Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Alt Sektörler
Kategori'ye Ait Firmalar
  • Tasarım Elektrik

    Tasarım Elektrik İnşaat Taahhüt Tic. San. Ltd. Şti. Sanayi tesisleri, oteller fabrikalar ve toplu konut projeleriyle sektördeki yerini almış toptan ve perakende elektrik malzemeleri satışıyla da Bursa ve çevre illere hizmetine devam etmektedir. Tasarım Elektrik bir tesisin O.G.noktasından başlayarak,projelendirilmesi kuvvetli akımtesisatları, zayıf akım tesisatları paratoner tesisi ve bütün montajları kapsayacak şekilde kaliteli ve ekonomik fiyata yapmayı taahhüt eder.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Allmode Bakırköy

    Allmode Home Style 1968 yılından beri halı, kilim, beyaz eşya, ev tekstili ve mobilya sektöründe faaliyet gösteren ailenin tecrübelerinin sonucu olarak Kasım 2002’de kurulan Allmode Tekstil ve Ev Gereçleri San. Ve Tic. Ltd. Şti. ALLMODE tescilli markası ile günün moda trendlerine uygun halı, kilim, shaggy,ev tekstili, mobilya ve zemin aksesuarları üretimi, ithalatı ve ihracatı, toptan ve prekande satışını yapmaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Swatch® Bakırköy

    En yeni Swatch saatleri keşfedin. Çevrenizdeki en yakın Swatch Mağazasını bulun. Swatch Club ın bir parçası olun ve Swatch dünyasını keşfedin. Ataköy 1.,Fişekhane Cad. Capacity Alışveriş Merkezi No:7 D:17/a,34158 Bakırköy/İstanbul
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Volter

    Volter - Elektronik Kartlarınız Yanmasın! Volter ürünü sayesinde elektronik kartlarınızı koruyabilirsiniz. VOLTER HVP 220 V - FİŞ UYGULAMA: Prizlere takılmaktadır. MONTAJ: Prizlere takılarak kullanıldığından montaj gerektirmemektedir. VOLTAJ: 220 V AKIM: 40 A KULLANIM ALANLARI: Konut ve işyerlerinde, beyaz eşya, TV, bilgisayar, klima, kombi v.b. korunmasında kullanılır. VOLTER HVP 220V - G UYGULAMA: Tüm elektrik besleme panolarına uygulanır. MONTAJ: Raylı sistemdir. VOLTAJ: 220 V AKIM: 50 A KULLANIM ALANLARI: Konut ve işyerlerinde, sanayi ve endüstriyel tesislerde, 220 Volt tüm sistemlerde kullanılır. VOLTER HVP 220 V - G+ UYGULAMA: Tüm elektrik besleme panolarına uygulanır. MONTAJ: Raylı sistemdir. VOLTAJ: 220 V AKIM: 50 A Üstü KULLANIM ALANLARI: Konut ve işyerlerinde, sanayi ve endüstriyel tesislerde, 220 Volt olan tüm sistemlerde kullanılır. VOLTER HVP 380 V - S UYGULAMA: Tüm elektrik besleme panolarına uygulanır. MONTAJ: Raylı sistemdir. VOLTAJ: 380 V AKIM: 250 A KULLANIM ALANLARI: Konut ve işyerlerinde, sanayi ve endüstriyel tesislerde, makine ve tali besleme panolarında, 380 Volt olan tüm sistemlerde kullanılır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Bosch Servis Bakırköy

    Bosch Servis Bakım Tamir İnsanların hayatlarını kolaylaştırmak için üretilmiş, Yaşam için teknoloji temasını benimseyen Bosch Siemens Profilo beyaz eşya, buzdolabı, soğutucu, çamaşır makinası, bulaşık makinası, kurutma makineleri ve küçük ev aletlerinde öncü bir marka olarak yoluna devam etmektedir. Bosch Siemens Profilo servis hizmetleri olarak tamir, bakım, onarım, beyaz eşya ve klima servisi olarak verdiğimiz hizmetlerimizde sürekli kendini geliştirmeye vizyonu ve misyonuyla başarılı çalışmalar ortaya koyan, kalite ve güvenilirliliğinden taviz vermeden çalışmalarına devam eden; dinç, dinamik ve güçlü kadrosu ile sektörde en iyi olma hedefindedir. Kaliteli ve güvenilir hizmet sunarak Bosch Siemens Profilo Servis olarak biz 40 yılı aşkın süredir siz müşterilerimizin cihazlarınızın arızalarını giderip onarmaktayız.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • FRM Otomasyon

    FRM Otomasyon | Otomasyon ürünlerinde çözüm ortağınız Endüstriyel otomasyon ürün satışı konusunda faaliyet gösteren firmamız 2011 yılında kurulmuş olup; 10 yıllık sektördeki tecrübesiyle, dinamik satış kadrosu, bilgi birikimi ve satış sonrası kusursuz hizmetleriyle doğru, hızlı, güvenilir ve ekonomik çözümler sunmayı hedeflemiştir. Firmamız özellikle otomotiv ve yan sanayileri, makine imalatçıları ve otomasyon sektörüne yönelik ürünler ve çözümler üreten dinamik ve teknik alt yapısı güçlü bir organizasyondur. Önceliğimiz müşteri memnuniyeti ve devamlılığı olduğundan hizmet kalitemizi her zaman en üst düzeyde tutmaya gayret ederiz. Çalışmakta olduğumuz kurumsal müşterilerimizle tamamladığımız projelerimiz bunun ispatıdır. Her zaman için önceliğimiz; çözüm sunan, kaliteye ve devamlılığa önem veren bir satış organizasyonu olmaktır…
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • BEFAŞ

    BEFAŞ - Kablo, sensör, UPS, akü, röle, şalt, kontaktör, şalter, PLC, sıcaklık kontrol, fan 2001 yılında küçük bir girişim olarak kurulduk . Değişen ve gelişen dünyada lojistik hizmetlerinin ve çözüm ortağı olmanın önemini fark ettik. Müşterilerimize en hızlı hizmet vermenin önemini gördük. Cesur ve kararlı adımlar attık. Attığımız adımları tüm müşterilerimizin de desteklemesi ile bu günlere ulaştık. Bugüne gelindiğinde ise birçok saygın müşterimize satış yapıyor ve hizmet sunuyoruz. Başta elektrik ve elektronik malzemeleri satışı olmak üzere Kesintisiz Güç Kaynağı (UPS) satışı ve Teknik Servis hizmetleri veriyoruz. Dünyaca kabul görmüş ürünlerin bayiliğini yürütüyoruz. Bu markalarla müşterilerimizi buluşturuyor ve çözümler sunuyoruz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Burel Elektronik

    Burel Elektronik Ltd. Sti. BRL-305 Metre Sayacı /Ağırlık Okuyucu Barcode Printer'e bağlanarak barcode etiket yazdırma imkanı 20 Farklı etiket sayfası tanımlayabilme özelliği Toplam Metre ve hata listesi oluşturabilme özelliği Çalışma esnasında hata kodu girişi RS232 ile bilgisayar bağlantısı Encoder ile metre loadcell ile ağırlık okuma 144x144 mm DIN kutu
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Enerser Enerji

    Enerser Enerji Ltd.Şti. Enerserden alacağınız ürünlerle hem enerjinizi sürekli ve güvenli hale getirir, hem de Teknik Servis desteğimizle sorunsuz çalışmasını sağlarsınız. Enerser Enerji, sektöründe 20 yıllık tecrübeye sahip mühendis ve teknikerlerden oluşan kadrosu ile 2008 yılından itibaren Enerser Enerji çatısı altında hizmet vermektedir. Henüz genç bir yapıya sahip olmasına rağmen, sektördeki tecrübesini, titizlik, kalite ve sorumluluk anlayışı ile birleştirerek müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak için çalışmalarına devam etmektedir. Donanımlı teknik servisimizde, her marka ve model Güç Elektroniği ürününün (Kesintisiz Güç Kaynağı/UPS, Redresör, İnvertör, statik Regülatör, Akım Regülatörü v.s.) bakım onarımı yapılmaktadır. Bakım sözleşmeleri ile müşterilerimizin teknolojik sorunlarına anında akılcı ve kalıcı çözümler üretmekle birlikte, arıza risklerini de azaltmaktadır. Hedefimiz, Satış ve Servis ağımızı kaliteden asla ödün vermeden geliştirmek ve müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaktır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Turan Otomasyon

    Turan Otomasyon 30 yılı Aşkın Tecrübesi ,Uygun fiyat garantisi ile ihtiyaca uygun uygulama ve çözüm ortaklığı sunmaktadır. Çağımıza uygun teknoloji ve dinamizmi ile firmanızın ihtiyaçlarına çözüm üretmeyi ilke edinmiştir. Markalarımız BEDOK TMX ASIANTOOL ELKOEP OMRON AUTONICS ENDA KÜBLER PLASTİM MICRO DEDECTOR RADIO-ENERGIE LS MEANWELL FINDER FLUKE EBMPAPST WAGO DATASENSÖR
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Quad Plus Automation

    Quad Plus Automation Rockwell, Authorized System Integrator, ABB, Allen Bradley, Drive Since 2002, Quad Plus has been serving steel, metals, plastics/ rubber, tire, shingle making, cement, automotive, and other industries worldwide. ReliabilIty, quality, and preference of the customers are supported by Integrated Management System that Quad Plus employs. Quad Plus has achieved following qualifications and certifications: ISO 9001 Quality Management System ISO 14001 Environmental Quality Management System ISO 18001 OHSAS Occupational Health and Safety Management System
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Öztürk Elektrik

    ÖZTÜRK ELEKTRİK ELEKTRONİK otomasyon sistemleri konusunda sektörünün eski, köklü ve önde gelen kuruluşlarından biridir. 1991 Yılında RAFET ÖZTÜRK tarafından Bursa'da kurulmuştur. Firma bünyesinde kurulmuş üretim pazarlama ve montaj servis birimleriyle tüm Türkiye’ ye pazarlama yapan, yaygın montaj servis personeli ile 7 gün – 24 saat, ihtiyaç ve şartların uygun olması halinde mobil hizmet vermektedir. Kendi ürünlerinin yanında; Temsilciliğini yaptığı Toshiba Inverter Corporation,(Servo Inverter, Motor Ac Inverter) Sick endüstriyel sensörler, Fatek PLC sistemleri, Beijer operatör panelleri Emas, Klemsan, Birtaş Kablo ve General Elektrik şalt malzemeleri ile son kullanıcıya ulaşan, üretim aşamasında olduğu gibi hizmet noktasında da kaliteden asla taviz vermeyen, müşteri memnuniyetini firma kültürü haline getirmiş bir kuruluştur. Özetle; ÖZTÜRK, sektöründe 36 yıllık deneyimi, müşteri memnuniyetine verdiği önem, temiz ve güvenilir montaj servis araçları ile sağladığı uygun ve sabit fiyatlar, kaliteli ürünler ve kesintisiz hizmet olarak ülkenin her köşesinde hizmet vermektedir..
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Terin Mühendislik

    TERİN MÜHENDİSLİK olarak hedefimiz, müşterilerimize verdiğimiz güveni hiçbir zaman kaybetmeden, sektördeki öncülüğümüzü koruyarak, sürekli gelişim sağlamaktır. Terin Mühendislik; Henüz 2009 Yılında faaliyete geçmesine rağmen, kısa süre içerisinde gösterdiği başarılı performansı sayesinde piyasaya adını duyurmuş ve kendini kanıtlamış bir şirkettir. Çalışma Politikamız; Deneyimli çalışanları sayesinde içinde bulunduğu projenin doğru ve uzun süreli çalışabilirliğine yön verebilecek ve teslim süresinde başarılı bir şekilde teslim edimesini sağlayabilecek yapıdadır. Verdiğimiz hizmetlerden bazıları: Makina revizyon Pres otomasyonu Hat kurulumu Üretim takip SCADA Robotlu uygulama Otomasyon Taşıma Üretim izleme Teknik destek Proje Mühendislik Otomotiv yan sanayi Tekstil makinaları PLC uygulamaları Pano Montajı
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Rezistans Bym

    Rezistans Bym Isı Rezistans Bursa | Rezistans Bym Isı Rezistans Bursa Rezistans, Bym Isı Rezistans, Endüstriyel Rezistanslar, Borulu Rezistans, Kelepçe Rezistans, Seramik Rezistans, Fişek Rezistans, Sıcak Yolluk Rezistansı, Endüstriyel Mutfak Rezistansı, Fırın Rezistansı, Endüstriyel Isıtıcılar BYM ISI ; standart ve özel tip endüstriyel rezistans üretimi ve satışı,elektrikli ısıtıcı,ısıtma-soğutma yedek parça ticareti ve endüstriyel tedarik hizmeti vermek üzere, rezistans sektöründeki üretim ve pazarlama bilgi birikimiyle kurularak Bursa'da faaliyetlerine başlamıştır. Plastik,ambalaj, kauçuk,makina,endüstriyel mutfak imalatçıları,otomotiv yan sanayi,otomotiv ana sanayi,kalıp imalatçıları,fırın makinası imalatçıları,gıda makinası imalatçıları,medikal cihaz imalatçıları,oteller,sanayi firmaları hitap ettiğimiz başlıca sektörlerdir.Sektörel çözüm ortaklarımız ile proje bazlı ısıtma soğutma sistemleri,özel sanayi fırınları hizmetleri verilmektedir. BYM ISI olarak, firmamızda koşulsuz müşteri memnuniyeti temel ilkemizdir. Dünyada, hemen hemen tüm pazarlarda rekabetin arttığı, ürünlerin pazara girme sürelerinin kısaldığı ve marjların düştüğü bir ortamda müşteriye daha etkin ulaşmak, müşterinin isteklerini anlayarak ürün ve hizmetleri bu yönde şekillendirmek firmamız için büyük önem arz etmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Beyaz Elektrik

    Elektrik Tesisat Taahüt Endüstiriel Otomasyon ve Pano Tasarım Hizmetleri Deneyim Bilgi Kalite Estetik Aydınlık günleriniz için Aydınlatma Plan ve Proje, Güvenilir işleriniz için Tesisat Taahhüt Renkli ve Mutlu günleriniz için Deneyim Bilgi Kalite Estetik Aydınlık günleriniz için Aydınlatma Plan ve Proje, Güvenilir işleriniz için Tesisat Taahhüt Renkli ve Mutlu günleriniz için Avize Elektrikle igili sorunlarınız için Acil Arıza Servisimiz Binanızın ve Sizin güvenliğiniz için kaliteli malzeme sağlıklı ve mutlu günler için 7/24 hizmetinizde ELEKTRİKCİMİZ Beyaz Elektrik Binalarınızın sayaç panolarınızın değişimi,Bina telefon bağlantı panolarınızın değişimi alanında uzman personelimiz tarafından yapılmaktadır.Tesisat ve taahhüt işleri,elektrik talebi açılması takibi ve devreye alınma işleri.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • MC Otomasyon Bursa

    MC Otomasyon Bursa Her geçen gün hızla değişen ve gelişmekte olan dünyamız, teknoloji ile birlikte hayal gücümüzü zorlayan gelişmeleri bize sunan bir konuma gelmiştir. Bu sebeple 2004 yılında otomasyon, özel makine , ekipman imalatı ve müşteri ihtiyaçlarına uygun proje geliştirme ve uygulama amacıyla kurulan firmamız siz değerli müşterilerimize hizmet vermeyi hedeflemektedir. Firmamız, teknolojik gelişmeleri çok yakından takip ederek faaliyet konularındaki uzmanlık seviyesini her geçen gün arttırmakta ve müşterilerine optimum çözümleri en hızlı ve ekonomik şekilde sunmaktadır. Konusunda uzman ve en güncel bilgilerle donanmış teknik ekibimizle geliştirdiğimiz üretim metotlarının kullanılarak işletmelerin verimlerini arttırarak daha hızlı, hatasız, daha ekonomik ve sonuç olarak daha yüksek kalitede üretim yapmalarını sağladığımız için gururluyuz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Değişim motor

    DEĞİŞİM MOTOR Elektrik motorları ve Redüktör konusunda hizmet veren firmamız,2000 yılı Nisan ayında Değişim Motor LTD. ŞTİ. adı altında Arçelik A.Ş. 'nin WAT ve TEE Elektrik Motorları ana bayiliği olarak hizmete başlamıştır. 2001 yılında YILMAZ Redüktör'ün bayiliğini alarak gün geçtikçe büyüyen firmamız,hizmetlerine Bursa bölgesi ve Türkiye genelinde devam etmektedir. Değişim motor arçelik watt motorları, yılmaz redüktör, özel motorlar, pompa, dalgıç pompa, nursan fren, emek kama, kama, fren, aspiratör, aspirator, miksan motor, çınar motor, modern teknik, cinar motor, elektrik motorları, redüktörler, pik motor, inverter motor, yilmaz reduktor, dişli, makine, makina, fabrika, sistem
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Ergo Elektrik

    Ergo Elektrik Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. Firmamız Elektrik ve otomasyon malzemeleri Pano ve Taahhüt konularında genel kabül görmüş ulusal ve uluslararası markalar ile hizmet vermeyi hedef edinerek kurulmuştur her türlü elektrik ,elektromekanik ve otomasyon malzemeleri satışının yanısıra ,sanayi tesislerinin ihtiyacını karşılayabilecek şekilde geliştirilmiş modüler bir yapıya sahip, üst düzey mühendislik, kalite, teknoloji, tasarım ve güvenlik içeren Elektrik ve Network pano, çözümleri de sunmaktadır. Panolarımız her türlü detay ile arttırılmış emniyet ve rahatlık barındıran çözümler getirmek üzere tasarlanmıştır. Alternatif olarak Modüler sisteme sahip panolarımız, üretim montaj ve kalitede optimum verimi sizlere sunmaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Çağrı Saat

    Çağrı Saat Gözlük Takı Aksesuar Şirketimiz 1996 yılında İstanbul Bakırköyde kurulup hayata geçirilmiştir. Global moda marka, bayililiklerimizle yola devam eden şirketimiz gözlük sektörü ile ikinci bir pazara girmiştir. Tek şube olarak satış pazarında yer alan şirketimiz şubeleşme kararını alıp ikinci şubesini 2009 yılında İstanbul Büyükçekmecede açmıştır. Ayrıca şirketimiz başka noktalarda da şube devamlılığı kararı almıştır. Siz değerli tüketicilerimizle paylaşılır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin