Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Sektör Bilgisi
Gayrimenkul - Emlak Sektörü

Bu sektörde 37 adet Firma bulunmaktadır.
Sektör'e Ait Firmalar
  • Eylül Gayrimenkul Yatırım

    Eylül Gayrimenkul Ankara Etimesgut Bağlıcada ve çevre ilçelerinde Arsa tarla konut villa daire rezidans satışı konusunda hizmet vermektedir. BAĞLICA BULVARI MELİKŞAH CADDESİ GREEN PARK EVLERİ NO:2/E-2 Ankara / Etimesgut / Bağlıca Mh Etimesgut / Ankara
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Ege Çınar Group

    Gayrimenkul sektörünün deneyimli, dinamik ve yenilikçi kuruluşlarından biri olan EGE ÇINAR GROUP 2000 yılında anahtar teslimi konut restarosyonu ,projelendirme ve taahhüt işleri ile inşaat sektöründeki faliyetine başlamıştır. Ege çınar group u sektörde farklı kılan en önemli özelliği araştırma ve yeniliğe açık bir şirket kültürüne sahip olmasıdır.Ele aldığı her proje de detaylı hesaplamalar yapan, zemin etüdleri ve yoğun analizler yaparak sağlam, estetikden taviz vermedenakılda kalıcı konutlar üretmektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Gül İnşaat

    İnşaat sektöründe işimiz 'beton, demir ve çimento'yla sınırlı değildir. Asıl işimiz, hayatı daha yaşanabilir kılmak, İstanbul'a insanımıza standartı yüksek mekanlar sunmaktır. Gül İnşaat, tam 20 yıldır, bu inançla çalışıyor ve insanların mutlulukla yaşadığı, keyifle çalıştığı projeler üretiyor. Gül İnşaat, üreten Türkiye'nin bir parçası olarak sadece sektörüne değil, ülkesine değer katan bir anlayışla geleceğe yürümeye devam edecek.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Avcılar Park

    Avcılar Park’ta Toplam 39.000 metrekarelik alanın 24.000 metrekaresi yeşil alan ve bahçe olarak düzenleniyor. İçinde meyve ağaçları, rengarenk çiçekler ve süs havuzları, şelalelerin bulunacağı Avcılar Park, hayatınızın merkezine doğayı koyacak, her gün enerjinizi tazeleyerek yaşamın bütün streslerini unutmanızı sağlayacak.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Gülyapı İnşaat

    Gül Grubu, 30 yılı aşkın deneyimi ile inşaat sektörünün öncü firmalarından biridir. Kurulduğu günden bu yana İstanbul’da gerçekleştirilen projelerinde kente yakışacak mimari estetiği; yıllara meydan okuyan bu şehrin yeni ve kalıcı eserlerini oluşturma bilinci ile sağlamlığı; pek çok medeniyete yaşam vermiş İstanbul’da yeni yaşamları şekillendirmek ilkesi ile detaycılığı hiç elden bırakmadan onlarca projeye hayat verilmiştir. 2005 yılında grup üyelerinden Gül İnşaat, Gültaş İnşaat ve Liv Yapı bir araya gelerek büyük ölçekli konut projeleri alanındaki çalışmalarını 'GülYapı' adı altında sürdürmeye başlamıştır. GülYapı kurulduğu günden bu yana nitelikli konut, büyük ölçekli iş merkezleri, alışveriş ve yaşam merkezleri gibi projeler geliştirmeye odaklanmıştır. İnşaat sektöründe güvenilirliği ve hizmet kalitesi ile öncü olmak, hem bugünün hem de geleceğin kuşaklarına doğal, çevre dostu yaşam alanları oluşturmak vizyonu ile GülYapı, bugüne kadar Rose Marine, Rose Marine Residence, Avcılar Park, Güneşli Park, Skyport, Otoport, İş Batı ve Kavaklı Konakları gibi başarılı projelere imza atmıştır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Gül Park Yaşam

    Hayatta en büyük mutluluk gülümsetebilmektir. En büyük başarı da bunu devam ettirebilmek. 30 yılı aşkın deneyimimiz ve sahip olduğumuz vizyonla, bugüne kadar binlerce ailenin mutluluğuna ev sahipliği yaptık. Mutluluklarını daire içine aldık... Şimdi, Esenyurt’un prestijine prestij katacak Gül Park Yaşam’la mutluluğunuzu daire içine alma sırası sizin, sizi gülümsetme sırası da bizim.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Günlük Kiralık Daire

    2000 Yılından bu yana Turizm sektöründe hizmet veren bir firmayız. Turizm sektöründe edindiğimiz bilgi ve birikimimizle siz değerli konuklarımıza en iyi konaklama hizmetini vermeyi hedefliyoruz. Her geçen gün çoğaltarak kullanımınıza sunduğumuz dairelerimizden birinin sizin için mutlaka uygun olabileceğini düşünüyoruz . Başlangıç olarak pilot bölge seçtiğimiz beylikdüzünde konaklama hizmetinin en iyisini vermeye çalışıyoruz. Geçmişten gelen birikimlerimiz ve siz değerli müşterilerimizin beğenisi ile bu sektördeki boşluğu dolduracağımıza inanıyoruz. sweet home kuruluşunun 11. yılında ana faaliyet alanı olan beylikdüzünde günlük kiralık daire sektöründe ekonomik,hijyenik, modern çizgilere sahip sürekli yenilenen daireler ile 1. sınıf konaklama hizmeti sunmaktadır. Emin olunuzki günümüz şartlarında sunduğumuz fiyat ve kalitede konaklama imkanı her firmanın size sunabileceği bir imkan değildir.(Business HOME) günlük kiralık daire sektöründe kendisine misyon olarak temiz,hiyenik ve ekonomik daireler sunmayı hedef edinmiştir. Konaklamak istediğiniz bölge beylikdüzü ve çevresi ise sitemizi inceleyin. İhtiyacınıza uygun bir dairemiz mutlaka vardır. Beylikdüzünde Günlük Kiralık Daire
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Özyurtlar

    İnşaat ve perakende sektörlerinde faaliyet gösteren Özyurtlar Şirketler Grubu'nun temelleri, 1990 yılında Esenyurt'ta yapı malzemeleri satışı yapan 25 metrekarelik bir mağaza da atıldı. 1990 yılında inşaat ve perakende sektöründe yapı malzemeleri satışı ile iş dünyasına giriş yapan Özyurtlar Şirketler Grubu olarak; kaliteli ve fark yaratan bir ivmeyle öncelikli olarak İstanbul Esenyurt ilçesinin marka değerinin oluşmasına ve bilinirliğine öncülük etmiş tek firmayız.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Özkök Emlak

    1982 yılından bugüne gayrimenkul pazarlama, emlak yatırım danışmanlığı, portföy yönetimi ve emlak geliştirme danışmanlığı konularında hizmetlerimiz artarak devam etmektedir. Değerli müşterimize kalite ve dürüstlükten ödün vermeden, ideal sonuca ulaşmak için çözüm ortaklığı yapmak en önemli görevimizdir.Uzman kadromuz, saygın konumumuz, 4 Emlak Ofisimiz ve binlerce portföyümüzle, Yalovada gayrimenkul pazarlama sektöründeki liderliği kimseye bırakmadan emin adımlarla ilerliyoruz. Etik değerelerimizden ödün vermeden yüzlerce emlakın el değiştirmesine aracılık ettik
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Üzdelta Gayrimenkul

    Gayrimenkul sektöründe eksiksiz hizmet anlayışı ve benimsediği sürekli gelişim prensibiyle, alanında uzman çalışanları ile siz değerli halkımıza en kaliteli hizmeti vermeyi amaçlamaktadır. Kusursuz ve profesyonel bir yaklaşımla sizlerin ihtiyaçlarını en üst seviyede karşılamaktadır. Hedefimiz emlak sektörünü saygın, güvenilir ve insanların kariyer tercihi olacak şekilde cazip hale getirmek, bu güzel şehrimizde uluslar arası standartlarda hizmet vermektir. Amacımız, gayrimenkul sektöründe, siz değerli müşterilerimizin beklentilerine, ihtiyaçlarına ve imkanlarına göre en iyi fırsatı sunabilmek. Firmamız emlak alım, satım, danışmanlık, mobilya, dekorasyon hizmetlerini kesintisiz olarak sürdürmektedir.Gayrimenkul alanında ki bu hizmetleri, size yılların bilgi ve deneyimiyle yasal ve ulusal anlamda size en yüksek standartlar ile yansıtmak, bizim en öncü ve değişmez ilkelerimizdendir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Arifoğlu Konut

    ARİFOĞLU İNŞAAT İnşaat sektörünün tüm süreçlerinde kazanılan yaklaşık 40 yıllık deneyimle birçok projede yüklenici ve alt yüklenici hizmetleri veren grubumuz 1996 yılında Arifoğulları Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt ve San. TİC. LTD. ŞTİ. ünvanıyla şirketleşmiştir. Bu tarihten itibaren İnşaat sektöründe toptan ve perakende inşaat malzemeleri pazarlayıcısı olarak Nalburiye faaliyetlerini sürdüren Arifoğlu aynı zamanda sektörün önde gelen yapı firmalarının da uygulamacı bayisi olarak İnce İşler Taşeronluk hizmetlerini sürdürmüştür. Arifoğlu, Toplu Konut, Alışveriş Merkezi, Sağlık Kompleksi ve Sanayi Kuruluşu gibi değişik konsept projelerde, Üst Yapı Mimari İşlerde yüklenici ya da alt yüklenici firma olarak çözüm ortağı olmuş, görev aldığı tüm projeleri başarıyla sonlandırarak teslim etmiştir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • OSTENPARK Evleri

    OSTEN İnşaat, OSTENPARK Evleri ile İstanbul'un modern değişen yüzü Beykent'de sizler için çok özel bir yaşam alanı konsepti şekillendirdi.Osten Park Evleri; Modern Mimarisiyle,ayrıcalıklarıyla, Size özel ödeme koşulları sloganlarıyla ve müşterilerine sunduğu avantajlarıyla da bir adım öne çıkmaktadır. Bir evden daha fazlası... 3+1 tipi ev modelleriyle OstenPark Evleri; İstanbul'un içinde ayrıcalıklı ve konforlu yapısıyla sizi özel hissettirecek,yaşam alanlarını sunmaktadır.Konsept stiliyle ise; ailenizle birlikte bu mutluluğu ömür boyu yaşayabileceksiniz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
1
2
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin