Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Alt Sektörler
Kategori'ye Ait Firmalar
  • Güvenal Kağıtçılık

    Uzun yıllardır ithalatını ve satışını yapmış olduğumuz Mukavva grubu ürünlerinin, bu konudaki tecrübe ve bilgi birikimimizi biraraya getirerek 2009 yılında üretimine başladık. Haramidere, Beysan Sanayi Sitesinde yer alan üretim ve depo binamızda başlamış olduğumuz üretime devamlı olarak çeşitli ürünler eklemekteyiz. Mukavva grubunda yer alan çeşitli kalınlıklarda ve ebatlarda ürünlerin üretimini yapmaktayız. Farklı sektörlere hitap eden bu ürünlerimizde çeşitli renk seçenekleri de mevcuttur. Özellikle kutu imalatı yapmakta olan müşterimize çeşitli ebat ve renklerde sunmuş olduğumuz ürünlerle minimum fire ile tasarruf sağlamaktayız.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • AKÇAY KIRTASİYE

    Akçay Grup, Akoffice ve Kırtasiye Dünyası markaları ile, hem kurumsal ofis çözümleri konusunda, hem de mağazacılık alanında sektörün lider firmalarından biridir. Grup şirketleri 1993 yılından bugüne kesintisiz hizmet vermektedir. Akçay Grup ’ta 183 personel çalışmakta, 48 araçlık lojistik ekibi ve 6.000 metrekare kapalı alanlı dağıtım merkezi bulunmaktadır. Biri Çorlu ‘da üç tanesi İstanbul ‘da olmak üzere 4 satış mağazası vardır. 600 ‘den fazla tedarikçinin yaklaşık 130.000 ürünü müşterilerin beğenisine sunulmaktadır. Kurumsal ofis ürünleri konusunda lider olan Akoffice markası, Türkiye’nin güzide şirketlerine tüm ülke genelinde servis sağlamaktadır. Koç Grubu’nun tamamı, LC Waikiki Merkez ve tüm şubeleri, INGBank Merkez ve tüm şubeleri, Finansbank Merkez ve tüm şubeleri, Teknosa Merkez ve tüm şubeleri Akoffice’i tercih eden müşterilerden sadece birkaç tanesidir. Akoffice 2011 yılında “Avrupa’nın En iyi Bölgesel Satıcısı” ünvanını alan “ilk Türk firması” olarak, uluslararası alanda da ülkemizi gururla temsil etmiştir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Şimşek-Ege

    Şimşek-Ege, 25 yılı aşkın tecrübesi ile Tekstil, Konfeksiyon ve diğer sektörlere; etiket, matbaa ürünleri, metal düğme ve perçin konularında hizmet vermektedir. Kalite ve müşteri odaklı hizmet bilinci ile sipariş alımından, kalıp, baskı, kesim, kalite kontrol, paketleme ve sevkiyat adımlarını tamamen kendi bünyesinde ISO 9001:2000 kalite anlayışı ile ve elektronik bilişim (ERP) tekniklerini kullanarak takip etmektedir.Klasik, Dijital, UV ofset, tabaka ve rulo serigrafi, rotary, sıcak, soğuk ve frekans baskı, sıcak transfer, dokuma, sıvama kalıpları ile eksantrik baskı vb. her türlü teknolojik baskı tekniklerini ve destek aksesuarları kullanmaktadır. Dünyadaki tüm gelişmeleri takip ederek müşterilerimizin ihtiyacını hızlı ve kaliteli bir şekilde karşılayabilmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • serkan etiket

    Serkan Etiket ve Matbaacılık San ve Tic. Ltd. Şti. • Kozmetik • Gıda ve İçecek • Kişisel Bakım Ürünleri • İlaç • Medikal • Ev Temizlik Ürünleri • Endüstriyel Ürünler • Tekstil Sektörlerinde hizmetinizde
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • rendeciler

    İnşaatlık,Doğramalık,Emprenyeli veya silinmiş pergola kereste çeşitleri ,Çatı malzemeleri Osb,Plywood,Lambiri, Döşeme, Profil,Pervaz Yalıbaskısı Dışcephe tahtası,Saçak tahtası piknik masası ve köpek kulübeleri gibi çeşitli ürünlerle hizmetinizdeyiz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • artevetta

    artevetta bünyesindeki ürün gamı: - Mutfak dolabı - Ankastre mutfak - Modern mutfak - Hazır mutfak - Kırmızı mutfak - Siyah mutfak - Ev tadilatı ve dekorasyonu - Kişiye özel ergonomik çözümler Artevetta hizmetleri: - Tasarım, projelendirme, dekorasyon ve paket uygulama. (Komple, lokal, butik ve proje bazında toplu işler.)
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Öztaş Ambalaj Ege

    Bugün piyasada elde ettiği haklı başarısını sürekli iyileştirme ve geliştirme ilkesiyle sürdürerek sektöründe öncü olmaya ve zirvede kalmaya devam etmektedir. Türkiye’de ve yurtdışındaki büyük kurumsal firmalara sağladığı titiz hizmetlerini iş ortaklarının taleplerini en doğru, en hızlı ve en kaliteli şekilde küresel gelişmeleri takip ederek sağlayan Öztaş Ambalaj, kağıt ambalaj sektöründe çok zengin bir ürün yelpazesine sahiptir ve dünyanın her yerine ihracat yapmaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Öztaş Ambalaj Ankara

    Bugün piyasada elde ettiği haklı başarısını sürekli iyileştirme ve geliştirme ilkesiyle sürdürerek sektöründe öncü olmaya ve zirvede kalmaya devam etmektedir. Türkiye’de ve yurtdışındaki büyük kurumsal firmalara sağladığı titiz hizmetlerini iş ortaklarının taleplerini en doğru, en hızlı ve en kaliteli şekilde küresel gelişmeleri takip ederek sağlayan Öztaş Ambalaj, kağıt ambalaj sektöründe çok zengin bir ürün yelpazesine sahiptir ve dünyanın her yerine ihracat yapmaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Öztaş Ambalaj

    Öztaş Ambalaj, Beylikdüzün’de 20.000 m2 kapalı alan içinde bulunan tesisinde 150 çalışanı ile birlikte doğaya saygı ve müşteri memnuniyeti ilkeleri doğrultusundaki hizmet anlayışından, yüksek kalitede hızlı üretim politikasından asla taviz vermeyerek piyasadaki rakiplerinin önünde yer almaya devam etmektedir. BRC (British Retail Consortium), ISO 9001 ve YUM kalite belgelerine sahip Öztaş Ambalaj, hedeflediği dünya standartlarının üzerindeki üretim anlayışını disiplinli çalışmalarıyla müşterilerinin memnuniyetine güvenle sunmaktadır. Bugün piyasada elde ettiği haklı başarısını sürekli iyileştirme ve geliştirme ilkesiyle sürdürerek sektöründe öncü olmaya ve zirvede kalmaya devam etmektedir. Türkiye’de ve yurtdışındaki büyük kurumsal firmalara sağladığı titiz hizmetlerini iş ortaklarının taleplerini en doğru, en hızlı ve en kaliteli şekilde küresel gelişmeleri takip ederek sağlayan Öztaş Ambalaj, kağıt ambalaj sektöründe çok zengin bir ürün yelpazesine sahiptir ve dünyanın her yerine ihracat yapmaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • KAR Ambalaj ve Matbaacılık

    Kar Ambalaj ve Matbaacılık San. Tic. LTD. ŞTİ. kurulduğu 1996 yılından bu yana her yıl kendisini yenileyerek ve geliştirerek sektörde 18. yılını tamamlamanın gururunu taşımaktadır.Gerek makina parkuru gerekse müşteriye sunduğu hizmet kalitesi açısından sektörünün önemli firmalarından biri olan KAR AMBALAJ 3000 metrekare kapalı alan tesislerinde ayda 2000 ton oluklu mukavva işleme kapasitesi ile 24 saat müşterisine hizmet vermektedi
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Erhan Serigrafi

    Firmamız siz değerli iş ortaklarımıza Tekstil Transfer baskı, Ayakkabı Transfer baskı, Promosyon Transfer baskı, Ofset Transfer baskı , Kaynak baskı, Flok baskı, Serigrafi baskı, Pvc Baskı, Transfer Etiket, Baskı, Tekstil Transfer Baskı, Transfer Baskı, Kaynak Baskı, Logo Baskı hizmetleri sunmaktadır . Sitemizi inceliyip veya bize ulaşıp daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. 1.Cad. konyalılar iş Merkezi no.1 Beylikdüzü İstanbul
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Yalçınkaya Fabrika

    Yalçınkaya Çelik Eşya 1990 yılından beri metal sandalye, ofis mobilyası, okul sırası ve eğitim araçları imalatı yapan bir aile şirketidir. gün geçtikçe ürün portföyünü genişleten YALÇINKAYA verzalit masa sandalye ve rattan bahçe mobilya ürünlerininde imalat ve perakende satışına başlamıştır. Artan talep karşısında üretim kapasitesini arttırıp yeni fabrikasına taşınan üretim hızı ile teknolojiye ayak uydurarak kaliteli ve sağlam ürünler sunmaya devam etmektedir. Okul sırası ve eğitim araçları hakkında bilmediklerinizi tecrübeli imalat sorumlularımız dan öğrenebilir ve okul sırası tercihi yaparken dikkat edilmesi gereken konuları öğrenebilirsiniz. Okul sırası sadece bir mobilya değildir
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • OMAKS Ajans

    OMAKS Ajans ve Matbaacılık; kendini sürekli geliştirip büyümeyi hedefleyen, müşteri memnuniyetini ön planda tutan, sektöründe hızlı ama emin adımlarla ilerleyen, matbaacılık alanında faaliyet gösteren bir kuruluştur. Ürün ambalajında kullanılan blisterden iç kutulara, otomatik dolum hatları ile uyumlu flip-top kutulardan farklı kilit mekanizmalarına sahip kutulara, teşhir amaçlı market-reyon standlarından yüksek mukavemetli ofset sıvamalı ambalajlara ve taşıma kolilerine kadar müşterilerimizin ambalaja dair ihtiyaç duyabileceği tüm hizmeti vermekteyiz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Ucuz sepeti

    Aktif ofis 1998 yılından bu güne dek internet, büro mobilya,koltuk imalatı sektöründe, Türkiye kapsamında birçok firmanın özel ve modüler tasarımlarını günümüze kadar kaliteli ve ucuz ürünlerimizi profesyonel kadromuzun desteğiyle hızlı ve garantili şekilde teslim ettik. En başta müşteri memnuniyetini en üst noktada tutmayı bir yaşam ilkesi olarak gören Aktif Ofis Ltd.Şti olarak diğer en büyük özelliğimiz ucuz fiyat politikası ile hizmet ve fiyat avantajını bir arada toplamak ve 16 yıllık tecrübemizi siz müşterilerimizle buluşturmayı amaçlamaktır. aktifofis olarak bir şirketin geleceğinin siz müşterilerimizin elinde olduğunun bilincindeyiz. Bu nedenle müşteri memnuniyetini en önemli etken olarak düşünmekteyiz. ucuzsepeti.com' un sunduğu kaliteli ürünler ve hizmetler ile müşterilerimiz için yeni bir gelecek yaratmakta, yaşam tecrübesini iyileştirmeye çalışmaktayız
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Promosyon istanbul kalem

    İstanbul Kalem Sanayi olarak 1995 Yılında promosyon sektöründeki çalışmalarımıza baslamış bulunmaktayız.İstanbul Kalem Sanayi olarak bugüne kadar yaptığımız çalışmalarla hem firmamızın hem de derneğimizin adını uluslararası promosyon piyasasında duyurduğumuza inanıyoruz. İstanbul Kalem Sanayi, “Tombiko” özel klips tasarım modeli ile Amerika’daki Newyork Incentive Show 2000’de yılın en iyi en yeni promosyon ödülü olan “Kristal Elma Ödülü”nü alarak medyada bir Türk firmasını da gururla duyurmuş bulunmaktadır. Bu ödül Dünya’da ilk olarak uygulanan bir teknik ile ürettiğimiz “Özel Klipsli” kalemimiz sayesinde alınmıştır. Ödülümüzün Türkiye’de de promosyon sektörünün olduğunu göstermesi bakımından kayda değer olduğuna inanıyoruz. İstanbul Kalem sözkonusu ödül ve senelerdir ödün vermediği kaliteli ve hızlı servisi sayesinde gerekli ilgiyi yurtiçi ve yurtdışında görmeye devam etmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • kemosan bambu

    Şirketimiz 1973 yılında ahşap mobilya üretimine başlamıstır. Her çeşit üretimi bünyesine katarak çeşitli dekorasyonlara imza atmistir. 1985 yilinda üretimini orjinal bambu ( bamboo ) ve rattan mobilya ile sınırlayarak konusunda uzmanlaşmıştır. 2003 yılına kadar kullandigimız ham maddeyi uzak dogudan ithal ederek üretimimizi istanbuldaki fabrikamızda gerceklestirmekteydik. Zaman icerisinde ham madde tedarikindeki zorluklar nedeni ile üretimimizi Endonezyaya kaydirdık. Şu an hem yurt ici hemde yurt dişi olmak uzere imalatimiz devam etmektedir. Marmara - Karadeniz - Ege - Akdeniz ve Ic anadolu bölgelerindeki bayilerimiz ile siz sayin musterilerimize ulaşmaktayiz. .
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Tekinyer

    TEKİNYER.COM | Tel: 0 212 266 26 95 | Eğer profesyonel Bireysel ve Kurumsal Çözüm arıyorsanız, İŞİNİZE: Görsel Basılı Yayın; Kartvizit, El ilanı, Mağnet, Etiket, Antetli Dosya, Zarf, Cepli Dosya, Kataloğ, Mıknatıslı Kart, Plastik Kart. Resmi Evrak; Fatura, İrsaliye, Makbuz, Sürekli Form vs. SİZE; Tüm Çeşit Ürünler; Kaşe, Kupa, Plaket, Ödül, Saat, Cep Telefon Kılıf Kapak Baskı, Baskı Yapılacak Ürünü Siz Alın Yada Biz Alalım ve üzerine uv baskı ile kişiye özel ürünler hazırlayalım. ETKİNLİKLERİNİZE; Kamera Çekimi, Fotoğraf Çekimi, Yerinde Dvd USB Bellek Kopyalama, Medya Kasetten Kayıt Aktarım, Görüntü Montaj, Tarama İşlerinize Çözümler. Mecidiyeköy, Şişli, Zincirlikuyu, Nişantaşı, Taksim, Etiler, Levent, Maslak, Gültepe, Sanayi Mahallesi, Kağıthane
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin