarının merkezi konumundadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • intertatil

    Tatil | Oteller | Turlar | Erken Rezervasyon | Tatil Fırsatları | intertatil.com Yurtiçi otel ve tatil fırsatlarını en uygun fiyatlarla intertatil.com'da yakalayın! 0850 360 30 60
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Otel Safran

    Otel Safran | Ekonomik Kaliteli Otel Safran Tek kişilik, çift kişilik, olmak üzere toplamında 14 oda 25 kişi kapasitelidir.Odalarımız 3 yıldızlı otel konforundadır. Siz değerli müşterilerimizin en iyi şekilde ağırlanarak güleryüzlü , hijyenik , rahat bir ortamda konaklamasını ve otelimizde devamlı tercih etmenizi sağlamak bizim öncelikli görevimizdir. Otelimiz güvenilir,nezih ve ailelerin rahatça kalabileceği bir yerdir. - Tek kişilik, çift kişilik, olmak üzere toplamında 14 oda 25 kişi kapasitelidir. Odalarımız 3 yıldızlı otel konforundadır. ODA ÖZELLİKLERİ - Banyo / Wc - Saç kurutma makinası - 24 saat sıcak su hizmeti - Telefon, - Uydu tv - Wireless İnternet hizmeti GENEL ÖZELLİKLER - Dinlenme salonu - Resepsiyonda kasa - Çamaşır ve ütü servisi
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Umre Fiyatları

    Ammar Turizm Şirketimiz 2009 Yılında Kurulmuş Olup , Hac, Umre, Uçak Bileti Ve Kültür Turları Alanlarında Hizmet Vermektedir. Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti Felsefesini Benimsemiş, Sektörde Lider, Güveni Ve Saygınlığı Temsil Eden, Mutlak Müşteri Memnuniyetini Ön Planda Tutan, Ulusal Ve Uluslararası Düzeyde Hizmetlerinde Örnek Bir Kuruluş Olmaktır. Ammar Turizm Olarak Uygun, Konforlu Ve Avantajlı Uçak Bileti , Hac Umre Organizasyonu, Alternatif Tatil, Termal Tatil, Kültür Turları, Yurtiçi Ve Yurtdışı Tur Programları İle En Yakınınızdaki İsim Olmaktır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Fatih Resadiye Hotel

    Fatih Camii etrafında 19. yy. sonu ile 20. yy. başlarına ait olan az sayıdaki Levanten yapılardan biridir. 1909 yılında Ferit Paşa, konağı, Sultan Reşat tahta çıktığında hizmetine tahsis etmiş ve 1924 yılına kadar aile mensupları tarafından kullanılmıştır. Daha sonra 1924 yılında Ferit Paşa'nın varisleri konağı Sultan Reşat'ın anısına Hotel Reşadiye ünvanıyla hizmete sokmuşlardır. Tarih içerisinde birçok ünlü konuğu ağırlayan otel 1950 yılında Ahmet Ardal tarafından satın alınmış ve işletmesini ölümüne kadar kendi yapmıştır. 1998 yılında varisleri tarafından başlatılan restorasyon 2003 yılının Mart ayında bitirilip Fatih Reşadiye Hotel ünvanıyla yeniden hizmete açılmıştır.nbsp; İstanbul'un tarihi Fatih ilçesinde kurulu bulunan otel, tarihi, kültürel ve alışveriş merkezlerine yakın olup Fatih Camii ve Türbesi, Çarşamba Pazarı, Bozdoğan Kemerleri, Kariye Müzesi, Bizans Surları, Süleymaniye Camii, Kapalı Çarşı, Ayasofya, Sultan Ahmet Camii, Topkapı Sarayı ve metro, tramvay istasyonlarına yalnızca yürüyüş mesafesindedir. Taksim meydanına 3 km. Atatürk Havalimanına 15 km mesafededir. Otelimizin terası İstanbul çatıları üzerinden Boğazın, Adaların ve Marmara Denizi'nin güzelliklerini doyarak içinize sindirebileceğiniz bir ortamdadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Pianoforte Hotel

    Klimalı odalara ve ücretsiz Wifi 'ye sahip resmi 3 yıldızlı Pianoforte Hotel Sultanahmet camii,Ayasofya ve Topkapı sarayının yer aldığı tarihi Sultanahmet bölgesine sadece 2.8 km uzaklıktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Tugra hotel

    Tugra hotel, Tugra Hotel, istanbul tugra Hotel, tugra hotel istnabul, hotel tugra in istanbul, hotels istanbul, ISTANBUL Tugra HOTEL, BUYUK Tugra HOTEL, turkey hotels, hotels in turkey, hotels turkey, TURKEY HOTELS, HOTELS IN TURKEY, HOTELS TURKEY
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Dareyn Konak

    Dareyn Konak | Huzurlu Bir Konak... | İslami Otel | Islamic Hotel Dareyn Otel İslamın çizdiği sınırlar içinde siz değerli misafirlerimize, ferah ve huzuru yansıtan bir konak havasında hizmet vermekten mutluluk duyar.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Prens Suite

    Prens Suite, Istanbul Suites, Prince Suite, Istanbul Furnishes Apartments, Flats, Residences, King Suites, Sultanahmet Apartments Prens Suite, Residence, Full Furnished Flats, Istanbul Suite
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Berr Hotel

    Berr Hotel-Istanbul Köseoğlu Turizm ve Sağlık Hizmetleri ve İnş. Tic. A.Ş Kuruluşudur Berr Hotel 102 odasıyla hepsinde kartlı anahtar sistemi, split klima, Lcd Tv, minibar, özel kasa, banyo, saç kurutma makinesi ve hızlı Internet (DSL) baglantısı, business center, fax, printer, kapalı otoparkı mevcuttur. Otelimizde ayrıca Restoran, Bar, Hamam, Sauna, masaj merkezi ,Balo Salonu, Toplantı Salonları ve Hediyelik Eşya Dükkanı hizmet vermektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Otel Erciyes

    OTEL ERCİYES - Kırmasti Mahallesi Aslanhane Sokak No:12 Fatih / İSTANBUL TURKEY - islami - Konforlu - Aile Oteli Otel Erciyes Ucuz Konforlu Aile Oteli Fatih / İstanbul / Türkiye, Erciyes Otel, İstanbul Otel, Otel, Fatih Otel, Ucuz Otel
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin