Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Alt Sektörler
Kategori'ye Ait Firmalar
  • kahve deposu

    1950 yilindan bugüne kahve üreten Kahve Deposu, 60 yili asan tecrübesiyle cafe restaurant sektörünün önde ve gözde firmalari arasinda yer almaktadir. Kahve Deposu Bayileri, üretici firma ile çalismanin avantajlarini yasarken, rekabet gücü ve kazanç oranlariyla önemli altyapi hizmetleri ve firsatlardan da yararlanmaktadir. Kahve Deposu, 1950 yilinda Ankara’da “Kökel” markali kahve üretimi ile baslayan kurumsallasma serüvenine, Istanbul Tahtakale subesi ve Ikitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde açtigi fabrikasiyla her geçen gün büyüyerek devam etmistir. Kahve Deposu, çok çesitli Türk ve Dünya kahvelerini üretmektedir. 2009 yilinda bilgi ve tecrübesini cafe restaurant sektörüne tasiyan Kahve Deposu, Türkiye’nin önde gelen kahve üreticilerindendir. Kahve Deposu; 2012 yili sonu itibariyle toplam 10 subesinde müsteri ve franchise yatirimcilarinin memnuniyetini esas alarak faaliyetlerini sürdürmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Çelikhan Makine

    Çelikhan, Çelikhan makine, ozon sistemleri,organik yıkama,Expresso,yıkama makinesi,kurutma makinesi,sıkma makinesi,sprey kabini,kılçık çakma makinesi,krinkıl makinesi,zımpara robotu,kot yıkama işlemleri,kot kuru işlemleri,yıkama topları,şamyel,konveyor fırın,kutu fırın,3D dummy,fikseleme aparatı
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • RGM HAIR SAÇ

    1983 BURSADA MESLEĞE BAŞLADIM 1990 YILINDA İLK SALONUMU 94-96-99 YILLARINDA AÇTIĞIM BÜYÜK SALONLARLA İLKLERE İMZA ATTIM ÇEŞİTLİ DEFİLE ORGANİZASYON ve GÜZELLİK YARIŞMALARINI ORGANİZE EDERKEN BİR ÇOK ULUSLARARASI FİRMALARDAN ALDIĞIM EĞİTİMLE MESLEĞİMDE İYİ BİR NOKTAYA GELDİM 2003 YILINDAN BERİ YALOVADA PERUKÇULUK İŞİNE GİRDİK SEKTÖRDEKİ SIKINTILARI BİLDİĞİM İÇİN TÜM İŞLEMLER YAPILABİLECEK SAÇ KALİTESİNİ BULARAK BÜNYEMİZDE İŞLEYEREK SİZ KUAFÖRLERE SIKINTI YAŞAMAYACAK ŞEKİLDE SUNMAYA ÇALIŞTIK ÇOK KISA BİR SÜREDE TÜRKİYENİN EN TANINAN VE GÜVEN VEREN FİRMALAR ARASINA GİRDİK ve BU HİZMETİMİZİ GELİŞTİREREK SİZLERE DAHA İYİ BİR HİZMET İÇİN KENDİMİZLE YARIŞ İÇERSİNDEYİZ
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • jeton sistemleri

    1990’lı yıllarda oyun makinaları imalatı ile başlayan firmamız, 2000’li yılların ortasında para veya jeton ile çalışan otomatlara yoğunlaşmıştır.Sektör içerisinde firmamız, Türkiye’nin en büyük yazılımcıları ile birlikte, hazır yazılım şablonları kullanmak yerine kendi yazılımları kullanmaktadır.Bu nedenle ileride oluşacak yazılım hatalarından kaynaklı sorunların çözülmesi çok kolay olacaktır.Günümüzde ve ilerleyen yıllarda, AR-GE departmanı sistemleri geliştirmek için yoğun emek harcayıp sistemlerimizin kullanım alanlarını geliştirmeyi hedeflemektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • WestMix Cafe Restaurant

    Kameroğlu Group bünyesinde hizmete giren WestMix Cafe Restaurant ’ın ilk şubesi Pelican Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde açıldı. Avcılar’ ın ilk ve tek alışveriş ve yaşam merkezi Pelican Mall’ de yepyeni konsepti ve özgün mimarisiyle açılan WestMix Cafe Restaurant kısa zamanda İstanbul’ lu lezzet düşkünlerinin ilk durağı oldu. WestMix Cafe Restaurant, zengin menu seçenekleri ve ödüllü şefinin yönetimindeki iddialı mutfağında; misafirlerine Türk damak tadının ünlü ve lezzetli seçimlerinin yanı sıra dünya mutfaklarından da seçkin örnekler sunuyor. Bölgenin en geniş açık teras alanlı restoranı özelliğini taşıyan WestMix Cafe Restaurant konfor ve şıklığı bir arada bulunduran ambiyansı ile damaklara olduğu kadar gözlere de hitap etmeyi amaçlıyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Salon Trend Kuaför

    Salon Trend Kuaför 2008 yılında Erkan Görmüş tarafından kurulmuştur. Erkan Görmüş mesleğe 1992 yılında başlamıştır. Sırası ile yurt içinde ve yurt dışında bir çok akademik eğitim aldıktan sonra ATV kanalında bir çok ünlüye kuaför ve güzellik danışmanlığı yapmıştır. Son 6 yıldır Salon Trend markası ile kendi saç tasarım merkezini işletmektedir. Salonumuz hijyenik ortamda, profesyonel kadrosu ile bay bayan kuaför ve güzellik merkezi olarak beykent ve civarında siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir. Salonumuzda Loreal ürünleri kullanılmaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Pilsan Oyuncak

    Firmamızın temelleri 1940'lı yıllarda merhum Yakup ÇETİNALP tarafından atılmıştır. O yıllarda kurşun askerler ile başlayan imalat yolculuğumuz Hasan Faruk ÇETİNALP'in yönetimi ile bugünlere gelmiştir. İstanbul Silahtar'da 40m² lik bir alanda başlayan ve el ile baskı yapılan makineler kullanan Pilsan, bugün Esenyurt ve Lüleburgaz tesislerinde 85.000 m² lik kapalı alana sahiptir. Gün Geçtikçe Gelişen Yurtdışı Faaliyetlerimizle her yıl artarak devam etmekte olup dünya çapında bir çok ülkeye ihracat yapmaktadır. Yurt İçinde Hipermarketler Zincirlerimiz Yurt içindeki müşteri ağımız ise tüm büyük hipermarket zincirleri, bölgesel çaplı büyük marketler, bayilerimiz ve seçkin oyuncak satıcılarıdır.Ürünlerimizi akülü arabalar, pedallı arabalar, zincirli pedallı arabalar, sallanan oyuncaklar, bisikletler, kamyonlar, bebe gereçleri, park bahçe grupları, zeka oyunları ve yazlık oyuncaklar olarak gruplandırabiliriz. Toplam 146 farklı ürünümüzle, oyuncak alanındaki üretimimizi PİLSAN markasıyla yapmaktayız. Yurtiçi ve yurtdışı pazarlarında markalarımızla faaliyet göstermekteyiz. Ürün Tasarımında Profosyonel Kadro,Tasarım aşamasından üretim aşamasına kadar olan süreçte sloganımız olan Tasarımda Kalite ilkesini benimsemekte ve tüm tercihlerimizi bu doğrultuda yapmaktayız. Koşulsuz müşteri memnuniyeti esasına dayanarak ürettiğimiz oyuncaklar, çocukların ruh ve bedensel gelişimine destek olacak niteliktedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Çiftlik Restoran

    Açık Otopark 7/24 Açık Otoparkımızda gözünüz arkada kalmadan sevdikleriniz ile güzel bir gün sizi bekliyor. Otoparkımız Ücretsizdir. Sera ve bahçelerimiz Çiftliğimizde yetişen doğal ürünlerimize sera ve bahçelerimizde yetişen organik ürünlere doyamayacaksınız. Organik Pazarımıza davetlisiniz. Sosyal Alan Geniş yeşillikler ve bahçelerimizde dolaşın, ister hayvanat bahçemizde güzel anların tadını çıkarın, Oyun parkı ve spor alanlarından faydalanın. Mescid Çiftlik Restaurant bünyesinde Mescidimiz mevcuttur. Çiftlik Restaurant’da sizi rahat ettirmek bizim görevimizdir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • ORSAT - Ordu Sualtı

    2008 Yılında Faliyetine başlamış olan Firmamız BM Dalış teknolojileri Ticaret Ltd. Şti. Dünya denizlerinde sürdürdüğü faliyetlerine bir yenisini ekleyerek Karadenizin derinlikleriyle Karadeniz halkını tanıştırmayı amaçlayarak ORSAT markasıyla faliyetlerine başlamıştır. Sualtı sporları çevre bilinci oluşturmanın yanı sıra gençleri doğayla buluşturarak pisikolojık ve bedensel gelişimine katkı sağlar. Yeni nesil meslek grupları arasında kendinmi üst sıralara taşıyan, dalış sektörü, mesleki olarak birçok fırsat ve imkan sağlamaktadır. Kurumumuz, Ordu da ilk yardım ve can kurtaran sertifakalarını veren ilk kurumların başındadır ORSAT - Ordu Sualtı Topluluğu | Scuba Diving | Balık Adam | Yüzme Kursu | İlk Yardım Kursu | Can Kurtaran | Ordu Sualtı | Sualti | Dalış Okulu
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Oyuncax

    Oyuncax, Türkiye'de internet kullanımının kısıtlı olduğu 2003 yılında başlayan serüvenine güçlenerek ve tecrübe kazanarak devam ediyor. Kurulduğumuz ilk günden bu yana bebek eğitim gereçleri, çocuk oyuncakları, yetişkin hobi ürünleri ve binlerce eğlencelik ürünlerini uygun fiyat ve cazip ödeme seçenekleri ile sizlere sunmaya gayret ediyoruz. Halihazırdaki organizasyonumuzla siparişlerimizin çok büyük çoğunluğunu aynı gün, stok dışındaki ürünlerimizi ise en geç 3 gün içerisinde kargoya teslim edip müşterilerimize en hızlı hizmeti verebilmenin haklı gururunu yaşıyoruz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Sultanahmet Köftecisi

    Kendine özgü lezzeti ile geleneksel Türk yemek kültüründe yıllardır özel bir yeri olan Sultanahmet Köftecisi, çağdaş mekânlarda geniş kitlelere ulaşan 98 mağazalık restoran zinciri ile başta İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya olmak üzere Türkiye'nin pek çok şehrinde müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.. Modern teknolojinin bütün imkânlarının kullanılmasıyla, el değmeden üretilen köftelerimiz, 12 ayrı denetimden geçirilmekte, pişirme ve tadım testleri titizlikle yapılmaktadır. Bu aşamalardan sonra lezzetli ve sıhhi ürünlerimiz Restaurantlarımızda gönül rahatlığı içinde müşterilerimize sunulmaktadır. Sultanahmet Köftecisi olarak 40 şehirde, 130 şube ile halkımıza hizmet veriyoruz. Ar-ge çalışmalarımız sürekli olarak devam etmektedir. Yılların geleneği olan köftemizin doyumsuz lezzetini değiştirmeden, farklı sunum ve garnitürlerle tüketicilerimize yeni menüler sunmaya özen gösteriyoruz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Little Caesars

    50 yıldan uzun süredir tüm dünyada pizzada yeniliklerin öncüsü olan Little Caesars, kaliteli pizzasını uygun fiyatlarla buluşturduğu müşterilerine seçkin bir hizmet ve değer sunuyor. Çünkü Little Caesars'ın hizmet anlayışının temelinde kalite ve değer yer alıyor. Marka, ayrıca sergilediği tutkulu, eğlenceli, sadık ve aileye odaklı profilini yansıtan Little Caesars Karakteri ile bu ruhu gerçek hayata yansıtmıştır. Little Caesars'ın bu özellikleri, müşterilerin yıllarca hafızalarında kalan reklam ve pazarlama kampanyalarına yansıyarak ilerleme sağlamaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Tadım Pizza

    Ankaralılar Tadım Pizza ile 1984 yılının Mayıs ayında, Fuar Sokak’ta kurulan küçük bir restoran ile tanıştı. Tadım Pizza, kurulduğu zamandan bugüne Türkiye’nin en seçkin pizza markalarından biri haline geldi. Çünkü Tadım Pizza ekibi, her zaman sağlıklı ürünü ve lezzeti yakalamak için çalışıyor, daha iyisi için sürekli kendini geliştiriyor. Kullanılan her malzemenin en tazesi tedarik ediliyor, pizza hamurları günlük açılıyor, eşsiz pizza sosu ile birleştirilen ürünler önceden hiç tadılmamış bir lezzeti ortaya çıkarıyor. Tadım Pizza ayrıca yemekleri, makarnaları, sandviçleri, salataları, aperatifleri ve tatlılarından oluşan zengin menüsü ile her yaşa ve ekonomiye hitap ediyor. Zaman değişiyor, mekanlar değişiyor, sektör değişiyor. Tadım Pizza sıcak ortamını, hizmet anlayışını ve eşsiz lezzetini korumaya devam ediyor. Beştepeler Mah. Nergiz Sokak Via Tower İş Mrk. No:7 Kat:19 Daire:45 Söğütözü / Ankara
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Suneks Temizlik

    Suneks Temizlik firması ; Hizmet sektörüne girdiği 1992 yılından beri vermiş olduğu hizmet ile siz değerli müşterilerinin güven ve takdirini kazanmıştır. Teknolojik gelişmeleri takip ederek kendini yenileyen firmaların ayakta kalabildiği günümüzde , Suneks Temizlik kalifiye temizlik personeli ihtiyacının karşılanmasında önemli bir adımdır. Erenköy Mah. Fahrettin Kerim Gökay Cad. No: 272 Mormin Apt. Kat 6 Daire: 17 Kadıköy / İstanbul
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • İkinci El Lokanta Malzemeleri

    İkinci El Lokanta Malzemeleri Alım Satım Hizmetleri Şirketimiz Türkiyenin En Ucuz 2.el Lokanta Ekipmanları ve 2.e Endüstriyel Mutfak Ekipmanları Alım Satım Hizmetleri Yapan Firmasıdır. Firmamız Yasin KARATAŞ Tarafından Kurulmuş Olup Vizyonu Hedefi İlkesi Olan Sekötrün Öncü Firmalarından’dır. Eski Adı KARAGÖZ 2.EL ALIM SATIM HİZMETLERİ OLAN FİRMAMIZ Şirketleşerek Grup Şirketleri bünyesine katılmış olur kurumsal tüzel kimlik kazanmıştır. Hedefimiz 2.el Lokanta Malzemeleri Değerinde Alın En Ucuz 2.el Lokanta Malzemeleri Satmaktır. Hedefimize Emin Adımlar ile ilerlemekteyiz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin