Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Alt Sektörler
Kategori'ye Ait Firmalar
  • Metro Telekom

    Mecidiyeköy bölgesi yoğun iş temposu ve telefon trafiği olan ilçelerimizden biridir. Bu sebeple telefon santrali ve diğer iletişim araçlarının arıza yapması durumunda iş kaybı yaşanmaması için arızaya en kısa süre içinde müdahale edilmelidir. Mecidiyeköy karel santral servisi bu gibi durumlarda şöyle bir anlayış geliştirmiştir
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Fotokopi Makinesi

    Kağıt sıkışması, karşılaşılan en yaygın hatalardan biridir. Sıkışmanın nedenleri yanlış kağıt boyutundan düşük kağıt kalitesine, yanlış kağıt yüklemesinden cihazın genel bakımsızlığına kadar değişir. Bu sorunlar, kopyalama ve yazdırma yaparken bir sıkışmaya neden olur. Bu sorunun giderilmesi, sıkışan kağıdı elle çıkarmanızı ve uygun kağıt boyutunu yeniden yüklemenizi veya kağıt hizalamasını düzeltmenizi gerektirir. Ayrıca, cihazın içinde birikmiş kağıt tozu da sensörlerin kağıt sıkışması algılamasına neden olur. Bu sorunu önlemenin en iyi yolu, kağıt besleme lastiklerini periyodik olarak temizlemektir. Cihazın içine toz birikmesini önlemek de çözüm olabilir. Kağıt sıkışmalarını gidermek için varsa kağıt tepsisini çıkarın. Ulaşabiliyorsanız kağıt alma lastiğin yüzeyini nemli bir bezle temizleyin. Makinenin toner ve drum kartuşunu çıkkarın. İç kısımda görünen birikmiş tozlu yüzeyleri az nemli bir bezle temizleyin. Makinenin arkasında bir kapak varsa açın ve görünen sıkışmış bir kağıt parçası veya anormal bir durumun olmadığından emin olun. Sorun giderilemiyorsa servisi arayın.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Bay Medya Prodüksiyon Organizasyon

    2000 senesinden günümüze kadar geçen sürede Prodüksiyon ve Organizasyon sektöründe kalitenin ve ayrıcalığın markası olarak, bu alanda Anadolu'dan tüm Türkiye'ye hizmet vermenin haklı gururunu yaşamaktadır. Organizasyon sektörünün oluşumu ve yapılanması ile paralel olarak kendini geliştiren Bay Medya, hizmet yelpazesini genişleterek reklam ve tanıtım alanında yapmış olduğu başarılı çalışmaların yanı sıra Ülke Genelindeki Reklam ve Organizasyon Ajanslarına sunduğu teknik altyapı hizmetiyle de kendini kanıtlamıştır. Bay Medya, yeni ürün ve sektörel teknolojileri sürekli takip ederek müşterilerine en iyisini sunmayı ve sektöründe öncü bir kuruluş olmayı hedeflemektedir. Bunu yaparken de iş ahlâkından taviz vermemeyi ve insani değerlere saygı göstermeyi her zaman ilke edinmiştir. Organizasyonun büyüklüğüyle değil, kendisi ile ilgilenmeyi her koşulda prensip kabul eden Bay Medya, yapılan bütün işlere sanatsal açıdan yaklaşarak her zaman yaratıcılığı ve yaratıcı fikirleri ön planda tutan profesyonel bir ajanstır. Yaptığımız her işte müşteri memnuniyetini esas alarak markamızla birlikte fikirlerimizi ve hedeflerimizi büyütmeyi planlıyoruz Bu sebeple profesyonel iş kalitesi için büyük fikirler yaratabilecek güçlü beyinleri ve son teknolojiyi bir araya getirdik. iframe src=https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d3149.7439914248366!2d32.45457831450208!3d37.866280214664144!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x14d0842feb7ab0813A0x44519dd3d7441367!2sBAY+MEDYA+PRODUKSIYON+26+ORGANIZASYON!5e0!3m2!1str!2str!4v1487800317670 width=600 height=450 frameborder=0 style=border:0 allowfullscreen/iframe
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Parti Dükkanım

    Parti Dükkanım Parti Dükkanım 2011 yılında eğlence dünyasına giriş yaparak sizlere hizmet vermeye başlamıştır. İstanbul Ataşehir'de faailyet gösteren firmamız kısa zamanda Online E-ticaret sistemi ile tüm Türkiye'ye hizmet vermeye başladı. Bu eğlenceli serüvenimizde yanımızda olduğunuz ve bize güvendiğiniz için sizlere minnettarız. 4.500 çeşit parti ürününü aynı çatı altında toplayan, parti için duyulabilecek malzemelerin bulunduğu Parti Dükkanım ülkemizde eğlence sektöründe lider firmalar arasındadır. Her zaman en uygun fiyat ve kaliteli ürün politikası ile Parti Dükkanım Hizmetinizde.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Bilişim Eğitim Merkezi

    Bilişim Eğitim Merkezi Türkiye'nin En Kaliteli Bilgisayar Eğitim Merkezi. Microsoft, Cisco, Adobe, Autodesk Yetkili Eğitim Merkezi Olarak Bilgisayar Eğitimlerinin Tek Adresi Bilişim Eğitim Merkezi, 1999 yılında bilişim teknolojileri alanında eğitim vermek amacıyla kurulmuştur. Temellerini istihdam ve verimlilik odaklı bir yapı üzerinde atmış ve verdiği eğitimlerle Türkiye’de yeni teknolojilere uyumlu bir eğitim sistemi oluşturmuştur. Sahip olduğu değerleri en güncel teknolojileri öğretmek, kursiyerlerini hayallerindeki mesleğe kavuşturmak, kariyer sahibi yapmak ve istihdama yönelik kaliteli iş gücüne katkıda bulunmak için kullanmıştır. Misyonu ve vizyonu ile örtüşen eğitim içeriklerine yatırım yaparak sektörde önemli bir ilerleme kaydetmiştir. Bilişim Eğitim Merkezi, eğitim sektöründe öncü olmanın bilinciyle, kaliteye çok önem vermektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Core Group

    1990'lı yıllardan bugüne sektörlerinin lideri konumundaki firmalarda uzun yıllar farklı pozisyon ve görevlerde profesyonel yöneticilik yapmış kurucular tarafından yapılandırılan Core Marketing Group, bu tecrübe gücüyle doğrudan pazarlama ve İ.K. yönetimi konularında her türlü ihtiyacı etkin bir şekilde karşılamak üzere organize olmuştur. Hedef analizi, strateji yapılandırması ve saha uygulaması faaliyetlerini masanın her iki tarafında uygulamış tecrübeli yönetim kadrosu, Core Marketing Group'u yüksek katmadeğer sağlayan bir çözüm ortağı konumuna getirmiştir. İ.K. , mechandising, muhasebe, hukuk ve medya planlama departmanlarında görev yapan 18 kişilik yönetim kadrosu, sürekli tazelenen 3000 personelin üzerinde part-time ve işçi İ.K. havuzu, 15 araçlı filosu, özenli ve güvenli depoları ile Core Marketing Group; Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde 600'ün üzerinde çalışanı bünyesinde bordrolamakta, onlarca firmaya Etkileşimli Pazarlama ve İ.K. Yönetim hizmeti vermektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Gelin Damat Bakırköy

    Gelin Damat .com | Gelin Damat Dergisi | Türkiye'nin evlilik ve düğün rehberi | Gelinlik modelleri, damatlık modelleri , düğün mekanları ve fiyatlarına ulaşmanın en kolay yolu. Türkiyenin en kapsamlı düğün ve evlilik hazırlıkları sitesi. Gelinlik, damatlık veya düğün mekanı mı arıyorsunuz. Gelin Damat size yeter. Firmamız PAŞA LTD. 1996 yılında kurulmuş olup , dergi ve internet yayıncılığı, e-ticaret ve internet tv üzerine faaliyet göstermektedir. Tüm markalarımız ile , evlilik öncesi ve sonrasında tüm ihtiyaclarınıza yardımcı olmayı amaçlamaktayız. GELINDAMAT DERGİSİ Türkiye geneli ve Kıbrıs'ta tüm gazete ve dergi bayilerinde satışa sunulan evlilik hazırlıkları ve moda dergisi. GELINDAMAT.COM Anasayfada yer alan bu bölümde evlilik sektöründe faaliyet gösteren seçkin firmaların ürün ve hizmetlerine ulaşabilir, firma yetkilisi ile iletişime geçebilirsiniz. EVLILIKMARKET.COM Türkiye'nin evlilik ve düğün konseptli tek online alışveriş sitesi. GELINDAMAT.TV Türkiye'nin evlilik ve düğün konseptli tek video paylaşım sitesi.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • PsOyunu Bakırköy

    Ps4 Oyun - Ps4 Oyun Takas - Oyun Takas 5TL - PsOyunu Bakırköy Playstation 4 Oyunları ve aksesuarları başta olmak üzere, tüm konsollar için uygun fiyatlı alışveriş sitesi.. Oyun konsolu ve elektronik işinde uzun süredir hizmet vermekteyiz. En iyi fiyatı ve en kaliteli hizmeti sunmaya çalıştığımız bu sektörde, bakırköydeki mağazamız, gittigidiyor.com, sahibinden.com gibi sitelerde sanal mağazalarımıza ek olarak PsOyunu.com'dan da hizmetimizi sunmaya karar verdik. Aklınıza takılan her konuda bize telefonla veya sitemiz üzerindeki canlı destekten ulaşabilirsiniz. Keyifli alışverişler
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Toti Bilgisayar

    Bilgisayar Tamiri Notebook Tamiri Format / Sistem Kurulumu Virüs Temizleme Parça Değişimi Arıza Tespiti Adsl Modem Kurulumu Virüs Temizleme Ağ Sistemi Kurulumu Periyodik Bakım Hizmeti Donanım Güncellenmesi / Upgrade İşlemleri Alan adı tescil hizmetleri Web Hosting hizmeti Web Sitesi Tasarımı Yazıcı ve Dosya Yönetimi Yazılım Paketleri Yapısal Kablolama ve Altyapı Hizmeti Uzaktan Yönetim Sistemleri Sistem Taşıma Yedekleme İşlemleri Veri Kurtarma Uzaktan Erişim ve Destek Anahtar Teslimi Projeler (Server, PC ve Diğer Donanım Satışı, Kiralama ve Kurulumu ) Masaüstü bilgisayar - notebook veya çevrebirimlerinizde oluşan arızaların tespiti - onarımı ve gerekli olan tedbirlerin alınması anlamında ekibimiz hizmetinizdedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Değişim Akademisi Bakırköy

    Değişim Akademisi Sanat Eğitim Merkezi Degisim Sanat Eğitim Akademisi Değişim Eğitimle Başlar, Eğitim Değişimle... Değişim Sanat Eğitim Merkezi 2003 yılında çeşitli sanat ve tasarım alanlarında mesleki gelişim ve meslekedindirme eğitimleri vermeye başlamıştır. 2003 yılından beri her geçen gün tecrubelerine tecrube katarak eğitimde daima gelişim ve değişim içerisinde olmuş ve olmayada devam etmektedir. Değişim Sanat Eğitim Merkezi 2010 yılı itibari ile İstanbul#39;da Bakırköy Ebuziya, Bakırköy Morsümbül ve Kadıköy şubeleri olmak üzere 3 şubede eğitim vermektedir. Güzel Sanatlar Fakültelerine - Yetenek sınavına hazırlık eğitimlerinde her yıl yüzlerce öğrenciyi güzel sanatlar fakültelerine hazırlamakta ve yerleştirmektedir. Güzel sanatlar Fakültelerine hazırlık Eğitimlerinde kazandığımız tecrube ile her geçen yıl kazandırdığımız öğrencilerimizin sayısını arttırmaktayız.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Office Market

    Office Market | Bakırköy Toner Dolum Marka model fark etmeksizin arızalı ürünleriniz yerinizden teslim alınır. En kısa sürede arızası belirlendikten sonra ürünleriniz hakkında sizlere rapor sunulur
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Başdoğan Elektonik

    Başdoğan Elektonik ve Başak Tekno Market Olarak 15 Yılı Aşkın Süredir Bakırköy de ki Mağazalarımızda Oyun Konsolları Aksesuar ve Oyunları Toptan Perakende Satış Teknik Servis Hizmetleri Vermekteyiz. Hem Kalite Hem Uygun Fiyatlarla Tüm Türkiye’de Müşteri Potansiyeline Sahip Olan Kuruluşumuzun En Önem Verdiği Husus Müşteri Memnuniyetidir. : En Ucuz mortal kombat x : En Ucuz Project CARS : En Ucuz the witcher 3 bakırköyps4 Batman Arkham Knight PS4 Oyun Takas En Ucuz Batman Arkham Knight En Ucuz Dark Souls 2 En Ucuz PES 2016 mortal kombat x PS4 Oyun Takas PES 2016 PS4 Oyun Takas Project CARS PS4 Oyun Takas ps4 bakırköy PS4 Batman Arkham Knight PS4 Batman Arkham Knight Satın AL. PS4 Dark Souls 2 PS4 Dark Souls 2 Satın AL. ps4 en ucuz ps4 istanbul ps4 makina PS4 mortal kombat x PS4 mortal kombat x Satın AL. ps4 oyun PS4 Oyun Batman Arkham Knight PS4 Oyun Dark Souls 2 PS4 Oyun mortal kombat x PS4 Oyun PES 2016 PS4 Oyun Project CARS PS4 Oyun Takas PS4 Oyun the witcher 3 PS4 PES 2016 PS4 PES 2016 bakırköy
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • SVG Copy Center

    SVG Copy Center Sektörünün öncülerinden olan ve konusunda pek çok ilke imza atan firmamız bu gün faliyetine, Kopyalama Merkezi, Dijital Baskı Merkezi, Açık Hava Reklamcılığı, Grafik Tasarım Ofisi, Kişiye Özel Baskı Çözüm Merkezi ve Kırtasiye (ofis-okul-teknik-sanatsal) konu ve alanlarında devam etmektedir. 30 kişilik genç ve profesyonel bir takımla hizmet veren firmamız, makina parkurunda teknolojisinin son ürünü makina ve donanımları bulundurmaktadır. Sektöründeki tüm yenilikleri ve gelişmeleri yakından takip eder. ”MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ODAKLI BASKI ÇÖZÜMLERİ VE TAM HİZMET MERKEZİ” sloganıyla, profesyonel olarak, amatör ruhla yoluna devam eden firmamız, fotoğraf çekiminden, grafik tasarıma, dev format baskıdan, yerinde teslim ve montaja kadar ”sıfırdan, anahtar teslim” hizmet ve çözümler sunmaktadır. Müşteri portföyünde, öğrencilerden, mimari ofislere, küçük ölçekli esnaftan, ulusal ve uluslararası kurumsal firmalara kadar farklı müşteriler bulunduran firmamız, oldukça geniş bir yelpazede ürün ve hizmet çeşitliliği sunmaktadır. SVG, müşterilerinin talebi doğrultusunda, kaliteden ödün vermeden en uygun çözümü, en uygun fiyata ve maksimum hızda sunmaktadır. Etik kurallara bağlı çalışmayı ilke edinmiş olan SVG, müşterilerinin tüm bilgi ve dökümanlarını tam gizlilik içinde saklamakta ve korumaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Bunlar Benim Olsun

    Bunlar Benim Olsun- Son Moda Kapıda Ödemeli Güvenli Alışveriş Bunlar Benim Olsun, yurt dışından ithal ürünlerin, kapıda ödemeli, güvenli alışverişin adresi. EN moda mayo, bikini, gözlük, aksesuar için mağazanız. EN UYGUN FİYATA. bunlarbenimolsun.com sitesi isteyipte bulamadığınız ürünleri yurtdışından sizlere getirtip sunabilmek için kurulmuş online alışveriş sayfasıdır. Özenle tek tek seçilen ürünler kalite ve şıklık açısından son derece yüksek kalitede olup en iyi ürünü en uygun fiyata güvenle sahip olabilmenizi amaçlamaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Parti Marka

    Ürün Grupları Parti Malzemeleri Parti Temaları Kostümler Balon Çeşitleri Maske Çeşitleri Parti Gözlükleri Parti Perukları Parti Kanatları Şaka Malzemeleri Parti Şapka ve Taçlar Yılbaşı Süsleri Malzemeleri
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin