Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Alt Sektörler
Kategori'ye Ait Firmalar
  • Nilmak Elektrik

    Nilmak Elektrik | Bobinaj Malzemeleri Satışı Firmamız bobinaj malzemeleri, emaye bobin telleri, elektrik malzemeleri, Şarjlı matkap aküleri, kare fan çeşitleri satışını yapmaktadır. Sanayi Mahallesi Kozalı Sokak Çarşı Yapı İş Merkezi C Blok No:30 İzmit
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • TGT KABLO

    GT Kablo Donanımları San. ve Tic.Ltd.Şti. 2007 yılında Bursa’da kuruldu. Şirketimizde, müşteri ihtiyaç ve beklentileri gözetilerek tasarım, proje ve imalat olmak üzere; otomobil, traktör, beyaz eşya, kırmızı eşya sanayi alanında faaliyet gösterilmekte, güç ve sinyalizasyon tesisatları (Kablo Donanımları) üretilmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Aydın Elektrik Bobinaj

    Aydın Elektrik Bobinaj Brülör Servisi Aydın Bobinaj 1978 yılında Deri sektörünün elektrikli motor bobinaj işlemleri ile çalışma hayatına başlamıştır. Bahri Bektaş 1994 yılında ustasından devrealdığı küçük elektrik atölyesini sanai sektöründeki tüm firmalara hitap edebilecek ürün yelpezesi geliştirerek, bugünki yapısına getirmiştir. Sanayi sektörünün bakım onarım alanındaki hertürlü sorununa çözüm getirmeyi amaçlayan Aydın Bobinaj; alanında tek olma özelliğini taşımaktadır
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Huzur Elektrik

    Huzur Elektrik Ltd Şti. 1975 yılında,Bursa ve bölgesinde faaliyet göstermek üzere kurulmuştur. Kuruluş amacımız;Elektrik sektöründe ülkemizde bilinen,güvenilen iyi bir tedarikçi olmak,çevresine ve ülkesine değer katmaktır. Huzur Elektrik Ltd.Şti;Kaliteli ürünleri hızlı ve zamanında teslimatla birlikte değerli müşterilerimize sunmak amacımızdır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Krc Elektro Market

    Dünya markalarının buluştuğu Türkiye´nin en büyük yerel elektromarketi KRC Elektromarket´e Hoş geldiniz ... 6 Mayıs 2004 tarihinde Eskişehir´ de faaliyete başlayan KRC Elektro Market Hedef 12, 2012 sloganıyla , 2012 yılı sonuna kadar 12 şube sayısına ulaşmayı hedeflemiş ve bu bağlamda sırasıyla Eskişehir,..
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Merpa Pazarlama

    Merpa Pazarlama A.Ş Firmamız halen SIEMENS , PHILIPS , SCHNEİDER (Telemecanique, Merlin Gerin ,PKS kanal) ,LEGRAND,WEİDMÜLLER ,KARDEŞ ELEKTRİK gibi uluslar arası boyuttaki elektrik sektörünün dev imalatçı firmalarının Bursa bölgesi yetkili bayiliklerini bünyesinde bulundurmaktadır.Aynı zamanda sanayi bölgesinde bulunan firmaların her türlü elektrik malzemesi ihtiyacını karşılamaktayız.Firmamız mağazamızda bulunan 4 kat halinde olan yüksek miktarda stok bulundurarak elektrik malzemeleri ihtiyaçlarınızı karşılayacak kapasitede malzeme stoğuna sahiptir. Firmamız çalışmakta olduğu imalatçı , satıcı ve müşterilerini bir aile olarak görmekte , ailemize katılmak isteyen her isteyene karşılıklı dürüstlük ilkesiyle kapılarını sonuna kadar açmıştır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Pardus Elektrik

    Pardus Elektrik Malzemeleri İthalat İhracat San. ve Tic. Ltd. Şti. - İzmir İzmir'de kurulmuş ve ana iştigal konusu aydınlatma ekipmanları olan firmamızın ana hedefi markalaşmak ve ŞAVK markasının bilinirliğini tüm Türkiye'de sağlamaktır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Yurtsever Elektrik

    Yurtsever Elektrik – Elektrik Taahhüt Yurtsever Elektrik 1985 yılında, Taahhüt ve Malzeme Satış alanlarında ticari hayatına başlamıştır. Sonraki yıllarda hızla gelişen ve büyüyen piyasanın ihtiyaçlarına cevap verebilmek için hem kadrosunu hem de vizyonunu genişleten firmamız tesislerin projelendirilmesi ve anahtar teslimi taahhüt işlerinin yapımına devam etmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • mikrotek

    Mikrotek, PLC ile otomasyon çözümleri, endüstriyel otomasyon, SCADA sistemleri, mikroişlemci tabanlı ölçüm ve kontrol cihazları, statik güç kontrol üniteleri, Internetten fabrika üretim bilgilerine erişim , transparent factory, Industrial ethernet, digital dc drives on profibus network, quantum unity pentium processors, plc web sunucusu, demir-çelik sektörü, kireç sektörü, telsiz scada, Ölçüm ve kontrol, PLC RTU DCS, DC motor sürücü panoları, ozon ölçüm elektrotları ve ölçüm kontrol cihazları, sıvı elektrotları, ph ölçüm elektrotları ve kontrol cihazları, mikrotek, otomasyon, endüstriyel otomasyon projelendirme, elektrik, ölçüm, cihaz, elektronik, sanayi, ege, izmir mikrotek, scada, proje, fırın, kireç, haddehane otomasyonu, pamuk, telsiz, beton, mermer, oluklu, mukavva, kağıt, demir, çelik, statik, güç, kontrol, ünite, pres, balata fırınları, schneider electric, kardeşler elektrik, ozon, ph, co2, scada, skada, sürücü, motor, PLC, proje, nem, transmitter, elektrot, dc drive, dc sürücü, lime kiln, hot rolling mill, power electronics, power modules for battery powered vehicles, wireless scada systems, telsiz scada sistemleri
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Türköz Elektrik Bursa

    Türköz Elektrik | Leister Kaynak Makinaları | Leister Satış Servis Yedek Parça | Leister Ürünleri - Türköz Elektrik Leister El Kaynak Makinaları, Türköz Elektrik Leister Bursa Bölge Bayi ve Teknik Servisi Triac, Trıac, TriacS, Triac S, TrıacS, TrıacS, Electron, Extruder Kaynak Makinaları, Ekstruder Kaynak Makinaları, Fusion 3c, Fusion, Weldplast, Groover
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin