Firma Kategorileri

Google ADS Danışmanlık

Google Ads ile internet sitenizden başlayarak, Google ADS, Tag Manager, Analytics, Search Console, Benim İşletmem ve Haritalarda hesap açılarak, reklamlarınız en hızlı şekilde hedef kitlenize gösterilir ve geri dönüşlerinizin artması sağlanır..

Google Ads ile, hedef kelimeler, tıklama başına maliyetler, negatif kelimeler, rekabet oranı, kelime eşlemeleri gibi birçok önemli etkenler incelenerek reklamlarınız yayınlanır.

Google ADS Reklam Verin
Hızlı İstatistikler
Bugün Eklenen Firma : 0
Dün Eklenen Firma : 0
Son 7 Gün : 0
Toplam Firma : 3151
Toplam Kategori : 21
Toplam Sektör : 264

Sektör Bilgisi
Yapı Malzemeleri Sektörü

Bu sektörde 41 adet Firma bulunmaktadır.
Sektör'e Ait Firmalar
  • Yapı Merkezi

    Yapı Merkezi, 1965 yılında, insanlığa mutluluk ortamı yaratarak hizmet edecek çağdaş yapı projelerini üretmek ve inşaatlarını gerçekleştirmek amacıyla kurulmuştur. Yapı Merkezi evrensel boyutlu projeler gerçekleştirir; riskleri iyi yöneterek, ürün ve hizmetlerini taahhüt ettiği kalitede, sürede ve öngörülen bütçede sunma hedeflerine daima ulaşır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Anıl Vitray

    Anıl Vitray olarak; 1983'ten beri vitray adlı cam sanatını icra etmekteyiz. Vitray le mekanlarınızın atmosferini değiştirmek ve kişiliğini güçlendirerek netleştirmenize yardımcı olmak dileğindeyiz. Bu sanattaki en önemli kriterin kişiye ve mekana özel tasarım olduğuna inanmaktayız. Bu sebeple oluşturduğumuz projelendirme servisi ile size benzersiz bir hizmet sunmaktayız. Proje renklendirme hizmetimiz ile; fotoğraf ve projelerinizdeki kapı, mutfak, pencere, seperatör vb. yapılarınız, istediğiniz şekildevitray ile resimlendirilmektedir. Sizinle beraber konseptinizi kararlaştırdıktan; size ve/veya mekanınıza özel tasarımları sizin fotoğraflarınız üzerinden ücretsiz projelendirmekteyiz. Bu hizmeti tüm Türkiye için 5 işgünü içerisinde ücretsiz olarak sağlamaktayız.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Görsel Mobilya Dekorasyon

    1977 yılından itibaren dekorasyon projeleri ve uygulaması faaliyetlerine başlayan kuruluşumuz 1987 yılında ahşap işleme atölyesini kurarak, dekorasyon işleri kapsamına giren ahşap ile ilgili imalatlara da başlamıştır. Firmamız mutfak dolapları, banyo dolapları (seri üretim), kapı, dolap sistemleri, büro mobilyaları ve bunların yanında projeye göre; işyeri, otel, tatil köyü, restaurant, kafeterya, bar vb. gibi işletmelerin ahşap ile ilgili projelerinin uygulamasını da üstlenmektedir. Ayrıca iştirakimiz olan GÖRSEL DESIGN firmamız da; iç mimari projeleri, anahtar teslimi dekorasyon ve inşaat işleri yapılmaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • ERGÜNLER YAPI

    Firmamız ERGÜNLER ORMAN ÜRÜNLERİ MOB.SAN.TİC.LTD.ŞTİ 1951 Yılından itibaren mobilya sektöründe hizmet vermektedir. Müşterilerimiz iş ortağımızdır felsefesi ile Karadeniz Bölgesinde SAMSUN Merkezli olarak mobilya üreticilerine toptan ve perakende satış ağıyla ulaşmaktadır. Firmamız 2009 Yılından itibaren istanbulda kurmuş olduğu ERGÜNLER YAPI MALZ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ ile sektörde yeni bir hizmet anlayışı ile yatırım yapmıştır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • NG Kütahya Seramik Porselen

    Merhaba, Babamız Nafi Güral’ın önderliğinde, sevgili annem ve kardeşlerimle birlikte NG Kütahya Seramik Porselen Turizm A.Ş.’yi kurduğumuzda hedeflerimizi hep yüksek tutmaya karar verdik. Şirketimizi kurduktan sonra, babamızın uzmanı olduğu ve geçmişte ailemize kazandırdığı seramik, porselen ve turizm alanlarında faaliyetlerimizi yoğunlaştırdık. Tüm bu alanlarda sahip olduğumuz bilgi birikimiyle hem ülke insanına hem de ülke ekonomisine güzellik ve kalite sunmayı amaçladık. Bugün geldiğimiz noktada, iş ortaklarımız ve müşterilerimizin beğeni ve takdir dolu yorumlarını duydukça bu yönde doğru adımlar attığımızı görmekten büyük mutluluk duyuyoruz.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Taçmermerit Mobilya

    Showroom:Alemdağ cd. No:658 Y.Dudullu-Ümraniye Atölye : Kümeevler Mh. İrfan Sk. No:8 Çekmeköy Taç Mermerit Bulunduğu sektörde sürekli büyüyen Taç Mermerit ileriye yönelik sürekli büyüme yatırımlarını hedeflemekte ve sektöründe vazgeçilmez alternatiflerden olmayı süreklilik kabul etmektedir. Firmamız geniş ürün yelpazesi ile siz müşterilerine kalite öncelikli hizmet sunmaktadır. Kuruluş tarihinden bu yana, uzman kadrosuyla mermerit sektöründe gerçekleştirdiği projeleriyle faaliyetlerine devam eden Taç Mermerit, yüksek standartlarda işçilik ve yüksek teknolojiyi üretimi için öncelikli varoluş sebebi kabul etmiştir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Akyıldız Plastik ve Alüminyum

    Akyıldız Plastik ve Alüminyum San. Tic. Ltd. Şti.; kurulduğu ilk günden itibaren, müşteri ve çalışan memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı; işveren isteklerini teknik çözümlerden taviz vermeden en hızlı, en kaliteli ve düşük maliyetle karşılamayı amaç edinmiştir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Karbab Yapı

    Karbab Yapı Market; 30 yılı aşkın bir süre inşaat ve yapı sektöründe faaliyet göstermiş, alanında uzman ve profesyonel bir ekip tarafından 2009 yılında İstanbul Ataşehir'de hizmete açıldı. 20.000m2 açık alan üzerine kurulmuş Karbab Yapı Market bünyesinde, kaba inşaat malzemelerinden orman ürünlerine, izolasyon malzemelerinden yapı kimyasallarına, çevre düzenleme malzemelerinden boya malzemelerine ve hırdavat malzemelerinden vitrifiye malzemelerine kadar yaklaşık 100 farklı kategoride 3000 çeşit yapı ve inşaat malzemesi ürünleri satılmaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Karakoçlar İnşaat

    Çimento, Kireç, Demir, Kum-Mıcır, Tuğla-Kiremit, Gazbeton ve Ekipmanları, OSB, Çelik Hasır, Sıva Filesi, Strafor, Adapazarı Yıkanmış Kum, Silivri Elenmiş Perde Kumu, Ytong Cam Yünü ve Taş Yünü, Asmolen Strafor, Yapı Kimyasalları, Su Geçirmezlik Harçları, Membranlar, İzalasyon Malzemeleri, Alçı ve Alçıpan
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Can Ticaret

    Nalburiye, Hırdavat, Boya, alçı sıva, mantolama, Kartonpiyer, alçıpan, fayans, kalebodur, çatı onarımı, su tesisatı, şap, yalı baskı, söve işleri itina ile yapılır
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Vefa Holding

    Vefa Holding, 24 yıldır faaliyet gösterdiği yapı sektöründe bireysel, kurumsal ve endüstriyel alanlarda çözümler üretiyor. 1990 yılında bu yana sektöre öncülük ettiği ön üretimli yapılar alanına son yıllarda yapı malzemeleri üretim grubunu da ekleyen Vefa, Türkiye’de alternatif bir yapı sistemini entegre bir üretim altyapısı ile sunuyor. Vefa Holding genişlemesini ana faaliyet alanlarına ek olarak gayrimenkul geliştirme, teknoloji ve perakende alanlarında sürdürüyor.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Erol Teknik

    Firmamız, Kocaeli, Çayırova’da 12.000 m2 arazi üzerine kurulu, 3 kattan oluşan ve toplam 16.000 m2 kapalı alan içerisinde 3 farklı üretim tesisine sahiptir. Ayrıca Tuzla Deri Organize Sanayi’de, 8.000 m2 arazi üzerinde 4.600 m2 kapalı alanda, Vitrifiye üretim tesisi, yine aynı bölge sınırları içerisinde 2.000 m2 kapalı 750 m2‘si açık alan olmak üzere banyo mobilyaları üretim tesisi bulunmaktadır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Hassan Group - Dekor

    İnşaat El Aletleri sektöründe faaliyet gösteren kuruluşumuzun ana hedefi, ülke ekonomisine katkıda bulunmak, topluma ve çalışanlarına karşı sorumluluklarını yerine getirerek, müşteri beklentilerini en üst seviyede karşılamak ve müşteri memnuniyetini arttırmaktır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Hassan Yapı

    Hassan Yapı, cam, menteşe, duşakabin, cam menteşeleri, duşakabin nenteşeleri, cam menteşeleri imalatı, toptan cam menteşeleri, cam menteşe fiyatları, cam menteşe modelleri, duşakabin menteşe imalatı, toptan duşakabin menteşeleri, duşakabin menteşe fiyatları, duşakabin menteşe modelleri
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • Wilco - Gömme Rezervuar

    Wilco - Gömme Rezervuar Ürünleri Wilco, 2008 yılında Türk ve dünya pazarlarına banyo tesisat malzemeleri konusunda çözüm üretmek ve geliştirmek üzere kuruldu.Dünya kalitesinde ürün ve hizmet, yenilikçilik, çevreye ve insana saygı, güvenilirlik, hız ve esneklikten oluşan iş stratejisi, küresel ölçekte teknoloji geliştirme vizyonu ve gömme rezervuarlarda, uzun yılların birikiminin yansıtıldığı ürün gamıyla, Türkiye pazarında, kısa sürede lider duruma geldi.Tutarlı çizgisi ve kaliteden ödün vermeyen tavrıyla Wilco, Türkiye pazarında takip edilen ve kriterleri belirleyen marka oldu. Tecrübesi, ürün / hizmet kalitesi ve iş ortaklarıyla yarattığı sinerji ile dünyada konusunda uzman 5 firmadan biri olma hedefine sağlam adımlarla ilerlemektedir.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • KAREL KALIP

    Firmamızın başlıca faaliyetleri: Ürün geliştirme Co-design Akış analizleri Kalıp tasarımı Prototip kalıpları Plastik enjeksiyon kalıpları SMC kalıpları Kontrol Fikstürü Özel Talaşlı İmalat
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
  • dafkilit

    Bir yıllık hazırlık ve deneme çalışması sonrasında uluslararası standartlara uygun ahşap, PVC, alüminyum ve çelik kapı kilitleri ve kilit silindirleri (barel) üretimi üstün kalitede ve 7 yıl garanti kapsamında iç ve dış pazarlada satışa sunulmuştur. Başlangıçta yaklaşık 30 ayrı çeşit olan kilit ve barel, üretimi, 2005 yılı sonunda, Lüks seri kilit üretimi ile birlikte 290 çeşide ulaşmıştır.
    İletişim Bilgisi Firma Ürünleri
1
2
3
Sponsor Firmalar
Arandığınızda Bulunun

    Googlede sizi, şirketinizi, yada adresinizi aradıklarında bulunabilmeniz için Firma Rehberi Siteleri ilk akla gelendir.

    Sitemiz içerisindeki tüm şirketler - firmalar tanıtım ve kaynak gösterme amaçlı olarak yayınlanmaktadır.

    Tüm Firma ve Şirketler kendi sayfalarını bağımsız olarak hazırlayabilir, ücretsiz olarak kaydını oluşturabilirler.

    Firmanızın, Ticarethanenizin tanıtımını kolayca yapabileceğiniz profesyonel bir rehber sitedir.

Google ADS Reklam Verin